Marco de Wit 4 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

 

Tuleva talvi on vähitellen saanut eurooppalaisia heräämään Naton, sodan ja pakotteiden järjettömyyteen. Tässä Tsekki. Milloin Suomi?

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Päivän video: Tsekki herää

 1. Talvi on tulossa. Suomalaiset huorat ovat siellä ensimmäisenä osoittamassa tukea Ukrainalle, sodalle, Natolle ja suomalaisten kansanmurhalle. Heistä ei ole koskaan ollut minkäänlaista hyötyä ja nyt he vainoavat täysillä Suomen kansaa.

 2. Hämmästyttävintä tässä kaikessa on se että herääminen on laajamittaisinta niissä maissa joissa asiat ovat VÄHITEN päin helvettiä. Syynä ei voi olla mikään muu kuin valtamedian pakkosyöttämä propaganda. Suomen (naton johtama) mediapooli tuuttaa kirkkaasti koko euroopan sakeinta aivopesua ja siksi unitila täällä on niin syvä vaikka juuri meidän pitäisi olla etulinjassa vastustamassa meneilläolevaa hulluutta.

  HERÄÄ SUOMI!!!

  1. Tätä on odoteltu euroopassa. Paikoin vielä 27 asteen lämmöstä nauttivia ihmisiä ovat jo huolissaan tulevasta talvesta. Mutta Suomessa ei kun korotellaan hintoja ja kaadetaan firmoja nurin.

   Oli hyvä että lopetin firmani jo muutama vuosi sitten. Kun vielä rahaa jäin käteen konkurssin sijaan.

  2. Ei se itse hyvin sakea ja valheellinen propaganda ja aivopesu ole se syy nukkumiseen, vaan muualla ihmiset eivät usko ja tottele yhtä sokeasti auktoriteetteja, sekä lähtevät paljon herkemmin kaduille, sekä kapinoivat vääryyttä vastaan. Pohjimmiltaan vika on suomalaisten metsästäjä-keräilijä, sekä mongolidigeeneissä.

 3. https://youtu.be/0xO1NNQecCo

  Netti on täynnä videoita joissa amerikkalaiset ja britit kehuskelevat avoimesti ja ylpeästi kaikilla rikoksillaan ja sekaantumisillaan maailmassa. Tässä yksi tämän rikollisen ja loisivan kansan edustajista kehuskelee jälleen kuinka amerikkalaiset tukivat valtavasti monien juutalaisten johtamaa Neuvostoliittoa.

  1. Neuvostoliitto oli täysin tiettyjen juutalaisten luomus ja N-liiton kommunismi on pitkälle juutalaisuutta; talmudismia. Poliittista sirkusta pyörittämään tuotiin edustajat Amerikasta, Georgiasta, Armeniasta, Ukrainasta, Saksasta, Tšekeistä, Liettuasta, Puolasta. Neuvostoliitto ei ollut venäläisten vallassa, aivan kuten Suomikaan ei ole suomalaisten vaan ulkomaalaisten suuryritysten ja pankkien vallassa.

 4. Korona, Ukraina, energiakriisi. Tulossa nälkä, kodittomuus. Mikä on hallituksen suunnitelma? Keppiä vai porkkanaa? Ehkä ensin vähän porkkanaa (sähkölaskuun pieni alv-alennus) sitten keppiä (poikkeustilalait käyttöön). Mitäz sitten hallitus kun kotien pakkohuutokaupat alkavat?

  MINNE AIOTTE SIJOITTAA TUHANNET KOTINSA JA OMAISUUTENSA MENETTÄVÄT SUOMALAISET? Siis suomalaiset.

 5. Olen pitkään miettinyt sitä että mikä se kipupiste joka vihdoin ja viimein herättäisi suomalaiset olisi ja en vieläkään ole keksinyt vastausta. Mikäli tuota heräämistä ei tapahdu edes tulevana talvena vaan kunnon ”suosituksia ja lakeja” noudattavat ihmiset vapaaehtoisesti palelevat yksin kiltisti lumihangessa kuoliaaksi asti näyttääkseen Putinille närhen munat se on kiistatta todistettu että tuota kipupistettä ei ole. Saapa nähdä osallistuuko yksikään maahanmuuttanut lääkäri tai muu korkeasti koulutettu moniosaaja noihin talkoisiin…

