Marco de Wit 29 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka 1980- ja 90-luvulla ei juurikaan tunnettu poliittista korrektiutta.

 

Kasarin seksikkäät kuvat nyt Iltalehden arkistossa – maksullisena!

 

 

Tästä kuitenkin herää kysymys, että milloin se poliittinen korrektius sitten Suomessa alkoi?

 

Helppo vastaus on 2000-luvulla, mutta ei suvakismi tietystikään päässyt valtaan noin vain yhtäkkiä vuosituhannen vaihduttua. Todellisuudessa suvakkien kulttuurivallankumous on tapahtunut neljä kertaa:

 

1900-luvun vaihteessa levisi Itävallasta

1920-luvulla levisi Berliinistä

1960-luvulla levisi Hollywoodista

 

Joka kerta valkoiset konservatiiviset miehet saivat suvakkiaallon pysäytettyä. Tosin joka kerta se oli vaikeampaa. Niinpä 1960-luvun kulttuurivallankumous jatkuu edelleen. Onneksi sitä kuitenkin hidastettiin suuresti valkoisten konservatiivimiesten, kuten Clint Eastwoodin toimesta jo 70-luvulla. Lopulta kulttuurivallankumous lähes pysäytettiin 1980-luvulla Reaganin ja Thatcherin aikakaudella.

 

Clint Eastwood 92 vuotta. Taistelee edelleen kulttuurimarxismia vastaan!

 

 

Sitten 1990-luvulla saavutettiin eräänlainen tasapaino, jossa kulttuuri oli melko vapautunut, mutta feministeillä ja muilla suvakeilla ei ollut ylivaltaa, vaan sananvapaus oli voimissaan.

 

1990-luvulla tilannetta vielä paransin internetin kehittyminen, jolloin ensimmäistä kertaa historiassa jokainen pystyi helposti etsimään tietoa. Näin varsinkin näiden kulttuurivallankumousten alullepanija ja rahoittajaryhmä paljastui.

 

 

 

Niinpä sitten 2000-luvulla tuli todellinen vastaisku, kun ensin 911-iskujen avulla luotiin poliisivaltion perusteet. Sitten vielä Obaman nousu presidentiksi antoi suvakeille paljon valtaa käyttää tuon poliisivaltion valtaa tavallisiin ihmisiin.

 

Kaikki tämä ei kuitenkaan ollut vielä ihan selvää 2008-12, koska Obaman ja demokraattien/suvakkien oli esitettävä maltillisia, jotta Obama olisi päässyt toiselle kaudella. Vasta kun tämä onnistui 2012, niin suvakkiportit vihdoin aukenivat täysillä. Tämän takia alkoi 2015 matuaalto sekä samoihin aikoihin alkoi tuomioistuimien avoin politisoituminen vihapuhetuomioineen. Poliiseista ja tuomareista tuli ihan avoimesti poliittisia aktivisteja ja näin myös BLM-liike sai alkunsa.

 

Päivän kuva: Syylliset

 

 

Elämme siis keskellä valtavaa suvakkiaaltoa, joka vain voimistuu lännessä. Tosin samaan aikaan se on pysähtynyt kaikkialla muualla maailmassa varsinkin Venäjän, Kiinan ja yleensäkin BRICS-maiden ansiosta.

 

 

 

Nykyaikana on aika mahdotonta kuvitella esimerkiksi tätä sarjakuvaa Ilta-Sanomissa, vaikka se julkaistiin niinkin vähän aikaa sitten kuin 2006.

 

 

 

 

Lähde:

 

https://mobile.twitter.com/ThomasSndbk/status/1550845252453498881

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Ilta-Sanomat 2006: Lerppahuulineekerin suukko

  1. Itävalta, Berliini, Hollywood ja Demokraatit. Hmmm. Näillä kaikilla on yksi yhteinen tekijä. Mikähän ryhmä se mahtaa olla, jota ei saa sanoa ääneen, joka on erittäin rikas ja vaikutusvaltainen ja hallitsee lähes koko maailmaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*