Marco de Wit 1 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on siitä ainutlaatuinen media, että sen päämääränä on paljastaa valtaeliitin juonet ja kasvot. Niinpä Laiton Lehti on julkaissut sekä valtapyramidin että ainutlaatuisen Epstein-aikajanan.

 

 

Valtapyramidi: Kuka hallitsee maailmaa ja Suomea? Laiton Lehti yritetään hiljentää?

 

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan paljasta vain valtaeliitin juonia, vaan kertoo miten se mädättää myös Suomen vapaus- ja kansallismielistä kenttää. Tämän vuoksi Laiton Lehti on esimerkiksi paljastanut perussuomalaisen puolueen olevan Matti ”CIA” Putkosen äänestyskoneillaan johtama valeoppositio.

 

 

Persujen Matti “Vapaaherra” Putkosen pomo Jacob Wallenberg vierailee Suomessa

 

 

Laiton Lehti on aina kuitenkin väliaikaisesti pysäyttänyt kansallismielistä kenttää koskevat paljastuksensa ennen vaaleja. Tämän vuoksi viime keväällä Laiton Lehti lupasi, ettei ennen eduskuntavaaleja juuri kritisoi pienpuolueita, jotta näillä olisi helpompi tehdä se KAIKISTA TÄRKEIN asia eli Suuri vaaliliitto.

 

Nyt kuitenkin näyttää, ettei Suuresta vaaliliitosta tule yhtään mitään molemminpuolisesta JULKISESTA riitelystä johtuen. Tämä on hyvin epäilyttävää.

 

 

Jos todellakin näyttää siltä, etteivät pienpuolueet pysty vaaliliittoa luomaan, niin sitten Laiton Lehti tulee jälleen aloittamaan kysymysten ja paljastusten sarjan. Materiaalia nimittäin on todella paljon! (Kiitos kaikille vinkkejä ja mahdollisia korruptiotodisteita lähettäneille.)

 

Odotetaan kuitenkin nyt vielä vähän, jos pienpuolueiden riidat rauhoittuisivat ja ne tulisivat vielä järkiinsä. Viime aikojen riitely on nimittäin ollut todella naurettavaa: Toisaalta VKK vihjaa Vapauden Liiton olevan vapaamuurarien kätyri ja toisaalta Vapauden Liitto vihjaa VKK:n olevan Paavin kätyri.

 

 

TOP 4 askelta vapauteen ja vaalivoittoon! Leveli aikaansaamassa vai paljastamassa Suuren vaaliliiton tuhon?

 

 

Lojaalisuusongelma

Tämä naurettava sotku johtuu kuitenkin yhdestä ihan oikeasta perusongelmasta: Lojaalisuusongelmasta: Oletko lojaali Suomen kansalle vai kenties jollekin toiselle maalle (useampi passi, äärisionisti, venäläinen, matu) vai jollekin järjestölle (vapaamuurarit, Opus Dei, Maltan ritarit).

 

Ikävä kyllä tätä ongelmavyyhtiä ei ole kansallismielisessä kentässä juuri käsitelty. Osasyynä, että matuaallon aikana aktivoituneen kentän lähes KAIKKI johtavat aktivistit olivat ulkomaalaisia tai puolisuomalaisia. Nekin harvat, jotka olivat oikeasti suomalaisia omasivat erikoisia kansainvälisiä kytköksiä esim. sionisteihin, PVL:ään tai vapaamuurareihin. Niinpä lojaalisuusongelma lakaistiin maton alle.

 

 

Vapaamuurarit

Viime aikoina lojaalisuusongelma on kuitenkin noussut kartalle varsinkin, kun VKK:n väki on kovasti kritisoinut vapaamuurareita.

 

Kuvassa linkki Iltalehden juttuun

 

 

VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen onkin jo pitkään korostanut taistelevansa vapaamuurareita vastaan. Turtiainen katsoo vapaamuurarien dominoivan valtamediaa niin pitkälle, että ovat koronavalheen levittämisen takana.

 

 

Turtiainen katsoo vapaamuurarien olevan myös Rydmanin vainon takana.

 

 

 

VKK on myös jo pitkään epäillyt kilpailevan puolueen, Vapauden Liiton logossa olevan mahdollisia viitteitä vapaamuurareihin. (Kättely on oikeasti hyvin yleinen liiton symboli ja sopii varsinkin koronahysteria-ajalle.)

 

 

 

 

Niinpä monet VKK:n jäsenet ja kannattajat raivostuivat/riemastuivat, kun Vapauden Liitto otti eduskuntavaaliehdokkaakseen vapaamuurarin. Kieltämättä ehdokasvalinta oli yllättävä, koska vapaamuurarien lojaalisuus Suomen kansalle herättää kysymyksiä.

 

 

Haastattelussa Suomen Vapaamuurarien Suurloosin Pääsihteeri: Mestarimuurari Heikki Hakala!

 

 

Kaiken kukkuraksi Vapauden Liitto kertoi ottaneensa tämän vapaamuurarin 33:ksi ehdokkaakseen!! Ei ihme, että innokkaimmat salaliittoteoreetikot saivat melkein infarktin. Niinpä nousikin kova häly ja vapaamuurari ilmoitti perääntyvänsä ehdokkuudestaan.

 

Numero 33 on vapaamuurareille eräänlainen pyhä numero. Itse asiassa 33 tason vapaamuurari on korkeinta johtoa, joka tietää monia järjestön ja jäsenen salaisuuksia. Tämän takia monet epäilevät tiedustelupalvelujen soluttautuneen vapaamuurarien johtoon.

 

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Kohun kiihdyttyä entisestään Vapauden Liiton puheenjohtaja Ossi Tiihonen ilmoitti, että kaikki oli ollut vain sattumaa. Hyvin todennäköisesti varmaan olikin, mutta tässä näkyi jälleen Tiihosen burgerointi ja vihreys. Siis se, että hän on sekä naivi että ollut politiikassa vasta muutaman vuoden. Kyllähän puolueen ja varsinkin puheenjohtajan pitäisi olla HYVIN varovainen, jos ottaa vapaamuurarin ehdokkaaksi ja vielä 33:ksi ehdokkaaksi. (Ei sentään ollut 66 ehdokas!)

