Marco de Wit 30 elokuun, 2022

 

Nuoret miehet: Jos sinusta tuntuu, että tyttöystäväsi on sekaisin, niin vika ei ole sinussa. Tyttöystäväsi on ihan oikeasti sekaisin.

 

Syykin on selvä: Hypergamia!

 

 

Vaikka olisit kuinka hyvä mies tahansa, niin nuoret naiset on ohjelmoitu olemaan tyytymättömiä. Mikään ei koskaan riitä hänelle. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että heidän geeninsä pakottavat heitä etsimään aina vain parempaa miestä. Siis vaikka se olisi täysin epärealistista.

 

 

Aiemmin tämä ei ollut ongelma, koska naisten parinvalinnassa oli mukana myös suku, perhe ja varsinkin oma äiti, joka pakotti tyttärensä realistisemmaksi. Nyt äidin ja isoäidin valta on kuitenkin kadonnut ja tilalle on tullut tietyn porukan johtama valtamedia, joka suorastaan kannustaa nuoria naisia itsetuhoisen epärealistisiksi.

 

Itse asiassa kaiken kukkuraksi valtamedia kannustaa naisia etsimään niitä pahimpia miehiä eli pahoja poikia.

 

Miksi naiset haluavat pahoja poikia? Koska naiset ovat narttuja! (Ja natottajat joukkoraiskaajia)

 

 

Onneksi nuoret miehet ovat internetin kautta oppineet avainsanan: Hypergamia, kuten käy ilmi tässäkin videossa, johon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Päivän video: Hypergamia

 1. Se on yhtä kuin huoraaminen, kutsuit sitä miksi tahansa. Moniavioinen nainen on kevytkenkäinen huora.

 2. ”Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että heidän geeninsä pakottavat heitä etsimään aina vain parempaa miestä.”

  Seuraava lause:

  ”…Nyt äidin ja isoäidin valta on kuitenkin kadonnut ja tilalle on tullut tietyn porukan johtama valtamedia.”

  Ei tällaiset asiat ole missään hiton geeneissä vaan kotoa/koulusta/mediasta opituista malleista kuten LaitonLehti itsekin vahingossa paljastaa. Ei tarvitse kuin aivopestä yksi sukupolvi ja siitä se sitten opetetaan jälkikasvuille uutena normaalina. Nämä Laittoman Lehden ”tieteeseen perustuvat” artikkelit ovat täyttä höpöhöpöä. Globalistien yksi suurimmista valheista on pistää geeniperimän piikkiin erinäisiä asioita. Tämä vie ihmiseltä uskon vaikuttaa itse omilla valinnoillaan elämänsä kulkuun ja lisätä pelkokertoimia jotain olematonta kohtaan. Kuinka moni nuori nainen esim. on käynyt poistattamassa molemmat rintansa koska heille on uskoteltu että heidän geeneissä on joku rintasyöpää aiheuttama vääristymä? CFR:n jäsen Angelina Jolie hiukka auttoi tässä kampanjassa (vrt. artikkeli Lauren Canyonista). Roosanauha-kampanja hyvä esimerkki massojen aivopesusta. Kerätään tsiljoonia rintasyövän tutkimiseen mutta ainoa mitä on saavutettu: tsiljoonat ovat kadonneet johonkin ja rintasyövät senkun lisääntyy. Suuri mysteeri kuten on nyt maailmanlaajuinen ylikuolleisuus ja nuorten sydärit.

 3. Ei kukaan täysjärkinen mies arvosta nykyisiä naisia. He ovat melkein kaikki pelkkiä rahan ja ulkonäön, sekä seksin perässä juoksevia huoria.

 4. Valkoiset miehet alkavat vihdoin tulla järkiinsä ja eivät arvosta valkoisia huoria millään tasolla. Suomalaisilta miehiltä oli valtava virhe kuolla suomalaisten huorien puolesta, mutta toista kertaa eivät tule kuolemaan suomalaisten huorien puolesta. Osui omille nilkoille suomalaisten naisten huoraaminen, varsinkin kun talous romahtaa ja matut jne. ryhtyvät sisällissotaan, jossa he tulevat raiskaamaan kaikki suomalaiset huorat.

