Marco de Wit 2 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Laiton Lehti on julkaissut muutamia Lauri Paavolan videoita.

 

Päivän video: Tahdon Rokotella Sinua!

 

 

 

Laittoman Lehden näkökulmasta Paavola ei ole ehkä ideaalinen toimittaja habituksensa ja erittäin kovan suunsa takia, mutta kaksi asiaa näyttää hyvin todennäköiseltä:

 

 

1. Paavola vastustaa täysillä polpoa, virkamafiaa ja yleensäkin riistoeliittiä

 

2. Paavola on herrasmies silloin, kun hänelle on herrasmies

 

 

Tämän lisäksi Paavola on vaikuttanut rehelliseltä totuudenetsijältä, joka ei nuoleskele mihinkään suuntaan. Paitsi, että lukijoiden mukaan nuoleskelee Reformi-Studion Tiina Keskimäkeä ja Panu Huuhtasta! Kuulemma nuoleskelu tapahtui Reformi-Studion asuntokaustin yhteydessä.

 

Niinpä sitten Laiton Lehti päätti tutkia asiaa ja tosiaankin sekä Paavolan että Reformi-Studion käytös herättää paljon kysymyksiä. Katso itse kuvakaappaukset tämän jutun lopusta. Ensin kuitenkin pitää kertoa mikä se asuntokausti oikein on:

 

 

5000 euron vuotuinen puoluetuki

Youtube-kanava Reformi-Studion johtohenkilö Tiina Keskimäki meni viime aluevaaleissa VKK:n ehdokkaaksi ja pääsi Vantaa-Keravalta läpi ainoana ehdokkaana. Tämän jälkeen hän perusti varasijoilla olevien VKK-ehdokkaiden kanssa valtuustoryhmän ja kutsui sen sihteeriksi läheisen ystävänsä Reformi-Studion Panu Huuhtasen, joka ei ollut päässyt läpi Helsingissä. Sitten Keskimäki pyysi, että tälle ryhmälle annettaisiin hyvinvointialueen kassasta 5000 euron vuotuinen tukisumma, joka sitten myös myönnettiin.

 

Kyse on siis käytännössä puoluetuen hankkimisesta. Siinä ei ole mitään laitonta eli tähän mennessä kaikki on mennyt sinänsä laillisesti. Tosin yleensä valtuustoryhmän sihteeriksi pyritään valitsemaan joku kokenut henkilö tai sitten omalta vaalialueelta esim. toiseksi tullut ehdokas. Ei siis omaa kaveria Helsingistä.

 

 

Puoluetukea omaan asuntoon

Seuraavaksi Keskimäki sitten ilmoitti, että kyseinen 5000 euron tukisummaa käytetään myös Keskimäen OMISTAMAAN Helsingin keskustassa sijaitsevan asunnon kustannuksiin. Eli ainakin sähköt, vedet, netti ja ehkä myös remontti. Epäselväksi jäi maksetaanko tukisummalla käytännössä myös yhtiövastikkeita ja/tai asunnon lainanlyhennyksiä.

 

Perusteluksi tukirahan käytölle omistamaansa asuntoon Keskimäki esitti, että hänen asunnossaan on VKK:n valtuustoryhmän toimisto ja Reformi-Studion kuvaustilat.

 

ÖÖÖÖ. Nyt ollaan kyllä jo hyvin omituisilla jäillä. Alkaa kuulostaa siltä, että valtuustoryhmän poliittiseen toimintaan tarkoitetuilla tukirahoilla rahoitetaan Keskimäen studio- ja asuntosijoitustoimintaa!

 

 

Huuhtanen asuu toimistossa

Eikä siinä kaikki. Keskimäki kertoi läheisen ystävänsä Panu Huuhtasen olevan kirjoilla ja asuvan kyseisessä asunnossa!! Huuhtanen sitten vielä vahvisti tämän ja alkoi pohtimaan pitäisikö hänen sittenkin maksaa osa sähköstä ja nettikuluista! Epäselväksi jäi maksaako Huuhtanen edes vuokraa.

