Marco de Wit 6 syyskuun, 2022

 

Aiemmin 2015 alkaneessa matukriisissä kansallismieliset olivat pöyristyneet, että KUKA TAHANSA MISTÄ TAHANSA pääsi Suomeen ilman papereita ja tämän jälkeen pääsi suomalaisten veronmaksajien elätettäväksi.

 

Lisäksi kansallismieliset ovat olleet pyöristyneitä, että joka vuosi Suomi lähettää satoja miljoonia euroja kehitysmaihin korruptoituneille hallituksille mieluummin kuin antaa rahat suomalaisille.

 

Kansallismieliset ovatkin aina korostaneet Suomi ensin! Suomen ei pidä olla maailman sosiaalitoimisto. Missään nimessä pakolaisia ei pidä päästää Suomeen massoittain, vaan heidän pitää jäädä kriisialueen lähellä oleviin pakolaisleireihin, joita Suomi sitten voi tukea rahallisesti. Tämä Japanin malli on se kaikista turvallisin ja tehokkain avun muoto.

 

 

Nyt Suomen kansallismieliset ovat unohtaneet Japanin mallin eivätkä näe mitään ongelmaa, että Euroopan korruptoituneimmasta maasta, Ukrainasta kävelee vaan Suomeen kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vieläpä kirjaimellisesti suomalaisten elätettäväksi. Kaiken kukkuraksi Suomi lähettää vielä valtavia määrää rahaa ja aseita Ukrainaan. Tässä ei ole mitään järkeä varsinkin, kun Suomen omakin talous on romahduksen partaalla!

 

 

Tämä kaikki todistaa sen mitä Laiton Lehti on vuosia sanonut: Suomessa ei ole oikeasti mitään kansallismielisiä, vaan aivottomia lampaita, joita kansallismielisen kentän kaapanneet persuilevat Naton ja Mossadin myyrät johtavat kuin pässejä narussa.

 

Tästä todistaa myös se, että YKSIKÄÄN muu kansallismielinen media ei äänekkäästi vastusta ukrainalaisten tulemista Suomeen elätettäväksi. Laiton Lehti on ollut ainoa.

 

Ukrainan “pakolaiset” myyvät itseään!?! Persut liitossa Ukrainan mafian kanssa?

 

 

Kaiken kukkuraksi valtamedia pimittää kuinka ukrainalaiset nimenomaan HALUAVAT olla suomalaisten elätettävinä. Hyvin pieni osa ukrainalaisista edes yrittää löytää töitä tai opettelee tosissaan Suomen kieltä. (Jopa Lähi-Idästä tulleet matut oppivat nopeammin Suomea kuin ukrainalaiset.)

 

Sen sijaan, että valtamedia kertoisi totuuden, niin yrittävät otsikoissaan kääntää totuuden päälaelleen. Välillä valehtelu on jo tragikoomista. Tässä Iltalehden juttu toukokuun lopusta:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kuvitteleeko Iltalehti, että suomalaiset ovat niin tyhmiä, etteivät tajua kuinka pieni määrä ”sadat” ovat silloin, kun tulijoita on kymmeniä tuhansia? Toisaalta ihmisten typeryyttä ei pidä ikinä aliarvioida.

 

Syvällä Iltalehden jutussa löytyy mielenkiintoinen tieto:

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Pahinta on, että nyt ukrainalaisten määrä on noussut jo noin 40 000 (joista miehiä jo noin 10 000), mutta työnhakijoiksi ei vieläkään ole ilmoittautunut kuin muutama tuhat!!

 

Jostain syystä ketään ei kuitenkaan kiinnosta. Ei valtamediaa, ei persuja eikä edes pienpuolueita.

 

Ainoa, jota asia näyttää hieman kiinnostavan on valtionkirstun vartija valtiovarainministeri Annika Saarikko, joka vahingossa yhdessä haastattelussa hämmästeli ukrainalaisten työhaluttomuutta. Lukija kertoo:

 

Valtiovarainministeri Annika Saarikko paljasti Ykkösaamussa 20.8.2022 yhden mielenkiintoisen faktan, josta olisi mielenkiintoista saada lisää tietoa jossakin mediassa. Saarikko totesi olevansa pettynyt siihen, että Suomeen tulleista noin 40 000 ukrainalaisesta pakolaisesta ainoastaan 3 000 on ilmoittanut suomalaiselle työvoimahallinnolle olevansa käytettävissä.

