Marco de Wit 28 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

[Kansikuva: Palele talvella ukrainalaisten hyväksi.]

 

 

Ennen vanhaan kansallismieliset kannattivat Suomi ensin -aatetta.

 

1. Ei massamaahanmuuttoa

Ei valtavia määriä lyhyessä ajassa. Pakolaisten pitää jäädä kriisialueen lähimaihin eikä suinkaan tulla Suomeen asti.

 

2. Paperit

Ei Suomeen ilman papereita. Ei varsinkaan mafiavaltioista.

 

3. Ei elättejä

Ei päästetä Suomeen elintasosurffareita

 

4. Ei maailman sosiaalitoimisto

Ei lähetetä suomalaisten veronmaksajien rahoja sen enempää kehitysmaihin kuin Etelä- tai Itä-Eurooppaan

 

5. Ei maailmanpoliisi

Ei sotkeuduta muiden maiden välisiin konflikteihin, vaan pysytään puolueettomana maana edistäen diplomatiaa ja rauhaa.

 

 

Aikaisemmin perussuomalaiset väittivät kannattavansa Suomi ensin-ajattelua, vaikka käytännössä kannattivat globalismia eivätkä edes suostuneet vaatimaan FIXIT:iä.

 

Nyt perussuomalaiset eivät kuitenkaan enää edes esitä kannattavansa Suomi ensin-ajattelua, vaan ovat totaalisesti kääntäneet takkinsa kaikissa ylläolevissa 5 kohdassa.

 

 

Ensin persut käänsivät ihan avoimesti takkinsa vaatiessaan Afganistanin pohjoisen liiton pedofiilien kuskaamista Suomeen.

 

 

Purran persut voittivat: Afganistanin Pohjoisen (Pedo) Liiton vartijatkin Suomeen!

 

 

Nyt takinkääntö on jatkunut kiihtyvään tahtiin. Rajat avattiin TÄYSIN kymmenille tuhansille ukrainalaisille, vaikka paljon järkevämpää olisi ollut tukea heidän sijoittamistaan naapurivaltioihin.

 

 

 

Samalla Suomen pitäisi ajaa itsensä konkurssiin korkeilla energian hinnoilla ja kiihtyvällä inflaatiolla.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tämäkään ei riitä, vaan kaiken lisäksi Suomi sitten vielä aseistaa ja rahoittaa Ukrainaa.

 

Sekään ei kuitenkaan riitä, koska Suomen pitäisi vielä liittyä terroristijärjestö Natoon hoitamaan myös Viron puolustuksen ja asettaa itsensä idän ja lännen ydinaseiden taistelutantereeksi.

 

 

Mikä Euroopan korruptoituneimmasta maasta eli Ukrainasta tekee niin tärkeän, että Suomen kansan pitää ensin ajaa itsensä konkurssiin ja sitten vielä totaalisesti tuhota itsensä??

 

Ei mikään!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

18 thoughts on “Persut: Suomen kansa uhrattava Ukrainan puolesta!

 1. On alkanut tämä ukraina vouhotus vituttamaan enemmän kuin maahantunkeutujat ELI PALJON!

  Valeopppositio persut on vituttanut aina. Enemmän vituttaa vain ne idiootit jotka vielä uskovat perseenmyyjien horinoihin.

  Ei mulla muuta.

 2. Juuri niin, EI MIKÄÄN.
  Ukrainalaisten sallima ja tukema miltei aivan täydellinen eettisyyden puute on koko maailman nähtävillä. Uskomatonta kun ihmiset suitsuttavat sitä ja toivovat sen jatkuvan samassa suunnassa kuin viime vuosikymmenet.

 3. Persutkin liittyneet ”Tuhoa Suomi- tuhoa suomalaiset” – marxilaiseen koulukuntaan. Marxismi=kommunismi kieltää ankarasti kansallisajattelun ja -toiminnan.

  Syy siihen miksi persut käyttävät logossaan ja mainonnassaan Ukrainan värejä?

