Marco de Wit 5 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten Kanadassa valtio julisti koronatyranniaa vastustavat mielenosoittajat valtion vihollisiksi JA takavarikoi heidän tilejään!

 

Kanada jäädyttää Convoy-mielenosoittajien pankkitilit!

 

 

Laiton Lehti on myös kertonut miten Amerikassa parlamentin rauhanomaisesti vallanneet Trumpia kannattaneet mielenosoittajat julistettiin terroristeiksi samaan aikaan, kun poliisilaitoksia polttaneet BLM-terroristit julistettiin sankareiksi.

 

Tällä viikolla valepresidentti Biden meni vielä pidemmälle julistamalla kaikki Trumpin kannattajat valtion vihollisiksi.

 

 

Valepresidentti Biden julisti Trump-republikaanit valtion vihollisiksi!

 

 

Suvakkien kaksoisstandardi on massiivinen. Samaan aikaan, kun he pitävät vapaus- ja kansallismieliset suhteellisen rauhanomaisia mielenosoituksia terrorismina, niin he hurraavat BLM:n ja Antifan todella hyökkäävän väkivaltaisille mellakoille.

 

 

 

Poliisi ja varsinkin FBI vainoaa vapaus- ja kansallismielisiä.

 

 

 

Tämä on juuri se mitä Laiton Lehti on koko ajan varoitellut. Suvakit ovat mielisairaita eläimiä, joille on löydettävä lopullinen ratkaisu ja nopeasti.

 

On ihan turha kuvitella, etteikö suomalaiset suvakit olisi kaikkialla leimaamassa joka ikistä vapaus- ja kansallismielistä terroristiksi, joita voi ottaa pois kaikki oikeudet. Tämä on väistämätöntä, koska tyrannialla on taipumus aina pahentua. Kuten lordi Acton sanoi: Valta korruptoi ja absoluuttinen valta korruptoi absoluuttisesti.

 

Niinpä vapaus- ja kansallimielisten pitää lopettaa lässytys ja kohteliaisuus. Pahuutta eli suvakkeja on kutsuttava oikealla nimellä eli mielisairaiksi hirviöiksi ja satanisteiksi, jotka oikeasti haluavat teurastaa, kiduttaa ja orjuuttaa ihmisiä vauvoista lapsiin ja vaareihin.

 

 

Niinpä satanisteihin ei auta muuta kuin lopullinen ratkaisu:

 

1. Katuvalta

 • convoy on toistettava, joskin taitavammin ja laajemmin
 • Supo yrittää estää myyrillä, jotka on siis *************

 

2. Kabinettivalta

 • suuri vaaliliitto, josta LL on puhunut vuosia

 

3. Mediavalta

 • vaihtoehtomedia ja lisäksi vaaliliitto levittää edullista taitettua A4-flaiereita postiluukuista

 

 

Näillä kolmella askeleella on helppo saada USEITA kansanedustajia eduskuntaan ja saada aitokansallismieliset vakavasti otettavaksi liikkeeksi. Missään muualla kuin Suomessa ei ole niin tärkeä olla ”uskottava”. Jos vaaliliitto onnistuu, niin sitten voi tulla seuraavaksi superjytky.

 

Tosin tämä kaikki edellyttää, että pienpuolueet luopuvat keskinäisestä kinastelusta ja kanssa luovat sen suuren vaaliliiton. (Jos taas torppaavat jopa teknisen vaaliliiton, niin sitten ovat näyttäneet karvansa.)

 

Top 3 keinoa eliminoida myyrät! VKK ja VaL (muka) täynnä Supon, muurarien ja paavin kätyreitä??

