Marco de Wit 5 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on paloittellut tämän erittäin pitkän jutun useisiin osiin. Pari päivää sitten julkaistiin johdanto.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen. Osa 1: Praxeologinen johdanto

 

 

Tässä osa 1: Sauli ”Kummisetä” Niinistö, joka sekin on vain tiivistelmä eli vain johdanto tulevaan pidempään Sauli-juttuun. Lähettäkää Laittomaan Lehteen kaikkea mahdollista (laillista) materiaalia Niinistön suvusta: [email protected]

 

 

Kuten johdannossa kerrottiin, niin Suomi on maailmanpolitiikan keskiössä Pietarin porteilla. Niinpä kylmän sodan aikana sekä itä (KGB) että länsi (CIA/Mossad) tekivät kaikkensa vaikuttaakseen Suomen sisäpolitiikkaan.

 

 

Neuvostoliiton romahduttua Venäjän vaikutusyritykset pitkälti paljastuivat ja samalla vähenivät. Toisaalta taas Naton (CIA/Mossad/MI6) vaikutusyritykset EIVÄT paljastuneet, vaan päinvastoin lisääntyivät.

 

Yksi tärkeä Naton operaatio oli yhdessä ruotsalaisen pääoman, RKP:n ja Suomen juutalaismiljonäärien avustuksella luoda Suomeen poliittisia frontteja. Kolme tärkeintä olivat:

 

 

1. Sauli Niinistö

Sauli Niinistö on kirjaimellisesti syntynyt ruotsalainen kultalusikka suussa. Hänet on lapsesta asti kasvatettu ruotsinkielisen pääoman frontiksi.

 

Niinistön suku on nimittäin jo lähes sata vuotta tunnettu Nokian edeltäjän eli Saloran omistajasuvun, Nordellien apulaissukuna. Saloran johtaja Fjalar Nordell olikin Sauli Niinistön kummisetä! Fjalar oli myös Salon kaupungin kummisetä eli käytännössä johti koko kaupunkia ja myös Varsinais-Suomen kokoomusta.

 

Kummisetä Fjalar Nordell

 

Saloran tehdas, joka siirtyi Nokialle. Kuvassa linkki Salora-historiaan

 

 

Niinistö oli huono koulussa eikä meinannut millään valmistua lakimieheksi, joten todennäköisesti sai korruptoitunutta apua ylemmiltä. Ehkä tämän takia Niinistön loppututkintokin on mysteerisesti kadonnut.

 

Saulista kuitenkin puoliväkisin koulutettiin lakimies ja poliitikko, joka vuosien ajan lakitoimistostaan, kaupunginhallituksesta ja Kokoomuksesta käsin auttoi Nordelleja selviämään Suomen suurimmasta korruptiovyyhdistä eli Salora-skandaalista.

 

Fjalar Nordellin manttelinperijä Jouko Nordell raastuvanoikeudessa 1978. Hieman aiemmin Sauli Niinistö oli perustanut lakitoimistonsa.

 

 

Kuvassa linkki tekijänoikeuslähteeseen

 

 

Vuosien oikeustaistelun jälkeen Jouko Nordell sai 3,5 vuotta lahjusrikoksista.

 

Jouko Nordell

 

 

Myöhemmin Sauli sai palkinnon lojaalisuudestaan, kun hänet Salora-Nokian miehenä nostettiin eduskuntaan ja ministeriksi viemään Suomi globalistisen suurpääoman syliin EU:n, euroon ja Natoon.

 

Yllättäen EU:n mentiin kuitenkin sillä varaumalla, ettei lahjusrikollisuuden rangaistuksia saa kiristää.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

[Video Saulin ja Nordellien suhteesta sensuroitu ennen eduskuntavaaleja. Yritetään julkaista uudelleen.]

 

 

Niinistö olikin sitten nuorempana käytännössä Saloran ”fixeri” eli lakimiehenä hoiti ja pimitti Saloran korruptiota. Samalla Niinistön taustavoimat yrittivät väkisin tehdä Niinistöstä kansanedustajaa, mutta karisman puutteesta kärsivä mömisijä ja päivänselvä ruotsinkielisten kätyri ei ollut suosittu vielä tuolloin aidosti isänmaallisten kokoomuslaisten keskuudessa. Valtavasta organisaatorisesta ja rahallisesta tuesta huolimatta Niinistö pääsikin eduskuntaan vasta kolmannella kerralla 1980-luvulla.

 

 

Niinistön lojaalisuus ruotsinkieliselle pääomalle ja juutalaismiljonääreille oli ehdoton, mutta luonnollisesti CIA ja Mossad halusivat varmistaa asian hankkimalla todisteita Niinistön monista naissotkuista ja omituisista avioliitosta.

 

Saulin ensimmäisen vaimonsa kuolema oli hyvin epäilyttävä. Samoin myös toinen järjestetyltä vaikuttava poliittinen avioliitto todennäköisen kummitytön kanssa. Se saattaisi viitata jopa pedofiliaan varsinkin, kun tietyt Niinistön läheiset ovat kyseistä avioliittoa ihmetelleet.