Saarikko ihmetteli työntekoon valmiiksi ilmoittautuneiden ukrainalaisten pientä määrää, mutta tärkeintä olisi varmaan selvittää mahdollisimman pian, mistä passiivisuus on aiheutunut ja pyrkiä korjaamaan tilanne. 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Loisiiko noin 40 000 ukrainalaista pakolaista Suomessa? Vain noin 3 000 on ilmoittanut työnhakijaksi!

 1. Väestönvaihto. Seuraavat Suomen asukkaat kun NATO tapattaa Suomen miehet sodassa jota on pohjustettu vuosikausia.

  Erona edellisiin maahantunkeutujiin on vain hieman vaaleampi naaman väri. Tämän operaation seurauksena Suomi luultavasti saa vihdoinkin maahan myös niitä IHAN OIKEITA NATSEJA kuten vuonna 2015 kun läntinen arvoyhteisö siirsi meille isis terroristeja.

  Kohta alkaakin olla koko maailman kerma rahdattuna Suomeen. Hyvältä näyttää!

 2. Ukrainalaiset ovat älykkäämpiä kuin suomalaiset. Hehän ovat tulleet kommunistisesta järjestelmästä. HE TIETÄVÄT , ETTÄ KOMMUNISTISESSA MAASSA, KUTEN SUOMESSA, TYÖNTEOSTA JA YRITTÄMISESTÄ RANGAISTAAN ANKARASTI.

  KATSO PEILIIN ITSE, Saarikko!

 3. Olin viime kuussa käymässä pohjoisessa ja Oulussa näin ukrainalaisia lapsia kerjäämässä! Ukrainalaiset matupennut(5kpl) olivat Nallikarin alueella ja olivat kädet ojossa hokien ”money”.

  Kysyin näiltä nuorilta matuilta suomeksi, että ”puhutteko suomea?” ja ”oletteko tosissanne?”, mutta he eivät tietenkään ymmärtäneet kysymyksiä, koska olivat kielitaidottomia!

  En ole koskaan aiemmin nähnyt Suomessa kerjääviä lapsia!

  Tämä todistaa, että suvakit ovat epäonnistuneet matujen paapomisessa ja hyysäyksessä!

 4. KELA on tunnetuin suomalainen brändi ihmissalakuljettajien, pakolaisten ja kriisialueiden ihmisten keskuudessa.

  ”Kela tekee työtä Suomen tunnettuuden ja houkuttelevuuden lisäämiseksi kaikkialla maailmassa”. Tuo edellinen olla virallinen Kelan mainoslause suomennettuna.

 5. ”Ukrainalaisten työhaluttomuutta”?

  Ei varmaan vedä vertoja somalien, afgaanien ja irakilaisten halulle tehdä töitä. Ottaen huomioon vielä, että kys. maista tulleet ovat pääsääntöisesti työikäisiä miehiä, joilla on ollut vuosikausia mahdollisuus työllistyä ja ”integroitua”.

  1. Vaikuttaa siltä, että he ovat kotoutuneet ja integroituneet suomalaiseen kelaporukkaan ja vielä tehneet kulttuurista omimista niiltä.

   On se vaikeaa totuttaa vieraat työnteon kulttuuriin, kun ”kaupalki ellää”. Kuinka monta sataa vuotta romanit ovat eläneet Suomessa ilman palkkatyötä? Jokin on suomalaisessa työkulttuurissa mikä ei innosta ulkomaalaisia. Ovatko suomaalaiset vittumaisia ja mulkkuja johtajina?

 6. Laittomassa Lehdessäkin on levitetty jotain myyttiä siitä, että ”eliitti” olisi jollain tavalla tavallisia ihmisiä ”älykkäämpää”, vaikka asia ei todellakaan ole näin, kuten kaikki voivat itse nähdä.

 7. Ei näidenkään kunniakansalaisten tarvitse koskaan tehdä Suomessa yhtään mitään. Niille maksetaan kännyköistä & liittymistä lähtien kaikki. Saavat kodinkoneet, telkkarit, autot & ajokortitkin. Ovat yhtä tilapäisiä kuin ne verotarrat autojen ikkunoissa, muistatteko? (Tai somalit.)

  Koko EU-liittovaltio pyörii tulonsiirroilla, muistakaahan se.

  1. Tulonsiirroilla kansalta sijoittajille. Nytkin sähköyhtiöt ulosevat valtion lainoja ja takauksia, mutta tekevät moninkertaista puhdasta tulosta. Sähköntuottamisen hinta EI OLE NOUSSUT, SÄHKÖN HINNAN NOUSU ON PUHDASTA TULOA SIJOITTAJILLE.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*