3 thoughts on “Päivän Jenspa

  1. Hiekalla pesu on tehokasta.
    Eimuutaku käsiin hiekkaa ja hieromaan ihoon.
    Vihreille huolestuneille tiedoksi, notta mikroskooppinen eliöstö vedessä
    syö iloisin mielin irronneen ihosolukon, eikä luontokaan pilaannu.

  2. Jenspa on julkaisun oma ”Herkku”. Pyydän anteeksi jos kohdehenkilö pahoitti sanavalinnastani mielensä,tulkintani olkoon kaikinpuolin ja vähän päälle pelkästään positiivinen ja toisaalta lakisääteisesti pidän itseäni ”uhrina”,koska valtamedia ei pysty moiseen valokuvataiteeseen ja näinollen tämä sivusto aiheuttaa minulle valtavan ”Sipilämäisen” shokki-tilan lähes päivittäin Jenspoillaan. Tosin odotan huomista vapinaani jo ilolla. Kuva sinänsä olkoon vaikka Jenspiksen versio tuosta kuuluisasta tanskan merenneidosta ja jos ei,niin otaksun mudan käytön monipuolisista vaikutuksista ihonhoidollisiin tarkoituksiin olevan otoksen aihe. Hmm..no,miten vaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*