Marco de Wit 4 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Demokraattien Joe Biden nousi presidentiksi äänestyskoneiden vaalivilpin ansiosta. (Nämä ovat tietysti ihan erilaisia kuin persuja johtavan Matti Putkosen äänestyskoneet.)

 

Trump ei kuitenkaan luovuta, vaan aikoo lähteä uudestaan presidentinvaaliehdokkaaksi. Niinpä viime aikoina hän on luonut valtavaa MAGA-liikettä.

 

 

 

 

Demokraatit ovat pelästyneet ja nyt valepresidentti Biden julisti Trumpin kannattajat valtion vihollisiksi.

 

 

 

 

Kaiken kukkuraksi tämä tapahtui hyvin teatraalisella tavalla. Nähtävästi viestinä on, että meillä on valta ja tulemme myös käyttämään sitä teidän tuhoamiseksenne.

 

 

 

 

 

 

Tässä vielä käännös.

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

16 thoughts on “Valepresidentti Biden julisti Trump-republikaanit valtion vihollisiksi!

 1. Historiallisesti katsottuna alkaa verilöyly jos ja kun Demokraatit eivät voita vaaleja. Näin on aina tehty mm. Neuvostoliitossa, Kiinassa, Kamputseassa jne. Ideana on siis jälleen julistaa keskiluokka valtion vihollisiksi ja sen jälkeen lahdata ja vainota heitä.

 2. Laiton Lehti on oikeassa siinä, että kun järjestetään tällainen teatraalinen valoshow, puristellaan nyrkkejä ja julistetaan toinen osapuoli valtion vihollisiksi, viestitetään, että me olemme vallassa ja me tulemme murskaamaan nämä pahat ihmiset.

 3. Qanon/Trump vedätyksen tavoite saavutettu, hajota ja hallitse klassillisimmillaan. Pässejä viedään narussa. Trust the plääään.

  ”Operaatio Trustissa Tšeka (Neuvosto-Venäjän salaisen poliisi) käytti usein ns. agent provocateureja, kaksoisagentteja, joiden tavoitteena oli houkutella otollisia henkilöitä toimimaan ja luomaan verkostoja, jotka myöhemmin ilmiannettiin salaiselle poliisille.”

 4. Ei onnistu USA:ssa. Perkeleet eivät kykene riisumaan aseista ihmisiä. Valtioterrori ei tule tapahtumaan USA:ssa. Sananvapaus ja aseenkanto-oikeus. Noista jenkit eivät luovu ikinä.

  1. Milloin amerikkalaiset käyttävät niitä aseitaan ja aloittavat sodan riistäjiä vastaan? Nythän maassa vain neekerit ampuvat toisiaan ja viattomia ohikulkijoita. Kannattaa miettiä kuka USA:ssakin valtaa todella pitää ja miksi se porukka vihaa varsinkin valkoisia amerikkalaisia yli kaiken.

  2. Valtioterrori ei onnistu USA:ssa? Mikäs 911 oli? Sandy Hook? Boston Marathon? Kaikki kouluampumiset? ”Forest Fires” Kaliforniassa? Loputon lista esimerkkejä valtioterrorista johon ei edes vaikuta se onko kansalla aseita tai ei.

 5. Pedofiilipresidentin touhut haiskahtavat tyrannialta! Kuinka moni jenkki on valmis seisomaan hänen takanansa?

  1. Kaikki amerikkalaiset ovat aivan yhtä sairaita eläimiä. Ihmiset eivät kyllä tiedä yhtään mitään historiasta ja kun eivät tiedä, niin tukevat sitä toista aivan yhtä sairasta ja pahaa osapuolta, eli Republikaaneja. Kaikki amerikkalaiset ovat täysin sadistisia, rikollisia ja imperialistisia pahoja eläimiä. Ei ole olemassa mitään hyviä ja pahoja amerikkalaisia. He ovat kaikki yhtä pahoja ja rikollisia imperialisteja. Lue enemmän historiaa, niin tiedät minkälaisia täysin sairaita rikollisia ja sadisteja myös Republikaanit ja britit ovat.