 

Kaiken kukkuraksi kyseinen vapaamuurari oli ns. nollaehdokas, joka oli edellisissä kunnallisvaaleissa saanut YHDEN äänen. Mitä järkeä Vapauden Liitolla on kaivaa verta nenästä nimittämällä 1. jo tässä vaiheessa 2. nollaehdokkaan, joka on 3. vapaamuurari ja vieläpä 4. ja ottaa 33 ehdokkaaksi! Ihan kuin Tiihonen ja Vapauden Liitto nimenomaan halusivat tahallaan ärsyttää jo muutenkin kaiken jälkeen puoliparanoidiksi muuttunutta kenttää.

 

VKK:n varapuheenjohtaja Vähäkainu vielä heitti löylyä kiukaalle syyttämällä Tiihostakin vapaamuurariksi!

 

 

 

Tästä kaikesta jotkut yksittäiset VKK:n jäsenet sitten riemuitsivat kuvittellen paljastaneensa potentiaalisen vapaamuurareiden salaliiton. Heidän vahingoniloinen riemu kuitenkin katkesi kuin kanan lento, kun Tiihonen huomautti VKK:n yhden kuuluisan jäsenen ja pitkäaikaisen rahoittajan kuuluneen pitkään tiettyihin salaliittolaisten kauhistelemiin paavillisiin järjestöihin ja lopulta nousseen peräti Maltan ritariksi!

 

 

 

Maltan ritarit

Paavin sotureita, kuten esimerkiksi Maltan ritareita nimittäin epäillään vielä enemmän salaliitoista kuin vapaamuurareita.

 

 

 

 

Erittäin rikkaat Maltan ritarit ovat kirjaimellisesti valtio valtiossa omaten extraterritoriaalisuuden. Lisäksi sen kolmella johtajalla on omat Maltan ritarikunnan passit, jotka monet maat tunnustavat. Lisäksi sadoilla Maltan ritareilla on diplomaattipassit eli heillä on käytännössä diplomaattinen koskemattomuus!

 

Kuvassa linkki Iltalehteen

 

 

Ei siis ihme, että Maltan Ritareita on usein epäilty rahanpesusta ja huumekaupasta. Onkin melko varmaa, että Maltan ritarit toimivat Paavin agentteina usein yhteistyössä CIA:n ja Mossadin kanssa. Tuskinpa muuten olisivatkaan voineet säilyttää todella hämmästyttäviä erioikeuksiaan.

 

VKK kuitenkin reagoi kiihkokatolilaisiin VASTA, kun tämä sekä paavillisissa järjestöissä että VKK:ssa pitkään vaikuttanut paavin soturi ihan julkisesti nousi kiihkokatollisten korkeimpaan arvoon eli Maltan ritariksi.

 

 

 

On siis hieman outoa syyttää Vapauden Liittoa vapaamuurariongelman (tahattomasta) vähättelystä samalla, kun VKK on pitkään (tahattomasti) vähätellyt paavillisten järjestöjen ongelmallisuutta! Eiköhän molempi puolue ole tehnyt saman virheen eli aliarvioinut tiettyjen järjestöjen synnyttämiä riskejä. Suomalaiset nyt vaan ovat terminaalisen naiveja ja lisäksi täysin pihalla siitä mitä kaikkia kansainvälisiä järjestöjä on edes olemassa niiden historiasta nyt puhumattakaan.

 

Itse asiassa kyse on saman kolikon eri puolista. Vapaamieliset kristityt ja juutalaiset toimivat mm. vapaamuurarien kautta, kun taas kiihkokatoliset omien paavillisten järjestöjen kautta. Molemmilla ryhmillä on pitkä historia, jonka aikana ne ovat sotkeentuneet lukuisiin salaliittoihin ja vallankumouksiin.

 

 

Sotkujen sotku

Todellinen sotkujen sotku. Ei ihme, että vapaus- ja kansallismielinen kenttä on hämmennyksen tilassa. Ketä enää uskoa? Keneen voi ylipäätään luottaa? Onko kaikki tahallaan sotkettu ja mädätetty?

 

Toisaalta tällainen sotku on väistämätön niin kauan kuin ei ole ratkaistu lojaalisuusongelmaa. Onneksi ratkaisu on yksinkertainen:

 

1. Lojaalisuusongelma kääntää todistustaakan

Yksilö on syytön kunnes toisin todistetaan. On täysin mahdollista kuulua johonkin järjestöön vilpittömällä mielellä. Itse asiassa vapaamuurarit ja monet katolliset järjestöt ovatkin PÄÄOSIN hyväntekeväisyysjärjestöjä. Ylivoimaisesti suurin osa niiden jäsenistä ihan oikeasti haluaa vain harjoittaa hyväntekeväisyyttä ja ylläpitää kauniita arvokkaita länsimaisia traditioita. Niinpä näitä järjestöjä ei voi kieltää (kuten natsit ja kommunistit tekivät) eikä niiden jäseniä voi demonisoida.

Samoin on täysin mahdollista, että henkilöllä on sukusuhteista johtuen myös jonkun toisen maan kansalaisuus. Toinen passi voi olla myös välttämätöntä, jos yrittää vierailla, auttaa tai pelastaa vanhempiaan tai muita sukulaisiaan.

Toisaalta, jos kaksoiskansalainen, vapaamuurari tai kiihkokatolinen haluaa liittyä johonkin kansallismieliseen järjestöön, niin tällöin todistustaakka voidaan kääntää. Eli:

 

 

1.1. Tiedonantovelvollisuus

Kansallismieliseen järjestöön pyrkivän pitää ensinnäkin KERTOA mahdollisista passeistaan ja nykyisistä ja entisistä järjestöjäsenyyksistään sekä yleisemminkin menneisyydestään. Jos henkilö vielä haluaa kyseisen järjestön hallitukseen tai johtoon, niin tämä tiedonanto pitää tehdä myös julkisesti videolla.

 

 

1.2. Selvitysvelvollisuus

Toiseksi pitää ehdottomasti kertoa ja SELVITTÄÄ oma-aloitteisesti ja yksityiskohtaisesti mahdollisia epäilyttäviä asioita mukaanlukien sukulaisten merkittävät asemat esim. poliisissa, jne. Jäsenehdokas ei saa loukkaantua, jos häntä suorastaan kuulustellaan, jotta selviää onko tämä kenties sotkeutunut tai vaarassa sotkeentua esim. huumekauppaan ja tiedustelupalveluihin tai vapaamuurarien tai Maltan ritarien pimeään puoleen.

