4 thoughts on “WWD-mielenosoitus 17.9.2022 klo 14 Senaatintorilla

  1. Kantsii muistaa, että SUPO on kuvaamassa jokaisen pärstän ”Uudistettuun poliisiin”, joka vastaa nykyisiin tilanteisiin eli kuten teki aikanaan myös Gestapo Saksassa ja Stasi toisessa Saksassa!

  2. Miekkareilla ei ole muutettu missään päin maailmaa yhtään mitään koskaan. Ihan sama onko osallistujia ollut sata tai miljoona. Mielensä osoittaminen tyranneja vastaan on orjamentaliteetilla varustetun ihmisen piipitystä. ”Kiltti hallitus, älä plide hei tapa meitä tai vie meiltä oikeutta elämään” . Valtiolla ei ole KOSKAAN ollut niitä oikeuksia joita se on itselleen ottanut. Kansa on kollektiivisesti ANTANUT nämä oikeudet tyhmyyksissään (ja orjamentaliteetissaan). Kyse on illuusiosta ja aivopesusta: Keisarilla ei ole vaatteita. (Government kirjaimellisesti tarkoittaa Mind Controllia)

    Valtaapitäville sopii oikein hyvin nämä ”organisoidut” piipitykset (ja ovat taatusti siellä organisoimassakin). Pääasia ettei tehdä oikeasti mitään konkreettista kuten olla noudattamatta älyttömiä lakeja ja suosituksia.

  3. On hiljentynyt sen takia että KETÄÄN EI KIINNOSTA. Facebookin Conwoy-ryhmäkin on ihan samassa tilassa. Ehkä teidän pitää keksiä joku uusi asia mistä valittaa?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*