Marco de Wit 30 elokuun, 2022

 

Laiton Lehti perustaa analyysinsä rationalismiin eli moniin tieteellisiin teorioihin.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Niinpä Laiton Lehti ei levitä sentralismia edellyttäviä Illuminati-supersalaliittoteorioita, vaan luottaa toisaalta näkymättömään käteen ja toisaalta historian tutkimuksiin. Tämän takia Laiton Lehti perustaa analyysinsä moniin käytännössä aukottomasti todistettuihin maailmanhistoriallisesti käänteentekeviin salaliittoihin, kuten Lusitania (IMS), Pearl Harbor (IIMS), Lavon (Suezin kriisi), Tonkin (Vietnamin sota), Gladio (Natoterrori), keuhkokaappivauvat (I Irakin sota), 911 (Afganistanin sota), WMD (II Irakin sota), jne, jne.

 

Epärehellisen poliitikon tunnistaakin siitä, ettei hän suostu puhumaan edes todistetuista salaliitoista. Eihän valtiot voisi koskaan huijata ja tappaa omia kansalaisiaan! Hyvin tämän valtiouskovaisuuden huomaa varsinkin persuissa, joista saa heti kenkää, jos uskaltaa edes mainita operaatio Gladion tai Mossadin 911-iskut.

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

 

Yllämainitut läntisten tiedustelupalvelujen false flag-operaatiot ovat niin päivänselviä, ettei juuri kukaan paitsi CIA ja Mossad niitä enää kiistä. Toisaalta kukapa sitä omat rikoksensa tunnustaisi. Tästä huolimatta Suomen valtamedian mukaan CIA ja muut läntiset tiedustelupalvelut ovat luotettavia lähteitä! Niinpä ei ole ihme, että esim. Ukrainan sodassa valtamedia käyttää pääkommentaattorina tiedustelupäällikkö Pekka Toveria!

 

Ihan oikeasti tämä on todella älytöntä. Monissa maissa valtamedia silloin tällöin haastattelee esim. CIA:n päällikköä, mutta ei missään muussa maassa kuin Suomessa käytetä jatkuvasti PÄÄkommentaattorina vakoilupäällikköä! Mitä se kertoo suomalaisista??

 

 

Yksi syy miksi läntinen valtamedia käyttää yhtenä kommentaattoreina tiedustelupäällikköä on PELOTTELU. Tyhmät eivät tietysti tajua kuinka älytöntä on käyttää kommentaattorina kaikista puolueellisinta henkilöä. Toisaalta älykkäät sen heti tajuavat, mutta samalla tajuavat kyseessä olevan TUPLAVAROITUS:

 

Ensinnäkin se kertoo siitä, että koko valtaeliitti on valheiden takana. Toiseksi, se kertoo siitä, että jos olet eri mieltä, niin sinulle voi käydä huonosti! Jos valtamedia voi valehdella silmät päästään ilman, että kukaan tajuaa tai uskaltaa kunnolla protestoida, niin sehän tarkoittaa valtaeliitillä olevan suunnaton valta. Kannattaako sinun siis ryhtyä protestoimaan varsinkaan, jos haluat säilyttää urasi, työpaikkasi ja lopulta henkesi?

 

Jos elokuva- ja rock-tähti on liian tyhmä tämän tajutakseen, niin hänen agenttinsa ja studionsa sen hänelle varmasti selittää! Niinpä tiedustelupalveluilla on varmasti tietty ote myös kulttuuriin toisaalta pelottelemalla ja toisaalta rahoittamalla, kuten Jeffrey Epstein teki CIA:n ja Mossadin lukuun.

 

 

Pekka Toverilla linkki Trumpia vainoavaan Jeffrey “Pedo” Epsteinin ex-asianajajaan, syyttäjä Bruce Reinhartiin?

 

 

 

Mutta hetkinen! Jos kerran läntiset tiedustelupalvelut johtavat läntisen valtamedian valekampanjoita, niin miksei EDES muutama superjulkkis protestoi? Miksei edes kuuluisimmat ja supersuosituimmat elokuva- ja rock-tähdet protestoi? He ovat niin rikkaita ja kuuluisia, etteivät tiedustelupalvelut uskaltaisi heitä juurikaan sabotoida puhumattakaan tappamisesta.

