Marco de Wit 31 elokuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut ja todistellut jo kuukausien ajan, että Suomen valtamediassa valehtelu ja sotapropaganda on VIELÄKIN pahempaa kuin Nato-maissa tai edes sotaa käyvässä Ukrainassa. Tämä johtuu siitä, että Suomen valtamedia yrittää epätoivoisesti ylläpitää Suomessa Natohuumaa, jottei kenellekään tule mieleen vaatia Nato-kansanäänestystä.

 

Natottajat nimittäin tietävät, että kun Venäjä jyrää Ukrainan, niin samalla suomalaisten Natohuuma katoaa. Tällöin tyhminkin suomalainen tajuaa, ettei Venäjälle isoittelu olekaan niin järkevää. Ei varsinkaan, kun idänkaupan alasajo ajaa Suomen konkurssiin vieden kirjaimellisesti valotkin ihmisten kodeista.

 

Persut: Suomen kansa uhrattava Ukrainan puolesta!

 

 

Niinpä natottajien on Natohuuman jatkamiseksi ylläpidettävä myyttiä Venäjän sekä heikkoudesta että hirviömäisyydestä. Tämän takia Suomessa sotapropaganda on pahempaa ja naurettavampaa kuin missään muualla maailmassa. Missään muussa maassa – ei edes Ukrainassa – kehdattu esim. väittää venäläisten järjestävän Putinin käskystä laajoja kidutus- ja joukkoraiskausrinkejä.

 

Ylen toimittaja Suvi Turtiainen mielisairas? Syyttää Putinia ja venäläisiä sotilaita valtavista joukkoraiskausringeistä!

 

 

Iltalehdistö meni vielä Yleäkin pidemmälle sairaissa väitteissään.

 

Miksei toimittaja Kreeta Karvala pyydä anteeksi valheitaan venäläisten raiskaamista vauvoista?

 

 

Vain mielisairaat suomalaiset feministitoimittajat suostuivat levittämään moisia sairaita valheita. (Eikö kansallismielisiä natottajia hävitä olla yhteisessä valehtelurintamassa feministien kanssa?? Kertoo todella paljon suomalaisista kansallismielisistä!)

 

 

Tätä venäläisiä demonisoivaa valhekampanjaa johtaa tietysti Sauli Niinistön luottomies, amerikkalaisen upseerivaimon omaava tiedustelupäällikkö Pekka ”CIA” Toveri. Toisaalta hän demonisoi venäläisiä äärettömän pahoiksi ja toisaalta väittää venäläisten sotilaiden olevan totaalisia tumpeloita, jotka eivät pysty mihinkään.

 

 

Sotarikollinen Pekka Toveri emävalehtelee jälleen: Venäläisten eteneminen muka pysähtynyt!

 

 

Toverin valehtelu on tietysti vain pieni osa Naton kansainvälistä sotapropagandaoperaatiota. Niinpä Toveri ottaa valheensa CIA:lta ja Mossadilta. Itse asiassa valhekampanja alkaa aina Venäjän verivihollisten, sionistisen ISW-instituutin valheista tai tarkemmin sanoen vääristelyistä. Sionistit ovat nimittäin paljon taitavampia valehtelijoita kuin suomalaiset.

 

 

Valtamedian päälähde, juutalainen ISW pimittää Ukrainan rintaman olevan romahtamassa!

 

 

 

Miksei kukaan ole tehnyt ISW-sukupuuta, joka näyttäisi koko instituutin olevan juutalaisen äärisionistisen Kagan-Nuland perheen johtama? Pitääkö LL tehdä sekin?

 

Viktoria Nuland oli keskeisessä osassa 2014 Ukrainan vallankaappauksen järjestämisessä eli on vaikea kuvitella puolueellisempaa instituuttia kuin ISW varsinkin, kun sitä vielä kaiken kukkuraksi rahoittavat Putinin Venäjältä ulos potkaisemat äärikorruptoituneet juutalaisoligarkit.

 

Ai niin. Nykyään keskenään liittoutuneet ukronatsit ja juutalaisoligarkit ovat hyviä. Putin puolestaan on absoluuttinen paha, kun kehtaa tukea Israelin pahimpia vihollisia eli Syyriaa ja Irania.

 

Itse asiassa Laiton Lehti on antisionistisen juutalaisen johtaman Unz.comin lisäksi ainoa media, joka uskaltaa kertoa totuuden: Ukrainan sota on vain Syyrian sodan sivunäyttämö.