 

[Video sensuroitu.]

 

 

Myös Kokoomuksen ilotyttöskandaali näyttää johtavan suoraan pääkallopaikalle eli Sauli Niinistön syliin. Laiton Lehti julkaisi 4-osaisen videosarjan tästä kaikesta, mutta videot katosivat netistä nopeammin kuin koskaan ennen. Nyt videoita on löytynyt ja Laiton Lehti julkaisee ne uudestaan. Mahdollisesti myöhemmin syystalvella sarjaa tullaan jatkamaan yhteistyössä Levelin kanssa. Tosin olisi sääli, jos sekin kanava menisi saman tien alas.

 

Pimittääkö Sauli Niinistö ilotyttöskandaalia?

 

 

Jatkuu osassa II:

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa II: Paavo Lipponen-Ingman

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa I. Niinistö

 1. ”Ulkopoliittisesti lahjaton” Niinistö johtaa ulkopolitiikkaa eli käy Washingtonissa kyselemässä Pentagonista ja Mossadilta tulevia ohjeita aina muutaman kuukauden välein.

  ”Ukraina kakkonen”.

 2. Ahtisaarikin on niin vastenmielinen umpimätä läski, että hänet saatiin vain kovalla rahalla ja valtavalla tuella valtaan. Samoin Tarja Halonen.

   1. Ilman Mauno Koivistoa mikään nykyinen asia ei olisi ollut mahdollista.
    Mauno oli kuin vahtimestari joka pimeydessä avasi kaikki portit ovet ja ikkunat varasliigalle.
    Karmallisesti Maunon sielulla kestäisi noin miljardi vuotta hyvittää ne vahingot ja kärsimykset mitä yksin aiheutti kun presidentin vahtivuorossa olikin maattomien mafioiden kätyri.

 3. Rajat myös auki, mutta ei Ahvenanmaalle. Ahvenanmaahan käännytti sinne tulleet matut Turkuun! Ahvenanmaa ja ruotsalaiset ovat hyvin pitkälti samanlaisia kuin Israelin valtion. Vaihdetaan maalitolppien paikkoja miten itselle sopii ja pidetään massiivisia kaksoisstandardeja. Ruotsalaiset ovat aina olleet todella surkeita sotimaan, mutta he ovat olleet tällaisessa naisellisessa kieroilussa taitavia. Ruotsalaisia ei koskaan olisi ollut olemassa ellei naapurina olisi sattunut olemaan säälittävä ja alistuva orjakansa suomalaiset.

 4. Ei yhteiskunnan huipulla olevat ole mitään ”älykkäitä”. He ovat vain äärimmäisen röyhkeitä, rikollisia ja pahoja ihmisiä.

 5. Onko presidentti ja hallitus tehnyt maanpetoksen ?

  Perustuslain mukaan:

  Sodasta ja rauhasta presidentti päättää eduskunnan suostumuksella.

  Osallisuudesta on esim rikoslaissa säädetty näin:

  Joka neuvoin, toimin taikka muulla tavoin auttaa…..

  Suomi on lähettänyt aseita ukrainaan, joten suomen voidaan katsoa olevan osallinen sotaan.

  Suomen voidaan nyt tulkita olevan sodan osapuoli eli olevan sodassa. Presidentti ja eduskunta eivät ole kuitenkaan tehneet perustuslain mukaista päätöstä että suomi olisi sodassa.

  Tekikö hallitus maanpetoksen lähettäessään aseita ukrainaan ?

  .perustuslaki

  8 luku

  Kansainväliset suhteet

  93 §

  Toimivalta kansainvälisissä asioissa

  . Sodasta ja rauhasta presidentti päättää eduskunnan suostumuksella.

  Rikoslaki

  5 luku

  Yrityksestä ja osallisuudesta

  6 § (13.6.2003/515)

  Avunanto

  Joka ennen rikosta tai sen aikana neuvoin, toimin tai muilla tavoin tahallaan auttaa toista tahallisen rikoksen tai sen rangaistavan yrityksen tekemisessä, tuomitaan avunannosta rikokseen saman lainkohdan mukaan kuin tekijä. Rangaistusta määrättäessä sovelletaan kuitenkin, mitä 6 luvun 8 §:n 1 momentin 3 kohdassa sekä 2 ja 4 momentissa säädetään.

  Yllytyksestä rangaistavaan avunantoon rangaistaan avunantona

 6. Onko Sauli Niinistöstä tehty läpivalaisevaa elämäkertaa? Olisi syytä tehdä, sen verran mystiikkaa ja hämäräperäistä toimintaa kaikkineen liittyy Niinistöön.

  Jos vasta kolmannella yrityksellä pääsee eduskuntaan, niin eipä ole ollut vakuuttava ehdokas. ”Tyypillinen yhden kauden edustaja” oli Ilkka Kanervan luonnehdinta Niinistöstä Niinistön ensimmäisellä edustajakaudella.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*