Marco de Wit 26 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Lukija tekee osuvan kysymyksen:

 

Tässä aamukahvia ryystäessäni mietin jostain syystä sitä että miten lapsuudessani oli yleensä vielä tapana olla altavastaajan puolella asiayhteydestä riippumatta mutta nykyään on in olla mukana voittajan vankkureissa eli vahvemman puolella.

 

Tämä näkyy vaikkapa elokuvissa, Rocky oli tarina tavallisesta tallaasta joka saa tilaisuuden nyrkkeilymatsiin maailmanmestarin kanssa ja vaikkei työväenluokan edustaja ottelua voitakaan hän kuitenkin otti moraalisen voiton ja sekä yleisön että vastustajansa kunnioituksen osoittamalla poikkeuksellista kestävyyttä ja sisua, ensimmäinen (vai pitäisikö sanoa neljäs)

 

Star Wars elokuva kertoo pienen maatalon poikaan verravasta Lukesta joka pienen kapinallisjoukon kanssa ottaa yllättävän ison eränvoiton isosta Galaktinen Imperiumista tuhoamalla heidän suurimman aseensa Kuolemantähden.

 

Mikäli nämä elokuvat tehtäisiin nyt veikkaisin että Rocky kerrotaisiin nyrkkeilyn maailmanmestarin Apollo Creedin vinkkelistä ja siinä hän pieksäisi satunnaisen kadulta valitun pummin Rockyn hengiltä kaikkien hurratessa ympärillä ja tämä oikeutettaisiin hylkiön väärällä ihonvärillä tai väärillä mielipiteillä ja Star Wars kerrottaisiin imperiumin vinkkelistä ja siinä hyvä yhdistynyt maailmanvalta kävisi tuhoamassa pienen jostain asiasta väärin ajattelevien kapinallisten ryhmän ilman minkäänlaisia vastoinkäymisiä.

 

Tämä näkyy nykyään myös politiikassa, veikkaan että ensi keväänä suuri osa kansasta tulee äänestämään kokoomusta vain siksi että he ovat gallupeissa johdossa ja kyllähän he älykkäinä maailman menoa seuraavina ihmisinä haluavat äänestää “oikein” ja olla mukana siellä voittajien vankkureissa. Pienten puolueiden, varsinkin kansallismielisten sellaisten, äänestäminenhän on tyhmien kouluttamattomien moukkien hommaa.

 

Mietin vain sitä mistä tämä muutos on tullut suht’ lyhyessä ajassa ja miten se on mennyt niin helposti läpi?

 

 

VASTAUS:

Kaksi syytä: Ensinnäkin ihmiset ovat moraalittomia eläimiä, joiden AINOA päämäärä on edistää geeniensä kopioitumista loputtomiin. Tämän takia ihmiset – ja varsinkin betat – haluavat aina hypätä voittajan kelkkaan. Ei haittaa vaikka se olisi satanistinen kelkka.

 

Toiseksi globalisteilla on rahakone, joten totta kai he ostavat valtamedian ja poliitikot. Niinpä ihmiset ovat yhä enemmän hypänneet globalistien satanistiseen kelkkaan.

 

Ihmiset tekevät mitä valtamedia sanoo. Ei niinkään sen takia, että heidät olisi helppo aivopestä, vaan koska haluavat olla vallanpitäjien puolella.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Miksi ihmiset haluavat olla voittajien puolella?

 1. Minusta on äärimmäisen kivaa ja antoisaa ihan vaikka periaatteesta olla eri mieltä verrattuna ns. valtavirran tyyppien aivopestyihin mielipiteisiin. Irti niiden yhdestä ainoasta valmiista ”maailmankuvasta” johon kaikki pakotetaan väkisin kehdosta hautaan.

  Otinko rokotukset, olenko sodassa Venäjää vastaan, kannatanko virkamafiaa, kannatanko kulttuurimarxismia, kannatanko Natoa ja sotaa muita kulttuureita vastaan, olenko mukana kulutushysteriassa, harrastanko suositeltua seksuaalisuutta, palvonko johtajia, kannatanko nuorten ja naisten valtaa yhteisissä asioissa ilman näkemystä ja kokemusta, uskonko valtamediaan, uskonko poliitikkoja, luulenko, että länsimaalaisuus on parasta ja kaikkien pitää omaksua meidän mädät itsekkäät materialistiset ”arvot” jne, uskonko teknologian ylivaltaan, velkaan ja loputtomaan talouskasvuun rajallisessa maailmassa. Listaa voi jatkaa loputtomiin. Vastaus on EI.

  Tärkeintä on oppia sanomaan ”EI, nyt riittää”. EI vapauttaa ja vetää rajat.

  On erittäin helppoa, mukavaa ja palkitsevaa olla henkisesti ulkona ja erillään kaikista hörhöilyistä.

  1. Kiitos tästä kommentista.
   Juuri näin ajatten myös itse. Haluan olla irti tästä kaikesta skeidasta.

 2. Niin… Ihmisiä on erilaisia ja siksi minä olen aina suomalaisen veronmaksajan puolella. Ja jo kaikki muutkin äänestäisivät omaa intressiään edustava puoluetta, niin Eläkeläisten puolue olisi Suomen suurin puolue.

  …mutta kun ajattelu ei ole muodissa…

 3. Luonnossa, siis siellä missä ”luonnonvalinta”
  toimii myös käytännön tasolla, hävinnyt osapuoli
  tapetaan ja hävitetään, totaalisesti. Ainakin
  melkein: neitsyistä ottakaa itsellenne vaimot,
  muut tappakaa.

  1. Tuo tappaminen on tyhmää ja se loppui siihen, kun valloittajat tajusivat käyttää calloitettujen alueiden populaatiota työvoimana, ilmaisina orjina. Orjia voi myös käyttää vaihdon välineenä.

 4. Jossain urheilussa tuo vasta näkyykin..Liverpool ja Manchester City tai Barcelona on fanituksen kohteena ja kun kysyt mikä sinut noihin liittää niin ei kummosta selitystä saa. ”Oma” seurani ei ole menestynyt vuosikausiin mutta en ole sitä hylkinyt huonon menestyksen vuoksi..se on pettureiden puuhaa mokoma. Sanoisin jottei tosimies omiaan hylkää oli asia mikä vaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*