  Olen myös pitkään yrittänyt ymmärtää minkälainen ihminen tukee agenda 2030:tä ja muita valtaeliitin suunnitelmia jotka ovat viemässä vapauksia, oikeuksia ja mahdollisuuksia pois tavallisen kansan edustajilta itsensä mukaan lukien? Onko suvakeille niin tärkeää saada väärin ajattelevien ”natsien” mielipiteet sensuroitua ettei sillä ole väliä että he uhraavat omankin sananvapautensa pois saavuttaakseen tämän? Onko sosialismin/kommunismin kannattajien ajatusmaailma todella loppupeleissä se että sen sijaan että he tekisivät jotain parantaakseen oman elämänsä tasoa valtion on tehtävä muut ihmiset yhtä köyhiksi ja onnettomiksi kuin he itse ovat että kaikki olisivat ”tasa-arvoisessa asemassa”? Simpsoneissa jo vuosikymmeniä sitten ollut vitsi siitä nykyiset työpaikat ovat päivähoitokeskuksia aikuisille pitää myöskin tänä päivänä paikkaansa; kukaan ei ota vastuuvelvollisuutta mistään, kaikki työtehtävät kuuluvat jollekin muulle ja enemmän kuin oikeuttettu palaute/kritiikki työstä (tai sen puutteesta) on asiatonta palautetta ja hyökkäys henkilöä vastaan johon vastataan kutsumalla esimies seuraavaksi päiväksi haukkumaan palautteen antaja. Varsinkin nuoremmat naispuoliset työntekijät näyttävät ajattelevan näin ja käyttävät mielellään uhri- ja naiskorttejaan aina kun vain mahdollista.

  Tällä hetkellä johtava teoriani tästä vapauden vastustajien porukasta on tämä:
  Jyväskylässä on vihermyymälä, jossa on ollut vuosikausia vankeudessa syntyneitä papukaijoja. Tottakai häkkilinnut riipaisevat, mutta kylteissä muistutetaan, että häkkilinnut eivät kaipaa vapautta, koska ne eivät tiedä siitä mitään. Sama juttu on nuorempien sukupolvien osalta. EU-Suomeen syntyneet eivät ymmärrä enää itsenäisyydestä mitään. Sen jälkeen nuoriso on sopeutettu globalisaatio-alamaisuuteen, jota ei enää osata edes kyseenalaistaa. Suomen nuoret naisministerit ovat hupaisa esimerkki kansallisen identiteetin menettäneistä globalisteista, uskollisesta orjajoukosta, joka niia ja pokkaa velkarahalle vaikka kansantalous on jo konkurssissa…

  Kun tähän lisätään vielä se tosiasia että ydinperheet ja normaalit ihmissuhteet on onnistuttu tieten tahtoen tuhoamaan täysin ja jo 80-luvulla syntyneet ovat jo lähes poikkeuksetta eronneiden vanhempien ja uusioperheiden tuotoksia niin tavallaan ymmärrän ajatuksen siitä että valtiosta ja muista authoriteeteistä etsitään niitä kadonneita vanhempia ja jöön pitäjiä. Sitä en kuitenkaan ymmärrä että miksi siinä kohtaa kun ihminen muuttaa omilleen useat heistä näyttävät haluavan vapauksiensa ja oikeuksiensa rajoittamista vapautumisen sijaan? Onko tuo aivopesu eurostoliittolaiseen sosialismiin/kommunismiin vain niin vahvaa ja onnistunutta vai meneekö tämä sinne suomalaisten genettisen alistumisen alle? Vai riittääkö nykyään ”onnellisuuteen” vain älypuhelin ja/tai tietokone, some-profiilit ja niissä saadut tykkäykset ”kavereilta” joita ei oikeassa elämässä ole kertaakaan edes tavattu?

  1. Teoriasi on täyttä realismia. Tulostan tuon kommentin ja laitan taukuksi kehyksiin.

   Orjuuteen kasvatetut eivät tiedä vapaudesta mitään ja se on yllättävää, että he jatkuvasti haluavat yhä enemmän orjuutta itselle ensin, ja sitten kaikille muille ja vanginvartijoiden tapaan kyttäävät Stasin tapaan kaikkia.

   Moni aivopesty jo odottaa innolla uusia rajoituksia ja pakkolakeja.

   Talvella katkotaan sähköjä, sen jälkeen ajetaan sisään ruoan säännöstely. Valtio määrää (eli WHO, joka on kaikkien valtioiden yläpuolella) mitä saat syödä ja kuinka paljon.

   Muistatteko Neuvostoliiton kauppojen tyhjät ruokahyllyt* Kansa sai viinaa rajattomasti, mutta ei ruokaa. Ruoan itse hankkiminen ja kasvattaminen on kiellettyä tulevassa Eurostovankilassa.