 6. Republikaanien tulevan lahtauksen ei pitäisi normaalisti koskettaa suomalaisia millään lailla, sillä he ovat kaikki rikollisia eläimiä. Ainoa ongelma tässä on, että Rothchildien suku tulee vainoamaan ja terrorisoimaan, sekä kansanmurhaamaan myös suomalaiset. Rothchildit ovat olleet myös muiden sosialististen verilöylyjen takana, kuten Neuvostoliitossa, jota nämä rikolliset amerikkalaiset eläimet tukivat ja ovat brittien lisäksi siitä edelleen avoimen ylpeitä. Eli hyvä vain, että sinänsä, että Demokraatit pistävät kunnon vaihteen päälle Yhdysvalloissa, mutta nyt pitää muistaa, että sama on tulossa myös Suomeen ja meidän pitää olla tästä huolissaan.

  Positiivinen juttu kuitenkin kaikille amerikkalaisille rikollisille eläimille ja ihan oikein heille kaikille. Heitä kohtaan ei ole mitään sympatiaa, eikä näillä rikollisilla ole koskaan ollut, eikä tule koskaan myöskään olemaa myöskään terveitä ja normaaleja valkoisia kansoja ja valkoista rotua kohtaan. He vihaavat valkoisia ihmisiä ja he ovat valkoisten pahimpia vihollisia, jotka eivät itse osaa muuta kuin varastaa, ryöstää, loisia ja raiskata.

  Jos eivät Demokraatit lahtaa Republikaaneja, niin sairaat ja rikolliset Republikaanit jatkavat tavallisten ja terveyden valkoisten ryöstämistä ja terrorisointia.

  Republikaanit ovat niitä ihmisiä, jotka terroripommittavat saksalaisia, japanilaisia, korealaisia jne., tukevat bolsevikkeja, kiduttavat ihmisiä äärimmäisen julmasti JA ovat tästä kaikesta avoimen ylpeitä. Eivät nämä ole mitään ihmisiä, vaan sairaita ja rikollisia eläimiä. Heille ei ole minkäänlainen ongelma tehdä äärimmäisen rikollisia ja julmia asioita, jos Demokraatit eivät heitä hoitele.

  Mutta kannattaa ainoastaan muistaa, että sama on tulossa kiihtyvällä vauhdilla myös Suomeen ja tähän meidän pitää kansana varautua ja valmistautua. Ei mitään sympatiaa anerikkalaisia ja brittiläisiä eläimiä kohtaan. He ovat kaikki vihollisiamme.

 7. Lähtökohtaisesti rikollisten amerikkalaisten ja brittiläisten loiseläimien sisällissodat ovat vain hyvä ja positiivinen asia. He ovat kaikki täysin sairaita rikollisia. Miksi suomalaisilla on mitään sympatiaa amerikkalaisia eläimiä kohtaan? He ovat jo kymmeniä ja satoja vuosia murhanneet ja vainonneet teidän suomalaisia esi-isiänne ja ovat nyt tuhoamassa Suomen. Eivät ne olleet mitään ”Demokraatteja”, vaan juuri tätä samaa republikaanisaastaa, joka on vainonnut, tuhonnut ja terririsoinut suomalaisia, sekä muita kansoja ympäri maailmaa. Ne ovat juuri Republikaanit, jotka ovat kaikkein voimakkaimmin rakentaneet poliisivaltiota ja olivat sen takana 2001!

  Näitä republikaanieläimiä pitää vihata ja halveksua. Jokainen tietää tasan tarkkaan miten sairaita eläimiä myös Republikaanit ovat ja he ovat siitä avoimen ylpeitä. Mmmmmerica!

  Suomalaisten pitää vain tiedostaa, että amerikkalaisten ja brittiläisten saasta on tuomassa entistä enemmän sairauttaan myös Suomeen ja myös Republikaanit tulevat olemaan aivan yhtä sairaita rikollisia ja vihaavat valkoisia ihmisiä, sekä valkoisia suomalaisia.