 

Nyt kyllä pudottiin jäihin. Keskimäen on täysin älytöntä käyttää VERONMAKSAJILTA tullutta valtuustoryhmän poliittiseen toimintaan tarkoitettua tukisummaa rahoittamaan omistamaansa asuntoaan, jonka on vielä kaiken lisäksi antanut/vuokrannut läheisen ystävänsä asuttavaksi. Ei yhtään auta, vaikka Keskimäki selittäisi Huuhtasen olevan ”valtuustoryhmän sihteeri”.

 

Lisäksi kyseinen asunto on vain 38 neliömetrin yksiö. Miten siellä ylipäätään voi olla valtuustoryhmän toimisto, Reformi-studio ja Huuhtasen asuinpaikka?? Selittääkö Keskimäki niiden muka sijaisevan asunnon eri nurkissa?? Vai sijaitseeko toimisto olohuoneessa, studio alkovissa ja Huhtasen koti vessassa vai peräti taloyhtiön saunassa?

 

 

Puoluetoimintaan tarkoitettua veronmaksajien rahaa

Siis tämän pitäisi olla aakkostasoa: Ensinnäkin valtuustoryhmän tukisumma tulee veronmaksajilta. Toiseksi tukisumma EI ole Keskimäen henkilökohtaista rahaa. Päinvastoin. Se on puolueelle ja sen ehdokkaille ja edustajille kuuluvaa rahaa, jota pitää käyttää puolueen valtuustoryhmän poliittiseen toimintaan.

 

Haastattelussa Keskimäki ei tätä kuitenkaan tuntunut tajuavan, vaan kehui saaneensa paljon ääniä. Samalla hän unohti päässeensä läpi puolueen listoilta, jossa oli YHTEISTÄ äänipottia kartuttamassa myös monia muita ehdokkaita. Miltähän näistä muista ehdokkaista ja varsinkin varavaltuutetuista tuntuu, että Keskimäki käyttää puolueen valtuustoryhmän poliittiseen toimintaan tarkoitettua tukirahaa omistamansa asuntonsa, hyvän ystävänsä ja oman Youtube-kanavaohjelmansa kustannuksiin??

 

Itse asiassa Keskimäki on nyt vetänyt varavaltuutetutkin – joista osa suht tunnettuja – erittäin kyseenalaisiin kuvioihin! (Mutta ei viitsitä miettiä sitä, koska todennäköisesti ovat suomalaiseen tapaan olleet terminaalisen naiveja.)

 

 

Puliveivaus vai kunnianloukkaus

Keskimäen ja Huuhtasen tukiraha-asuntokuvio on täysin älytön. Ei siis ihme, että VKK:n johto alkoi ihmettelemään koko kuviota. Laurilan haastattelussa Keskimäki myönsi VKK:n johtajan, Ano Turtiaisen olleen kuviosta pöyristynyt ja epäilleen kyseessä olevan joku ”puliveivaus”.

 

Keskimäki ja Huuhtanen eivät kuitenkaan myöntäneet virheitään ja perääntyneet, vaan hyökkäsivät UHATEN haastaa VKK:n oikeuteen kunnianloukkauksesta!

 

Tämä Keskimäen ja Huuhtasen uhkaus oli tuplatörkeä, koska samalla se esti VKK:ta kertomasta kannattajilleen miksi Keskimäki ja Huuhtanen eivät pääse VKK:n eduskuntavaaliehdokkaiksi. Niinpä monet kansallismieliset nyt syyttävät VKK:ta syrjinnästä, jounittelusta ja tiedon pimittämisestä samalla, kun Keskimäki ja Huuhtanen esiintyvät puoluekorruption uhreina. Röyhkeyden huippu!

 

Itse asiassa Keskimäen ja Huuhtasen uhkaus on triplatörkeä, koska he uhkailevat tahoa, joka ainakin osaksi PELASTI HEIDÄT. VKK nimittäin kieltäytyi mitenkään edesauttamasta epäilyttävää tukiraha-asuntokuviota. Näin he ehkä myös pelastivat varsinkin Keskimäen. Tämä ei kuitenkaan ole kiitollinen, vaan väittää VKK:n ”puukottaneen” häntä selkään!