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä! (Pimittää sionistien juonet?)

 

 

 

Käytännössä sionistien johtama sotapropaganda eli valehteluprosessi menee niin, että ISW/Mossad ja varsinkin niiden hallitsema Britannian MI6 ilmoittavat Toverille ja muille agenteilleen päivän valheet joko suoraan tai esim. Britannian puolustusministeriön/MI6 twitter-tilin kautta. Tämän jälkeen Toveri spinnaa uusimman valheen Suomen oloihin sopivaksi, jonka jälkeen Suomen valtamedian toimittajat alkavat innokkaasti toistamaan valhetta.

 

Tämä valehteluprosessi nähtiin dramaattisen selvästi noin viikko sitten, kun Toveri aloitti venäläisten turistien demonisoinnin. Toveria ei edes hävettänyt käyttää lähteenään umpikorruptoitunutta mafiavaltio Albaniaa. Tosin senkään valheet eivät riittäneet Toverille, joka sitten uskomattomalla tavalla lisäili vielä omia ilmiselviä valheitaan. Tämän jälkeen valtamedia sitten alkoi toistelemaan Toverin typeriä valheita.

 

Oikeasti näin törkeää sikailua ei ole missään muualla kuin Suomen valtamediassa.

 

 

Pekka Toverin uusin propagandaoperaatio: Demonisoida venäläisiä turisteja

 

 

Toverin valheita levittää varsinkin Iltalehden sotastudio, jonka tapana on käyttää valeasiantuntijoita. Naurettavana esimerkkinä vihreä varastomies Emil Kastehelmi, joka ei koskaan suostu esittämään päivättyjä yksityiskohtaisia rintamakarttoja. Miksikö? No, jotta Venäjän eteneminen ei näkyisi.

 

 

Antti Halosen ja Emil Kastehelmen “sotastudio” pimittää taas Ukrainan tappioita! Pekka Toverin operaatio?

 

 

Iltalehden sotastudion disinformaatio ei kuitenkaan riitä Toverille, joka haluaa valtamediaan myös suoria törkeitä valheita. Niinpä Toverin narratiivia on ollut tukemassa yksi Suomen kaikista suurimmista valehtelijoista, maanpuolustuskorkeakoulun (MPKK) farssimainen ”erikoistutkija”, majuri evp. Jukka Viitaniemi.

 

(Mietipä millä tasolla MPKK nykyisin on, kun siellä on tutkijana Jukka Viitaniemi.)

 

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Toisaalta ehkä Jukka Viitaniemi ei ole niin tyhmä kuin mitä hänen poskettomat puheensa. Viitaniemen ura on nimittäin Toverin kanssa samantapainen eli molemmat ovat olleet paljolti nimenomaan sotilastiedustelun puolella. Ehkä Natolla onkin jokin ote Viitaniemeen, koska miksi muuten hän olisi valmis tuhoamaan oman maineensa ja itsekunnioituksensa?

 

 

Kuvassa linkki Natottajaryhmään

 

 

Oli sitten Viitaniemen naurettavien emävalheiden syy mikä tahansa, niin joka tapauksessa edes himonatottavat toimittajat eivät enää kehtaa jatkuvasti käyttää Viitaniemeä ”asiantuntijana”.

 

Niinpä Toverin ja Naton on ollut pakko löytää joku Viitaniemeä taitavampi valehtelija. Tämän takia avuksi on kutsuttu tutkija Ilmari Käihkö Aleksanteri-instituutista. (Umpipoliittiset instituutit ovat kätevä tapa levittää sotapropagandaa, koska joillakin yliopistojen tutkijoilla on sentään vielä jonkinlainen pieni itsekunnioitus ja irtisanomissuoja.)

 

Niinpä MTV kutsui Käihkön liioittelemaan Ukrainan ja vähättelemään Venäjän sotakykyä.

 

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

 

 

MTV haastatteli peräti vartin ajan Käihköä, joka tiesi tutkijanuransa jatkon riippuvan siitä kuinka paljon kehtaa valehdella.

 

 

 

 

Haastattelussa Käihkö toistaa kaikki ISW/CIA/Toverin valheet, mutta menee emävalehtelussa vieläkin pidemmälle.

 

 

1. Venäläisten ammukset loppuneet

Käihkö aloittaa todellisella naurettavalla emävaleella. Venäläisten ampumatarvikkeet ovat kuulemma loppuneet. Tätä Toveri ja valtamedia on sanonut kuukausien ajan, joten Käihkönkin on toisteltava valenarratiivia.

