Marco de Wit 27 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vihreät näyttävät vallanneen Fennian.

 

Katsoppas tätä Fennian mainosta, jossa pääosissa on lihava tatuoitu nainen. Kaiken kukkuraksi hänellä on poikaystänä tatuoitu neekeri.

 

Lapset ovat kuitenkin valkoisia eli mikäs juoni tässä on?? Yksinhuoltajafeministi on löytänyt neekeripoikaystävän??

 

 

 

 

Mainoksen lopussa femakko ja neekeri järjestävät juhlat, jossa on lähinnä neekerin ympärillä tanssivia naisia ja kaksi betamiestä, joista toinen on värjännyt hiuksensa puoliksi valkoiseksi!

 

Lopuksi vielä Fennia lupaa kyseessä olevan tulevaisuutesi!

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Fennian mainos: Vaimosi kaappaa lapsesi ja nai neekerin!

 1. huh kun haisee mainoksessa mädännäisyys.
  Suosittelisin kymmentä kompostitarkastajaa
  ja ikuista kompostointikieltoa.
  Vakuutuksien sijaan suosittelen fennialle
  hiekanmyymistä pohjoiseen afrikkaan.

 2. Sitä samaa mädätystä mitä viime vuodet.Suomi on kehitysmaa henkisiltä arvoiltaan.Myykää kaikki ylimääräinen ja muuttakaa pois.Elämisen edellytykset heikkenee jatkuvasti eikä tuota irvokasta rappiota viitsi enää katsoa.

 3. Tuo agenda on juntattu kaikkiin mainoksiin. Suomalaisilta ja konservatiieilta näyttävät on poistettu eli känselöity kaikista mainoksista kokonaan.

  Suomalaiset ovat palestiinalaisia heiltä varastetussa maassa, Suomessa.

  1. Sitähän se on. Lue ”Suomen puolustaminen” ja sen alusta ”Mitä sota on” niin huomaat että Suomi on sodassa kahdeksatta vuotta.

 4. Alkaa joka mainoksessa olemaan mustia miehiä valkoisen naisen kanssa, mutta toisinpäin ei ole koskaan, ja se johtunee siitä että joku musta mies voisi loukkaantua.

  1. Ei, vaan juuri valkoiset naiset halutaan aivopestä saamaan erittäin älykkäiden neekereiden ja erittäin älykkäiden arabien lapsia ja he myös saavat niitä suuria määriä.

 5. Fenniahan mainostaa vain sitä mitä suomalaiset huorat oikeastikin tekevät. Mitä uutta tässä on? Kaikki suomalaiset miehet tietävät tämän suomalaisista huorista. Ei kukaan halua suomalaisia lehmiä, kun voimme vaihtaa heidät oikeisiin, normaaleihin ja paljon parempiin naisiin.

  Ei suomalaisilla naisilla ole edes mitään ”vaistoja”, kuten Laiton Lehti kertoo, tai sitten ne ovat todella surkeat. Katsokaa vaikka suurten kaupunkien katukuvia keiden kainaloissa suomalaiset lehmät oikeasti ovat. Suomalainen mies on suomalaisille huorille vain pankkitili josta lypsää kaikki rahat. Ei mitään muuta. Suomalaiset huorat hankkivat sitten matuilta lapset ja pistävät suomalaiset miehet maksamaan ne tai kaappaavat suomalaisten miesten lapset ja puolet omaisuudesta ja sitten pistävät veronmaksajat, eli suomalaiset miehet elättämään valtion kautta. Vahva valtio onkin se suomalaisten huorien suuri liittolainen, joka väkivallalla pystyy pakottamaan suomalaiset miehet maksamaan ja alistumaan. Suomalaisten naisten päälle tullaan retorisessa mielessä vain sylkemään. Heistä ei ole koskaan ollut mitään hyötyä kansallemme.

 6. Kyllä minä voisin ottaa neekerin kotiini, mutta vain palvelijaksi!

  Luonnollisesti neekeri ei saisi katsoa/koskea vaimooni ja lapsiini ja yöksi neekeri laitettaisiin asianmukaisesti häkkiin lepäämään, jotta hän jaksaisi raataa myös seuraavana päivänä!

  Ahkera neekeri voi olla hyvin arvokas!

 7. Joka toisessa mainoksessa on nykyään rotu, seksuaali, sukupuoli ja feminismiagendan ajoa sekä juuri näitä sekavärisiä pariskuntia välillä valkoisilla ja välillä mustilla lapsilla. Eikä enää pelkästään amerikkalaisissa vaan varsinkin jo Suomessa tai Ruotsissa kuvatuissa mainoksissa.
  Vastakohtana sitten saattaa olla hyvinkin mukavat usein suomalaisten ruokakauppojen ja elintarvikkeiden mainokset.

 8. Meanwhile in Nigeria….

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b4d42e64-fb6c-4b35-aa7f-3498c9434dda

  Olen ihmetellyt jo pitkään, miksi monikulttuurisuus koskee vain valkoisia länsimaita. Afrikka on edelleen miltei sataprosenttisesti musta lukuun ottamatta Etelä-Afrikkaa, jossa sielläkin valkoihoisia on alle 10%. Edes siirtomaavallan aika, jota me muka hyvitämme sallimalla siirtolaisuuden, ei tehnyt Afrikasta valkoista. Miksi se pitäisi sitten hyvittää tekemällä Euroopasta musta? Siirtomaavallan aikana Afrikasta ryöstettiin toki luonnonvaroja, mutta tämä ryöstö jatkuu edelleen. Siirtolaisuuden salliminen on eräänlaista kolonialismin valkopesua, joka kaatuu oman orjuutetun kantaväestön kontolle. Samalla tälle riistolle saadaan myös siirtolaisten hyväksyntä tarjoamalla heille parempi elintaso ja rasismikortilla herruuden kokemus.

 9. Eipä musta mies kauaa pysy. Samantekevää, totta kai. Suomi naiset voivat puolestani tehdä valintansa mitan päin hyvänsä ja sen jälkeen ruikuttaa hesarissa kun suomi miehet häipyvätheti kun kuulevatkin mulatti lapsista.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*