 

Kaiken kukkuraksi Keskimäen ja Huuhtasen uhkaus on myös täysin älytön ja itsetuhoisa, koska ensinnäkin heidän tukiraha-asuntokuvionsa voi olla laillisestikin hyvin epäilyttävä. (Nyt Huuhtanen uhkaa haastaa Laittoman Lehdenkin oikeuteen.)

 

Toiseksi tukiraha-asuntokuvio on moraalisesti täysin mätä. Taatusti valtamedia olisi juuri ennen eduskuntavaaleja käyttänyt tilannetta hyväkseen esittääkseen VKK:n läpimätänä korruptiopuolueena.

 

 

Asuntokuvio sabotaasioperaatio?

Itse asiassa koko tämä Keskimäen ja Huuhtasen tukiraha-asuntokuvio on niin ÄÄRIMMÄISEN tyhmä ja läpinäkyvän korruptoitunut, että herää epäilys heidän tehneen koko kuvion tahallaan tuhotakseen VKK:n!

 

Nämä Keskimäen ja Huuhtasen erittäin epäilyttävät kuviot eivät kuitenkaan saaneet haastattelijaa eli Lauri Paavolaa terästäytymään ja alkamaan selvittämään vyyhtiä osuvilla kysymyksillä. Päinvastoin. Paavola ei tuntunut ollenkaan tajuavan kuinka vakavista asioista on kyse.

 

Itse asiassa Paavola ei tajunnut, vaikka chatissa häntä koko ajan syytettiin Keskimäen ja Huuhtasen sylikoiraksi ja vaadittiin tekemään tarkempia kysymyksiä. Katsoppa itse:

 

Ensin chätissä kyseltiin Keskimäen asunnon käyttö- ja omistussuhteita.

 

 

 

 

Käyttö- ja omistusoikeus on erittäin tärkeä kysymys, johon olisi myös tärkeä tehdä monenlaisia tarkentavia lisäkysymyksiä. Olisi esimerkiksi tärkeä tietää onko Huuhtanen siellä vuokralla ja onko kyseessä sijoitusasunto? Maksetaanko lyhennyksiä tai vastikkeita puoluetukirahalla?

 

Sen sijaan, että olisi aloittanut näiden erittäin relevanttien kysymysten tekemisen, niin Paavola (WhiteRabbit) selitti kysymyksiin jo vastatun!

 

 

 

 

Kun Matiaza ei saanut kunnon vastausta, niin hän yritti vääntää Paavolalle rautalangasta.

 

 

 

Paavola ei reagoinut mitenkään Matiazan tiivistävään kysymykseen.

 

Itse asiassa chätissä moni muukin tajusi tukiraha-asuntokuvion olevan hyvin kyseenalainen ja valtavasti kysymyksiä herättävä, mutta Paavola ei halunnut – tai osannut – selvittää asiaa tekemällä tarkentavia kysymyksiä haastateltavilleen.

 

 

 

 

 

Joku väittää Keskimäen ITSE kertoneen asunnon remontoimisesta. Miksei Paavola kysy haastateltavana olleelta Keskimäeltä pitääkö paikkaansa?

 

 

 

Moni muistuttaa, että tässä on kyse veronmaksajien rahojen väärinkäytöstä. Paavola ei reagoi mitenkään.

 

 

 

 

Osa chattaajista ihmettelee tukiraha-asuntokuviota yhä voimakkaammin, mutta Laurila ei reagoi.

 

 

 

 

 

Chattailijat myös ihmettelivät miksi Huuhtanen haastattelun alussa sanoi, ettei tukirahoja ole vielä tullut senttiäkään, mutta ohjelman lopussa Keskimäki selitti tuhansia euroja jo tulleen. Miksei Paavola kysynyt tästäkin ilmiselvästä ristiriidasta?

 

Lisäksi Keskimäen selitykset olivat hyvin hataria, ristiriitaisia ja loputtoman pitkiä jaaritteluja. Yksi Keskimäen monologi-muinaishistoriikki kesti vajaat puoli tuntia! Miksi Paavola ei vaatinut Keskimäkeä pysymään asiassa ja vastaamaan chattaajien asiallisimpiin kysymyksiin?