 4. https://historianet.fi/yhteiskunta/arkielama/miksi-ukrainaa-kutsutaan-euroopan-vilja-aitaksi

  Emrah Sütcü: ”rehevä mustamulta – on tuonut Ukrainalle nimen ”Euroopan vilja-aitta” ”Viljaa, maissia, perunoita ja pähkinöitä – Ukraina vie joka vuosi tonneittain maataloustuotteita muihin maihin”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Mustamulta

  ”Mustamulta eli tšernoseemi (tšernozem) on muun muassa Venäjän, Ukrainan ja Kazakstanin pitkää ruohoa kasvavilla suhteellisen kosteilla lauhkeilla aroilla esiintyvä, hyvin ravinteikas ja viljelyyn erittäin soveltuva maannos. Niinpä monet mustanmullan alueet on otettu viljelykseen.” ”Venäjällä mustaamultaa esiintyy Voronežin–Kurskin leveysasteilla. Mustaamultaa on myös Kanadan ja Texasin preerioilla.”

  ”Ukrainan maatalousmaa on itse asiassa niin tuottoisaa, että maa voisi asiantuntijoiden mukaan yksinään ruokkia yli 500 miljoonaa ihmistä. Määrä on enemmän kuin EU:n väestö, joka käsittää lähes 450 miljoonaa ihmistä.”

  https://yle.fi/uutiset/3-12317619

  ”Ukraina ruokkii myös kuivuudesta kärsivää Pohjois-Afrikkaa” ”Ukraina kuuluu maailman tärkeimpiin vehnänviejiin” ”viidenneksi suurin vehnän ja kolmanneksi suurin maissin viejä maailmassa. Kohdemaita on muun muassa Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa ja Aasiassa” ”Libanon tuo yli puolet vehnästään Ukrainasta”

  https://www.weforum.org/agenda/2017/07/why-ukraine-is-central-to-europe-s-energy-security/

  ”Ukraine plays an important role in European energy security” ”Ukraine is a reliable partner in terms of transporting gas”

  https://www.iea.org/reports/ukraine-energy-profile

  ”Ukraine co-operates with the European Union through the Eastern Partnership, which aims to foster political association and economic integration between the European Union and the Eastern Neighbourhood countries (Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Moldova and Ukraine).”

  ”Still, nearly 65% of Ukraine’s total energy demand is covered by domestic production. This high self-sufficiency is explained by nuclear energy production, as Ukraine is the world’s seventh-highest producer (83 terawatt hours [TWh] in 2019). Over half of the country’s electricity is produced with nuclear power, and Ukraine and Armenia are the only EU4Energy countries that produce nuclear energy.
  Ukraine is the top energy consumer among EU4Energy focus countries. Its primary energy supply was 93 Mtoe in 2018, corresponding to around 90% of Poland’s consumption.”

  https://www.iea.org/regions/europe

  ”Total energy supply, 2019”

  https://www.iea.org/reports/strengthening-power-system-security-in-kyrgyzstan-a-roadmap

  ”funded by the European Union”

  https://www.reuters.com/world/europe/both-working-reactors-occupied-ukrainian-nuclear-plant-shut-down-after-nearby-2022-08-25/

  ”Ukraine said its Zaporizhzhia nuclear power plant was disconnected from the Ukrainian grid for the first time ever on Thursday, fueling fears of a possible mishap at Europe’s largest nuclear facility that is now under Russia’s control.”

  https://edwest.substack.com/p/did-lenin-create-ukraine

  ”Ukrainian identity was discouraged under the tsars. Indeed it was even illegal to print the word ‘Ukraine’, the correct term being ‘Little Russia’”

  ”‘The Soviet Union was the world’s first Affirmative Action Empire,’ Martin writes: ‘Russia’s new revolutionary government was the first of the old European multiethnic states to confront the rising tide of nationalism and respond by systematically promoting the national consciousness of its ethnic minorities and establishing for them many of the characteristic institutional forms of the nation-state.’”

  ‘The Soviet state financed the mass production of books, journals, newspapers, movies, operas, museums, folk music ensembles, and other cultural output in the non-Russian languages.’

  ”There was good Marxist logic to this. Lenin believed ‘nationalism was a uniquely dangerous mobilizing ideology because it had the potential to forge an above-class alliance in pursuit of national goals. Lenin called nationalism a “bourgeoise trick” but recognised that, like the hedgehogs, it was a good one.’”

  ”The Bolsheviks believed that people misinterpreted class conflict as national conflict, but Lenin also believed there were fundamental differences between the Bad Nationalism of Russians and the Good Nationalism of oppressed people. ‘The nationalism of the oppressed, Lenin maintained, had a “democratic content” that must be supported, whereas the nationalism of the oppressor had no redeeming value’.”

