Marco de Wit 31 elokuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on vuosia korostanut, että globalistien juoksupojat eli kartellipuolueet voi voittaa VAIN, jos tekee (mieluiten samanaikaisesti) neljä asiaa:

 

 

1. Valeoppositio persujen paljastaminen

 • kerrottava takinkäännöistä
 • protestoitava voimakkaasti persujen äänestyskoneita

 

 

2. Convoy-tyyppisiä katumielenosoituksia

 • jyräävän polpon eteen ihmismuureja
 • myös eduskunnan eteen

 

 

3. Suuri pienpuolueiden vaaliliitto

 • listat täyteen ääniharavoja
 • ainoa keino saada useampi kansanedustaja

 

 

4. Jaettava satoihin tuhansiin koteihin Vapauslehti

 • riittää taitettu A4, jota vaaliehdokkaat voivat jakaa ilmaiseksi
 • ainoa ja edullinen tapa murtaa valtaeliitin mediamonopoli

 

 

Ikävä kyllä YKSIKÄÄN toimittaja tai yksikään puoluejohtaja tai yksikään aktivisti ei ole näitä aakkostason neljää avainasiaa edes yrittänyt tehdä tai edes kehottanut tekemään. Tämä kertoo todella paljon vapaus- ja kansallismielisen kentän tasosta.

 

 

Niinpä Laittoman Lehden toimituksella alkaa mennä usko varsinkin, kun edes suurta vaaliliittoa ei olla saamassa aikaiseksi. Tai siihen ainakin viittaa viime Leveli kohdassa 3h 50 minuuttia. VKK ja Vapauden Liitto nimittäin haukkuvat toisiaan JULKISESTI niin paljon, että vaaliliittoa ei taida olla tulossa.

 

On se kumma, että Laiton Lehti on pystynyt olemaan kritisoimatta kyseisiä puolueita, mutta ne eivät ole pystyneet olemaan riitelemättä keskenään julkisesti! Se jos mikä on typerän itsetuhoista kertoen todella heikosta pinnasta.

 

Tai Supon operaatiosta.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

17 thoughts on “TOP 4 askelta vapauteen ja vaalivoittoon! Leveli aikaansaamassa vai paljastamassa Suuren vaaliliiton tuhon?

 1. Voittoon olisi yksinkertainen avain.

  Demokratian tarkoitus on toteuttaa kansan tahtoa.

  Jos joku puolue kysyisi gallupeilla kansan tahtoa ja toteuttaisi sitä, niin voittaisi.

  Nyt puolueet eivät kysy kansan tahtoa, eivätkä myöskään toteuta sitä. Miten edes voisivat toteuttaa, kun eivät tiedä sitä?

  Jos kansan tahtoa olisi kysytty, niin uskoisin, että 90% olosi vastustanut mm. Näitä:
  -kreikka tuki
  -italian lahjoitukset
  -pakkorotukset

  Myöskään nämä uudet puoleet eivät kysy ikinä mitään. En siksi usko että niilläkään on edes tarkoitus toteuttaa kansan tahtoa.

 2. CIA:n agentti Matti Putkonen yhdessä rahaeliitin kanssa hajotti SDP:n mm. polarisoimalla ja rikkomalla välit kommunistien ja ei-kommunistien välillä. Sama tehtiin myös Maalaisliitossa. Kommunistit taas hajotettiin idän kommunisteihin ja enemmän länsimielisiin kommunisteihin. Tämä on iänvanhaa tiedustelupalvelujen taktiikkaa hajottaa ryhmiä, levittää huhuja ja levittää eripuraa sekä ryhmän sisällä, että ryhmien välillä. Kannattaakin seurata ketkä huhuja ja eripuraa levittävät ja minkä takia.