 

 

1.3. Vakuutusvelvollisuus

Tämän jälkeen henkilön pitää antaa vakuutus, jossa vannoo pistää Suomen kansan edut ENSISIJAISEKSI ja vannoo, ettei omaa tätä vaarantavia sidonnaisuuksia. Eikä siinä kaikki. Suomen kansan etujen pitää olla sinulle niin ensisijaisia, ettet harjoita mitään niiden kanssa ristiriidassa olevaa toimintaa.

 

 

 

Sidonnaisuuksien kirous

Siinä kaikki! Ei ole monimutkaista parantaa puolueen uskottavuutta. Paitsi, että on. Lähes kaikilla ihmisillä on nimittäin monenlaisia luurankoja kaapissaan eivätkä suostu niitä näyttämään. Tämän takia YKSIKÄÄN puolue eikä varsinkaan yksikään pienpuolue ole suostunut kunnolla tarkistamaan edes omien puheenjohtajiensa menneisyyttä ja sidoksia. Tämä johtuu mm. seuraavista sidoksista:

 

1. Globalistijärjestöt

Hyvin suuri osa suurien puolueiden johtavista jäsenistä kuuluu globalistijärjestöihin, kuten Bilderbergereihin tai World Economic Foorumiin (WEF) tai omaa monenlaisia yhteyksiä muihin vastaaviin järjestöihin.

 

2. Sionistit

Kirjaimellisesti lähes KAIKKI suomalaiset kansanedustajat suhtautuvat kritiikittömästi Israeliin ja sen erittäin aktiiviseen tiedustelupalveluun Mossadiin. Samaan aikaan kun siis näkevät kaikkialla Venäjän agentteja ja ”informaatiovaikuttamista”, niin ovat täysin sokeita Mossad/CIA/MI6 agenteille ja läntisen sionistimedian informaatiovaikuttamiselle.

Tämä ongelma on vieläkin suurempi pienpuolueissa, jotka ovat täynnä Amerikkafaneja, Ukraina Ensin tai varsinkin Israel Ensin -väkeä. Monilla on myös Israelin kansalaisuus tai sitten pitävät Israelia Jumalan maana ja juutalaisia Jumalan kansana, joita suomalaistenkin pitää auttaa ja jopa palvoa.

 

3. Venäläiset

Varsinkin jotkut pienpuolueet haaveilevat, että voisivat saada suomenvenäläisiltä suuren äänipotin tukemalla Venäjää. Niinpä ne saattavat ottaa kovin helposti venäläisiä jäseniä ja yhteistyökumppaneita, vaikka Venäjän edut olisivat heille ykkösiä.

Tämä ongelma on vaivannut myös suomalaista vaihtoehtomedia niin pahasti, että Laittoman Lehden on pitänyt useamman kerran paljastaa päivänselviä putinisteja.

 

4. Kommunistit, natsit ja hullut

Monet eivät halua kertoa olleensa aiemmin kommunisteja, natseja, pridettäjiä, alkoholisteja, narkkareita, lääkityksessä, yms. Itse asiassa tällaiset henkilöt NIMENOMAAN haluavat liittyä puolueisiin ja vieläpä tekevät päästäkseen niiden johtoon. Tästäkin syystä on ehdottoman välttämätöntä selvittää järjestöön tulevien taustoja. (Laiton Lehti lisäksi vielä ÄO-testin kaikille puheenjohtajaksi pyrkiville, joskin koulutustasokin on hyvä proxy…)

 

 

6. Ex-persut

Laiton Lehti on vuosien varrella täysin paljastanut persujen olevan valeoppositio. Tämä on kuitenkin herättänyt yhden huolestuttavan kysymyksen: Miksi persuista loikanneet ovat edelleen hiljaa persujen takinkäännöistä ja naurettavista äänestyskoneista?

Fakta nimittäin on, että lähes KAIKKI kansallismielisen kentän aktivistit ja johtohenkilöt ovat tulleet persuista tai ainakin olleet niiden tapahtumissa ja piireissä. Miksi nämä aktivistit ja puoluejohtajat eivät ole suostuneet kritisoimaan – eivätkä vieläkään suostu kritisoimaan – persujen päivänselviä takinkääntöjä tai edes Matti ”CIA” Putkosta ja tämän absurdeja äänestyskoneita??

 

6. Poliittiset luurangot

Useimmilla ihmisillä on luurankoja kaapissa, joista eivät halua puhua. Lisäksi käytännössä kaikilla politiikkaan aktiivisesti osallistuneilla on kädet likaantuneet politiikan monimutkaisissa juonitteluissa ja liittoumissa tai vähintääkin kavereita ja yhteistyökumppaneita suojellessaan. Niinpä ei ole ihme, että juuri KUKAAN ei halua alkaa oma-aloitteisesti selvittämään mahdollisia lojaalisuusongelmiaan.

 

 

Politiikka mädättää

Kaikelle tälle on olemassa yksinkertainen selitys: Vapaaehtoiset sopimussuhteet synnyttävät harmonisoivan näkymättömän käden, joka ylläpitää rauhaa ja sivilisaatiota. Pakkovaltaa käyttävä valtio ja varsinkin sitä manipuloiva politiikka synnyttää puolestaan negatiivisen näkymättömän käden, joka kannustaa riitelyyn, valehteluun ja huijaamiseen.

 

Politiikka oikeasti tuo ulos ihmisestä kaikista pahimmat puolet. Sinisilmäisenä politiikkaan tulleesta henkilöstä tulee parissa vuodessa juonitteleva äärikyyninen ihmisvihaaja, joka miettii vain omaa etuaan ja valtaansa. Tietysti kansan nimissä.

 

Ei siis ihme, että muutenkin naivi ja helposti turhautuva suomalainen hanskat tiskiin -luonteenpiirre on johtanut siihen, että monet tavalliset suomalaiset luovuttavat ja lopettavat politiikan kokonaan. Tällöin he kuitenkin luovuttavat pelikentän globalisteille, jotka sitten entisestään lisäävät kansan riistoa.

 

 

Pelastus

Ei siis kannata luovuttaa varsinkin, kun pelastus on lähellä:

 

 

0. Talousromahdus

Maailmantalouden romahtaessa on todellinen mahdollisuus saavuttaa vapaus. Ei tarvita muuta kuin neljä lisäasiaa:

 

 

1. Vapaus- ja aitokansallismielisiä puolueita

Tämä on tullut valtavasti helpommaksi, koska kannatuskortit voi kerätä netissä.