  ”Lenin argued that they should ‘Fight against all nationalism’ but ‘first of all, against Great Russian nationalism’.”

  https://www.ranker.com/list/famous-scientists-from-ukraine/reference

  ”List of notable or famous scientists from Ukraine, with bios and photos, including the top scientists born in Ukraine and even some popular scientists who immigrated to Ukraine.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Ukrainian_scientists

  ”about scientists from the European country of Ukraine”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Dmitrievich_Maksutov#/media/File:Dmitri_Maxutow_Leutnant.jpg

  ”amateur astronomer. He is best known as the inventor of the Maksutov telescope”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Maksutov_telescope

  ”Maksutov telescopes have been sold on the amateur market since the 1950s.”

  https://mygaming.co.za/news/wp-content/uploads/2013/05/Donkey-Kong-Country-Returns-3D.jpg

  1. Sitä ihmettelen, että neukku aikana he ryssivät maatalouden niin, että piti viljaa tuoda. vai johtuiko siitä, että keskushallinto määräsi, koska piti koko laajassa neuvostomaassa, kylvää viljat. Nyt on vähän sama touhu laajassa Eu:ssa, esim Suomessa talvi päättyy helmikuun viimeisenä päivänä, jolloin pitää kaikki puukasat pelloilta poistaa.

 5. Ainakin allekirjoittaneella persujen kannattaminen loppui 16.5.2021 kun se jarrutuskeskustelu siitä EU:n tukipaketista loppui kuin seinään puolueelta joka väittää olevansa täynnä viimeiseen asti suomalaisten edun puolesta taistelevia isänmaallisia ihmisiä. Ainoa selitys jonka itse asiaan tuolloin pystyin keksimään on se että globalistit ostivat persut joko hiljaiseksi tai sitten hieman isommalla summalla peräti ajamaan omaa agendaansa kaikkien muiden puolueiden tavoin. Toinen mahdollinen selitys jonka olen kuullut on se että Ville Taviolle olisi luvattu jarrutuskeskustelun keskeyttämistä palkkioksi oikeusministerin paikka tulevassa hallituksessa kokoomuksen kanssa. Vai tuliko lopetuskäsky kenties puolueen sisältä eräältä ”työmieheltä” jonka toimenkuvaa kukaan ei tunnu tietävän eikä myöskään ole koskaan millään lailla valittu tehtäväänsä ainakaan millään demokraattisella tavalla? Voisiko joku muu persujen touhuista enemmän tietävä kertoa mikä tai kuka tuon jarrutuskeskustelun aikuisten oikeasti pysäytti?

  No, joka tapauksessa ainakin omissa silmissäni persut ovat varsinkin viimeisen reilun vuoden ajan olleet samanlaisia maanpetturiglobalisteja kuin muutkin puolueet. EU-integraatio, NATO, kantasuomalaisten lasten pakkopiikitykset, koronapassit ja muut koronarajoitukset ovat ainakin kelvanneet paremmin kuin hyvin. Mihinkähän se isänmaallisuus ja suomalaisten vapauksien puolella olo oikein unohtui? Seuraavaksi persut varmaan rupeavat vaatimaan sananvapauden rajoittamista tai inhimillisen maahanmuuton lisäämistä tullakseen vieläkin ”hallituskelpoisemmaksi” tämänhetkisen isäntä puolueensa kokoomuksen silmissä…

  Kyllä hävettää näin jälkikäteen myöntää äänestäneensä persuja Soinin ajoista lähtien koska olen etsinut vaihtoehtoa muiden puoleiden EU-kiimaisuudelle mutta ”Saat mitä tilaat” lupauksista huolimatta tuota ei persuiltakaan ole. No pakko se on viimeistän nyt itselleen myöntää että olen ollut täysi idiootti kun tuon 16.5.2021 päivään asti sain uskoteltua itselleni persut edes yrittivät teeskennellä olevansa vaihtoehto hallituksen linjalle ja vaikka 2019 puolueetta äänestäessäni ajatuksen siemen siitä että persut saattaisivat olla hallittu valeoppositio oli jo päässäni tulin puoluetta kuitenkin äänestäneeksi koska käytännön vaihtoehtoja ei ollut. No enää minua ei persut eikä yksikään muu ”kansallismielinen” puolue pysty kusettamaan. Täällä pohjois-pohjanmaalla syrjäisellä paikkakunnalla asuvana olen kantapään kautta oppinut sen että mikään puolue ei minun tai täällä päin asuvien etuja aja, ei ”paskalain” omalla siunauksellaan hyväksynyt keskusta joka muka on maanviljelijöiden ja syrjempänä asuvien puolella joskus ollut, ei persut jotka yrittivät tuota syrjempänä asuvien puolustajan roolia ottaa vai vaikka VKK:n Ilkka Tianen ainakin on jonkun verran puhunut maanviljelijöiden asemasta se että uskoisin Ilkan tai VKK:kaan meistä välittävän paskan vertaa vaatii kyllä melko isot teot varsinkin kun kaikki muut ovat meidät jo pettäneet ties kuinka monta kertaa ja VKK:n sisäinen sekoilu tuon convoy-homman ajoilta on vielä hyvässä muistissa.