 

Itse asiassa 1950-luvulla tiedustelupalvelut olivat kuin housut kintuissa, kun ne tajusivat suosituimpien elokuva- ja rock-tähtien valtavan vallan nimenomaan nuorisoon. Tiedustelupalvelut tajusivat, että joku elokuva- ja rock-tähti voisi helposti nostaa nuorison vaikka kapinaan valtiota vastaan.

 

 

Tiedustelupalvelujen ei kuitenkaan tarvinnut pelätä elokuvatähtien johtavan kapinaa, koska juutalaisten johtama Hollywood piti huolen, että vain valtaeliitin puolella olevat tai sille alisteiset pääsevät filmitähdiksi.

 

1960-luvulla rock-tähtien kanssa tilanne oli kuitenkin monimutkaisempi, koska teknologian kehittyessä hyvä ja karismaattinen laulaja voisi nousta tähdeksi yllättävän nopeasti. Tämä oli suuri vaara, koska rock-tähden olisi helppo yllyttää nuorisoa varsinkin jotain sotaa vastaan. Rock-tähti voisi helposti vaarantaa kansallisen turvallisuuden!

 

Niinpä 1960-luvulla sekä CIA että Mossad päättivät ottaa koko rock-skenen haltuunsa. Tämä tapahtui kolmella tavalla:

 

 

1. Kiristys

Houkutellaan rock-tähti käyttämään huumeita ja harrastamaan seksiä alaikäisten tyttöjen kanssa. Näin rock-tähteä voidaan uhata pitkällä vankilatuomiolla, jos hän nousee valtaeliittiä vastaan.

Monet rock-uraa suunnittelevat tietysti tajusivat tämän kuvion. Samalla he myös tajusivat, että KANNATTAA antaa kiristysaineistoa tiedustelupalveluille, jotta he sitten sallivat ja jopa auttavat muusikkoa nousemaan tähdeksi. Ei siis ihme, että sekä huumeet että pikkutyttöfanit yleistyivät rock-tähtien ympärillä.

 

 

2. Frontit

Tiedustelupalvelut pyrkivät ottamaan haltuunsa levytysstudiot ja varsinkin musiikkiagentit pystyäkseen tukemaan vain kiristettäviä tai valtaeliitille suopeita muusikoita. Tämä selittää myös sen miksi juutalaisilla oli niin valtavan suuri rooli musiikkibisneksessä. Lähes jokainen juutalainen mediamoguli on nimittäin uskollinen Israelille ja Mossadille.

 

 

3. Laurel Canyon

Rock-yhtyeiden mädätystä helpotti suuresti niiden saaminen samalle alueelle Laurel Canyoniin, jossa sitten huumeet virtasivat ja pedofilia oli normalisoitu. Tästä on kirjoitettu erittäin paljastava kirja:

 

 

 

 

 

Kirjassa ei sanota sanaakaan juutalaisista, mutta silti siinä luetellaan valtavasti juutalaisia. (Juutalaisten nimet on helppo huomata, koska ne ovat yleensä saksalais-jiddishiä (-stein) ja usein itse keksittyjä suuruudenhulluja nimiä (King) pyörien myös kullan (Gold) ja timanttien (Diamond) ympärillä. Tosin hyvin suuri osa juutalaisista vaihtoi nimensä kuullostamaan valkoisilta, mutta onneksi harva elämänkerta kehtaa pimittää alkuperäisen nimen.)

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

1960-luvulla Mossad ei ollut kuitenkaan vielä läheskään yhtä voimakas kuin nykyään. Tämä selittää myös sen miksi monissa kuuluisimmissa rockyhtyeissä näytti olevan sekä CIA:n että Mossadin väkeä. Paras esimerkki tietysti Doors-yhtye.

 

 

Jim Morrison

Jim oli erittäin älykäs nuori mies puhtoisen valkoisesta ja lahjakkaasta wasp-suvusta. Hän oli erittäin sivistynyt rakastaen kirjojen lukemista.

Jimin isä George Morrison oli amiraali, jolla oli erittäin läheiset yhteydet tiedustelupalveluihin. Hän oli myös suuressa roolissa Vietnamin sodassa ja itse asiassa sen alullepanija edellämainitulla 1964 Tonkinin false flagilla.

Niinpä Jim myös tunsi hyvin isänsä armeijayhteydet. Morrisonin perheen oli helppo järjestää Jimille korkealaatuinen yhtye CIA:n avulla.

