Marco de Wit 27 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittoman Lehden toimitus päätti toissapäivänä, ettei sano enää sanaakaan Piia Kattelus-Kilpeläisen ja persujohdon välisestä sodasta.

 

On nimittäin usein käynyt, että jos Laiton Lehti kehuu sanallakin jotain persua aitokansallismieliseksi, niin persujohto hyökkää kyseisen henkilön kimppuun entistä kovemmin hyeenalauman tavoin.

 

Tämän takia Laiton Lehti myös mietti kauan uskaltaisiko edes kertoa pervonatottavan persujohdon erottaneen Piia Kattelus-Kilpeläisen persuista. Lopulta kuitenkin kirjoitimme asiasta analyysin.

 

Ääniharava Piia Kattelus-Kilpeläinen erotettu persuista ilman perusteluita! Liian kansallismielinen ja suosittu?

 

 

Analyysissämme teimme yhden ennustuksen.

 

Edes läpimätä käräjäoikeus ei tule tuollaista persujohdon sikailua hyväksymään. Käräjäoikeus tulee taatusti kumoamaan erotuksen (kirjaimellisesti) perusteettomana. Mahdollisesti käräjäoikeus tulee jopa tekemään pikapäätöksen kiireellisestä toimeenpanokiellosta.

Tosin vain JOS Piia uskaltaa lähteä käräjille. Matti Putkosen johtamat persut ovat nimittäin tottuneet siihen, että jäsenet vain alistuvat mielivaltaisiin päätöksiin. Toivotaan, että Piia uskaltaa puolustaa oikeuksiaan! 

 

 

Toive ja pikapäätös-ennustus toteutuivat.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Laiton Lehti kiittää Piiaa upeasta rohkeudesta. Piia on oikeasti taistelija eikä lammas. Tämä on jotain todella ainutlaatuista suomalaisessa politiikassa. (Laiton Lehti ei tietysti voi olla sanomatta suoraan: Häpeällistä, että nämä harvat rohkeat suomalaiset aitoisänmaalliset ovat AINA naisia.)

 

 

Niinpä kannattaa muistaa, ettei Piian erottamisyrityksessä ole kyse vain hänen eduskuntavaaliehdokkuutensa torppaamisesta, vaan yrityksestä estää Piia nousemasta persujen aitokansallismielisten johtotähdeksi. Piialla olisi nimittäin myös hyvät mahdollisuudet nousta puheenjohtajaksi persujen ensi kesän puoluekokouksessa. Voitto pj-vaaleissa olisi käytännössä varma, jos ja kun Suomen taloudellinen tilanne entisestään pahenee.

 

Varmaa nimittäin on, että Piia saisi kannatusta joka suunnasta. Ensinnäkin hän saisi persuista paenneen Ossi Tiihosen äänet. Toiseksi Piia saisi taatusti lähes KOKO Pohjanmaan äänet. Tämän takia hän olisi HETI pj-kamppailun alussa varteenotettava vaihtoehto, joka entisestään nostaisi hänen kannatustaan myös muissa maakunnissa. (Rivipersut ovat niin lampaita, että haluavat aina olla ennakkosuosikkien puolella.)

 

 

Käytännössä pj-vaaleista tulisi maakunnat vs. pääkaupunkiseutu taistelu, joka varmistaisi Piian voiton.

 

Piia voisi siis todennäköisesti voittaa pj-vaalit jopa YKSIN ilman suurempia liittolaisia. Jos hän kuitenkin saisi liittolaisia eli esimerkiksi persujohdon maanpakoon ajamat Laura Huhtasaaren ja Teuvo Hakkaraisen, niin tällöin he yhdessä voisivat helposti saada haltuun koko hallituksen ja samalla myös koko puolueen tehden siitä vihdoin aitokansallismielisen. Tämä on se mitä Halla-aho ja Purra Pervo-Nato-hoveineen pelkäävät kaikista eniten.

 

Vallan pankkiirien Pervo-Nato-hoville luovuttanutta Huhtasaarta on moni epäillyt sionistipetturiksi, mutta toisaalta ei täyttä petturia olisi potkaistu maanpakoon EU:iin. Niinpä Laiton Lehti on elätellyt toivoa Huhtasaaren palaamisesta aitokansallismieliselle linjalle varsinkin, kun Huhtasaaren ja Putkosen välit eivät selvästikään näytä kovin hyviltä.

 

Video: Laura Huhtasaari vs. takapiru Matti “Vapaaherra” Putkonen

 

 

Onneksi Piia ei välttämättä tarvitse Lauraa ja Teuvoa, mutta toisaalta heidän liittonsa varmistaisi aitokansallismielisyyden valtaanpääsyn persuissa. Tosin Nato ei ikinä hyväksyisi Putkosen ja Halla-ahon Nato-klikin häviötä.

