9 thoughts on “Päivän video: Kansa vs. valtio

 1. Tiedätkö mitä: Biden on oikeassa! Trump on valtion vihollinen.
  –   jokainen joka asettuu kansan puolelle on valtion vihollinen,
  –   myös Suomessa.

  1. Paitsi, että Trump ei ole asettunut kansan puolelle ja hän ei ole kansan puolella. Hän on aivan samanlainen umpikorruptoitunut, läpimätä eliittipedofiili kuin Biden.

 2. On pelkkää myytti, että yhteiskunnan johdossa olevat ovat jotenkin tavallista ”älykkäämpiä”. Jokainen näkee tämän itse. He ovat ainoastaan äärimmäisen röyhkeitä, pahoja ja itsekkäitä, sekä Rothchildien eliittisukua.

 3. https://youtu.be/fOk_sGLu5qI

  Naiset tykkäävät aina tehdä sydämiä. Miksi tämä maanviljelijöiden sydän ei saa naisia syttymään? Miksi pahuuden ja satanismin sydän on se joka saa nykyisin naiset liikkeelle, mutta ei hyvyyden sydän?

 4. https://youtu.be/kl8aIBbs2jA

  Me valtiossa olemme hyvin tyytymättömiä niskurointiisi ja siihen, että et noudata asettamiamme sääntöjä. Tämän vuoksi leikkaamme palkkaasi 18-20 kuukaudeksi, jotta vaihdat käyttäytymistäsi ja otat myrkk…. siis terveyspiikin.

 5. https://www.marxists.org/reference/archive/mao/works/red-book/ch06.htm

  ”To destroy the rule of imperialism, feudalism and bureaucrat-capitalism in China took the Chinese people more than a hundred years and cost them tens of millions of lives before the victory in 1949. Look! Were these not living tigers, iron tigers, real tigers? Nevertheless, in the end they changed into paper tigers, dead tigers, and bean-curd tigers. These are historical facts. Have people not seen or heard about these facts? There have indeed been thousands and tens of thousands of them! Thousands and tens of thousands! Hence, imperialism and all reactionaries, looked at in essence, from a long-term point of view, from a strategic point of view, must be seen for what they are – paper tigers. On this, we should build our strategic thinking. On the other hand, they are also living tigers, iron tigers, real tigers that can devour people. On this, we should build our tactical thinking.”

  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/05/05/dokumenttiprojekti-pieni-punainen-tarina-suomen-maolaisesta-liikkeesta

  ”Maolaiset olivat näkyvästi mukana vappumarsseilla 1960-luvun loppupuolelle asti.”

  https://www.britannica.com/biography/Mao-Zedong

  ”Learn about the Chinese revolutionary leader Mao Zedong”

  https://www.britannica.com/biography/Mao-Zedong/images-videos

 6. Kansat saavat syyttää itseään kurjuudesta, jotka korruptoituneet poliitikot ovat luoneet valheittensa verkoilla ja kakisikärkisillä kielillään. Kuten sananlaskussa sanotaan: ”Jokainen on oman onnensa seppä!” Tämä sama koskee myös kollektiivisessa mielessä valtioiden kansalaisia, jotka eivät pidä ohjaksista kiinni kireästi vaan antavat löysää ”Herroille, joilla on hevosen mieli!!!” ERITTÄIN HYVÄ VIDEO!!!

 7. https://www.ts.fi/uutiset/5755302

  ”Helsingin telakka on ajautunut tänä vuonna ongelmiin talouspakotteiden takia, joita länsimaat ovat asettaneet Venäjälle”

  https://www.presidentti.fi/uutinen/presidentti-niinisto-krim-foorumissa-suomen-tuki-ukrainalle-jatkuu-niin-kauan-kuin-on-tarpeen/

  23.8.2022 Presidentti Niinistö: ”Suomen tuki Ukrainan itsenäisyydelle, suvereniteetille ja alueelliselle koskemattomuudelle ei horju. ”Suomi tukee kansainvälisiä pyrkimyksiä” ”Poliittinen, taloudellinen, sotilaallinen ja humanitaarinen tukemme Ukrainalle on ollut vahvaa.”

  https://www.talouselama.fi/uutiset/helsingin-telakkaa-haetaan-konkurssiin-venaja-pakotteet-ajoivat-ongelmiin/9a544694-11b2-4c9c-9c28-bb0e3a29cc51

  6.9.2022 ”Helsingin telakkaa haetaan konkurssiin – Venäjä-pakotteet ajoivat ongelmiin” ”Helsinki Shipyardin liikevaihto oli 178,5 miljoonaa euroa vuonna 2021. Tilikauden tulos oli 119 tuhatta euroa. Henkilöstön määrä oli reilut 400 henkeä vuoden 2020 lopussa.”

  https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/merima-oy/06781688/taloustiedot

  Tunnusluvut tutuiksi: ”Yrityksen Merima Oy (0678168-8) liikevaihto oli 45,3 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 103 henkilöä.”

  https://yle.fi/uutiset/3-12612042

  ”konkurssiuhkaan johtanut kiista alihankkijan kanssa on neuvoteltavissa kuntoon”

Comments are closed.