  Mikäli joku VKK:n, Vapauden Liiton, Sinimustan liikkeen tai muiden ”kansallismielisten” pienpuolueiden edustajajista tämän sattuu lukemaan niin täällä maan pohjoispuoliskolla olisi kyllä paljon ääniä jaossa jollekin EU-vastaiselle puolueelle joka aikuisten oikeasti rupeaisi meidän jumalan selän takana asuvien etuja ajamaan sillä jopa ikänsä keskustaa äänestäneet ovat valmiit puolueen hylkäämään (monet siirtyivät jo viime eduskuntavaaleissa persujen äänestäjiksi) heti kun sille löytyy OIKEA vaihtoehto mutta keskustan ja perussuomalaisten pettämisten jälkeen tuon luottamuksen säilyttäminen tulee meidän koko ikämme petetyksi tulleiden osalta olemaan vaikeaa joten mikäli uskallatte tämän roolin ottaa vastaan niin sanojen lisäksi tarvitaan myös tekoja.

  1. Viime keväänä monelle muullekin viimeistään selvisi Persujen todelliset kasvot, toivottavasti tuo globalistien hallussa oleva puolue romahtaa seuraavissa vaaleissa.

 6. Mietin vain tätä veljeskansaksi yhdessä yössä ihmettä. Ukrainasta ei ennen Venäjän hyökkäystä juuri uutisoitu. Toki Ukrainasta on useina kesinä tullut marjanoimijoita, kuten Thaimaastakin. Mutta siinä sekin on ollut. Toki vaitonaisuuskin tai matala profiili on merkki jostakin. Mutta totuus lienee siinä, että Ukrainaa on Suomessakin pidetty eräänlaisena neuvostoprovinssina, josta Suomeen tulee korkeintaan prostituoituja ja jonne matkustaessa kannattaa pitää arvoesineet vyölaukussa.

  Toki itsekin kahden sotaorvon jälkeläisenä ymmärrän, että Ukraina on helppo samaistaa Suomen kohtaloon. Ainakin itse edellytän kuitenkin veljeskansaksi kutsumiselta jonkin verran enemmän yhteistä historiaa. Siitä että Kievan Rusin perustivat varjagit yli 1000 vuotta sitten ja nyt Suomi lähettää aseita ja värjöttelee kylmässä ja pimeässä Ukrainan puolesta on ainakin 1000 vuoden mittainen aukko.

  Mietin vain sitä, että samalla kun suomalaisten pitää kuolettaa kansallishenkensä kehitysmaamuslimien ja tummaihoisten puolesta, heidän tulee kokea sitä ukrainalaisten rinnalla ja puolesta. Eikö tämä ole ristiriitaista? Onko meidät kasvatettu perinjuurin halveksumaan ja aliarvioimaan suomalaisuutta.

  Vai liittyykö tämä jo 1970-luvun alussa vapaan kasvatuksen myötä tulleeseen helppouden suosimiseen. On helpompaa nähdä ongelma jossain kaukana, jonne voi lähettää avustuksen kuin tarttua omassa kotimaassa oleviin ongelmiin. Toisaalta kaukana olevista ongelmista on helpompi valehdella, koska emme ole paikanpäällä näkemässä omin silmin tilannetta. Toisaalta Ukrainan kriisikin auttamismalleineen loksahtaa hyvin ehkä jo Vietnamin sodan ajoista kehitettyyn propagandamalliin, jossa meidät pakotetaan valitsemaan puolemme ja reagoimaan tietyllä tavalla. Tuokin, ettei yhtäkään uutista voida valtamediassa julkaista painottamatta ”Venäjän hyökkäyssotaa* ja mikäli mahdollista lisäämättä” Ukrainan puolustussotaa” on osa tätä agendaa.