 

 

2. Lojaalisuusvakuutukset

Tämä on välttämätöntä, jotta puolueisiin voisi luottaa edes perusasioissa. Jokaisen puolueen johtoon tai ehdokkaaksi haluavan pitää kertoa sidonnaisuuksistaan ainakin puoluesihteerille, joka sitten hallituksen kanssa tarkkaan harkitsee voiko ja missä ja milloin asettua vaaliehdokkaaksi.

 

 

3. Suuri vaaliliitto

Vaaliteknisistä syistä Suuri vaaliliitto on AINOA keino saada useampia kansanedustajia ja uhata kartellipuolueita sekä mediassa että kaduilla.

Vaaliliitto voi olla pelkästään tekninen, jolloin hyvinkin erilaiset ihmiset voivat silti pelata samaan pussiin tapaamatta edes toisiaan. Tämä onkin loistava tapa kasata lukemattomia keskenään riiteleviä vapaus- ja kansallismielisiä klikkejä yhden ja saman sateenvarjon alle.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

4. Vapauslehti

Nykyään olisi helppo luoda esim. taitettu A4-lehtinen, jossa kansaa heräteltäisiin mm. paljastamalla sekä valeoppositio että valtaeliitti. Suuren vaaliliiton ehdokkaat voisivat jakaa niitä satoihin tuhansiin koteihin vaikkapa kuukauden välein. Tämä on ainoa keino murtaa valtamedian monopoli.

 

 

Pienpuolueiden vaalirauha

Vapaus- ja kansallismielisellä kentällä on vielä kaikki kortit käytössään. Vaaleihin on vielä yli puoli vuotta. Lisäksi valtamedian monopolilla on se hyvä puoli, ettei noin 99 % kansalaisista ole mitään tietoa pienpuolueiden keskinäisistä riidoista.

 

Fakta nimittäin on, että vapaus- ja kansallismielinen kenttä koostuu vain YHDESTÄ prosentista suomalaisia eli noin 50 000 ihmistä ajattelee suht itsenäisesti hankkien tietoa myös vaihtoehtomediasta. Tosin nämäkin ovat hyvin passiivisia ja uskonsa menettäneitä eli suurin osa heistä ei edes äänestä tai jaksa edes aktiivisesti seurata politiikkaa. Niinpä oikeasti vaihtoehtomediaa aktiivisesti seuraavia on vain noin 5000 suomalaista ja näistäkin vain muutama sata suostuu osallistumaan usempiin mielenosoituksiin.

 

On siis täysin tuhoon tuomittu ajatus saada ääniä saarnaamalla omilleen. Kyseinen vapaus- ja kansallismielinen 0,1 – 1 prosentti ei kuitenkaan äänestä tai vaikka äänestäisikin, niin persuja tai hajoittamalla äänet useille pienpuolueille.

 

Ainoa keino jytkyyn on Suuri vaaliliitto, joka toisaalta luo uskottavan vaihtoehdon valeoppositio persuille ja toisaalta kerää ensin sen yhden vapausmielisen prosentin äänet ja sitten vielä Vapauslehdellä saa ainakin muutama prosenttia suomalaisista äänestämään Suurta Vaaliliittoa. Näiden päälle vielä persujen ja muiden kartellipuolueiden sotahulluuteen ja myrkkypiikkien tuputtamiseen pettyneet sadat tuhannet äänestäjät, joista suuri osa voisi hyvinkin alkaa äänestämään Suurta vaaliliittoa. Tämä on nyt ensimmäistä kertaa täysin realistista, koska TALVI ON TULOSSA.

 

Suomalaiset ovat tunnetusti maailman herrauskovaisin kansa, mutta ehkä jopa hekin heräävät, kun sähköä ei enää tulekaan seinästä! Jos tällöin on tarjota uskottava itsenäistä ja puolueetonta Suomea puolustava Suuri vaaliliitto, jota johtavat kuuluisat Turtiainen ja Tiihonen, niin tällöin on ihan realistiset mahdollisuudet jytkyyn.

 

Ei tarvita enää muuta kuin Turtiaisen ja Tiihosen rauha ja yhteinen vaaliliitto!

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

37 thoughts on “Top 3 keinoa eliminoida myyrät! VKK ja VaL (muka) täynnä Supon, muurarien ja paavin kätyreitä??

 1. Kyllähän se nyt vaan on niin ettei AITOkansallismieliseen toimintaan voi kuulua jos on jäsen jossain rappari tai ritari -runkkuringissä.

  Näin se vaan on. Jos Suomen ja Suomalaisuuden asia on O I K E A S T I jollekkin henkilölle tärkeä hän kyllä irtisanoutuu niiden järjestöjen jäsenyydestä jotka ovat ERITTÄIN MERKITTÄVÄSSÄ VASTUUSSA SUOMEN NYKYISESTÄ ALENNUSTILASTA.

  Tämä on Suomessa tiedetty jo satoja vuosia. Kuunnelkaa vaikkapa ”Nälkämaan laulu” vuosikymmenten takaa. Samat perkeleet Suomalaisia riistämässä jo silloin!

  1. Eihän artikkelissa toimintaan osallistumista kyseenalaistettu vaan se, että jos pyrkii kansallismielisen puolueen johtoon.

 2. Miten poistat puolueesta myyrän jos se on luotu rikollisen järjestelmän pyynnöstä, toiveesta ja tarpeesta suorittamaan kontrolli oppositiota? Jonka varjolla jatketaan suomalaisiin kohdistuvaa rikollisuutta ensimmäisenä tehtävänä ylläpitää illuusiota kansasta ja heistä irroitetusta älymystöstä

  Paljon myös kiinnostaa määritelmä myyrä kun senkin luonut rikollinen viihdemedia jota en ole itse seurannut joka ei siis tarkoita mitään ja on pelkkä mielipide. En ole täällä vieraillut mutta kannattaa oppia karsimaan kaikesta keskustelusta mielipiteet kuten vaikka sannan juhlinta keissi ja keskittyä vallan oikeisiin rikoksiin ja tietoisesti huonoihin päätöksiin muuten menette kaikki kaikessa kuin pässit narussa ja heräätte kaikeen vasta kun on liian myöhäistä!

