Marco de Wit 4 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Vuosien varrella Laiton Lehti on melko säännöllisin väliajoin kertonut kauniista latinosäätytöistä.

 

Samalla se on koko ajan pelännyt, että länsi saisi tuputettua feminismiä myös latinomaihin.

 

Onneksi pelko on ollut aiheetonta. Venäjän ja Kiinan tuella latinomaat ovat tehneet hajuväliä Amerikkaan ja länteen sekä poliittisesti, taloudellisesti, sotilaallisesti että myös kulttuurisesti.

 

 

Myös koronavalhetta levitettiin esim. Meksikossa paljon vähemmän kuin länsimaissa. Osittain tämä tietysti johtuu myös latinojen testotasosta eli eivät suostu laittamaan jotain vaippaa naamalleen läheskään yhtä innokkaasti kuin feministien tossun alla olevat suomalaiset miehet.

 

 

Teston takia myös säätytöt ovat saaneet olla rauhassa. Vaatetus ei ole lisääntynyt, vaan päinvastoin entisestään vähentynyt!

 

Lisäksi vaatteita vähentää säätyttöjen keskinäinen kilpailu. Tässä kolme erittäin suosittua säätyttöä, joilla kaikilla on myös kansainvälinen fanikunta.

 

 

Mikä on sinun suosikkisi?

 

 

Yuli Castillo tykkää pinkistä.

 

 

 

Scarlett Salazar tykkää blondata.

 

 

 

 

 

Suurin kansainvälinen kannattajakunta näyttää olevan Susy Almeidalla. Osittain tämä johtuu siitä, ettei hän näytä vanhenevan ollenkaan!

 

 

 

Itse asiassa Susy vain hoikistuu ja kaunistuu vuosi vuodelta! Tässä Susy uransa alkuvaiheilla vähemmän sliipattuna ja naturaalimpana.

 

Alusta asti hänen valttikorttinsa ovat olleet pienet kireät mikroshortsit, jotka vaan pienenevät vuosi vuodelta.

 

 

 

 

 

Samaan aikaan suomalaiset ovat YLPEITÄ tästä säälittävästä betasta. Itse asiassa niin ylpeitä, että yrittävät mainostaa häntä myös muihin maihin!

 

[Oksennus]

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

25 thoughts on “Säätyttöjen sota kiihtyy. Suomellakin oma valttikortti!

 1. Suomalaiset naiset ovat liian rumia ja henkisesti vastenmielisiä säätytöiksi. Kyse ei ole vain ulkonäöstä, vaan siitä, että suomalaiset naiset ovat myös henkisesti todella kuvottavia ja oksettavia lehmiä, joissa ei ole minkäänlaista naisellisuutta. Kaikki suomalaiset miehet tietävät tämän.

 2. Siinä kyllä silmä lepää… Paitsi tuo viimeinen foto. Ei Suomesta löydy viehättävää säätyttöä ja yleensäkin harvassa ovat seksikkäät misut katukuvassa. Se on kai tuo feminismi mikä tuo ankeutta ja pitää syntyvyyden alhaisena tässä maassa.

  1. Se on juuri se mielisairas marxismi, joka sairastuttaa ihmiset psyykkisesti.

   Meksikolaisilla on testoa niin paljon etteivät lue ip-paskoja ja katso jenkkien viihdesaastaa. Suomessa ei mitään muuta ajanvietettä ole töiden jälkeen. Ihmetteleekö bielä koko miksi on aivopesty kansa. Vain kesällä suomalainen vapautuu median kahleista. Muut vuodenajat se istuu kotona, juo kaljaa, syö pitsaa, jota wolt tuo suoraan sohvalle ja paloittelee käteen sekä toijottaa tv-ruutua 24/7. Noiden takia se ei käy ulkona eikä mene miekkareihin. Vähän varakkaampi eliitti sitten koksailee bileissä ja somettaa huumevideoilla.

