Marco de Wit 30 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on fanittanut sekä Trumpia että tropiikin Trumpia, Brasilian presidenttiä Jair Bolsonaroa.

 

 

Bolsonaro vs punatuomarit ja valemedia

 

 

Emme fanita suinkaan Trumpia ja Bolsonaroa sen takia, että olisivat täydellisiä tai edes oikeasti vapauden puolesta taistelevia.

 

Käytännössä he kuitenkin edistävät vapautta yhdellä äärimmäisen tärkeällä asialla: Kannattavat kansalaisten aseistamista!!

 

 

Upean fantastinen Bolsonaro sanoo tässä, että narttumaiset koronalääkärit pitää pistää kuriin, vaikka aseistamalla koko kansa!

 

 

 

Lue lisää:

Bolsonaro: Koronapassit ovat diktatuuria

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Brasilian presidentti Bolsonaro: Kansalaiset aseistettava, jotta voivat vastustaa koronahysteerikkoja!

  1. Totta. Siksi esim. Venäjä aloitti erikoisoperaation Ukrainaan. Ei ainakaan Venäjälle kannata vittuilla.

 1. Onko koskaan tullut mieleen että näiden valeoppositiohahmojen tehtävä on aiheuttaa kaaosta ja kahtiajakoa? Trumppia selvempää esimerkkiä tuskin löytyy lähihistoriasta.

  Kyllä, ihmisillä pitäisi olla oikeus puolustaa itseään mutta mikäs sen näppärämpää kuin antaa kaikille hölmöille aseet ja antaa kahtiajaetun kansan tappaa toinen toisensa. USA:ssa aseiden kerääminen kaikilta pois on mahdontonta.

  USA:ssa aseiden myynti on ollut rajussa nousussa pandemian jälkeen, jokaisen (feikki)kouluampumisen tai aselakien kiristämisen jälkeen myynnissä on suuri piikki. Luuleeko joku että tämä myynnin kasvaminen tulee päättäjille jonain yllätyksenä? Eli USA:n tilanne tyrannien näkökulmasta on hyvä. Kun kauppojen hyllyt pian tyhjenee ruoasta ja sähköt on poikki, alkaa villi länsi kaduilla. Ilmeisesti Bolsanaro haluaa Brasiliaan samantyyppisen tilanteen? Vai millä hän varmistaa että aseita on vain koronahysteerikkoja vastaan taistelevilla ”hyviksillä”? Bolsanaro on Israelia rakastava umpisiionisti, hänen pojatkin on kuvattu Mossadin t-paidat päällä kuleksimasta. Jos hän olisi joku NWO:n vastavoima, hänet vaiennettaisiin alta aika yksikön. Sama koskee Trumpia. Median lokakampanjaa ei todellakaan lasketa, se on osa laskelmoitua sirkusnäytelmää hölmöille.

  Why Gun Sales Are Going Back Up (Again):
  https://www.19fortyfive.com/2022/07/why-gun-sales-are-going-back-up-again/

  1. ”Onko koskaan tullut mieleen että näiden valeoppositiohahmojen tehtävä on aiheuttaa kaaosta ja kahtiajakoa? Trumppia selvempää esimerkkiä tuskin löytyy lähihistoriasta.”

   Juuri näin!

   Bolsonaro ja Unkarin Orban ovat tätä aivan samaa sakkia. Niin kuin Putinkin. Tarkoituksenaan vain saada aseistettua kansaa, jotta saadaan kansalaiset tappamaan kansalaisia. Kenelläkään näistä ei ole aitoa tahtoa rauhaan, vaan pelkkään sotaan ja tuhoon. He kun edustavat vain sen saman kolikon toista puolta, mitä länsimainen eliitti.

   Se mitä kansat eri puolilla länsimaita ja maailmaa aidosti tarvitsevat, olisi voimakas persoona joka aidosti olisi rauhan puolesta. Myönnetään, yhtälö on likipitäen mahdoton, kun aseilla ja laeilla uhataan yhä kiihtyvään tahtiin.

   1. Järkyttävää ja turhauttavaa seurata miten helppoa ihmisiä on harhauttaa ja manipuloida. Ukrainan sota oli täysin käsikirjoitettu ja ajallisesti se osui täydellisesti jatkumoksi heti kun Koronakusetus rupesi hiukka hellittämään. Kiitos Putinin.

    Putin on lukuisia kertoja viimeisen vuosikymmenen aikana rummuttanut Uutta Maailmanjärjestystä täysin avoimesti. Ja jos joku luulee ettei Venäjä ja Putin ole mukana NWO/The Great Reset/UN Agenda 21/2030 kuvioissa niin katsoo vaikka tämän pätkän.

    https://www.bitchute.com/video/C3bSwEnFRJwF/

    Jos Laittomalla Lehdellä on munaa niin voisi julkaista tämän videon erikseen ja esittää Janus Putkoselle parit avoimet kysymykset. Miksi hän ei koskaan ”muista” kertoa että Venäjäkin piikittää kansalaisiaan nanoteknologiaa sisältävillä injektioilla tautia vastaan jota ei ole edes olemassa? Ymmärrettävästi Putkonen ei voi puhua virusvalheesta koska silloin hän joutuisi myöntämään että Venäjä on kusetuksessa mukana. Olisiko siis aika paljastaa tämä UMV/Putkonen valeoppositiohimmeli myös pikkuhiljaa? Putkosen kutsumisen kaikenmaailman huippukonferensseihin Venäjällä kertoo kyllä mitä lauluja hän laulaa, isänmaallista esittäminen tässä valossa on irvokasta. Vain ehta-aito narsisti/psykopaatti kykenee tuon tasoiseen valehteluun ja vakuuttavaan roolin esittämiseen. Putkonen ON näyttelijä.