 

 

 

Haastattelun loppupuolella Paavola näytti hieman heräävän ja alkavan tajuta tilanteen vakavuuden. Niinpä hän sitten pyysi Huuhtasta jäämään chattiin vastailemaan tärkeimpiin kysymyksiin. Huuhtanen kieltäytyi. Paavola näytti hieman järkyttyneeltä, mutta ei edes nikotellut!

 

Ei vaikka haastattelun puolivälissäkin Huuhtanen oli myös luikerrellut vastaamisesta eli kysymysten muuttuessa tarkemmiksi, niin Huuhtanen oli antanut puhelimen Keskimäelle. (Pian taustalla alkoi kuulumaan palosireenin ääni.) Paavolalle ei missään vaiheessa näytä heränneen yhtään mitään epäilyksiä Huuhtasen rehellisyydestä.

 

Fakta kuitenkin on, ettei ole olemassa mitään järkevää selitystä sille, että loppuvaiheessa Huuhtanen kieltäytyi vastaamasta edes muutamaan tarkentavaan kysymykseen. Paitsi tietysti, että Huuhtanen tajusi verkon kiristyvän Keskimäen taas lörpöteltyä vahingossa vähän liikaakin.

 

 

 

 

Nyt on vain kolme vaihtoehtoa:

 

1. Paavola ei huomannut kysymyksiä

2. Paavola ei tajunnut kysymysten ja tilanteen vakavuutta

3. Paavola tajusi liiankin hyvin, mutta halusi pimittää

 

 

 

Onko Paavola kansan vai kaverien puolella? Katso haastattelu ja päätä itse.

 

Haastattelu on jaaritteluiden takia pari tuntia pitkä, joten Paavolan kannattaisi tehdä sisällysluettelo. Jos hän ei sitä tee, niin jaksaisiko joku tehdä sen sisällisluettelon ja laittaa ainakin Laittoman Lehden kommenttiosioon?

 

 

 

Jatkuu huomenna osassa 2: Puliveivaus jatkuu?

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

47 thoughts on “Puliveivaus? VKK:sta potkittu Panu Huuhtanen maksatti asumiskulujaan puolueen rahoilla? Lauri Paavola pimittää?

 1. Nykyisin tuntuu, että heti kun voi päästä nostamaan rahaa veronmaksajien taskuista, niin monet alkavat herkästi myös nostelemaan. Juuri tällaisen puliveivauksen takia rahaeliitti haluaa entistä suurempia hallintohimmeleitä.

 2. Ja onko Panu Huuhtanen Tiina Keskimäen avopuoliso, vai mikä heidän suhde sitten on, liittyen tähän rahakuvioon? Asuntohan on kuitenkin hyvin pieni. Onko Keskimäellä ja Huuhtasella myös jotkut asuntoedut, joista eivät ole ilmoittaneet, vai mistä on kyse? Asuntoedun lisäksi nämäkin vaikuttavat olevan satoja euroja vuodessa.

  1. Missään ei ole sanottu, että Keskimäki asuisi asunnossa. Päätän voi käyttää eikä vouhkata.

 3. Ja moni vielä raivostui tuon takia VKK:lle, kun eivät tienneet taustoja ja ymmärtävätkö asiaa vieläkään kun tämä korruptiokaksikko saa selitettyä asiat parhain päin eikä tämä Paavolakaan pysty haastaamaan. Hänhän on kaksikon kaveri ja myös jokin huumeidenkäyttäjä.

  1. Tietojen varassa tilantessa olennaista on ainakin se, että kyseessä on aluevaltuustoryhmän tukimuoto. Ilmeisesti muut valtuustoryhmät ovat vastaavasti osanneet hakea satoja tuhansia euroja, oletettavasti kalliisiin tiloihin ja kaikenkirjaviin ”kuluihin” aina toimistoelektroniikasta erilaisiin palkkamenoihin.
   Se on sitä työtä varten, eikä puoluerahaa.

   Marcolla on siten skandaalit päälaellaan eikä tajua asetelmaa.

   Jos VKK vaatii itselleen mikä ei ole sille tarkoitettua (eihän VKK myöskään sitä tukea hae, eikä ole se joka toimittaa kuitit ja selvitykset lopuksi), ja samalla mustamaalaa omia edustajiaan, niin sehän on se skandaali ja skuuppi mihin pitäisi tarttua.