 

Huomaa miten Käihkö taitavasti käyttää jos ja kun -ilmaisua. Käihkö antaa koko ajan ymmärtää Venäjän ammusten loppuneen, vaikka hänellä ei ole siitä yhtään mitään todisteita.

 

Jos ja kun heillä ei ole näitä ampumatarvikkeita … tästäkin syystä heidän todennäköisesti heidän hyökkäys heikkenee. (Kohdassa 2 min.)

 

Käihkö toistaa Toverin valenarratiivia, vaikka UKRAINA ja jopa Zelensky itse ovat valitelleet kuinka Venäjä KOKO AJAN pommittaa kaupunkeja maan tasalle Donbassissa sekä tykittämällä että raketti-iskuilla.

 

Ukrainalaisilla kuumat paikat Piskyssä! Pekka Toveri jatkaa TOS-1 termobaaristen raketti-iskujen vähättelyä!

 

 

Juuri näin venäläiset sitten myös pystyvät joka päivä valtaamaan yhä enemmän strategisesti erittäin tärkeitä alueita jopa Donbassissa. Ei kuitenkaan hätää. Toverin ja Käihkön mukaan eteneminen ei ole merkittävää, koska kyse on vain muutamien kilometrien etenemisestä!

 

 

 

 

Tästä Venäjän erittäin tärkeästä etenemisestä Laiton Lehti on tehnyt jutun lukuisine rintamakarttoineen.

 

Venäjä vallannut useita kaupunkeja Ukrainassa. Pekka Toveri: Ei hätää. Venäjä hyytyi jo kauan sitten!

 

 

 

2. Venäjän joukot kulutettu

Käihkön pitää myös toistaa emävalhetta, jonka mukaan Venäjän joukot ovat kärsineet Donbassissa niin massiivisia tappioita, ettei ole enää tarpeeksi miehiä hyökkäyksiin.

 

”Ja todellakin, kun Venäjän joukot on kulutettu siellä idässä.”

 

Eli täsmälleen sama valenarratiivi kuin sionisteilla ja Toverilla.

 

Tiedustelupäällikkö Pekka Toveri emävalehtelee jälleen: Väittää Venäjän “lopettaneen hyökkäyksensä Donbassissa”!!

 

 

 

3. Ukrainalaisten aiempi vastahyökkäys onnistui

Käihköllä on otsaa valehdella vielä enemmän ja tökerömmin kuin Toveri. Käihkö tosissaan väittää, että Ukraina olisi loppukesällä valloittanut KYMMENIÄ asutuskeskuksia Hersonin alueella.

 

Etelässä (venäläisillä) heikko kohta ja siellä Ukraina on pyrkinyt etenemään. Ukrainalaislähteiden mukaan he on nyt sodan alun jälkeen 46 asutuskeskusta pystyneet valtaamaan tällä alueella.

 

Huomaa miten Käihkö ovelasti vetoaa ukrainalaisten väitteisiin, vaikka oikeasti tutkijan pitäisi aina välttää yksipuolisiin väitteisiin nojautumista. Tuon ukrainalaisten naurettavan yksilöimättömän emävalheen toistaminen kertookin heti, että Käihkö on kiihkeä sotapropagandisti.

 

Monethan nimittäin pyysivät ukrainalaisia kertomaan näiden 46 asutuskeskuksen NIMET. Ukrainalaiset eivät kuitenkaan suostuneet! Olisi kiva kysyä Käihköltä ne nimet, mutta nähtävästi se on sotasalaisuus.

 

Todellisuudessa ukrainalaiset eivät valloittaneet kymmeniä kyliä muuta kuin mielikuvituksessaan. Toisaalta miksipä ei tekisi mielikuvitusvalloituksia, kun länsimedia (tai siis ainakin Suomen mediat) toistelevat kaikkia ukrainalaisten yksilöimättömiäkin väitteitä.

 

 

Ukrainalaiset antoivat ymmärtää vallanneensa nämä kylät.

 

 

Huvittavaa tässä oli, että kun viime viikolla venäläiset alkoivat hyökkäämään Mykolaevin suuntaan, niin ukrainalaisten kartantekijälle tuli hätä käteen yrittää selittää miten venäläiset voivat aloittaa hyökkäyksensä keskeltä (muka) ukrainalaisten aluetta?