  Itse en ainakaan tiedä mitään kauniimpaa kuin maamme sinivalkoiset värit.

 7. Ukrainaa ei pitäisi olla edes olemassa. Niin paljon haittaa se on meille esinahallisille eurooppalaisille tehnyt!

  Uutta Khazariaa ei tule koskaan syntymään!

 8. LSD-puolueella on käytössä Leninin opit edelleen. ”Oma kansa ensin ajattelu on vaarallista”. Lenin oli kytköksissä Suomen sosialidemokraatteihin.

 9. Miksei enää puhuta siitä miten ankkurilapset auttavat hiljaisessa invaasiossa? Koska Ukraina, siksi. #sananvapaus

 10. On aika kummallista, että meitä vaaditaan ottamaan puoli joko USA:n ja sen liittolaisten, mihin myös Ukraina kuuluu tai Venäjän väliltä, vaikka molemmat ovat menneisyyteen juuttuneita taantuvia maita, jotka molemmat tulee aikanaan romahtamaan viimeistään silloin, kun valkoiset menettää enemmistön aseman, mikä tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin molemmissa maissa.

  Miksi me emme valitsisi maailman tulevan johtajan, Kiinan puolta? Kiinan kanssa liitossa olisimme suojassa sekä venäläiseltä, että länsimaiselta imperialismilta.

  Sekä länsimainen, että venäläinen media on ollut vuosia hiirenhiljaa siitä, että on erittäin todennäköistä, että maailman johtajan palli tulee siirtymään Washingtonista Pekingiin seuraavan 60 vuoden sisällä. Länsimedian uutisointi Kiinasta on muutenkin hyvin valikoivaa, esim. missään länsimediassa en ole nähnyt uutista siitä, että Kiinassa suunnitellaan ”Dibao”-nimistä perustuloreformia, jossa jokaiselle kansalaiselle maksettaisiin vastikkeetonta rahaa, jolla myös pärjää ja mahdollisimman moni työ siirretään roboteille ja automatisaatiolle. Jos joku edes esittäisi tuollaista Yhdysvalloissa, niin hänet leimattaisiin loppuelämäkseen kommunistiksi.

  Länsimedia jaksaa aina jauhaa Kiinan väitetyistä uiguurien ”vainosta”, vaikka siitä ei ole muita todisteita, kuin pelkkä Yhdysvaltojen sana. Kyse on todellisuudessa Yhdysvaltojen rahoittamasta uiguuriseparatismin tukemisesta, jonka on tarkoitus heikentää Kiinaa ja lietsoa maan sisällä kaaosta. Yhdysvalloissa on muutenkin kovin valikoivaa tuo suhtautuminen separatismiin. Esim. uiguuriseparatistit on heille vapaustaistelijoita ja Itä-Ukrainan Bandera-vastaiset venäjänkieliset separatistit taas terroristeja. Yhdysvallat sallii itselleen oman käden oikeudella toimia maailmanpoliisina ja heikentää muita suvereeneja valtioita, joko suoran sotimisen tai separatismin ja värivallankumouksien rahoittamisen muodossa. Esimerkkeinä tästä on juuri nuo Kiinan uiguuriseparatistit sekä Ukrainan, Georgian ja Valko-Venäjän värivallankumousten rahoittaminen. Mutta sitten jos Kiina tai Venäjä tekee samaa, niin niskaan tulee pakotteita ja provosointia median huutaessa täysillä mustavalkoista hyvä- ja paha-propagandaa.

  Länsimedia on myöskin hiiren hiljaa Yhdysvaltojen melkein olemattomasta sosiaaliturvasta, minkä vuoksi maassa on miljoonia ihmisiä ilman asuntoa ja terveydenhuoltoa. Jos Kiinassa tai Venäjällä olisi vastaavanlaiset ongelmat, niin valtamedia ja erilaiset Yhdysvaltojen rahoittamat kansalaisjärjestöt huutaisi siitä kurkku suorana. Eikä se myöskään uutisoi siitä, että ei mene enää pitkään, kuin valkoiset menettää siellä enemmistön aseman.

  Parhaimmassakin tapauksessa Yhdysvallat taantuu Etelä-Amerikan banaanivaltioiden tasolle, pahimmassa tapauksissa se hajoaa, kuten Neuvostoliitto aikanaan. Ja myös sisällissota maassa on mahdollista.