 3. Miksi kukaan ei ehdota vaaliliittoa kristillisdemokraattien kanssa? Täälläkin puhutaan satanismista, niin eikö oikea ase sitä vastaan olisi ottaa kristityt taistelemaan sitä vastaan. KD:n on pienpuolueena ollut pakko tehdä kompromisseja, mutta kehitys voitaisiin saada käännettyä oikeaan suuntaan, jos he saisivat enemmän päätösvaltaa. Unkari on hyvä esimerkki siitä, miten siellä johtajat tukeutuvat julkisesti Jumalaan, ja he pystyvät pitämään puoliaan globalisteja vastaan.

  Monista vaihtoehtopuolueista valitettavasti tulee mieleen vähän jonkinlainen hörhöpuolue. Kun aletaan puhua joogasta, meditaatiosta tai astrologiasta, liikutaan vaarallisilla vesillä, nekin voivat johtaa ihmisen harhaan. Samoin, jos puolueen johtaja pukeutuu joksikin satuhahmoksi, menettää hän uskottavuuttaan tavallisten ihmisten keskuudessa, joten mitä tällaisella erottautumisella oikeastaan edes tavoitellaan?

  1. Oikeat kristityt eivät tee sodomiasta kompromisseja. Piste. Tämä on täysin selvä asia kristinuskossa. Naisten saatua kristinuskossa vallan kaikki riippuu nyt kuitenkin kaikesta ja näkökulmasta. Naiset ovat aina kaikkein pahimpia mädättäjiä yleisellä tasolla.

   1. Onko meillä yhtään tällaista oikeaa kristittyä siis missään, joka yrittäisi päästä päättämään asioista, vai mitä tässä ootellaan?

 4. Ilkka Tiainen sanoutuu irti Ano Turtiaisen kirjoituksista:
  https://twitter.com/IkeNovikoff

  ”Irtisanoudun täysin @TurtiainenAno
  ihmisoikeuksia ja yhdenvertaisuutta räikeästi ja loukkaavista kirjoituksista. Tulen aina puolustamaan kaikkien ihmisarvoa. @TurtiainenAno
  ei edusta syrjivillä kommenteillaan VKK:n puolueohjelmaa/ linjaa. Rukoilen hänelle ymmärrystä ja nöyryyttä.”

  Ei hyvältä näytä, kun puolueen sisälläkin ollaan asioista näin eri mieltä.

  Tiainen vaikuttaa olevan Kiina-vastainen (15.8. posi-tv), ja se panee epäilemään hänen motiivejaan. Kun kuitenkin tiedetään, että nyt vastakkain on Usa ja Kiina.

   1. Ilkkahan tossa alkoi naurettavasti irtisanoutumaan Anon jämäkästä kommentoinnista. Siellä johtoportaassa olis kyllä paljon muita asioita ja toimintatapoja, josta voisi irtisanoutua. Onko Ilkka joku pridettäjäsuvakki?

 5. Vähän epäilyjä kyllä herätti se, että Tiainen sai tv-lähetysaikaa Posi-tv:lle, millä perusteella se hänelle annettiin? Sananvapaudenko?

 6. Mitenkäs tämä Laittoman Lehden fanittama Leveli? Kaverit on käyny nyt säätämässä Persuissa ja VKK:ssa ja jäljelle jää savuavat rauniot. Omassa studiossa sitten haukutaan milloin kukakin pystyyn ja levitellään kaikenmaailman huhuja samalla kun estetään oikeat keskustelut oikeasti tärkeistä aiheista.

  Otetaan hahmo Junnu käsittelyyn: Tämä lähetyksissä porsasteleva, mauttomiin luxusmerkkeihin pukeutuva ylimielinen pelle joka jaksaa kehuskella rahoillaan (hämäristä lähteistä peräisin) ihailee rappareita, hengailee Opus Dei-piireissä ja tapailee Italian reissuillaan Italian kermaa jossain rapparilinnoissa. Mutta kellot ei soi…?

  Jos Laittomalla Lehdellä on raskauttavaa tietoa pienpuolueiden touhuista ei niiden salailu ole mitenkään perusteltua sillä verukkeella että näiden hämärätyyppien pitäisi lyöttäytyä vielä yhteen? Todella skitso logiikka.

 7. Katolisen kirkon varsinkin johto on täysin läpimätä. Salaisuuksia ja selibaattia korostava katolinen kirkko jo itsessään on pedofiili ja ****automaatti. Katolisen kirkon satanismi näkyy täysin selvästi jo siinä miten Rooman kirkoissa on valtavasti satanistista symboliikkaa, eikä pelkästään symboliikkaa, vaan niissä oikeasti lauletaan täysin avoimesti ”valontuoja Luciferista”. Lisäksi papit ovat myös historiallisestikin olleet vakoojia, joka on luontevaa myös sen takia, että pappeja pidetään ”salaisuuksien säilyttäjinä”. Nyt heillä on vielä oma salainen valtio ja pankkikin, joka pesee huume, pedofilia ja kaikkea muuta rahaa. Kaikkea muuta kuin kristittyjä. Hävetkää katoliset satanistit.

 8. Onko päätoimittaja de Wit koskaan osallistunut itse vaaleihin? Silloinhan hänen pitäisi tietää, että arvotut ehdokasnumerot tulevat vaalipiirilautakunnasta vasta ehdokashakemusten viimeisen jättöpäivän jälkeen:
  https://vaalit.fi/vaalikelpoisuus-ja-ehdokasasettelu
  https://vaalit.fi/aikataulut

  Että nyt jollakin ehdokkaalla olisi tiedossa jo ehdokasnumeronsa (vaikkapa 33) on joko mielikuvitusta tai erittäin hyvää ennustuskykyä osoittavaa.

 9. Mikäli eduskuntavaalit olisivat nyt niin en tiedä ketä tässä nyt enää pystyy äänestämään mikäli haluaa muutosta nyky menoon; hallituspuolueet ovat luonnollisesti muutosta haluavalle ulkona, persut ovat nykyään täysin samaa mafiaa kuin hallituspuolueetkin varsinkin isäntäpuolueensa kokoomuksen kanssa ja nämä ”kansallismieliset” pienpuolueet pitävät tärkeämpänä kiistellä keskenään merkityksettömistä asioista sen sijaan että yrittäisivät saada sen 10 kansanedustajaa läpi joka riittäisi EU-ero prosessin alkuun laittamiseen. Kun tuo EU-ero prosessi vain saataisiin alkuun sen jälkeen sen jälkeen voitte mielestäni jatkaa hiekkalaatikkoleikkejänne ja jakaantua niin moneen puolueeseen kuin haluatte ja haukkua toisianne niin paljon kuin jaksatte koska tuo tärkein päämäärä olisi tuossa kohtaa jo saavutettu.