 

 

 

Tuolla kolmen askeleen yhdistelmällä voi saada vallan ILMAN suurta rahaa, mutta se voi olla vaikeaa ja viedä paljon aikaa. Niinpä tarvitaan joko miljonääritukija tai sitten suvakeilta rahat pois:

 

1. Valtaeliitin rahakone lopetettava

 • lopetettava vähimmäisvarantopankkijärjestelmä
 • loppuu itsestään, kunhan vain estetään pankkituki

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

 

2. Suvakkien pankkitilit suljettava

 • alkaen johtavista suvakkipoliitikoista
 • aika pian suvakit hiljenevät

 

Ministerien, polpon, Demla-tuomarien, persujohdon ja muiden kansanmurhaajien pankkitilit jäädytettävä!

 

 

3. Pahimmat suvakit poistettava

 • professori Hoppen sanoin poistettava sivistyneestä yhteiskunnasta
 • samalla lievemmät suvakit taatusti luopuvat kokonaan suvakismista

 

 

Hoppewave: You Are Not Welcome Here!

 

 

Jos nämä kaikki voidaan vielä tehdä yhdessä, niin sitten voitto on varma. Kannattaa muistaa, että pari vuotta sitten tämä LL-suunnitelma oli liikaa KAIKILLE suomalaisille, mutta ei ole enää. Kävi nimittäin kuten LL ennusti eli suvakit käyttävät JO NYT näitä keinoja vapaus- ja kansallismielisiä vastaan.

 

Jopa suomalaisetkin alkavat muuttumaan sitä realistisemmaksi mitä enemmän heitä vainotaan ja varsinkin mitä enemmän talous romahtaa.

 

On nimittäin tulossa kylmä talvi!

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

15 thoughts on “Onko jo Suomessakin vapaus- ja kansallismieliset julistettu valtion vihollisiksi? Suvakismi eliminoitava!

 1. Lisää vaan kovia huumeita kommuNISTEILLE? Niin niistä pääsee äänettömästi eroon eikä koirat hauku perään.

 2. Suomessa poliittinen poliisi on käytännössä tehnyt jo samaa ja täysin avoimesti. Samoin viranomaisten kaksoisstandardit ovat koko ajan olleet massiiviset. Kukaan ei esimerkiksi ole ottanut huumenisti Sanna Marinilta lasta pois.

 3. Hyvä kirjoitus.Kun kela tukien maksatus takkuaa,lähikaupan pitsat loppuu ja huoneen lämpö putoaa 12 asteeseen,alkaa lampaatkin heräämään.Tämän se vaatii.

  1. Alkot pysyvät auki maailmanloppuun asti. Viinaa ja kaljaa tulee silti aina riittämään janoisille. Sama resepti kuin neukkulassa sen viimeisinä elinvuosina. Ruoasta eikä muusta väliä. Ihmiset joutuvat ulos asunnoistaan, nukkukoot sitten roskiksissa ja lehtilaatikoissa, viina auttaa kestämään. Spurgujen määrä tulee lisääntymään räjähdysnäisesti. Kato kun suomalainen ei nouse kapinaan, vaan ottaa viinaa mielipahaansa.

 4. ”Tosin tämä kaikki edellyttää, että pienpuolueet luopuvat keskinäisestä kinastelusta ja kanssa luovat sen suuren vaaliliiton.”
  Haluaisiko joku VKK:n edustaja tai kannattaja kertoa miksi VKK tekee kaikkensa estääkseen tämän vaaliliiton toteutumisen? Mikäli VKK ajaa suomen eroa EU:sta niin mikseivät he sitten tue tätä ainoaa pienen pientä mahdollisuutta saada se riittävä 10 EU eroa vaativaa kansanedustajaa läpi?

  Olen myös ihmetellyt tätä kansallismielisen kentän pirstoutumista aina vaan pienempiin ryhmiin, miksi tämä jo muinaisten roomalaisten käyttämä hajoita ja hallitse taktiikka toimii niin hyvin suomen kansallismieliseen kenttään että se tuntuu hajoavan jo ihan itsetseen ilman ulkopuolista vaikutusta tai sisäänsoluttautuneita myyriä? Miten tällä porukalla voidaan saada mitään muutosta läpi kun mikään ei pidä sitä kasassa ja kaikki aika käytetään ilmanaikuisista asioista riitelemiseen sen sijaan että porukalla keskityttäisiin ensin koronapelleilyn lopettamiseen ja sitten suomen EU eron alkuun laittamiseen?