   Kuten olen esittänyt: – kommunismi johtaa aina pulaan ja nälänhätään. Jos ette muuten vielä tajua elävänne kommunismissa, niin siitä sen tajuaa.

  2. Ei tietenkään koske moniosaajia ja kunniakansalasia säästötalkoot, sillä koko (((EU-liittovaltio))) pyörii tulonsiiroilla. Suomalainen kiristää vyötään vaikka kuinka paljon ja silloin riittää korkovelkarahaa tuhlattavaksi — toimi joka aktualisoi EKP:n muutoin arvottoman leikkirahan arvon — muihin, tärkeämpiin asioihin.

  3. Puhuit tuossa hyvin paljon totta. Näin se on hyvin pitkälti. En usko suomalaisilla olevan mitään kipupistettä, vaan he ovat hitaasti häviämässä maailmankartalta ja palelevat pakkaseen, uskoen kaiken mitä maanpetturihallinto, sekä valtamedia vain kertovat. ”Siitäs sait P-P-P-utin.” ja puristelevat nyrkkiä ojan pohjalla.

 6. Babylonin porttohan latkii maljastaan riettauksia ja kauhistuksia, kunnes peto kääntyy sitä vastaan ja repii sen kappaleiksi. Nyt on se hetki, kun peto on kääntynyt porttoa vastaan.
  Ryssävihassa ja LGBTQ NATO-kiimassa rypevät suomalaiset ovat osa tuota kollektiivista Babylonin porttoa. Nälkä, vilu, lukaalin pakkohuutokauppa ja maakuoppaan muutto katraan kanssa päättävät porton juomingit. Portille paljastuu, että peto olikin koko ajan (((peto))).
  Ei järkevän ihmisen tarvitse kuin vetäytyä vähän syrjemmälle ytimistä seuraavan vuoden ajaksi, laittaa villasukat jalkaan, ja seurata suoraa lähetystä. Kadyrovit sitten aikanaan kurvaavat raunioille viheltämään pelin poikki.

  1. Babylonin portto: mädättynyt marxistinen länsi, USA, britit, Israel, EU, pankkiirit ja rahavalta. Peto: vastavoima eli Venäjä ja muslimit.

 7. Kannattaa muuttaa pois Suomesta.Järkevän Elämän edellytykset murenee tässä hinttien,transujen,feministien peräreiässä.Minulla on käytännön toimet menossa.Eikä jää ikävä.

  1. Olet järkevä mies. Jos kansa on niin typerän naiivi ja uskoo kaiken mitä auktoriteetit vain ikinä sanovat, silloin pitää lopulta vaikka itse nostaa kytkintä.

 8. https://youtu.be/3BCyiMQfEpo

  Talibaanitkin ajoivat lopulta verovihollisemme amerikkalaiset ja britit helvettiin maastaan. Tähän meni n. 20 vuotta, mutta lopulta amerikkalainen ja brittiläinen saasta pakeni vauhdilla maasta ja toi pedomafiansa ja huumeet myös Suomeen. Imperialistiset brittiläiset ja amerikkalaiset ovat aina olleet satoja vuosia geneettisesti täysin sairaita ja täysin rikollisia, minkä Marcokin tietää historioitsijana.

 9. https://youtu.be/0yFSlTrgp-s

  Ulkomailla valtamediakin myönsi noin 70.000 tsekkiläisen lähteneen kaduille vastustamaan Natoa, EU:ta, järjettömiä Venäjä-pakotteita ja inflaatiota. Umpikorruptoitunut lännen sätkynukke-pääministeri tietysti demonisoi mielenosoittajat maan etujen vastaisiksi. Mitään perusteluitahan näillä mädillä paskapäillä ei koskaan ole.

  Massiivinen talousromahdus on vasta tulossa, jolloin nämä useat kymmenet tuhannet muuttuvat nopeasti sadoiksi tuhansiksi ja miljooniksi mielenosoittajiksi. Tässä vaiheessa nämä paskapäät tuovat tankit ja aseet kaduille pitääkseen valtansa, koska tietävät, että heidän massiivisia rikoksia aletaan tutkimaan kun vallankumous tapahtuu.

 10. Olisivat hakeneet lierot mokoman linnakkeen sisältä ja tunkeneet Swarzovska-kristallijoutsenen (mahdollisimman suuren,tietty) jokaisen hanuriin. Muutos ei tule jollet itse sitä tee,porsastelu jatkuu. Toivottavasti kansa tuolla kuten esim.Hollannissa tekee mitä täytyy. Jos ei…mikä muuttuu?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*