    Venäjällä ei ole minkäänsortin julkista rekisteriä (Fimea, VAERS, EudraVigilance) johon kerättäisiin tiedot Sputnik-rokotteesta haittoja saaneista tai kuolleista joten kukaan ei tiedä mikä se tilanne siellä on esim ylikuolleisuuden osalta.

    Putin mollaa linkitetyssä videossa rokotekriittisiä ihmisiä ja mainostaa koronarokotteita, aivan samoin kuin tekee Trump. Nämä häiskät on sitten meidän vastavoimia Uutta Maailmanjärjestystä vastaan?

    Tässä vielä linkki dokumenttiin jossa Kiina ja Venäjä YHDESSÄ sitoutuvat YK:n Agenda 21/2030:een, päivitetty tänä vuonna:

    Joint Statement of the Russian Federation and
    the People’s Republic of China on the
    International Relations Entering a New Era
    and the Global Sustainable Development
    https://www.airuniversity.af.edu/Portals/10/CASI/documents/Translations/2022-02-04%20China%20Russia%20joint%20statement%20International%20Relations%20Entering%20a%20New%20Era.pdf

    1. ”…Putin on lukuisia kertoja viimeisen vuosikymmenen aikana rummuttanut Uutta Maailmanjärjestystä täysin avoimesti. Ja jos joku luulee ettei Venäjä ja Putin ole mukana NWO/The Great Reset/UN Agenda 21/2030 kuvioissa niin katsoo vaikka tämän pätkän….”

     https://www.bitchute.com/video/C3bSwEnFRJwF/

     Mikset Nimetön Kusettaja..luettele ne ”lukuisat kerrat” jossa Putin on mukamas rummuttanut sen UMJ puolesta…

     Lisäksi..Todella lapsellista että tässa vetoat…YHTEEN…videoon…Jossa sen Oikeellisuudesta…Tekijästä ja tekijän Taustoista..Ei ole MITÄÄN tietoa…

     Näyttäisit Edes todisteet siitä…Ettei nuo pätkät ole millään tavalla Manipuloituja…Kuten Deep Fakejä…Tai Valheellisesti käännettyjä…

     Elikä Nimettömän Kusettajan…Mukaan…UMJ…AjaaKIN Venäjän Vahvistumista…ja Euroopan ja Yhdysvaltojen ja niitten Hännystelijöiden..Tuhoa

     Nimetön Kusettaja…Voisit samalla sitten (yrittää)selittää…Miten Venäjän puuttuminen..Syyrian sotaan…Ajoi UMJn Agendaa..

     Sekä se miten Ukrainan Tuho ajaa tätä Agendaa…Kun Ukrainahan oli jo alistettu sen Alle..
     Koska jos se UMJ…On valmis Tappamaan jokaisen Ukrainalaisen…Jossain ”näytelmä” Sodass…

     Niin se on sitten Valmis tekemään sen Suomalaisillkin..

     Koska jos tätä vanhaa NATON Venäjän ”ärsyttämis” kaavaa..(N.Kusettajan mukaan UMJ näytelmää)…SUOMI on Se seuraava kohde…UMJn Uhrialttarilla..

     Joten…Oletko Nimetön Kusettaja…Alkanut Varoittaa Suomalaiset…Tästä NATON/UMJn…Meille langettamasta Kuolemantuomista..???

 2. Suomessa ei voi aseistaa kansaa, kun täällä 100% varmasti koronahysteerikot ampuvat koronarealistit.

  Miksi muuten asekantolupa annetaan asevelvollisuutta suorittamamalle, kuten sivariukrainafanaatikko Jussi Halla-aholle?

 3. Bolsonaro ja Trump tietävät kuitenkin, että he voivat menettää totaalisesti oman valtansa ja heille voi käydä hyvin huonosti jos eliittijuutalainen Rothchildien suku saa totaalisen vallan maailmalla, jolloin he ovat valmiita edistämään joitain kansalaisvapauksia.

 4. Kurditerroristit ja Ukrainan natsit haukkuvat muita eri mieltä olevia fasisteiksi. Lahtaamisen alkaminen on hyvin lähellä, juuri kuten monien juutalaisten johtamassa Neuvostoliitossa, jossa juuri samat ukrainalaiset yllytettiin lahtaamaan suomalaisia ja venäläisiä.

  https://youtu.be/g19jdzG19SY

 5. Viisas mies, joka on aivan oikeassa! Tuo puhe oli hänen hautakirjoituksensa, kosska globalisti psykopaattiset rikollioset tulevat murhaamaan hänet niin kuin ent. Japanin pääministerinkin. Kaksi kummallakin puolella ollutta herraa olivat vaivautuneen näköisiä eivätkä jaa presidentti Bolsonaron ajatuksia vaan ovat toista mieltä muutoinkin ja ymmärtävät kurjan sekä kuitenkin lyhyen elämänsä päälle, Suomessa poliitikot olivat yhtä nyrpeitä ja kiusaantuneita kun myös voimakastahtoinen presidentti Urho Kekkonen laittoi tuulemaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*