  1. Erittäin hyvä kysymys:

   ”Olen myös ihmetellyt tätä kansallismielisen kentän pirstoutumista aina vaan pienempiin ryhmiin, miksi tämä jo muinaisten roomalaisten käyttämä hajoita ja hallitse taktiikka toimii niin hyvin suomen kansallismieliseen kenttään että se tuntuu hajoavan jo ihan itsetseen ilman ulkopuolista vaikutusta tai sisäänsoluttautuneita myyriä?”

   Epäilen egotrippailua. Kysymys on kuitenkin nyt vakavista asioista ja lääkkeenä tälle näkisin sen, että kaikki kuppikunnat tulisivat yhteen ja sopisivat muutaman tärkeän asian, jotka ajettaisiin yhdessä läpi ja ei riideltäisi ennenkuin asiat on hanskassa.

   Samalla koko kentän tulee vahtia haukkana toimioita (puolueen johtoryhmät jne.) ja nostaa aivan uskomaton paskamyrksky, jos joku piipertäjä alkaa vesittämään projektia kiristettynä tai hillotolppa mielessä.

   Omia ehdoduksia ajettaville asioille:

   *Ero EU:sta (ja WHO:sta ja monista muista kv-järjestöistä.)

   *Itsenäinen maanpuolustus

   *Rahakoneen sulkeminen (Fiat Rahat ja vähimäisvarantojärjestelmä)

   *Mediatukien lopettaminen

   Tästä olisi hyvä käydä pohjustuskeskustelua (laukaisin muutaman ensimmäiseksi mieleen tulleen seika ikään kuin lonkalta.)

   Hautumaan voisi myös laittaa seuraavat:

   *Rajoittamaton aseenkanto-oikeus sillä idealla, että tämä on viimeinen turva tyrannimaista hallitusta vastaan.

   *Koulutussysteemin uudistaminen, jotta saamme kansalaisia joita ei ole näin helppo vetää höplästä kuin nykyään.

   1. Nato lopettaa Sulmen puolustuksen. Kaikki neukkulast vuosikymmenien aikana hankittu aseistus siirretään tuhottavaksi Ukrainaan. Meillä ei ole kohta aseita, kun kaikki viedään Ukrainaan.

    Ei hätää, USA on luvannut tulevaisuudessa toimittaa satakertaa kalliimpaa uusinta aseistusta suomalaisten maksamina natosotilaille Suomen tukikohtiin.

    Näin käy Suomen kansan teserviläisarmeijan riisuminen aseista. Sitten saa Nato ja USA tehdä mitä tahansa suomalaisille, kun ei ole kuin haulikoita käytössä, kun ns tosipaikka tulee.

    Hallelujaa ja kiitos. Nato ja USA pelastaa meidät! (sarkasmia)

 5. ”JD: Sekä fanisi että kriitikot tarttuivat demokratian kohtiin, jotka väittivät, että yksilöt, joiden tavoitteet ja elämäntavat ovat ristiriidassa libertaarisen yhteiskuntajärjestyksen kanssa, ”poistetaan fyysisesti” tästä yhteisöstä. Sittemmin olet selventänyt, kuinka tämä lause toimii adjektiivina, ei verbinä. 

  Toisin sanoen yksityisen yhteisön sovittujen ehtojen vastaisten ihmisten tulisi yksinkertaisesti asua muualla, aivan kuten yksi kaupunki on fyysisesti erillään läheisestä kaupungista. Mitä mieltä olet tämän päivän kiistasta?

  HH: Tämä palaa aikaisempaan kysymykseesi koskien Hoppefobiaa. Koko tapaus, jonka todennäköisimmin aloitti yksi tavallisista vasemmisto-libertaareista epäillyistä DC:n vyöhykkeestä, oli tahallinen yritys mustamaalata ja solvata minua henkilökohtaisesti ja sen myötä myös kirjassa ensin hahmoteltu realistinen oikeistoliberalismin ohjelma.