   Siitä voi puhua, miksi Keskimäki on päätynyt erikoiseen järjestelyyn, mutta voihan se olla niinkin, että veronmaksajilta säästyy paljonkin rahaa tästä syystä kun muut aluevaltuustoryhmät puolestaan törsää oikein kunnolla. Tämä älämölö 5000€:sta kuullostaa hölmöläisten hommalta kun samalla tulee päivittäin uusia ilmotuksia uusista miljardimenoista ja puolueet ja edustajat ylipäätään lypsävät useita miljoonia meiltä.

   Asia ratkeaa siinä vaiheessa kun tuet myöntänyt taho hyväksyy tai ei hyväksy tukien käyttöä niin kuin oli hakemuksessa ilmoitettu. Piste.
   LL joka usein kirjoittaa miehisyydestä toimiikin tässä kyläjuoruakan ominaisuudessa. Aika piffiläistä sanoisin.

   Miehenä jään odottamaan varsinaista faktaa.

    1. Kyllä se eukko tässä olet sinä itse siinä kun olet nolosti vittuilemassa aivan tyhjää. Ei mitään argumenttia. Olet
     siis samanlainen kuin joku tavanomainen twittulija.
     En tiedä Tiinasta sen kummemmin kuin Panustakaan enkä ole kummankaan seuraaja.
     Ihmisissä yleensäkin on sekä huonoa että hyvää, eli sinussakin.

   1. Aika kummallista tosiaan, että Marco ja piffi ovat lyöttäytyneet yhteen. Mitä vielä näemmekään.?

   2. ”Niin, mutta kun muutkin nostelevat. Sitä paitsi se on vain 5000 euroa.”. Hei, monellako teistä keskituloisista jää Helsingissäkin asuessa vaikka edes 2000 euroa käteen kulujen jälkeen? Ei kovinkaan monella. On se kumma, että kun se ei ole omaa ja omaa rahaa, vaan veronmaksajien rahaa, niin selitellään, että no ei se 5000 euroa ole mikään iso juttu.

 4. Missä upotetaan veronmaksajien rahoja oikeasti? Näinä päivinä muistuu mieleen jälleen STM/korona- Varhila, joka pakeni vastuuta hyvinvointijohtajaksi Satakuntaan. Kymmeniä tuhansia joka kuukausi yhteiskunnan iilimadolle?Myös Kiuru on ainakin pyrkimässä Porin kaup.johtajaksi. Huuhtanen on sentään tehnyt arvokasta työtä koko koronahulluus-ajankin, kuten Laiton Lehtikin.
  Juuri eilen budjetista illalla A talkissa taas keskusteltiin, kun Purra, ja Orpokin puhuvat julkisen sektorin puolelta säästämisestä niin se tyrmätään ja ohitetaan. Olisi tällekin lehdelle tai jollekin tutkittavaa, mitä esim Traficomissa sadat virkakyöstit tekevät pulleaa ansiotaan vastaan? Esim. se ketkale, joka Trafissa tutkii ”haamuautoja”. Siis miksi jokin 30v vanha omistajansa pihan perällä seisova skoda ei saa olla rauhassa ilman kallista virkakyöstin tutkimista? Mitä se kaikki Trafin paskasakki tekee?
  Miksi yhteisillä varoilla LUKEn alla suvakkiämmät kiertelevät ympäri Suomea jotain Ekopassikoulutuksia pitämässä. Paikallinen 4H tai jokin muu kerho hoitaisi asian ihan tekemisen ilosta. Miksi tätä ympäri maailmaa ja kotimaata ramppaavia yliviikari-iilimatoja on niin saatana paljon kuppaamassa yhteisiä varoja. Ei kyllä yhdestä 5000 jaksa innostua.

 5. Minä en kyllä saanut mitään selvää Laten ja Panun tai Tiinan höpöttelystä. Vedettiin kyllä niin leveällä pensselillä että piti oikein hatusta pitää kiinni. Tiihosen haastattelussa taas nuoltiin oikein kunnolla hole in one:sta ehkä tarkoituksena päästä puolueeseen mutta taisi pakit tulla perusteluina joita ei sanottu. ASPD.