  1. Kyllä tässä on kuitenkin kyse VKK:laisten tyypillisistä ominaisuuksista.
   Junnu valehtelee taas ylläolevassa videossa, vaikka häntä on aiemminkin korjattu siinä (jolloin hän oli tulistunut), eikä tuossa edes tajunnut Tiihosen twiitin pointtia, joka oli se kuinka kaikkialta voi löytää yhteyksiä kun tekee sen tarkoitushakuisesti. Se on kaikkein helpointa rappariteemoissa koska rapparit ovat omineet kaikki perustavanlaatuisimmat ja esteettisestikin luonnolliset teemat itselleen.
   Junnu on räyhännyt, muut VKK:laiset ovat räyhänneet. On päivänselvää ketkä ovat eripuraisella asenteella alunperin liikkeellä ja kenellä on ollut yhteistyö tavoitteena.

 3. Valeoppositioista puheenollen, koska paljastetaan UMV/Putkonen vedätys?

  Putin on lukuisia kertoja viimeisen vuosikymmenen aikana rummuttanut Uutta Maailmanjärjestystä täysin avoimesti, näistä lausumista ei tietysti kukaan hiisku sanaakaan. UMV ei myöskään koskaan ”muista” kertoa että Venäjäkin piikittää kansalaisiaan nanoteknologiaa sisältävillä Sputnik -injektioilla tautia vastaan jota ei ole edes olemassa. Muiden maiden koronatoimia arvostellaan jatkuvasti. Ymmärrettävästi Putkonen ei voi puhua virusvalheesta koska silloin hän joutuisi myöntämään että Venäjäkin on kusetuksessa mukana.

  Tässä videossa Putin mollaa rokotekriittisiä ja mainostaa rokotteita, itsekin ottanut jo toisen buusterinsa (ihan varmasti juu):
  https://www.bitchute.com/video/C3bSwEnFRJwF/

  PS. Kannattaa ehkä miettiä toisenkin kerran ennenkuin pistää jäsenhakemuksen Fennomaahan. Putkosen kutsut VIP-vieraana Venäjän (military ym) huippukonferensseihin ei varsinaisesti lisää luottamusta. Hyvä myös pitää mielessä että Putkonen on entisessä elämässään ollut näyttelijä.

  1. Leveli on roskaa. Ohukainen ja Paksukainen ovat A-luokan typeryksiä kumpikin. Janus Putkonen & Co. taas ovat ”nazzeja vastaan” eli minä aion siis olla sitten Putkosta vastaan. Ja nazzeilla en tarkoita mitään ukrainalaisia. Minä olen EU:ta, NATO:a ja NWO:to vastaan. EKP on tuhottava.

  2. ”…Putin on lukuisia kertoja viimeisen vuosikymmenen aikana rummuttanut Uutta Maailmanjärjestystä täysin avoimesti. Ja jos joku luulee ettei Venäjä ja Putin ole mukana NWO/The Great Reset/UN Agenda 21/2030 kuvioissa niin katsoo vaikka tämän pätkän….”

   https://www.bitchute.com/video/C3bSwEnFRJwF/

   Mikset Nimetön Kusettaja..luettele ne ”lukuisat kerrat” jossa Putin on mukamas rummuttanut sen UMJ puolesta…

   Lisäksi..Todella lapsellista että tässa vetoat…YHTEEN…videoon…Jossa sen Oikeellisuudesta…Tekijästä ja tekijän Taustoista..Ei ole MITÄÄN tietoa…

   Näyttäisit Edes todisteet siitä…Ettei nuo pätkät ole millään tavalla Manipuloituja…Kuten Deep Fakejä…Tai Valheellisesti käännettyjä…

   Elikä Nimettömän Kusettajan…Mukaan…UMJ…AjaaKIN Venäjän Vahvistumista…ja Euroopan ja Yhdysvaltojen ja niitten Hännystelijöiden..Tuhoa

   Nimetön Kusettaja…Voisit samalla sitten (yrittää)selittää…Miten Venäjän puuttuminen..Syyrian sotaan…Ajoi UMJn Agendaa..

   Sekä se miten Ukrainan Tuho ajaa tätä Agendaa…Kun Ukrainahan oli jo alistettu sen Alle..
   Koska jos se UMJ…On valmis Tappamaan jokaisen Ukrainalaisen…Jossain ”näytelmä” Sodass…

   Niin se on sitten Valmis tekemään sen Suomalaisillkin..