  Laittoman Lehden lukijat nostavatkin peukkua sairaiden amerikkalaisten eläinten sisällissodalle.

 8. Tilanne on sinänsä win-win suomalaisille, koska kaksi täysin sairasta ja rikollista amerikkalaista klikkiä alkaa sotimaan ja tappelemaan keskenään. Pedo-Trump ja pedo-Joe täysin sairaine kannattajineen.

 9. Kongressitalolla olisi pitänyt järjestäytyä kunnolla ja muodostaa sinne kansalaisten aseistettu vastarintahallinto. Toiminta oli sekavaa ja valta luovutettiin liian helposti takaisin rikolliselle eliitille.

 10. Bidenin puhe oli lähtölaukaus ”stalinin puhdistuksille”, jossa poliittiset viholliset eli MAGAlaiset tullaan suoraan murhaamaan tai viemään FEMA-leireille myöhempää ”käsittelyä” varten. Homman hoitavat IRS sotilaat, jotka ovat aseistetut haµpaisiin asti ja ovat perustetut ”verotarkastajien” valheen kaapuun puettuna, jonka demokraatti-globalistit-NWO-YK ne nimenomaan tätä tarkoitusta varten loivat. Ennen tätä demokraatit pyrkivät takavarikoimaan kunnon kansalaisten luvalliset ampuma-aseet niin kuin TOTALITÄLIRISTINEN hirmuhallinto AINA tekee etteivät murhattavaksi vietävät ”kansan viholliset” eivät voisi puolustaa ITSEÄÄN!!! Tämä samaa tehdään Suomessa viattoman kuuloisella ”Armon vuosilla”, jolloin yksityiset henkilöt voivat luovuttaa aina niin hyvätahtoiselle valtiolle ”luvattomat” aseet. Mitä sitten, vaikka luvattomia aseita kunnon kansalaisilla olisikin. Olemmehan mekin ihmisiä ja Ukrainan sota muu synkkyys vaatii hiukan irrottelemaan…

 11. Hyvä vain, että Demokraatit hoitelevat aivan yhtä sairaat ja rikolliset Republikaanit. Ei heissä ole mitään eroa. Tavalliselle amerikkalaisille ei ole mikään ongelma kiduttaa, pyörittää huumekauppaa ja pedofiliarinkejä jne. Hehän itse ovat siitä oikein avoimen ylpeitä ja oikein kehuvat niillä, sekä vaalihuijauksillaan, joita he tekevät joka puolella maailmaa! Sairailla ja rikollisilla Republikaaneilla on tullut vihdoin seinä vastaan, sillä kaikki tietävät minkälaisia sairaita rikollisia aivan tavalliset amerikkalaiset ja britit ovat aina olleet. Heillä ei ole mitään puolusteltavaa kymmenien vuosien rikoksissaan.

 12. Mitäs äänestyskoneita ja vaalivilppejä Republikaanit itse ovat tehneet kymmeniä ja kymmeniä vuosia joka puolella maailmaa, puhumattakaan kaikista muista täysin sairaista rikoksista, joilla amerikkalaiset vain kehuvat avoimesti?

  Antaa Demokraattien lahdata Republikaanit rauhassa. Suomalaisille kansallismielisille Yhdysvaltojen sisällissota on vain hyvä asia. Kummatkin osapuolet ovat aivan yhtä sairaita ja rikollisia. Heidän välillään ei ole mitään eroa. Republikaanithan ovat kaikkein pahimpia rikollisia mitä maailmasta löytyy ja täysin sairaita ja sadistisia ihmisiä.

  Outo logiikka kritisoida Ukrainan natseja, mutta Republikaanit ovatkin aivan ok ihmisiä ja heitä pitäisi jotenkin sääliä. Kuuntele itse näiden Republikaanien juttuja, niin ymmärrät minkälaisia sairaita ja rikollisia sadisteja he ovat.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*