5 thoughts on “Jösse: Narsisti

  1. Otetaan käyttöön neukkulan opposition keinot väkivallattomassa vastarinnassa.

  2. https://youtu.be/2N_6JUd-byk

    https://youtu.be/vQ3IPEIiXCc

    Sanna Marinin narkkaaminen on yksityistä, se on iloa. Muistakaa, että suuri Zao Zedong Marin ja Il Jong Niinistö ovat yötä päivää hereillä ja raatavat kansalaisten puolesta tekemässä työtä vain kansalaisten hyväksi. Mansikanpoimija Pekka ja pientä kioskia pyörittävä Oskari taas ovat suuria sosialistisia työn sankareita, joita kaikkien pitää ihailla.

  3. Köyhiä ollaan, vaikka useimmat tekevät vimmatusti töitä. Syy köyhyyteien ovat surkeat poliitikot, jotka eivät vahingossakaan laita kansan etua ensin.

    Miten siihen reagoidaan, kun 1.2.2023 alkaen pidätysprosentti palkasta on noin 10 prosenttiyksikköä korkeampi kuin tämä vuonna kaiken muun kallistumisen lisäksi. Pidätysprosentti nousee keskimäärin keskituloisella 50 % nykyiseen verrattuna. Melkoinen ansiotuloveron korotus, jopa historiallisen suuri kertakorotus.

Comments are closed.