 

 

 

Tästäkin ukrainalaisten farssista Laiton Lehti kirjoitti jutun.

 

 

Valtamedia: Ukrainan odotettu suurhyökkäys tapahtui jo!

 

 

 

4. Ukrainalaisten uusi vastahyökkäys etenee

Todellisuudessa ukrainalaisten toissapäivänä aloittama suurhyökkäys ei ole edennyt mihinkään. Tästä huolimatta Käihkö antaa ymmärtää Ukrainan jo saartavan Hersonia. Siis vaikka he eivät ole lähelläkään kaupungin saartamista!

 

Huomaa kuitenkin kuinka Käihkö puhuu yrittämisestä eli ei suoranaisesti väitä, koska tarkoituksena on vain hämätä kuulijaa.

 

Ukrainalaiset yrittää nyt saartaa sitä Hersonin aluetta, Hersonin kaupunkia siellä.

 

Huvittavaa on, että suomalaiset valehtelevat jälleen vielä enemmän kuin mitä ukrainalaiset. Itse asiassa Ukraina on nyt ilmoittanut, ettei sen tarkoitus nyt ollutkaan valloittaa Hersonia, vaan ainoastaan hieman edetä rintamilla!

 

 

 

 

 

5. Ukrainalaisten vastahyökkäys tahallaan hidasta

Käihköllä on vaikea tehtävä. Hänen pitäisi antaa kuulijalle se vaikutelma, että ukrainalaisilla olisi ollut merkittävää etenemistä, vaikka jokainen rintamakarttaa katsova tajuaa välittömästi Venäjän pysäyttäneen koko vastahyökkäyksen. Niinpä Käihkön on pakko hieman vetää takaisin. Kuulemma ”eteneminen” on ”hidasta”, koska ukrainalaiset haluavat säästää siviiliuhreja!

 

Ukrainalaisten eteneminen hidasta, koska pyrkivät säästämään siviiliuhreja.

 

Käihkön väite on täysin älytön, koska Khersonin rintama-alue on pitkälti AVOINTA maastoa. Itse asiassa se on lähinnä peltoa ja alueella olevat pienet kylät on tyhjennetty jo aikoja sitten. On idioottimaista väittää, että Ukraina ei ole edennyt tässä maastossa, koska pelkää siviiliuhreja.

 

Rintama viime viikolla

 

 

Käihkö myös toistelee Toveri väitteitä siitä, että venäläiset eivät välitä siviiliuhreista, mutta ukrainalaiset välittävät. Ai, no miksi sitten ovat pommittaneet jo 8 vuoden ajan Donbassin siviilejä??

 

Iltalehti ja Emil “Varastomies” Kastehelmi pimittävät Ukrainan pommittaneen siviilejä termiittiammuksilla!

 

Ukraina pommittaa Donetskia erityisesti lapsia vammauttavilla perhosmiinoilla!

 

 

 

 

6. Ukraina pyrkii helpottamaan Donbassin rintaman painetta

Nyt Käihkö yhtäkkiä – täysin vahingossa – kertoikin totuuden toimittajan kysymykseen vastatessaan. Tosiaankin Ukrainan vastahyökkäyksellä on kaksi pääsyytä:

 

1. Osoittaa lännelle taistelukyky, jotta lähettäisivät lisää aseita. (Kuvitteellinen mediavoitto riittää.)

 

2. Lieventää Donbassin rintaman painetta pakottamalla Venäjä siirtämään joukkoja Donbassista etelään Hersonin rintamalle.

 

 

Mutta hetkinen! Aiemminhan Käihkö väitti, että Venäjän hyökkäys Donbassin rintamalla on täysin hyytynyt ammusten ja sotilaiden loppumiseen! Niinpä Käihkö epätoivoisesti yrittää paikata valheitaan käyttämällä HIRVEESTI-sanaa. Katsoppas noin 3 minuutin kohdalla:

 

”Ukraina pyrkii jakamaan näitä venäläisjoukkoja että venäläiset eivät idässä pysty sillälailla jatkamaan hyökkäystä. Ja niinkuin sanoin siellä ei ole mitään hirveen merkittävää siellä idässäkään tapahtunut. Jos Venäjä vetää joukkonsa idästä, niin siellä eteneminen loppuu käytännössä kokonaan.”

 

 

Mitä?? Sanooko Käihkö nyt, että venäläiset sittenkin etenevät Donbassissa eli maailman kovinten linnoitusten läpi?????

 

Voi voi. Toveri varmaan repii viimeisiä hiuksiaan.