  Ja mihin perustan väitteeni, no tässä on muutamia esimerkkejä:

  -Koska valkoiset tulevat menettämään enemmistön aseman mustille ja latinoille, niin jokainen voi miettiä, että onko olemassa sellaista maata, missä mustat tai latinot on enemmistön asemassa, mikä ei ole kehitysmaa?

  -Toinen syy on maan talous- ja sosiaalipolitiikan juuttuminen jonnekkin 70-luvulle, missä sosiaaliturvaa, terveydenhoitoa tai asuntoja heikompiosaisille ei sallita, koska se on maata johtavan talouseliitin näkökulmasta ”laiskuutta”. Onko todellisuudessa se sitä ”länsimaista korkeaa elintasoa”, missä tavallinen perheenäiti joutuu tekemään pahimmassa tapauksessa kolmea eri työtä, että saa lapsensa elätettyä ja vuokrat ja laskut maksettua? Tai se, että hän joutuisi myymään itseään? Millä tavalla tuollainen järjestelmä on mukaa inhimillisempi, kuin Kiinan järjestelmä, missä jo nyt jokaisesta kansalaisesta pidetään huolta ja Dibao-reformin myötä tullaan pitämään vielä enemmän. Kansa ei Yhdysvalloissa tuota halua edes vastustaa, koska sen kansan selkärankaan on niin syvästi iskostettu, ”synny, tienaa, kuole”-ajattelu, jossa tavallinen ihminen on bisneseliitille pelkkä sätkynukke.

  -Maan talous- ja poliittinen eliitti on niin itsepäinen, ettei ota kuuleviin korviinsa varoituksia siitä, että robotit ja automatisointi tulee viemään jopa yli puolet nykyisistä töistä . Jokainen voi miettiä mitä tapahtuu silloin, kuin miljoonat ihmiset menettävät työnsä maassa, jossa ei ole juuri sosiaaliturvaa eikä ilmaista terveydenhuoltoa? Yhdysvallat tulee ajautumaan aikanaan anarkiaan, ellei maassa tajuta uudistaa talous- ja sosiaalipolitiikkaa tähän päivään, mikä on erittäin epätodennäköistä.

  -Kolmas esimerkki on maan liittolaissuhteet, eli sen tärkein liittolainen, eli Eurooppa, joka tulee Yhdysvaltojen tapaan taantumaan banaanivaltioksi yksi kerrallaan, kun valkoiset menettävät enemmistön aseman. Se dominoefekti alkaa joko Ruotsista, Saksasta tai Ranskasta, jotka tulee päätymään joko islamilaisiksi, afrikkalaisiksi tai Etelä-Amerikan sulatusuunien kaltaisiksi banaanivaltioiksi. Ainoastaan Puola ja Unkari uskaltaa sanoa ei väestönvaihdolle ja kulttuurivallankumoukselle ja tulevat olemaan tulevaisuuden Euroopan suurvaltoja, maailmanjohtaja Kiinan liittolaisia. Angloamerikkalaisten talous- ja poliittisten johtajien ylimielisyydestä ja itsepäisyydestä tulee kärsimään lopulta Euroopan ja Yhdysvaltojen valkoiset. Heidän ainoa pelastuksensa on liittoutua Kiinan kanssa. Kiinan liittolaisena Euroopan valkoiset kansat voisi karkoittaa kaikki mustat ja lähi-itäläiset, eikä USA, YK sun muut globalistien käsikassarat siihen pystyisi puuttumaan.

  -Kiina on tajunnut tulevaisuuden maailman kiintopisteen olevan Aasian lisäksi Afrikassa. Ei sen vuoksi, että Afrikasta tulisi mitään tulevaisuuden Eurooppaa, vaan sen vuoksi, että kiinalaiset tulee tekemään sille saman, mitä länsimaat ovat tehneet Kiinalle, eli siirtää tuotannon sinne tehden Afrikasta koko maailman tehtaan.

  Loppujenlopuksi Kiinan ei ole tarvinnut tehdä juuri mitään maailmanjohtajaksi nousemisen eteen, kun Yhdysvallat ja Eurooppa on ihan itse kussut asiansa.

 11. Venäjä tulee ennen pitkää hyökkäämään Suomeen ja Baltiaan. Parempi sota kuin alistuminen ilman sotaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*