   Koska jos tätä vanhaa NATON Venäjän ”ärsyttämis” kaavaa..(N.Kusettajan mukaan UMJ näytelmää)…SUOMI on Se seuraava kohde…UMJn Uhrialttarilla..

   Joten…Oletko Nimetön Kusettaja…Alkanut Varoittaa Suomalaiset…Tästä NATON/UMJn…Meille langettamasta Kuolemantuomista..???

 4. Suomalaisten kanssa on ihmeen vaikea tulla toimeen kun on mistään vastivammasta työnteosta tai isommasta projektista kyse. Porukalla ei vain ole sellaiseen vaadittavia ihmissuhdetaitoja tai kykyä nähdä sen enempää suuria järjestelmiä tai pieniä yksityiskohtiakaan. Menee aina joko riitelyksi tai epämääräiseksi mököttämiseksi ja passiivi-aggressiivisuudeksi. Kun olin töissä softafirmassa, ei paskaa tuotetta oikein voinut parantaa kun jonkin osan muuttaminen olisi loukannut sen rakentanutta henkilöä, eikä kenellekään voinut antaa mitään palautetta.

  Olen asunut toisessa maassa muutaman vuoden, ja on upeaa miten täällä voi jutella kenen tahansa kanssa lähes mistä vain eikä kukaan suutu tai loukkaannu turhista. Oma stressitasoni on laskenut olemattomiin.

  1. Totta turiset. Ammattitaito on romahtanut joka alalla. Puolet kansasta elää virkamiehinä tai Kelan rahoilla.
   Kaksi kolmasosaa on ylilihavia ja muuten sairaita.

   Vanhemmat eivät välitä lapsista ja hiljainen tieto sukupolvelta toiselle on katkennut. Massaviihde ja helppo sosiaaliturva kasvattaa ja elättää lapset ja nuorison.

   Punikkidemarisossujen juonia kaikki. Ne todella tekevät vihatekoja suomalaisia vastaan.

   1. Juuri näin. Siskoni sai lapsen pari vuotta sitten. Aina kun tämä vauva itki, sille laitettiin youtubesta musiikkivideo soimaan naaman eteen. Sisko ja aviomies (kuiva mielikuvitukseton nörtti, jota ei koko kesänä saanut tietokoneen äärestä ulos pihalle), eli vauvan vanhemmat, istuvat nolon näköisinä ja selittävät silmät pyöreinä että ”tämä on vain että se rauhoittuisi, e-ei me yleensä”. Isovanhemmat eli äitini ja uusi aviomiehensä (koko suku on pelkkiä avioeroja ja mielenvikaisuutta) istuvat niin ikään paskat housussa viereisessä huoneessa television edessä. Kukaan ei osaa enää mitään kädentaitoja tai edes laittaa ruokaa. Kaukana ovat ne ajat että isoäiti osaisi laulaa lapselle tai opettaa uutta nuorta äitiä.

  2. On kyse siitä että Suomalaiset ovat koulutukseltaan ja luonteeltaan…Hyvin yksinkertaisia Ihmisiä..Itsekin Olin..Kunnes 30 kymppisenä silmät avautuivat pakosta…
   Eivät pysty ymmärtämään monimutkaisia asioita…Ja näkemään yksinkertaisiakaan…Syy seuraus suhteita…

   Omaa vastuunottoa yhteisestä…Ei oteta…Vaan jätetään mielummin näkemättä…

   Tuhon Tiellä…Täss ollaan..

 5. Eiköhän tuo ole jo kaikille selvää VKK (levelin pojat mukaanlukien) ovat niitä sillanpolttajia ja kansallismielisten pienpuolueiden vaaliliiton vastustajia. Junnulta jossain lähetyksessä kysyttiin että miksei VKK suostu vaaliliittoon muiden pienpuolueiden kanssa ja vastaus oli surkeaa sönkötystä siitä miten HÄN ei halua että VKK:n pitäisi jakaa ehdokaslistojaan noiden ”muiden” kanssa. Ehkä olen väärässä mutta eikö kaikilla vaaliliitossa olevilla puolueilla voi olla oman hiekkalaatikon listat täynnä sen sijaan että joutuvat jakamaan yhden vaalilistan paikat keskenään?