  Pohjimmiltaan en sanonut tässä lyhyessä kohdassa mitään kiistanalaisempaa tai skandaalimampaa kuin se, että jokainen, joka vaatii uimapukua alastonrannalla, voidaan karkottaa tältä rannalta (mutta saa vapaasti etsiä toista), aivan kuten jokainen, joka vaatii alastomuus voidaan karkottaa muodollisista illallisjuhlista (mutta voit vapaasti etsiä muita juhlia). 

  Minun esimerkissäni eivät kuitenkaan olleet alastomat vaan homoseksuaalit. Kirjoitin, että perheen ja sukulaisten suojelemiseksi tehdyssä liitossa homoseksuaalisuutta avoimesti esittelevät ja tavanomaisesti edistävät ihmiset voidaan karkottaa ja pakottaa etsimään toista asuinpaikkaa. 

  Mutta joissakin ”heränneissä” piireissä homoseksuaalisuuden ja karkotuksen mainitseminen yhdessä ja samassa lauseessa johtaa ilmeisesti älylliseen tyhjyyteen ja kaiken luetun ymmärtämisen menettämiseen.

  Lopulta koko mustamaalauskampanja epäonnistui ja jopa kolahti, lisäten vain omaa suosiotani ja kirjan vaikutusta.”

  https://mises.org/library/hoppe-depth-interview

 6. Marco pitäisi julistaa kansallisaarteeksi! Ja kansakunnan komentajaksi joka komentaa mielisairaat suvakki eläimet afrikkaan omalle suvakismi alueelleen!

 7. Kirjoituksia kyllä riittää siinä missä kommenttejakin. Mutta jos oikeasti halutaan jotain muuttaa niin pitää mennä ulos kaduille ja keskustella ihmisten kanssa kasvotusten.

  Enkä nyt tarkoita että mennään siine syrjäiseen rannikkokaupunkii syömään ylihintaiasta ruokaa ja käyttämällä ylihintaista polttoainetta, silloin kun on viikonloppu eikä kukaan kansanedustajista ole kuulemassa tai paikalla.

  Jokaisen pitää tehdä henkilökohtaista työtä ja ystävystyä isänmaallisten kanssa. Kartoittaa kuka osaa mitäkin ja kuka saa hankittua mitäkin elämä parantaa asioita. Ihan vaikka autonrenkaista ja -varaosista lähtien. Keskinäiset suhteet ovat kaikki kaikessa.

 8. Suomeen perustetaan Gestapo tai paremminkin Stasi! NATO jäsenyyden myötä ja ilmankin sitä lähitulevaisuudessa käydään todenteolla kansallismielisten kimppuun kuten ministeritär Tytti Tuppurainen maalaili. Kävipä edellinen ”vastuuministeri” USA:ssa NATO kiiman kuumimpina hetkinä kuten kaikki muutkin suomi nuket!

 9. Qanon/Trump vedätys realisoituu USA:ssa, ei tässä ole mitään sen ihmeellisempää, Vastarinta on nyt identifioitu. Kansa saatiin jaettua kahtia joka on tietysti kaksipuoluejärjestelmän tarkoituskin, saman kotkan kaksi eri siipeä.

  Deagel.com ennusti USA:n väkiluvun tippuvan 100 miljoonaan vuoteen 2025 mennessä joten kohta rytisee ja rankasti. (Väkiluku nyt n. 330 miljoonaa)

  Suomessa homma hoidettu höpöhöpö-pienpuolue sekoilulla jolla kerätään listoja niistä jotka edes minimaalisesti tajuavat että joku mättää. Mutta siis vain minimaalisesti koska nämä hölmöt edelleen luulevat että äänestämällä asiat muuttuisivat ja tappelevat vielä keskenään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*