 

Mietipä: Ensin amiraali George Morrison järjestää Vietnamin sodan ja sitten pitää huolta, etteivät rock-tähdet nouse sitä vastaan. (Tosin operaatio ei täysin onnistunut sen jälkeen, kun CIA ja Mossad joutuivat riitoihin. Tämä tapahtui, kun Israel 1967 voitti Kuuden päivän sodan ja halusi USA:n imperialismin keskittyvän Kauko-Aasian sijasta Lähi-Itään. Tämän vuoksi valtamedia kääntyi Vietnamin sotaa vastaan vasta 1960-luvun lopulla, jolloin sitten myös kulttuurivallankumous lähti käyntiin täysillä.)

 

Admiral Morrison

 

 

Ray Manzarek

Niinpä sitten CIA järjesti Jim Morrisonin kaveriksi erittäin lahjakkaan muusikon, Ray Manzarekin. Hänen etninen taustansa on epäselvä, vaikka nimi ja habitus viittaisi tietysti juutalaisiin. Varmaa kuitenkin on, että Manzarek oli nuorena ollut armeijan tiedustelun leivissä!!

Asiaa yritettiin pitkään pimittää, mutta viime vuosina tiedustelutausta on varmistunut siinä määrin, että jopa Wikipedia kertoo asiasta.

 

Although he attempted to enlist in the Army Signal Corps as a camera operator, he was instead assigned to the highly selective Army Security Agency as a prospective intelligence analyst.[12]

 

Tiedustelupalvelujen agentti Ray Manzarek oli päivänselvästi Doors-yhtyeen aivot ja käytännössä myös pomo.

 

Ray Manzarek. Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

John Densmore ja Robby Krieger

Rumpaliksi järjestettiin kommunisti John Densmore ja kitaristiksi hänen kaverinsa, stereotyyppisen juutalaisen näköinen käkkäräpää Robby Krieger.

 

Robby Krieger. Kuvassa linkki juttuun

 

 

Erikoista tässä yhtyeen kokoonpanossa oli se, ettei Jim Morrisonilla ollut siihen sanan sijaa! Hänen piti vain tyytyä siihen mitä varsinkin Manzarek käski! Ei ihme, että jossain vaiheessa Jim alkoi kapinoimaan ja pistämään jopa showt täysin läskiksi.

 

 

Paul A. Rothchild

Doors-yhtyeen agenttina toimi Paul Rothchild, joka tietysti oli juutalainen. (Tosin ei kuuluisaa Rothschild-sukua, vaan Paulin suku oli vain varastanut nimen kuullostakseen rikkaammilta. Pudottivat sentään s-kirjaimen pois.)

 

Laurel Canyon

Kirsikkana (tiedustelupalvelujen) kakun päällä tietysti vielä, että Doors-yhtyeen päämaja sijaitsi agentteja kuhisevassa Laurel Canyonissa. Itse asiassa Doors oli ensimmäisiä alueelle muuttajia ja suuressa roolissa Laurel Canyonin maineen luomisessa. Tietysti George Morrisonin ja tiedustelupalvelujen tuella eli huumeita sai käytännössä käyttää vapaasti.

Laurel Canyonista tulikin pian synonyymi libertinismille. Tätä mainetta myös Hollywood on korostanut.

 

Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Näistä päivänselvistä linkeistä tiedustelupalveluihin ei sanallakaan kerrota kuuluisassa Doors-elokuvassa, jonka ohjaajana oli tietysti juutalainen Oliver Stone. (Joka muuten pimitti myös Mossadin roolin muuten niin hyvässä JFK-elokuvassaan, jossa uskalsi syyttää vain CIA:ta ja varapresidentti Johnsonia.)

 

Tässä kohtauksessa juutalainen Robby Krieger antaa Morrisonille muka itse kehittäneensä menestyksen reseptin. Ettei vain olisi tullut suoraan isoilta pojilta?

 

 

 

14 thoughts on “Mikseivät rock-tähdet protestoi valtaeliitin valheita ja rikoksia? CIA ja Mossad kiristävät? (Jim Morrison elää?)

 1. Tiedetään yleisesti, että tiedustelupalvelut olivat hyvin vahvasti mukana 60-luvun kulttuurivallankumouksessa, jossa ne tukivat ”länsimielisiä” ”taiteilijoita”.

