8 thoughts on “Sannan sarjakuva: Feministihallitus

 1. Tulee mieleen se Ryppy ja Reikä sarjakuva missä Tytti neuvotteli suomalaisille todella hyvän sopimuksen.

 2. Joka ikinen kuvassa oleva geenitesteihin! Voi olla, että löytyy geenejä Mustanmeren rannalta! Nämä hullut eivät ole suomalaisten asialla!

  Syy miksi polpo ei tutki pääministeri Marinin jauhojengiä on se, että esitutkinnan aikana joku jauhojengistä voisi lipsauttaa pääministeristä jotain todella raskauttavaa pöytäkirjoihin, jolloin Marinin sekoiluista olisi ”mustaa valkoisella” virallisessa asiakirjassa ja tämä kaikki päätyisi julkisuuteen ennemmin tai myöhemmin!

  Nyt polpo on valinnut vaikenemisen lain! Miksi supo ei vain eliminoi jauhojengiä? Pelkääkö supo jauhojengiä?!!!

  1. Liillä keltaiset hampaat, siksi ei näytä niitä. Johtuu kahvista, teestä ja tupakasta. Hänen pitää joka ilta ainakin kolmeen kertaan harjata hampaat. Muut heti oikomisjoitoon js valkaisuun.

   Hävettää suomaalaisten keltaiset plakkihampaat. Toista se on jenkeillä.

 3. Alempi sarjakuva täysi totuus. Katsokaa verotaulukot tälle vuodelle ja ensi vuodelle. Vertailkaa niitä. Ottakaa sitten peili käteen. Peilistä näette Sannan ja femi-NISTI hallituksen yli kolmen vuoden humputusten MAKSAJAN.

  Itse pääpiru Sauli tyhjäntoimittaja Niinistö vahvisti verolait 29.6.2021.

 4. Sanna ja Tytti pitävät mielellään huolen siitä, että suomalainen joutuu maksamaan. ”Oma kansa ensin ajattelu” on muuten vahingollista, mutta silloin laitetaan oma kansa ensin, kun ulkomailta kyselevät hallituksen tytteleiltä kupruilleen maksajaa.

  SDP on vallankumouspuolue, joka on olemassa Suomen ja suomalaisten tuhoamiseksi. Olivat Venäjän bolsevikkien proxyja v. 1918 punakapinassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*