 

Käihkön sotapropagandistin ura taisi loppua seinään. Tämä sama ongelma on kaikilla suomalaisilla natottajilla: Suomalaiset ovat geneettisestikin huonoja valehtelijoita sotkeutuen helposti omiin valheisiinsa.

 

Toisaalta tämä ei ole natottajille kovin suuri ongelma, koska suomalaiset ovat geneettisesti myös niin auktoriteettiuskovaisia ja naiveja, että ”asiantuntijoiden” tyhmimmät ja ristiriitaisimmatkin valheet menevät läpi. Varmaa esimerkiksi on, ettei 99,99 % MTV:n katsojista tule mieleen, että miksei näytetä rintamakarttaa?? Siitähän se ukrainalaisten rintamatilanne näkyisi.

 

Niinpä.

 

 

 

 

27 thoughts on “Ukrainan ”vastahyökkäys” on farssi! Tutkijat Jukka Viitaniemi ja Ilmari Käihkö silti kehuvat Ukrainaa!

 1. Näitä täydellisesti itsekunnioituksensa menettäneitä juutalaisten juoksupoikia Suomessa riittää.

  Siinähän puhuvat paskaa, tuleva talvi palauttaa Suomalaiset takaisin maan pinnalle eikä kukaan enää (ainakaan vapaaehtoisesti) osallistu tähän täysin mielenvikaiseen ukraina hypetykseen.

  Aikansa kutakin sanoi pässi kun päätä leikattiin.

 2. CIA:n vieraan vallan vakooja ja maanpetturi Pekka Toveri on kyllä historian huonompia valehtelijoita.

 3. Henkilö ei voi mitenkään olla kansallismielinen, jos hän kuitenkin kannattaa samaan aikaan Natoa. Nämä ovat kaksi toisensa pois sulkevaa asiaa.

 4. Juutalaisen Zelenskyn neuvonantaja:

  ”Olkaa siis kärsivällisiä. Edistyminen ei tule olemaan KOVIN NOPEAA, MUTTA se päättyy Ukrainan lipun nostamiseen Ukrainan kaupungeissa.”

  :D

 5. Lyhenne ret tarkoittaa retard? Idioluutio etenee.

  Idiolutionismi on kattokäsite kaikille trendikkäille mielisairaille marxilaisille harhaopeille.

 6. Nato ja Naton maanpetolliset joukot Suomessa, kuten Pekka Toveri ja muut upseerit ovat monella tavalla tuhoamassa Suomen maanpuolustuksen:

  Ensin tuhoamalla Suomen itsenäistä maanpuolustusta tukevan aseistuksen ja varustuksen, jolloin Suomi ei kykene puolustamaan itseään yksin, vaan sen on pakko rukoilla Natoa apuun ja sen ainoa vaihtoehto olisi toimia osana suurta globaalia liittoumaa. Suomen kansalaiset riisutaan aseista mm. false flagien (Turun perijätär, Airiston Helmi, Turun puukotus, Sellon ampuminen jne.) ja muilla valheilla. Miksi muuten melkein kaikki Suomen poliisin false flag-operaatiot ovat tapahtuneet muuten Turussa? Turussa on paljon muutakin Operaatio Gladioon liittyvää toimintaa.

  Naton suomalaiset upseerit eivät myöskään tiedä mistään mitään, ovat monesti sekaantuneet pedofiliarinkeihin, huume ja ihmiskauppaan.

  Naton suomalaiset maanpetolliset upseerit myös valehtelevat omille kansalaisilleen silmät päästään.

  Naton maanpetolliset upseerit vainoavat heteromiehiä, levittävät feminismiä ja homosaatiota, sekä transusaatiota. He vainoavat kaikkea kansallismielisyyttä ja konservatismia.

  1. Turussa siksi, että ulkomaanpellet eivät älyä että metsissä voi asua.

   Vihollinen pitääkn houkutella vesistöihin ja metsiin. Siellä hyökkääjä on helppo tuhota viimeiseen viholliseen asti. Suomen sisämaa on hankala paikka hyökkääjälle.

 7. Kaikki suomalaiset ”upseerit” ovat ammattitaidottomia, maanpettureita ja totaalisia pellejä, aivan kuten Pekka Toveri, Kari ja kaikki muut valehtelevat maanpetturit. Ovatko suomalaiset lampaat oikeasti lähdössä sotimaan valehtelevien maanpetturien johtamana, jotka eivät tiedä mistään mitään? Miettikää nyt ihan oikeasti.