  Jos nuo vaalit todella olisivat nyt ja olisin äänestyskopissa numeroa lappuun laittamassa niin kai se jonkun näiden muka kansallismielisten muka muutosta haluavien pienpuolueiden numero siihen lappuun pitäisi laittaa mutta kenen? Vapauden liiton ehdokasta saattaisin voisin äänestää vain ja ainoastaan siitä syystä että toisin kuin VKK kyseinen puolue ainakin puhuu tuon vaaliliiton puolesta eikä sitä vastaan mutta mitenkäs sattuukaan, vapauden liitolle ei ole yhtään ehdokasta vaalialueellani (pohjois-pohjanmaa) jota tätä vaihtoehtoa ei ole. VKK:hon luottamusta ei allekirjoittaneelta enää löydy syinä mm. puolueen haluttomuus kysyä mitään kansalta tai edes puolueensa jäseniltä ja puolueen täydellinen epäjohdonmukaisuus ulosannissaan helmikuun convoyn aikana ja tälläkin hetkellä puolueen telegram ryhmässä Ano ja Ilkka ilmeisesti kiistelevät homouden hyväksymisestä Ano ilmeisesti puhuu tätä vastaan ”sanan” perusteella ja Ilkka puolesta koska kaikkien ihmisoikeudet ja yhdenvertaisuus ovat VKK:n puolueohjelmassa. Jos jo ne kaksi ihmistä joilla VKK:ssa on jotain sananvaltaa ovat jatkuvasti eri mieltä kaikesta, keltään muulta ei kysytä mielipidettä mistään ja suht turhiin asiohin kuten Iiris Suomelan ”salakuvaukseen” uhrataan palstatilaa sen sijaan että tärkeämmistä päämääristä puhuttaisiin niin ei VKK:lle voi sanoa muuta kuin että pitäkää tunkkinne. Jääkö tässä enää ketään jäljelle? Onhan se SiniMustaLiike ilmeisesti nykyään puoluerekisterissä mutta onko siihenkään luottamista? Onhan SML ja sitä promoava Partisaani-lehtikin joissain piireissä jo julistettu hallituksi oppositioksi joten ääneni tällä hetkellä saisi Aku Ankka.

  Todellisessa maailmassa tuohon vaalipäivään on kuitenkin vielä puolivuotta aikaa joten teoriassa kansallismielisellä kentällä olisi vielä aikaa skarpata, yhdistyä aina vain pienempiin ryhmiin jakaantumisen sijaan mutta tällä hetkellä näyttää kyllä siltä että tuo ainoa pienen pieni mahdollisuus saada jotain muutosta aikaan äänestämällä on todella heikoissa kantimissa ja ensi sijaisena syynä tähän on VKK:n haluttomuus tehdä yhteistyötä kenenkään kanssa ja kaikkien pienpuolueiden harrastama loan heitto toisiaan kohti sen sijaan että keskittyisivät tuossakin asiassa hallituspuolueisiin päin.

  1. Sama ketä äänestät, koska ryhmäkuri.

   Puolueet ovag pahempia kuin uskontolahkot. Uskovaiset eivät tapa, mutta puoluejengit voivat, esim. tapaus Kataja. Ja olihan se kuuluisa v. 1918 bolsevikkikapinakin puoluepolitiikkaa.

 10. Minua kiinnostaa seuraavissa vaaleissa ainoastaan se, miten Sinimusta liike tuo rotupoliittista ohjelmaansa esille!

  Heidän puheenjohtajalla on erittäin nerokkaita näkemyksiä roduista ja toivottavasti hän ei vaikene näistä biologisista tosiasioista vaaliväittelyissä!

 11. Marco muistatko kun varoittelin täällä kommenttiosiossa Tiihosesta? Veikkaat nyt väärää hevosta turhaan, kannattaa jäädä tuon homman kanssa puolueettomaksi ettei se vie mukanaan myös sinun uskottavuutta. Epäilyttävä tyyppi on

  1. Tosi epäilyttävä kahden lapsen isä joka puhuu kenen kanssa vain, aivan liian lämminhenkisesti tai asiallisesti ja joka on menettänyt sillä että sanoo mitä miettii. Sen on pakko olla pelkkää naamiota.

   Kenellä sitten on käsi puppet-Ossin ahterissa?
   -Kumman Ossin?

   Jos pää on täynnä gaggaa ei haista muuta kuin gaggaa kaikkialla.

   1. Aika hurjat perustelut epäilyttävästä. Huhhuh…

    On pelkkä myytti, että yhteiskunnan johdossa olisivat ns. älykkäät ihmiset, mutta täytyy sen sijaan sanoa, että iso osa ihmisistä on kyllä todella tyhmiä ja yksinkertaisia. Sen sijaan kuka tahansa voi päästä valtaan jos on tarpeeksi röyhkeä, itsekäs ja rikollinen ihminen. Siinä se salaisuus.

 12. Kuinka pienpuolueet voivat liittyä vaaliliittoon, kun porukat tappelee keskenään puolueiden sisällä?

  Onko riidoissa kyse siitä, että eri maiden tiedustelupalvelujen tai salaseurojen agentit ovat lähtökohtaisesti soluttautuneet puolueiden johtoon? Eihän monissa pikkupuolueissakaan ole peruskantasuomalaisia johdossa. Isot puolueet sitten lisäksi kannattavat jotain WEF-globaalistien agendaa.

 13. Kukas perustaa uuden puolueen ?

  Se voisi olla sellanen jonka tarkoitus olisi toteuttaa kansan tahtoa. Ja jotta voisi toteuttaa sitä, niin se kyselisi gallupeilla kansan tahtoa

 14. Mietin vain tuota, että kun Tiihonen sanoo, ettei hän ole vapaamuurari. Ehkä hän puhuu totta ja kuuluu Oddfellowsiin. Oddfellowsit eivät ole sama asia kuin vapaamuurarit. Järjestö on salaseura, joka käyttää samoja symboleita ja jakaantuu loosheihin ja jonka tavoitteet ovat samankaltaiset. Asia erikseen onkin sitten se, että kyseinen taho syystä tai toisesta sekaantuu Suomen asioihin ja on soluttautunut kansallismieliseen kenttään.

