Free speech 3 syyskuun, 2022

 

 

Varoitus! Tämä mainos on ajalta, jolloin Suomi oli valkoinen.

 

Eikä siinä kaikki. Suomi oli myös patriarkaalisen seksistinen. Mainoksessa selvästi yllytetään miehiä seksuaaliseen ahdisteluun!

 

 

 

 

 

Matkustajia myös palveltiin törkeän hyvin nuorella riistotyövoimalla!

 

 

 

 

Sikariakin sai poltella missä tahansa.

 

 

 

 

Kaiken kukkuraksi lihavia pilkattiin.

 

 

 

Nykyaikana tällainen junamatka johtaisi miesmatkustajien viemiseen putkaan

 

Ja VR:n joutumiseen vihakäräjille!

 

 

 

8 thoughts on “Seksistinen junamainos vuodelta 1968

 1. VR orjalaivojen terva video. Vassarit ,muunsukupuoliset ja ei-valkoisen väriset matkustavat jatkossa ilmaseksi rasisti junilla

 2. VR:n mainonta on edelleen seksististä ja passiivisaggressiivista. Nyt sen mainoksissa kaksi nuorta suvakkilesboa matkustaa yöjunan makuuvaunussa.

  1. Onkohan VR:llä jo ”Suklaajuna” — makuuvaunu jossa miehiksi itsensä identifioivat, muunsukupuoliset, miehiksi puketuvat (trans), bi-seksuaalit, bi-genderit, queer-curios-heterot ja CSI-homot voivat… No, tiedättehän?

   Meinasin kirjoittaa että ”vaginattomat”, mutta voihan miehelläkin olla vagina.

 3. Nyt kuitenkin eletään naisten unelmamaassa ja maailmassa, jossa kaikki on juuri kuten naiset ovat itse halunneet. Älä unohda tätä tosiasiaa. Kaikki naisten valittelu on pelkkää valhetta, sillä kaikki on nyt juuri kuten he ovat itse halunneet.

 4. Seksuaalinen ahdistelu on jo hyvin yleistä. Ravintolassa tuntematon nainen puristi minua pakarasta. Itkin koko kotimatkan enkä vieläkään ole päässyt siitä yli vaan häpeä, suru ja voimattomuus ovat jokapäiväisiä tunteita.

 5. Suomalaisia naisia ei pidä koskaan arvostaa. Tämä oli sitä aikaa kun valehtelevat ja teeskentelevät huorat eivät olleet vielä näyttäneet todellista luonnettaan, vaan teeskentelivät olevansa aivan muuta. Nyt suomalaiset miehet näkevät minkälaisia huoria ja pettureita suomalaiset naiset ovat aina olleet. Suomalaiset miehet kuolivat täysin turhaan suomalaisten huorien puolesta, jota ei olisi pitänyt koskaan tehdä, mutta myönnetään, että suomalaiset huorat osaavat valehtelun ja teeskentelyn taidon. Toista kertaa eivät tule uhrautumaan ja kuolemaan suomalaisten narttujen puolesta, vaan he tulevat talousromahduksessa nääntymään hengiltä ja suomalaisten naisten tukemat ja päästämät matut tulevat raiskaamaan heidät kaikki.

  Ei mitään sympatiaa ja armoa suomalaisille pettureille huoranaisille.

 6. Suomi oli silloin paljon parmpi paikka elää ja sitten kuolla aivan ikiomia aikojaan! Lääkärit eivät olleet hautureita ja hauturit eivät olleet lääkäreitä! Ei yhtään homoa, ei yhtään neekeriä, ei yhtään mahmuttia eikä yhtään pappia hunginnolla! Pappi ei ollut helvetissä eikä piru kirkossa!

 7. Mietin vain että mistä ne löytää nihin mainoksiin (autoainoksiinkin) aina niitä ihmiskääpiöitä. Kun istun junan penkille tai lentokoneen penkille niin olkapäät hankaa vieruskaveria ja se niskatyyny jonka pitäisi olla estämässä niskan retkahdusta, se osuu poikkeuksetta lapaluiden alaosaan. Enkä minä ole kuin 185.

  Onneksi on auto. Takapaksiin tavarat ja loput peräkärryys. Virta-avaimesta kun kääntää niin kaikki kulkee mukana aina Espanjan mökkiä myöden. On ilmastoinnit ja hierovat istuimet. Vessaan pääsee kuten syömäänkin silloin kun haluaa.

  Eikä tarvi koittaa päästä lentokentille tai rauatieasemille. Pihasta pihaa se matka käy.

Comments are closed.