 8. Suomalaiset lampaat menevät oikeasti teuraalle täydellisten pellejen johtamana. ”Joo, ei mitään hätää, meidän tiedustelu on selvittänyt, että vihollisella ei ole mitään mahdollisuuksia ja aivan kohta alkaa kunnon teurastus. Vihollisemme ei osaa yhtään mitään. Osasto Tötterö, menkää murskaamaan Venäjän panssaridivisioona. Saatte tueksenne Yhdysvaltojen transupataljoonan ja lisäksi Iso-Britannian feministipataljoonan. Rintama ei ole murtumassa missään vaiheessa ja Venäjä on täysin tumpelo kaikissa asioissa.”.

 9. Miksi kukaan ei puhu laajemmin siitä miten suomalaiset upseerit ovat kaikki täydellisiä pellejä kuten Pekka Toveri ja kaikki muut, eivätkä osaa yhtään mitään? Natotus tuhoaa täysin suomalaisten itsenäisen puolustuskyvyn monella eri tasolla, mutta ei hätää, tärkeintä on olla osa länttä ja vihata Venäjää ja venäläisiä.

 10. Olkaa kärsivällisiä! Suuri vastahyökkäys alkaa tuottaa tulosta hetkenä minä hyvänsä! Ensimmäinen lato pellon reunalta on jo vallattu, lastentarhan hiekkalaatikko linnoitettu ja pommi-iskuilla jälleen saatu murhattua viranomaisia ja hakattu lapioilla kaikkia venäjää puhuvia! Operaatio etenee!

 11. Suomen armeijan upseerit ovat kaikki pelkkiä valehtelevia maanpettureita ja täydellisiä pellejä. Oletteko oikeasti tapattamassa itsenne pelkurimaisten, korruptoituneiden ja valehtelevien upseerien takia, jotka ovat ammattitaidoltaan pelletasoa?

  1. Taitaa olla Ukrainasaa tyttöystävänsä Olenan lämpimässä syleilyssä sillä aikaa kun ei tee Olenasta lehtijuttuja.

 12. Nato-pelkurit taas kertomassa satuja! Kosher-pekan ja hänen haareminsa on aika lähteä Hersoniin johtamaan tehokasta vastahyökkäystä, koska Ukrainan valenatsien hyökkäyksestä ei tule yhtään mitään.

  Lähialueitten sairaalat ja ruumishuoneet on nyt täynnä ukrainalaisia sotilaita ja tuhottuja panssarivaunuja/ajoneuvoja on hyvin suuri määrä edellisen ”vastahyökkäyksen” jäljiltä Hersonin pelloilla.

  Jokainen voi nyt kysyä, että onko järkeä vai ei? Vai onko tässä esinahattomalla natsipresidentillä tarkoituksena tuhota ukrainalaiset miehet?!!

 13. Ota huomioon, että tarpeeksi röyhkeitä emävalehtelijoita on kuitenkin vaikea löytää jopa Suomesta, jolloin uskon, että hänen sotapropagandistin uransa jatkuu, varsinkin kun suomalaiset uskovat aivan mitä vain amerikkalaiset ja brittiläiset verivihollisemme, sekä Israelin valtio kertovat!

 14. Ukrainan häviäminen tulee olemaan murskaavan Naton kannatuksella, sillä tällä hetkellä Ukraina saa aivan MASSIIVISEN ja aivan kaiken tuen mitä Natolla ja Israelilla on ikinä antaa ja Ukraina on silti häviämässä!

 15. Vaikka sodasta puhuvatkin. Eivät kuitenkaan näytä ”ruudin keksijöiltä”! Ja kukapa rehellisen vitsaa säästämättä kristillisen kotikasvatuksen saadun ihmisen mieleen edes juolahtaa nykyaikana muutaman sadan kilomertrin päässä käytävän sodan kulkua valheilla kuoruttaa! Vain rikollinen, vailla mitään kunniakäsitteitä omaava ihminen kieltää totuuden olemassaolon jopa silloin kun vihollisen panssarivaunut kolistelevat jo Bagdadin pääkadulla itsensä ”Bagdad Bobin” selän takana. Minua kiinnostaa vain todellisuus enkä edes halua lukea sepitelmiä, joita kaunokirjallisuudeksi kutsutaan vaan se, mikä on nyt tai joskus menneisyydessä TODELLA tapahtunut!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*