 5. Tuokin täyttää joskus esim.50 v….aika vähän silloin valikoimaa. Tai no kaupan sipsipussit…siinä se. Kaikille InstaVosuille ei millään löydy omaa Ronaldoa tai Pitin Brattia kuitenkaan.Toisaalta suomimadonnille suon nuo matuloiset puolisoiksi mielihyvin sillä kruunaahan oman pään etsintä komeroiden joulusiivouksen mitä parhaiten. Nehän oikeen haluu sitä. Joku tommonen 5 prossaa on enää suomineideistä ns vaimoainesta,sääli.

  1. Suomilehmät tulevat synnyttämään erittäin älykkäitä lapsia erittäin älykkäille neekereille.

 6. Kaikkein pahimmat feministihuorat ovat aina pohjoisen perimän omaavia vaaleahiuksisia ja vaaleasilmäisiä naisia.

 7. Huomaa pohjoiseen perimään viittaavat huoran piirteet: Vaaleat hiukset ja vaaleat silmät, juuri kuten Suomessa ja Ruotsissakin.

 8. Kaikki valkoiset miehet eivät halua olla sellaisia sikoja kuin jotkut mustat, muslimit tai latinomiehet, jotka ovat äärimmäisen väkivaltaisia ja julmia murhaajia kun näyttät kuka suhteessa määrää. On lukuisia videoita Etelä-Amerikasta kun exä käy listimässä ent. tyttöystävän tai vaimon. Kun nainen elää hakkaavan miehen kanssa pelossa jo henkensäkin takia. Kunnon miehet ajattelevat naisen olevan ikionnellinen miehestä, joka ei pidä häntä nyrkkeilysäkkinä. Ja paskan marjat! Kiltteyskään EI kelpaa kauaa, vaikka nainen on verissäpäin itkenyt kovaa kohtaloaan naama tohjona. Nykynainen on niin epäluotettava ja kytkintä nostava, että nykymiehet eivät edes viitsi kiinnostua koko seurustelusta kaikkine meetooneineen. Ennen nainen oli täysin riippuvainen miehestään taloudellisesti niin, että ilman miestä nainen oli tyhjän päällä. Nyt mies on naisen kanssa tyhjän päällä ja yksin Herran huomassa! Paras esimerkki kaikesta tästä on Sanna Marin ja betamiehensä. Kumpi on todella kusessa ja heikommassa asemassa kannattamassa Sanna ja aisaa!

  1. Varsinkin suomalaiset huorat haluavat sitä, että miehet antavat joskus pitkin korvia. Juuri tätä he yrittävät miehillekin sanoa, että liian tylsät miehet eivät kiinnosta, pitää olla renttu mies jne. Suomalaiset huorat oikein haluavat sitä, että välillä mies antaa pitkin korvia, eikä ole TYLSÄ ja TAVALLINEN, kuten he itse aina sanovat. Juuri tämän takia he haluavat jatkuvasti rentun miehen.

 9. Suomalaiset naiset ovat kehittyneet siihen, että mies antaa välillä pitkin korvia ja pistää kuriin. Nyt kun valtio on kasvanut koko ajan lisää ja naiset käyttävät valtaa valtion ja suurten yritysten hallitseman työelämän kautta, niin koko yhteiskunta hajoaa kappaleiksi, kun joskus aiemmin miehet pistivät nartut kuriin.

 10. Naiset ovat skitsofreenisiä siinä mielessä, että he sanovat yhtä ja tekevät toista. He sanovat haluavansa kilttiä miestä, mutta todellisuudessa naiset eivät halua kilttiä, vaan renttua miestä, joka pistää naisen kovaan kuriin.

  Suomalaiset naiset ovat kaikkein uskottomimpia huoria kaikista valkoisista naisista. Ottavat lähes varmasti avioeron ennen pitkää, vievät lapset ja puolet miehen omaisuudesta. Ei kukaan täysjärkinen mies ota materialistista suomalaista huoraa vaimoksi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*