   Onko tuollaisilla mitään tulevaisuutta? Ei ole, se on nopea kuolema.

   Satanistit ovat eläessään iloisia kun tietävät että kuolemassa saatana tulee hakemaan sielun.

  2. Kai sitä suomestakin löytyisi nätejä tyttöjä televisiokuviin. Mutta jostain syystä ne eivät pääse sinne. Liekkö naiset valitsemasa töihin.

   Täytyy kyllä sanoa että toppi ja puolipitkä hame sopii noille latinoille erinomaisesti. Helma lenevee juuri sopivasta antaen mielikuvitukselle tilaa ja toppi kertoo mitä ylhäältä löytyy.

   1. Ei kyllä löydy. Kuka oikeasti haluaa katsoa jotain sekä henkisesti, että fyysisesti vitun rumia suomalaisia huoria. Suomalaiset miehet eivät voi sietää vastenmielisiä, narttumaisia ja vihaavia suomalaisia huoria. Eri asia muiden maiden oikeasti kauniiden ja myös henkisesti miellyttävien naisten kanssa.

    Pistäisivät mitä tahansa muuta, vaikka Suomesta löytyviä slaavinaisia, mutta ei enää yhtään rumia suomalaista lehmää televisioon näkyville.

    1. Jaa… kyllä minä löydän lähes päivittäin kvankauniita nuoria naisia jotka hymyilevät minulle ja toisilla on enemmänkin kuin pilkettä silmäkulmassa. Ja rantasaunalle niitä saa ylensä useammankin kerralla.

     …tiedä sitten mistä sinä etsit/katselet…

  3. Suomalaisten naisten huonot ja virheelliset geenit tekevät heistä vitun rumia, helvetin aggressiivisia, ylimielisiä, halveksuvia, vaativia ja nokka pystyssä kulkevia lehmiä, paitsi silloin kun vastaan kävelee erittäin älykäs neekerimies, silloin suomalainen lehmä avaa heti haarat erittäin älykkäälle ja erittäin menestyvälle neekerimiehelle ja haluaa hänen lapsiaan. Kannattaa mennä tutustumaan vaikka suuriin kaupunkeihin miten suomalaiset naiset ovat täynnä valheita ja asiat eivät ole ollenkaan miten he yleensä kertovat.

 3. Susy Almeidalta vois ostaa noi erittäin komeat
  ja tyylikkäät hänen käyttämänsä shortsit
  ..en vaan tiä olisko niihin varaa.. edes käytettyinä. (laatumerkki?)
  ..ehkä alushousut.

  1. Pekka Poutahan oli kaiken lisäksi vielä rokotepsykoosissa.Hän päivitteli Miksei kaikki suomalaiset ota kokeellisia rokotteita?Pekka ei tajunnut että nämä myrkkypiikit vammauttaa ja tappaa.

 4. Entäs julkihomo Juha Föhr?!! Tämä säämies kertoi, että hänellä on homostelun yhteydessä tapana virtsata muitten homojen kanssa toistensa päälle! YÄÄÄÄÄKKKHH!!!!!!

 5. Huomasin eilen Suomi–Ruotsi-maaottelua katsellessa että mm. Topi Raitanen oli siellä muiden seassa ilman biohazard-pukua tai edes kiinalaista 0,1 sentillä tehtyä rättiä [hinta Suomessa 1 €], vaikka hän sairasti tappajalentsun ennen viimekuisia EM-kisoja sekä heti uudestaan niiden jälkeen. Ilmeisesti maailman tappavin tauti on nyt enää pelkkä vitsi tai kaukainen muisto.

 6. Kyllä tämä Susy Almeida taitaa kuitenkin voittaa, vaikka eivät nämä muutkaan ole todellakaan mitään rumia. Toista se on suomalaisten horojen ja lehmien kanssa, jotka ovat myös henkisesti todella vastenmielisiä ja kuvottavia lehmiä. Täältä ei mitään oikeita naisia löydy juuri yhtään. Pitää kuitenkin sanoa että ei juuri yhtään, kun kansallismielisissä piireissä heitä on muutamia, joten en tarkoita heitä.