 6. Mikä juttu tämä ”henkilökohtaisella tasolla herrasmies” on? Varmaan joku Stalin, Lenin, Roth holding, Albright jne. ovat kaikki olleet ”henkilökohtaisella tasolla” herrasmiehiä ja rouvia. Mitä väliä tällä on?

 7. Tällaista kaveria ei voi edes ottaa tosissaan, eikä pidä. Koko habitus kertoo jo kaiken. Piripäissään sekoilee ja elää omien ajatusten ympärillä olettaen, että kaikki haastateltavat ovat hänen kanssaan samaa mieltä. Tulee vaan mieleen, että tyyppi on oikeasti Elokapinan ja vihervasemmiston tuote. Tällaisia piripäitä on helppo johdatella jos antaa niille mission, oli se kuinka kieroa tahansa. Myönsihän se itse, että on huumeiden käyttäjä… Anolla ihan oikea linja, ei kaikkia ”sometähtiä” voi ottaa mitenkään automaattisesti ehdokkaiksi. Jokainen voi tehdä niitä striimejä vaikka millä mitalla, mutta se ei todellakaan ole mikään automaattinen ponnahduslauta ehdokaslistoille.

  1. Joskus katsoin tuota hetken muistaakseni Levelissä ja Symbolissa, mutta eihän tuollaisen juttuja jaksa kuunnella montaa minuuttia. Luotaantyöntävä olemus, ulosanti ja mielipiteet. Siis mielipideautomaattihan tuo on — faktoja ei hirveästi tipu, vaan hyvinkin perinteisiä, kosher-mielipiteitä monestakin vinkkelistä katsottuna.

 8. Tuo Paavola on ihan tavallinen ”nazzien vastustaja” ja ”holokausti”-uskovainen. Jos Keskimäen näette jossakin, niin se on merkki teille pysyä kaukana. Se että esim. Leveli kaveeraa Keskimäen kanssa, kertoo kaiken oleellisen niin Levelistä kuin Keskimäestä itsestäänkin. Toistan: pysykää kaukana. Keskimäki ei ole mitään muuta kuin ammatti-itkijä. Katsokaa hänen historiaansa Kokoomuksessa, Loviisan kaupungilla jne. Hänhän oli Ilja Janitskininkin ”PR-päällikkö” tjsp. Suuret puheet, tekoja 0. Menee aina sinne missä haistaa tilaisuuden.

 9. Marco on aina terminaalisen naiivi ihminen, joka käy ilmi tästäkin artikkelista. Mitä väliä sillä on jos on ”henkilökohtaisella tasolla herrasmies”? Joe Bidenikin osaa olla julkisuudessa herrasmies. Samoin Iso-Britannian sekakansaa edustava satanistinen ”kuningasperhe”, joka levittää pedofiliaa, ateismia, feminismiä ja sodomiaa joka puolelle. Mitä väliä tällä on?

 10. Nyt on kyllä tekemällä tehtyä höpötystä pikkusummista, poliittista toimintaahan Panu ja Tiina tekevätkin. Kadullako heidän pitäisi pitää toimistoaan jossain kojussa?

  1. Kyllä. Missä muualla aktivisteilla olisi oma ”toimisto”? Miksi aina pitää perustaa joku erillinen paikan tärkeä ”toimisto” tai ”puuhakerho”, jossa ei lopulta tehdä yhtään mitään, vaan on vain mukava kun itselläkin on oma pieni toimisto pullakahveineen ja sihteereineen ja ollaan tekevinään jotain? Kaikki säälittävimmät ihmiset ovat aina vaatimassa ja haluamassa sitä omaa ”toimistoa”.

 11. Valtion budjetista saisi varmaan jo oman kartanon meren rannalta, yksityislentokoneen ja huvijahdin.

 12. Siis mikä perustelu tämäkin taas on? ”No joo, ihan pikkusummahan tämä on kun vedin vain 5000 euroa liiveihin.”. Marco ja Marikin ovat aina korostaneet kuinka parilla kympillä ja satasellakin saa jo paljon aikaan. Mieti vähän mitä jollain 5000 eurolla saa kotiin. Maksat sillä vuoden laskut, hirveät määrät poliittisia mainoksia, teet asuntoihin pintaremontit tai n. puolet keittiöremontista.