  VKK:hon itselläni ei pahempaa luottamusta kyllä (enää?) ole vaikka tuossa vuodenvaihteessa olinkin tyytyväinen koska näytti siltä että puoluekentälle oli tullut puolue joka näytti olevan sitä ”hallituskelpoiseksi” tulleiden perussuomalaisten olisi pitänyt olla ja tulin VKK:ta noissa aluevaaleissa äänestäneeksikin. Tuo convoyn aikainen kannattajiensa saatanan tolloiksi haukkuminen sekä puolueen täydellinen epäjohdonmukaisuus ulosanneissaan eri tasoilta laittoi kyllä miettimään minkälainen puolue VKK loppupeleissä on ja tällä hetkellä johtopäätökseni ovat nämä:
  1.) VKK on Ano Turtiasen ympärille rakennettu kultti jossa ei kuunnella Anon lisäksi kuin korkeintaan paria muuta puolueen jäsentä, muiden VKK:n jäsenien, puolueen kannattajien ja muiden suomen kansalaisten mielipiteet mistään asiasta eivät näytä kiinnostavan.
  2.) VKK on persujen tapaan hallittu valeoppositio jonka tehtävänä on kerätä koronakriittisten äänet ja täten varmistaa etteivät ”väärinajattelijat” vain saa riittävää kannatusta ja näin saa mielipiteitään läpi missään asiassa. Perusteluna näkemykseen on nimenomaan VKK:n haluttomuus vaaliliittoon muiden kansallismielisten kanssa joka on se ainoa teoreettinen mahdollisuus jonkin käytännön muutoksen saamiseen äänestämällä ja mikäli tuo VKK:n profiloituminen koronatoimia vastustavien ”hörhöjen” puolueeksi mitä sellaista jää VKK:lle jää jäljelle mikä erottaisi puolueen muista kansallismielisistä pienpuolueista?
  tl;dr versio: VKK ei halua muutosta koronarajoituksiin, muuhun kansan alistamiseen puhumattakaan siitä että haluaisivat kuulla kansan mielipidettä tai muutosta siihen ketkä täällä tällä hetkellä ovat vallassa. Esim. koronapelleilyn loppumisen jälkeen ei olisi enää mitään syytä kannattaa VKK:ta.

  Loppukevennykseksi vitsi:
  Mitä yhteistä on SDP:llä ja VKK:lla? Kumpaakaan puoluetta ei kiinnosta _KANSAN_ mielipide mistään asiasta vaikka jo pelkästään nimiensä puolesta molempien puolueiden edustajia pitäisi kansan tahdon eli demokratian toteutuminen kiinnostaa.

  1. Totta turiset. VKK on ilmeisesti johdettu Venäjältä.

   Hyötyy se Venäjäkin Suomen asioiden sotkemisesta, ei vain länsi. Junnu on muuten jonkin tiedustelupalvelun agentti. On toiminut tietoturva-alalla ja jokunen vuosi sitten ( muka) rikastunut virtuaalivaluutoilla. Tiedustelupalvelut virtuaalivaluuttojen takana. Slim saa kolmen tonnin liksan Leveliltä.

 6. Lauri Paavola soittaa Ano Turtiaiselle. Ano se ei vaan muutu. On melko tyhmä ja itsepäinen eikä osaa kohteliaita peruskäytöstapoja ja riitelee kenen kanssa vaan. Ei ole upseeriainesta Turtiaisessa. Ano määrää ja muut rukoilevat.

