5 thoughts on “Cancel-kulttuuri tuli Suomeen! Somehyökkäys johti YEL-keskustelun perumiseen – mukana päätoimittaja

  1. Nopeesti bongasin Alec Baldwickin ja Robinin luurit tuolta…herää epäilys jotta ovat jossain kärhämässä olleet Batmannia vastaan? Onko toimituksen ulkomaan yksiköllä tiedonjyvää mokomaan ?Ampuhan tuo näyttelijä jotain avustajiaankin ns vahingossa tms. Ja onkohan tuo se takapuoli-olli- viisuilija Turuust vai amerikan kaveri. hmmm….

 1. Punikkibolsevikkien jälkeläinen päätomittaja Korhonen on entinen Seuran päätoimittaja Nyt vahtii kansaa demarien puoluemafian pääsensorina. ”tapa talonpoika päivässä”. Näistä pitäisi päästä eroon. Demarit eivät ole ikinä katuneet punikkikapinaansa. Tavoite niillä on edelleen marxilainen tuhonta.

 2. Hallituksen edustajat eivät siedä sitä, että hallitus on epäonnistunut mm. apinarutto on päästetty maahamme ja hoitajamitoitus takkuaa. Myös vihreä siirtymä ja digitalisaatio meni reisille!

  Joten on helppo syyttää omista virheistä muita, eli kyseessä on suvakkien vanha kikka etsiä syntipukki, jotta omat sekoilut eivät ole pinnalla julkisessa keskustelussa!

  Toisaalta nyt jännät ajat kun rahasta ja resursseista aletaan tappelemaan, toisin sanoen ”hyvinvointivaltio” on historiaa!

 3. Tätä se on Hallituksen esitykset 99 – 104/ 2022vp ; YEL rahastot pitää VARASTAA pois yrittäjien käytöstä; edellinen varkaus ( ”laki 444/2012”; Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaapaus” ) kun onnistui . ( yrittäjien tapaturmaeläkevarojen kaappaus.) Nyt siis on vuorossa YEL-rahastojen varastaminen; suoraa lakitekstiä: ”Nykyiset yrittäjät maksavat suoraan eläkkeellä olevien yrittäjien eläkkeet”.

  Ihmeellistä kuinka ”Venäjän” trollit hyökkäsivät eduskunnan sivuille, kun ihmiset kävivät katsomassa hallituksen esityksiä .

  Jos epäilys pitää paikkansa juhannuksen jälkeen tulostamani versio on erilainen, kuin nyt kansan katsottavana oleva ?

  Eläkerahastovarkaus; julkinen sellainen ei ilmeisesti päivänvaloa kaipaa ?

  Edellisestä Kansalaitorilla 2021 jätetty julkinen rikosilmoitus: Tokentube / Kimmo Leino puhuu … katsokaa onko mahdettu sensuroida ?

  Kun eduskunta ei voi näyttää tekemisiään kansalaille; millaisessa maassa mahdamme elää ?

  Archive.today/kimmoleaks.fi …. julkiset asiakirjat on ”vuodettava” kansan tietoon … oi aikoja oi tapoja !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*