 13. Jo kauan sitten twitterissä todettu Loviisa-tädin suunnitelmien olevan moraalittomia, tukirahan sääntöjen vastaisia ja jopa laittomia. Loviisaseko itse julkaissut todisteet. Panu on Laten ainoa kaveri ja sama toisinpäin. Siksi Late vaan puolustelee Panua ja Loviisahullua.

 14. Eikös Tiina Keskimäki ole sairaseläkkeellä? Aika vireä sairaseläkeläinen joka haastelee valtiota ja oikeuslaitosta päivätyökseen ja saa koko ajan takkiinsa mutta jotenkin mystisesti hänen omistusasuntonta ei ole ulosoton kohteena vaikka piikissä on ties sun mitä? Outo yhtälö, sanoisin.

 15. Panu on siitä rehti tyyppi, että jos joku tarvitsee asioihinsa todistajaa oikeuteen, Panu tulee kyllä.

 16. Ihmisen asuntoa tosin kai vältetään ulosmittaamasta viimeiseen asti, mutta saako Keskimäki siis kuitenkin vuokraa Huuhtaselta?

  1. Muistelepa 90-luvun lamaa ja ulosottoja. Kyllä se omistusasunto lähti ihan ensin pankin toimesta pakkohuutokauppaan. Monesti vielä pankinjohtajien kavereille. Suomi laitettiin EU-kuntoon tapattamalla tuhansia yrittäjiä. Historian tuntemus on hyvä avu, niin saa perspektiivi siihen mitä tulee tapahtumaan taas lähitulevaisuudessa.

   Pakkohuutokaupat ovat lisääntyneet nyt taas.

  2. Nyt ei ole kysymys edes ”ihmisen asunnosta” vaan sijoitusasunnosta. Siellä ei asu Tiina vaan Panu. Siis Tiina omistaa (tai hänen bulvaani) ja Panu asuu.

 17. Huuhtanen ja Keskimäki tehneet niin pitkään..Palkatonta työtä tämän Suomen Mädännäisyyden paljastamiseks..Ja makwaneet siitä Kovan hinnan…Että ymmärrän Hyvinkin että halusivat lopulta saada jotain pientä korvausta..Uhrauksestaan..

  Suomen mittakaavassa…Vertaan tuota..Punaisisa päin kävelemiseen

  Olisivatko pitäneet luovuttaa Nuo puoluerahat…Jollekin ulkopuolisille…

 18. Jaa, että politiikassa on puliveivausta? Ja jopa konservatiiveilla? Ei, eihän se voi olla totta! Sano ettei se ole totta!

  1. Säälittävien suomalaisten orjien oma vika kun alistuvat ja suostuvat yhä uudestaan ja uudestaan kaikkeen. Emme voi loputtomiin syyttää ainoastaan huijareita ja rikollisia, vaan vika on jossain vaiheessa kansassa itsessään. Maailmassa riittää kyllä huijareita ja ottajia, jos on niin hölmö kansa, että uskoo kaiken ja alistuu auktoriteeteille.

 19. Huuhtanen ja Keskimäki eivät tavoittele mitään muuta kuin omaa etuaan. Molemmat tyhjäntoimittajat kannattaa jättää kokonaan ilman huomiota.

 20. Onpahan taas soppa syntynyt, Keskimäen toiminta on tietenkin yksiselitteisesti väärin, jos alkavat riitelemään ja uhkailemaan niin kenkää sekä Panulle että Keskimäelle. Minkähän puolueen seuraavaksi pilaavat

 21. Saattaa Huuhtasta ja Keskimäkeä suivia, kun eivät pääse vaatimaan ylimääräistä puoluekokousta. VKK:n toiminta on suojattu tällaisten huurupäiden varalta, kiitos edellisten (pien)puolueiden tuoman kokemuksen.

  1. On tosiaan huvittavaa että VKK:n omat huurupäät ovat muuranneet kiinni kaikki sisääntulot omaan norsunluutorniinsa peläten muita huurupäitä, saman lahjakkuustason omaavia säheltäjiä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*