 

Nato-klikillä ei ole kuitenkaan hätää, koska Matti Putkosen johtamat äänestyskoneet näyttäisivät joka tapauksessa Nato-klikin voittoa. Persujen äänestyskoneissa EI nimittäin voi tehdä tarkistuslaskentaa. Juuri tämän takia ne hankittiin persuihin eli nimenomaan aitokansallismielisten voiton estämiseksi. Ei ihme, että Putkosella kesti 2021 puoluekokouksessa niin kauan julkistaa äänestyskoneiden tulos.

 

 

Matti Putkonen persujen sähköisen pj-äänestyksen takana? Miksei kukaan vastusta?

 

 

Äänestyskoneet EIVÄT kuitenkaan voi väärentää äänestystulosta, jos joku ehdokkaista on selvästi suosituin. Tällöin hän nimittäin tietää suurinpiirtein oman aktiivisen kannattajakuntansa vähimmäismäärän. Sanotaan vaikka, että pohjalaiset tulevat joukottain puoluekokoukseen ja saavat siellä paljon liittolaisia muista maakunnista. Tämä rohkaisee kaikkia Piian kannattajia olemaan avoimesti hänen puolellaan. Näin on mahdollista aika tarkkaan tietää kuinka paljon ääniä Piia tulee VÄHINTÄÄN saamaan.

 

Jos sitten Putkosen äänestyskoneet näyttävät, että Halla-ahon Nato-EU-euro-kartellipankkiirit-feministit-homot-ruotsinkieliset-pridepervot-klikki saakin 51% ja Pia 49%, niin sitten taatusti monet vähän ujommatkin Pian kannattajat heräävät ja menevät kertomaan Piialle äänestäneensä häntä. Jotkut rohkeat olisivat voineet jopa salaa kuvata äänestystilanteensa, vaikka viime puoluekokouksessakin Putkonen jatkuvasti huusi ja uhkaili, ettei omaa äänestystilannetta saa vaalikopissa kuvata.

 

Näin näillä Piian hiljaisilla kannattajilla olisi todisteet siitä, että äänestystulos on väärennetty. Tämän jälkeen Halla-ahon klikki olisi TODELLA suurissa vaikeuksissa ei pelkästään puolueessa, vaan vihdoin myös lain edessä. Edes polpo ja Demla-tuomarit eivät enää kehtaisi katsoa Putkosen ja Halla-ahon Nato-klikin törkeyksiä sormiensa läpi.

 

Juuri tämän skenarion estämiseksi äänestyskoneilla ei kannata väärentää äänestystulosta, JOS puolueen sisäiselle oppositiolle on odotettavissa melko paljon ääniä. Niinpä äänestyskoneista huolimatta Piialla on erittäin hyvät mahdollisuudet puheenjohtajaksi.

 

 

 

Voiton todennäköisyyttä lisäisi vielä, jos Piia uskaltaisi tehdä jotain mitä Ossi Tiihonen ei jostain syystä uskaltanut tehdä sanallakaan: Omassa pj-kampanjassaan vastustaa äänestyskoneita!

 

Tosiasia nimittäin on, että käsittämättömän suuri osa persujen puoluekokouksen väestä on niin naiveja, ettei ollenkaan epäile äänestyskoneita. Jos Piia äänestyskoneita vastustaisi huomauttamalla, ettei niillä voi tehdä tarkistuslaskentaa – kuten Tiihoselle selitettiin viime puoluekokouksessa – niin jopa naiveinkin persu alkaisi vähän miettimään. Varsinkin, kun tavalliset persut ovat kuulleet kuinka Trump menetti presidenttiyden päivänselvän vaalikonehuijauksen takia.

 

Kalifornian äänestyskoneet republikaaneille: Olet jo äänestänyt!! (Heräävätkö persutkin?)

 

 

Äänestyskoneiden vastustamisessa on myös kaksi erittäin hyvää puolta: Ensinnäkin puoluejohto joutuu mahdottoman tehtävän eteen eli puolustelemaan äänestyskoneita, joilla ei voi tehdä tarkistuslaskentaa. Toiseksi puoluejohto ei uskalla erottaa äänestyskoneiden luopumisesta ehdottavaa. Eihän ole yhtään mitään laitonta vaatia normaalia lippuäänestystä.

 

 

 

Piialla on siis kaikki valttikortit käsissään. Mutta juuri siksi hän ei taatusti pääse eduskuntavaaliehdokkaaksi. Tosin periaatteessa puoluejohto voisi tarjota diiliä: Pääset ehdokkaaksi, jos lupaat, ettet yritä puheenjohtajaksi.

 

Tällaista diiliä Piian ei missään nimessä kannata ottaa, koska aika on hänen puolellaan. Itse asiassa hänen nousunsa puolueen johtoon on lähes väistämätöntä, jos hän pelaa korttinsa oikein.