  1. Rayn ja Jimin taustat tiedetty.
   Uskon tällaisiin Doors hypoteeseihin yhtä paljon kuin siihen että nykyinen Paul McCartney on agentti ja klooni joka otti entisen Maccan paikan tiedustelupalveluiden rakentamassa yhtyeessä joka menestyi kiitos tiedustelupalveluiden järjestämän Beatlemanian.

   ”Laiton Lehti perustaa analyysinsä rationalismiin eli moniin tieteellisiin teorioihin.”

   1. Ei tässä ole kyse ”uskomisesta”, vaan kysytään

    1. Miksei rock-tähdet ole nousseet kunnolla Amerikan rikoksia vastaan? Tämän jälkeen kysytään:

    2. Onko tiedustelupalveluilla motiivi ja kyky kiristää ja ohjailla rock-tähtiä? Tämän jälkeen huomataan:

    3. George Morrisonin järjestäneen Tonkinin lahden huijauksen ja kysytään:

    4. Pyrkikö hän vähentämään Vietnamin sodan vastustusta pojallaan ja pyörittämällä Laurel Canyonia, jossa poliisi ei edes yrittänyt estää avointa huumekauppaa.

    Mikä sinun logiikkasi on? Katsotko, etteivät tiedustelupalvelut ja varsinkaan Mossad pyrkisi manipuloimaan rock-tähtiä?

    Vai hylkäätkö kokonaan alkupremissin eli katsotko, ettei USA ole edes syyllistynyt mihinkään imperialistisiin rikoksiin (Tonkin, Gladio, jne.) ja niinpä rock-tähtien hiljaisuus on ymmärrettävää?

    1. Katso kuka oli myös Beatlessien yms. ”kapinallisten” managerina, säveltäjänä jne. Yksi tietty tekijä toistuu hyvin monien kohdalla.

    2. Huomio ylläpito! Tässä yllä joku katkera suvakki käyttää minun nimimerkkiä! Minä en koskaan puhu suvakkisanoja! ”premissi” heh he…

     Hei vale-HETKINEN! tässä sinulle muuta mietittävää, eli erittäin laadukas sarjakuva, jossa on seikkailuja jo ennen sotilaallisen erikoisoperaation alkua! https://t.me/s/TalesOfUkranazistan

     Sarjakuvassa on kaikki oleellinen vesikauhuisten ukrainalaisten toilailuista!

 2. Hyvin iso osa suomalaisista poliiseista ja sotilaista on aivan samoin sekaantunut pedofiliaan, ihmiskauppaan ja huumekauppaan.

 3. Kuinka Michael Jackson ja Bob Marley? He ilmeisesti vastustivat valtaeliittiä. Jackson kuoli lääkärin myrkyttämänä ja Marley melko nuorena syöpään.

  1. Bob Marley oli mulatti. Isänsä äiti oli juutalainen. Eivät olleet neekereitä tuolta puolelta lain. Muistaakseni Bob kuoli HIV:n heikentämänä syöpään. (Yleisin kuolinsyy HIV-potilaille: kuivuminen pois; syöpä.)

 4. Mihin liittyy tuo Jim Morrison elää?
  John McAfeen on myös toisaalta epäilty tulleen USA:n murhaamaksi ja toisaalta myös lavastaneen kuolemansa. Hänen ruumis on edelleen Espanjassa, jossa hänen on sanottu tehneen itsemurha vankilassa.

 5. Kosher-Pekka(Toveri) on kuohittu nato-pelkuri! Jos hän olisi oikea sotilas ja tiedustelupäälikkö, niin silloin hän olisi tietenkin johtamassa Ukrainan vastahyökkäystä Hersonissa!

  Nyt tämä käpykaarilainen kertoo satuja valtamediassa!

 6. Ihmiset ovat niin tyhmiä etteivät usko elleivät rikolliset itse tunnusta ja myönnä. Itse asiassa eivät silloinkaan! Albrightikin myönsi murhanneensa satoja tuhansia irakilaisia lapsia ja, että se oli sen arvoista, mutta tyhmä massa kääntää tämän niin, että ei hän tarkoittanut mitä hän itse sanoi. Eli vaikka kuinka selvästi sanoisi, niin tyhmät ihmiset kääntävät tämän aina niin, että ei hän tarkoittanut sitä, ymmärsit vain väärin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*