  Mietin myös tuota VKK:n syyttämistä paavin vasalliksi. Tietysti puolueen symboli on leijona, mutta kyllä tuo leijona on kuitenkin Suomen vaakunaleijona. Leijona on kuitenkin yleinen Euroopan kuningashuoneiden ja aatelissukujen tunnuksena. Toki Ano Turtiainen on ilmeisesti uskovainen ja torppasi uskonnollisen hurmoksen vallassa Convoy Finlandin. Ja emmehän voi tietäö, kuuluuko hän esim Timo Soinin (uskovainen hänkin) tavoin vaikkapa Opus Deihin.

  Omaa mielikuvitustani kuitenkin kutkuttaa se, että VKK:n tunnuksessa taustaväri on vihreä, mistä tulee mieleen venäläisten upseerien uniformut. Miksi väriksi ei ole kelpuutettu Suomen vaakunan punaista tai edes sinistä tai valkoista? Inko VKK sittenkin Valta Kuuluu Kremlille?

  Mieleen on tullut sekin, entä jos Ano Turtiainen ja Ossi Tiihonen riitelystä huolimatta kuuluvat samaan salaseuraan tai työskentelevät samalle taholle. Riitely ehkä on vain teatteria, eikä 3des alunalkaen ole ollut tarkoitus perustaa aitoisänmaallista puoluetta saati vaaliliittoa, vaan sitoa kansallismielisten resursseja ja johtaa heidät harhaan. Nyt arvuuttelemme taas syitä ja ihmettelemme, mikä meni pieleen ja odotamme uutta puoluetta ja karismaattista johtohahmoa.

  Nuo kohdat ihmisten aiemmasta puoluehistoriasta, poliittisesta vakaumuksesta ja etnisestä taustasta olivat hyviä. Joku kirjoitti taannoin FB:ssä hyvin, että muistatteko ajan vielä 90-luvulla jolloin kansallismielisyys oli itsestään selvyys kaikissa puolueissa. Olen itsekin vihervasemmistolaisesta kodista. Isovanhemmat äidin puolelta äänestivät keskustaa ja jatkosodassa kaatunut äidinisä oli suojeluskuntalainen. Minusta poliittinen vakaumus kumpuaakin enemmän taloudellisista ja sosiaalisista tarpeista. Ihminen määritteli aiemmin oman puoluekantansa. Nykyään poliittinen vakaumus pyrkii määrittelemään ihmisen. Ja tämän muoti-ilmiön mukaan en suostu menemään. Juuri tämän ahtaan lokeroinnin seurauksena ei synny aitoa keskustelua vasemmiston ja oikeiston välillä eikä edes eri kansallismielisten kuppikuntien, koska ei kyetä näkemään ihmistä aatteen takana.

  1. Voi hyvänen aika sentään kuinka ilmasta poimituilla heitoilla voikaan spekuloida ja olla huolissaan omista kaukaa kurottavista spekulaatioista.
   Suurin osa, loppuosa on toki ihan hyvää pohdintaa.

   Luonnehdit muuyen tilannetta väärin siinä kun väität että Tiihonen riitelee Turtiaisen kanssa.
   Sellaista ei ole edes tapahtunut, se on sinun päästäsi ja kohta muutkin hassut saattavat uskoa.
   Jos eri henkilöt (Tiihonen mukaanlukien) päättävät toimia uudessa organisaatiossa, niin tottakai heidän on suorastaan pakko selittää miksi näin tekevät. Jos he kuitenkin tekevät sen diplomaattiseen, ei hyökkäävään tyyliin, aivan kuten Tiihonen on tehnyt, ja silti pyrikivät edelleen kohtaamaan ja yhteistyöhön, niin se kertoo ainoastaan hyvästä.
   Lisäksi nk. ”demokratia” vaatii että on läpinäkyvyyttä ja keskustelua. Ihmisten on OPITTAVA KESKUSTELEMAAN ottamatta itseensä.
   Sen sijaan tietyt VKK:laiset ovat ottaneet itseensä joka käänteessä ja jopa raivonneet, eli olleet riitaisia. VKK:n johtotyyliä ja organisaatiota ei olisi saanut tarkastella eikä varsinkaanbkriittisesti.
   Näin ollen ainoat riitelijät ovat tietääkseni, mitä olen nähnyt, olleet VKK:laisia.
   Jos olen väärässä niin korjatkaa toki.
   Se että on eri mieltä ei itsessään ole riitelyä. Se että pyrkii avaamaan miksi jokin ei toimi, mitä kaikkia ongelmia on tai jokin tuo, ei ole riitelyä.
   Mutta se, kun heittää hyökkääviä väitteitä jotka ovat syntyneet omassa mielessä, vahingoittaakseen toisia, langettaakseen varjoja saadakseen yliotteen ilman varsinaista keskustelua ja todellisuuspohjaisia argumentteja – se on riitelyä.
   Tietääkseni riitaisuus on ollut yksipuolista.
   VKK ei kestä avoimuutta, siinä yksi perusongelma.

   Aivan liikaa varjoisia hörhöjä liikkeellä jotka eivät ole osa ratkaisua vaan tekevät solmuja siellä missä niitä ei ole.

   1. Varsin taitavaa, sanoisin, että varsin taitavaa. Ihan mukavasti asetut yläpuolelleni ja kerrot kuinka politiikassa pitää osata esittää argumentteja ottamatta itseensä. Mutta riidellä voi myös muutenkin kuin sanoilla. Ossi Tiihonen kaivoi kuitenkin VKK:n logon ja asetti sen rinnalle jonkun Vatikaanin/vapaamuurarien sinettisormuksen. Sana sanaa vastaan tai kuva kuvaa vastaan. Riidellä voi myös epäsuorasti vihjailemalla, esittämällä syytöksiä yleisellä tasolla siten, etteivät ne kohdistu suoraan henkilöön, mutta normaaliälyinen pystyy kyllä vihjeiden perusteella päättelemään kohteen. Yleensä kohde itse. Tämän varmasti ymmärrät ja näemmä osaat hyvin kirjoittaessasi ”ilmasta poimituista spekulaatioista” ja ”hörhöistä”. Tuo syytös ruplarahoista on aika jyrkkä eikä oikein mene perinteisen asiapainotteisen keskustelun raameihin. Koska VKK:ssa on käsittääkseni valta hyvin harvoissa käsissä, voisi olettaa itse perustajan olevan ainakin jollakin tavalla tietoinen puolueensa rahoituksesta.

