Marco de Wit 28 elokuun, 2022

 

 

Ukrainalaiset natsit kiduttavat venäjänkielisiä.

 

Nämäkin natsit taatusti lopulta pakenevat Suomeen, jossa suvakit ja persut yhdessä ottavat heidät vastaan avosylin.

 

 

 

 

 

21 thoughts on “Päivän video: UkroNazit

 1. En pystynyt katsomaan kokonaan.
  Tiedän että tällaista puhdasta vihaa on kohdistettu venäjänkielisiin ukrainalaisiin jo ennen 2014 ja että he ovat juhlineet pommittaessaan ti kiduttaessaan itäukrainalaisia siviilejä.
  Ukraina on Euroopan BokoHaram-paskaläjä jota j***mafia pyörittää. Se tarvitsee todellakin ulkopuolisen perkaajan koska tarpeeksi suuri osa kansasta on itse hyväksynyt kaikki sairaudet ja ovat tyrannian ja korruption aisankannattajia. Mitä hyvät ukrainalaiset voivat tehdä kun vastassa on äärimmäisen raa’at ja petomaiset, korjaan demoniset maanmiehet? Toki on jotain, kuten kuvamateriaalin ja dokumenttien toimittaminen eri ulkomaisille tahoille. Liian vähän he tekevät sitä. Sen sijaan esim. banderakset ja azovit levittävät raakoja propagandavideoita jotta saisivat vihaamiaan pakenemaan. Samanlaista kuin Boko Haram ja ISIL.

  1. Ovatko ns. suomalaiset samanlaisia? En yhtään ihmettelisi. Sama kasvatus, koulutus ja median agendat olleet kuin ukrainalaisilla. Ei vaihtoehtoja, ei lähimmäisenrakkautta, vain ateismia ja sitä mukaa kaikenlaista pervollua kuten maallistuneessa armottomassa ”Suomessa”.

  2. Juuri näin. Ukrainen natzit ovat kasaarijuutalaisten jälkeläisiä jotka vihaavat slaaveja kun Tsaari aikoinaan pakkokäännytti ne johnkin kolmesta pääuskonnosta. Koittaen saada niiden iljettävät tavat loppumaan uskonnollisuuden kautta. No, siitä asti kasaaarijuutalaiset ovat vihanneet sleeveja ja ennen tuota pakkokäännytystä ne tappoivat ja ryöstivat pyhiinvaeltajia.

   On suuri sääli ettei Venäjän Tsaari aikoinaan ********* ************* ************* vaan uskoi niiden valehteluun ja verjottuihin iljettäviin rituaaleihin juutalaisuuden nimissä.

   Ihminen ei pysty noin mielettömään vihaan. Edes empatiakyvytön ihminen ei tuohon pysty. Vain natzi ja eläin pystyvät videon kaltaiseen toimintaa.

   Siksi en tule tukemaan yhtään ainoaa Urainan natsi-pakolaista. He ovat tulleet tänne valloittamaan elintilaa. Eivät minkään muun asian vuoksi. Ja siksi niiden leviäminnen pitää estää.

   Estää pitää myös täänvuotinen rahankeräys lännen ”aseavulle Ukrainaan” joka kerätään meiltä kaikilta kollektiivisesti energianhinnoissa. Tampereen kaupunkikin nosti yksipuolisesti energianhintaa viisinkertaiseksi ja Kummola tymyyttään lausui ”Emme me voi tappiotakaan tehdä”. Mikä tuotantokustannus on noussut parissa päivässä viisinkertaiseksi?

 2. Ukrainalaiset natsit ovat Naton liittolaisia, jotka tukevat Suomeen ja jossa tulevat johtamaan Naton Suomen Operaatio Gladio-mafiaverkostoa, vainoamaan, alistamaan ja teurastamaan suomalaisia. Kyseessä on sama kuvio kuin monien juutalaisten johtamassa Neuvostoliitossa, jossa ukrainalaiset osana kommunistien vähemmistökoalitiota vainosivat ja teurastivat suomalaisia. Nytkin vainotaan sairaalla tasolla venäläisiä ja jos puhut mitään Naton ja rahaeliitin ukronatseista, niin olet ”vihapuhuja”. Niin ikään amerikkalaiset ja brittivihollisemme ovat liittoutuneet ukronatsien kanssa suomalaisia ja venäläisiä vastaan, aivan kuten Neuvostoliiton aikaan.

