Marco de Wit 7 syyskuun, 2022

 

Valtamedia itkee, että venäläiset naureskelevat lännen tyhmyydelle: Jäätykööt sitten.

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomiin

 

 

Tässä natottajia itkettävä video:

 

 

Tässä laulaja:

 

 

 

 

6 thoughts on “Päivän video: Venäjä kaasutrollaa

  1. Luulin, että natottajien heikko psyyke oli vitsi, mutta kyllä natottajat ovat siis sekä vallassa, että romahtamassa henkisesti milloin tahansa. Tällaiset mielisairaat sitten haastavat sotaa Venäjän kanssa.

  2. https://youtu.be/IB7SkeDGOJA

    Nuoret valkoiset miehet ovat vihdoin alkaneet ymmärtämään nykynaisia ja nykynaiset ovat tajunneet, että miehet ovat alkaneet ymmärtämään. Tuulet ovat alkaneet kääntymään ja huorat eivät pidä siitä.

    Kuten videossa muistutetaan, suurin osa mitä suurin osa, eivät kaikki, nykynaisista kertoo ja selittää on pelkkää valhetta. Naiset ovat kroonisia valehtelijoita, joilta ei juuri koskaan saa rehellistä vastausta tai selitystä.

  3. ”Nyt taisi ottaa EU:ta leukaan!” Venäläiset naiset ovat kauniita ja äkkipikaisia. Naama ei ole norsun semmoisena viikkokaupalla!

    1. Suomalaiset naiset ovat tunnetusti useimmiten helvetin rumia, aggressiivisia, valittavia, hyvin vastenmielisiä, uskottomia ja umpilaiskoja kotona. Yritähän saada suomalainen nainen tekemään edes jotain kotona.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*