    Jos nyt heitän ilmaan lisää spekulaatioita niin voisi olettaa, että joku ehkä haluaa pelastaa Tiihosen, ehkäpä Turtiaisen, jotta heitä voidaan käyttää myöhemmin ehkä jonkun uuden puolueen johdossa tai loikkarina jossain vanhassa puolueessa. Veljeskunnat suojelevat jäseniään.

    Sinänsä sopii kuvioon että kommentissani et uskaltanut haastaa loppuosaa. Olin itseni ja taustojeni suhteen täysin avoin. Ja veikkaan, että meitä 70- ja vielä 80-luvullakin syntyneitä on aika paljon. Me muistamme, miten asiat ennen olivat.

  2. Älä viitsi sekottaa soppaa. Siinä oli sellaista että VKK:lainen (taisi olla Suvi Ahonen) ja ehkä muutkin olivat osallistunut hyökkäykseen VaL/Tiihosta vastaan sillä kun oli kaivanut vapaamuurari kuvan jossa oli samansuuntaiset kaksi väriä kuin Vapauden Liiton logossa. Näyttääkseen kuinka heppoisaa sellainen vihjailu on Tiihonen oli näyttänyt kuvan jossa näkyy että kyllähän sitä voi löytää yhteneväiset värit tai symboliikat VKK:kin ja vapaamuurareiden ja muiden välillä. Toisin sanoen hän torjui hyökkäyksen.

   1. ”Toisin sanoen hän torjui hyökkäyksen”, mutta livauttipa sitten ilkeän vihjauksen, että VKK taitaa olla ruplarahoitteisen LISÄKSI ritarirahoitteinen. Kun nyt sitten katsotte itse oikeudeksenne hämmentää kommenttiani, niin huomautan, että tuo ei ole taiteen säöntöjen mukaan enää torjunta, vaan vastahyökkäys.

  3. Vapauden liiton ja Oddfellowsien tunnusten välinen yhteys on ilmeinen, ei sitä voi kiistää. Näyttää siltä, että tämä on jollekulle liikaa. Salaseuroilla on kuitenkin tapana viestiä sekä jäsenten että toisten salaseurojen suuntaan laittamalla logonsa julkiselle paikalle. Tunnetuin lienee illuminatin pyramidi ja kaiken näkevä silmä dollarin setelissä. Samalla näillä symboleilla vaikutetaan myös tavalliseen vaalikarjaan alitajuisesti. Nyt kun ihmisillä on netti, jota kautta he pystyvät googlettamaan bongaamansa outoudet, itketään sitten julkisesti liikkeellä olevia hörhöjä. Vihkiytymättömien ei saisikaan tunnistaa näitä tarkoin varjeltuja symboleita.

   Yleensä viisas poliitikko ei reagoi hyökkäyksiin millään tavalla. Urho Kekkoselta kysyttiin kerran, miksi hän ei tyrmää lehdissä hänestä kiertäviä juoruja. Kekkonen vastasi, että juorut ovat kuin antiikin Hydra, kun yhden pään sai leikattua pois, kasvoi tilalle kaksi uutta.

 15. Ihmisten pitää ymmärtää, että käytännössä kaikki yli 105-110 ÄO ihmiset ovat vihollisia, mädättäjiä ja rajojen avaajia. Yli 105-110 ÄO on käytännössä varma vihollisen ja mädättäjän merkki, joista ei ole hyötyä yhtään kenellekään, vaan pelkkää haittaa ja tuhoa. Juuri nämä ihmiset alkoivat levittämään ateismia, sodomiaa ja feminismiä, siis kirjaimellisesti kaikkia näistä! He vihaavat normaaleja ja tavallisia ihmisiä ja ovat vihollisiamme.

 16. Vapaamuurarit vannovat ensimmäiseksi auttavan ja suojelevan ensisijaisesti toinen toisiaan. Tiedustelupalvelut johtavat vapaamuurareita.

  Tiedustelupalvelut ovat jo pelkästään sen takia vapaamuurareissa, että kyseessä on salailua korostava järjestö, jossa on johtavia liikemiehiä, poliitikkoja ja virkamiehiä yhdessä paikassa ja voit helposti ohjailla heitä, korruptoida heitä ja asettaa heitä kiristyksen alle. Et tarvitse mitään muuta ihmesyytä miksi tiedustelupalvelut olisivat johtamassa vapaamuurareita. Totta kai he ovat siellä.

 17. Kansallismieliset pieraisevat riidan vaikka mistä ja kaikki sulaa käsiin. Eihän tässä mitä SUPOa tai mitään muutakaan ”hajoittavaa voimaa” tarvita kun erinäinen laumakunta ”Suomea puolustavia” tahoja” yhtyy. Keskinäisestä ”kyhnytyksenä” ee ole mitään muuta tuloksena kuin riitasointu, jos ei muusta niin jostain jonnin joutavasta juorusta. Katsokaa pääministeri Sanna Marinia. Olipa virka-aika tai ei ja kuka sänkyynsä vei. Aamulla vähän nyyhkitään ja virka-auton takapenkkillä istutaan ja pysytään kuin se kuuluisa paska seinässä!

 18. Sehän on itsestään selvyys että nykyiset Satanistiset Valtarakenteet pyrkivät Kaikilla tavoilla tuhoamaan niitten Haastajat…Ennenkuin kasvavat liian Suuriks..Joka kertoo senkn kuinka Hutera on niitten Oma valta..Nitten Omissa silmissä…

  NE Syyttömät…Puolueiden Jäsenet ja Äänestäjät..Pitää vain ymmärtää pitää jäitä hatussa…Eikä antaa..Tälläisen lapsellisenkin riitelemisen…Vaikuttaa Heidän vaalityöhönsä.

 19. Etsikää..Ja Palvokaa Totuutta..Ja Seuratkaa sitä…Eikä Yksittäisiä Henkilöitä..

  Totuus on Totuus…Riippumatta…Kenen suusta se Tulee..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*