 3. Ukronazit tulevat vielä vainoamaan ja kiduttamaan teitä suomalaisia erittäin raa’asti, teurastamaan teidät lammasmaiset suomalaiset miehet, sekä raiskaamaan naiset ja tyttäret.

 4. Amerikkalaisen ja brittiläisen eläinsaastan mielessä näissä ukronazeissa ei ole mitään pahaa. He ovat itse tehneet paljon pahempaa ihmisille kymmeniä vuosia JA ovat siitä täysin avoimen ylpeitä! ”Hehe. Vähän me amerikkalaiset räjäyteltiin siellä siviilejä, käytiin vähän lahtaamassa vietnamilaisia siviilejä search & destroy-tehtävissä, vasaroitiin vähän metallitappeja vietnamilaisten siviilien korvista sisälle, pudotettiin parit atomipommit japanilaisten siviilien niskaan, polttomurhattiin saksalaisia siviilejä, tapettiin niitä saksalaisia natseja tarkoituksella nälkään ja janoon meidän vankileireillä, luotiin ISIS ja nyt me ollaan liittouduttu kurditerroristien ja ukronazien kanssa. Mmmerica! Olemme ylpeitä meidän sotajoukoista ja kaikesta siitä mitä he tekevät ulkomailla.”.

  Brittiläinen eläinsaasta on aivan samaa eläinsaastaa. Todella hyvä että nämä sairaat brittiläiset ja amerikkalaiset eläimet ovat nyt nopeasti sekoittamassa erittäin älykkääseen neekerivereen.

  1. Eivät vaan taida kelvata älykkäille afrikkalaisille, muualla kuin mainoksissa. Kuka älykäs valkoista feministiä haluaisi?

 5. Pahaa tekee katsoa tuollaista pieksämistä. Katsoja helpottuu, kun homma loppuu, mutta se loppunee vain videolla. Joku kommentoi muistavansa, että olisivat huumedealereitä.
  Sitten tuo nainen on jotenkin chaplinin sukulaisen näköinen. Eihän ne hakkaamista puolusta, mutta tässä voi olla erikoisia asioita taustalla. Toki venäjän puhuminen on se näennäinen motiivi.

 6. Tuo ukrainan murretta vääntävä roskaväki aiheuttaa omalla oksettavalla jo vuosia jatkuneella terrorillaan sen että Venäjän on pitänyt reagoida lopulta erittäin kovalla kädellä lopettaakseen tuon.

 7. Tavalliset amerikkalaiset ja tavalliset brittiläiset ihmiset tullaan vielä lopulta saamaan tuomiolle ja korvaamaan satojen vuosien rikoksensa ja muista loisimisensa. Oikea aika on kun heidän rikollinen imperiuminsa kaatuu muutamien vuosien sisälle, jolloin tavallisia amerikkalaisia ja tavallisia brittiläisiä eläimiä aletaan saattamaan tuomiolle ja korvaamaan nimellisesti kaikista synneistään.

 8. Kohta touhuuvat tuota samaa suomalaisia kohtaan, muiden matujen kanssa. Siinä kiitos kun otettiin heitä Suomeen.

 9. Miettikää hieman kuinka pahoja ja sairaita ihmisiä suvakit, amerikkalaiset ja brittiläiset ihmiset ovat aina olleet. He ovat täysin ylpeitä kaikesta tästä. He oikein kehuvat sairaalla ajattelullaan ja nauttivat kun pääsevät kiduttamaan ja vainoamaan huvikseen tavallisia ihmisiä. Tällaisia myös amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet. Heitä onkin aina pidetty täysin sairaina ja rikollisina ihmisinä. Vasta 50-luvun jälkeen alettiin hehkuttamaan valheellisesti kuinka amerikkalaiset ja britit ovat hyviä ihmisiä ja, että heitä pitäisi jotenkin ihailla. Koko tämä propagandan syöttämä mielikuva on täysin valheellinen.

  1. Natottavat ”suomalaiset” ovat jotain ukronatsin, pelokkaan viherdemarisuvakin ja tekoamerikkalaisen väliltä.

 10. Minä tykkään käydä briteissä olen käynyt siellä 4kertaa mielestäni ihmiset ovat siellä mukavia ja olut on hyvää

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*