  Eihän kukaan tuollaiseen yhden totuuden puolueeseen liity.

  https://www.youtube.com/watch?v=uUSEarxRFZY

 7. Uskon kaikesta huolimatta että vaaliliiton puolueet, Totuuspuolue, Vapauden Liitto jne. edelleen suostuisivat neuvottelemaan yhteistyöstä VKK:n kanssa, kunhan VKK tietenkin lopettaa lapsellisen loanheiton.
  Todella kuumakalleja nuo VKK:laiset, valitettavasti.
  En ole nähnyt somessa tai muualla muita oma-aloitteelisissa loanheittohommissa kuin VKK:laisia, enkä muutenkaan.
  Siitä Anon ja kavereidensa tekemien kadun kansanliikkeiden hajottamisista epäilyksen varjoja langettamalla ne kaikki ristiriidat nähtävästi alkoi. Samaan tyyliin he näköjään ovat jatkaneet tähänkin päivään asti kuten Levelistäkin saa nähdä.

  Toistaiseksi vaaliliitoissa olleet, VL mukaan lukien ei ole ollut ihmisiä ja toimintatapoja ohjailemassa ja topuuttelemassa vaan on kannustanut eri toimintatapojen ja eri tyyppisten ryhmien olevan tarpeellista.

  Eli jos VKK ei suostu yhteistyöhön KAIKKIEN MUIDEN kanssa, niin kertooko se enempi jotain muista, vaiko VKK:sta itsestään kun kerran teot ovat jo puhuneet puolestaan?

 8. Mietin vain tuota Oddfellowsien sekä Vapauden liiton symbolien yhdennäköisyyttä. Itsekin ihmettelen, miksi Vapauden liitto valitsi symbolikseen vanhahtavaan tyyliin kuvatun kädenpuristuksen ja värikseen satanisminsävyisen violetin. Toisaalta kädenpuristus on myös vapaamuurarien symboli. Oddfellowseilla onkin paljon samoja symboleita kuin rappareilla, kuten kaiken näkevä silmä sekä harppi ja kulmaviivotin. Yksi Oddfellowsien symboleista on myös merirosvojen sekä Skulls and bonesin käyttämä pääkallo ja reisiluut. Heillä on myös logossaan valkoinen, sininen ja punainen ketjunlenkki, jotka symboloivat ystävyyttä, rakkautta ja totuutta. Samat värit kuin Ranskan suurella vallankumouksella, jossa tosin niitä käytettiin vapauden, veljeyden ja tasa-arvon vertauskuvina. Toisaalta Oddfellowsin tavoitteena oli alusta alkaen tasa-arvo.

  Tiedot Oddfellowsien perustamisajankohdasta vaihtelevat eri lähteissä, varhaisin mainittu vuosiluku on 1537. Vapaamuurarit ovat olleet olemassa jo keskiajalla ja Adam Weishaupt perusti illuminatin vuonna 1776.

  Illuminatia on syytetty Yhdysvaltain itsenäistymisestä sekä Ranskan suuresta vallankumouksesta, jälkimmäisen se olisikin ehtinyt masinoida. Mutta entä Oddfellows, joka käyttää valkoista, sinistä ja punaista, jotka ovat kaikkien demokratiaksi itseään kutsuvien maiden lipuissa?

  Tässä olisikin tutkivalle journalismille työtä, ovatko Oddfellows todellinen vallankäyttäjä vaiko vain jonkun juoksupoika, yksi porras eliitin dragonisessa hierarkiassa.

  Mietin myös tätä suomalaisten yhteistyökyvyttömyyttä. Onko sitten vain niin, että maamme puolesta on aktivoitunut niin vähäinen määrä ihmisiä, että heidät on helppo hajottaa. Määrän vähäisyys kielii myös siitä, että liikkeelle ovat lähteneet vain ne, joilla on myös henkilökohtaisia poliittisia ambitioita, vallan halua. Tällöin muut aktiivit koetaan myös kilpailijoina, jotka halutaan häätää tunkion harjalta pois.

 9. 1. Kuka ei jo tiedä?

  2. Kuten Elokapina? Jeee, lisää valomiekkailua…

  3. Ja sitten pitäisi vielä pysyäkin yhtenä rintamana…

  4. Koska ihmiset eivät saa jo tarpeeksi roskapostia?

  Marcolle tämä on trollausta

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*