  Suomalaiset miehet eivät voi sietää suomalaisia lehmiä ja huoria. Ovat yleisellä tasolla sekä fyysisesti, että henkisesti täysin vastenmielisiä ja kuvottavia lehmiä.

  1. Kauhea raivo sinulla.
   Saa sen asian yhdelläkin napakalla kommentilla selväksi, sen sijaan että kirjoittaa useita pitkiä raivokommentteja saman artikkelin yhteyteen ja joka päivä. Itse asiassa pakkomielteiseltä vaikuttava raivoaminen vain paljastaa ettei ole vakavasti otettava.

 7. Sanna säätytöksi, sieltähän se perseen levittelyt jo onnistuukin. Ruma narkki, mutta kyllä meidän media yhden pirihuora pelastaa

  1. Samanlaisia nistin näköisiä vittumaisia, vaativia, aggressiivisia ja ylimielisiä lehmiä käytännössä kaikki muutkin suomalaiset naiset.

 8. Meksikossa ja latinomaissa ei myöskään ole samanlaisia vittumaisia, vähätteleviä, miehiä vihaavia, aggressiivisia ja helvetin rumia naisia mitä Suomen naiset ovat melkein kaikki. Latinonaiset osaavat kyllä käydä kuumina, mutta heistä puuttuu tämä suomalaisten huorien ylimielisyys, vittumaisuus ja miesviha mikä on käytännössä kaikissa suomalaisissa lehmissä.

 9. Etelä-Amerikassa elämä on niin nopea tempoista sikäli, että siellä mies saa kuulan kalloonsa minä päivänä hyvänsä ja ”se on siinä”. Siksi naisetkin ovat siellä hekumallisen kauniita eivätkä säästele avujensa julkituomista. Mitä olisi etelä-amerikkalaisen miehen hektinen lyhyt elämä kun naiset olisivat kuin petolinnun perseitä elopaino harppuuna luokka. Ja ”tiedevastaisia” olisi niin tiheään, ettei kukaan paksuimmillakaan silmälaseilla näkökenttäänsä kohentava tutkija haluaisi edes ”tutkimuskäyttöön” mokomaa hirviötä ottaa. Suomi voisi repäistä säätyttö kilpaan Tarja Halosen kaikkine telaketjuineen. Ja suomalaisten miesten kuolleisuus nousisi sellaisiin lukemiin, että ”litserit” ja pleisserit” ovat sen rinnalla ”First Aid” -luokkaa!!! HALLELUJA!!!

 10. https://youtu.be/ePG6zUYvUZg

  Yanet Garcia taitaa olla myös meksikolainen säätyttö. Toista se on Suomessa suomalaisten rumien femakkohorojen keskellä. No vähät väliä. Talous on romahtamassa ja kaikki te vihaavat nartut tulette nääntymään nälkään ja puristatte nyrkkiä jossain ojan pohjalla, mutta osa miehistä kyllä selviää. Vähät väliä teistä kaikista suomalaisista horoista.

 11. Suomalaiset naiset ovat juuri niitä petolinnun perseen näköisiä, eikä vain näköisiä, vaan heillä on käytännössä aina tämä hyvin vittumainen ja vastenmielinen henkinen puoli, kuten jokainen suomalainen mies tietää.

 12. Yuli Castillo, Susana Almeida tai Yanet Garcia. Ei noista kyllä kukaan ole mitenkään huonon näköinen. Onneksi säätyttöjä on useampia, jolloin kilpailu pitää laadun hyvänä. Toista se on suomalaisten lehmien kanssa, jotka ovat käytännössä aina harakan perseen näköisiä, vittumaisia, umpilaiskoja ja valittavia lehmiä, jotka kulkevat nokka pystyssä, vaikka ulkonäkö on se 4/10.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*