 

 

Vaikka Piia ei pääsisi eduskuntavaaliehdokkaaksi, niin hän voisi toimia aivan kuten Halla-aho teki puolueoppositioaikanaan eli luoda Kattelus-Kilpeläinen listan, jossa hän ympäri maata suosittelisi persujen aitokansallismielisiä ehdokkaita. Näinhän myös Trump tekee Amerikassa eli tukee puolueen America First ehdokkaita samalla vieden koko puoluetta aitokansallismieliseen suuntaan.

 

Itse asiassa Piia ja hänen listansa taitavat olla persujen ainoa keino välttää massiivinen vaalitappio, johon punavihreä feministi Purra persuja ajaa aivan kuin tahallaan kuvitellen valtamedian ja Mika Koskisen kaltaisten luottotoimittajien pelastavan hänet viime hetkellä.

 

 

Miksei Riikka Purra eroa murskatappion jälkeen? Nato kieltää ja toimittaja Mika Koskinen puudeloi!

 

 

Ikävä kyllä tämä kaikki myös tarkoittaisi, ettei persuista tulisi kovasti loikkaajia pienpuolueihin. Ei varsinkaan, jos Ano Turtiaisen VKK ei vieläkään suostu suureen pienpuolueiden vaaliliittoon.

 

Moni haaveilikin, että jos persut erottaisivat lopullisesti Piian, niin tämä siirtyisi johtamaan suurta vaaliliittoa varmistaen sen jytkyn.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (RKP) + Tiihonen

 

 

Nyt näyttää kuitenkin, että Piia pysyy peruissa. Näin Piia käytännössä pelastaisi persut tuplasti eli estämällä myös massaloikkaukset pois persuista. Onkin ironista, että persujohto yrittää erottaa sen ainoan henkilön, joka voi persut pelastaa.

 

 

Piialla siis valttikortteja riittää. Mielenkiintoista nähdä miten hän niitä käyttää.

 

Vai käyttääkö?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

9 thoughts on “Käräjäoikeus esti Piia Kattelus-Kilpeläisen erottamisen persuista! Piia persujen puheenjohtajaksi?

 1. Laiton lehti neuvoo katteluskilpistä miten toimitaan? Mielestäni pia osaa itse tehdä mitä haluaa,eikä tarvitse muun apua.

 2. Ensi kesän puoluekokous on vaalitappiotunnelmissa kaiken lisäksi. Tosikko viulunkieli kireällä akateeminen jäykkis Purra saa ihan varmasti lähdöt pj-paikalta.

  Vain lammas ei kuvaa omaa äänestystapahtumaa ja suorana livelähetyksenä vielä, mutta vähintään selfie äänestyslipun kanssa. Moni ei tiedä, että juutepeen Kuka tahansa voi perustaa tilin ja aloittaa omat livelähetykset.

 3. Nato-persut pelkäävät seksikästä ja voimakasta Kattelus-Kilpeläistä!

  Kaksintaistelussa Purra häviäisi heti!

 4. Piian, joka on muuten näyttävän näköinen nainen. Pitäisi lähteä hiihtelemään pois mokomasta ”kuralätäköstä” ja siirtyä kirkkaaseen aitokansallismieliseen ”lähdeveteen”. Itse pysyisin valovuosien päässä mokomasta globalisti puliveivareiden joukkiosta! Sillä rappio ja huonot tavatkin tarttuvat.

 5. Piia Kattelus-Kilpeläinen ei ole mitään muuta kuin pyrkyri ja kaappari, potentiaalisesti eliitin rukkanen jota pidetään tällä hetkellä vakan alla tulevaa varten.

  Katso nyt Marco mitä Kattelus-Kilpeläinen teki miehensä kanssa Paavon puoluehankkeelle. Paavo joka otti Kattelus-Kilpeläisen puolueeseensa ja erehtyi antamaan vielä korkean aseman tälle, huomasikin pian olevansa ulkona – omasta, itsensä alulle laittamasta puolueesta! Tämä tapahtui aikana, jolloin Paavolla olisi vielä ollut iän puolesta mahdollisuus todella laittaa eliitin edustajille kapuloita rattaisiin.

  Mitä Kattelus-Kilpeläinen on tämän jälkeen tehnyt? Ei käytännössä mitään muuta kuin pukenut villapaidan päälleen ja ottanut kirveen käteensä. Mahtava PR-temppu, joka uutisoitiin valtamediassa asti. Tässä on potentiaalisesti tekeillä uusi varoventtiili kyllästyvälle kansalle ja tämän naisen suhteen olisin hyvin kriittinen.

  1. Erittäin hyvä kommentti, joku tässä koko kuviossa haiskahtaa. Väyrysen puolueen kaappaajat kytkeytyvät Persuihin, kuka on antanut ohjeet tuollaiseen toimintaan? Persut vaikuttaa päivä päivältä yhä enemmän valeoppositiolta.

 6. Naisen paikka ei ole politiikassa.

  Puolustusvelvollisuus olisi kriteeri arkadianmäellä – juristin ja/tai kansantaloustieteilijän pätevyydet.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*