Marco de Wit 7 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on paljastanut miten persuilevat Natomyyrät ovat jo vuosia mädättäneet Suomen kansallismielistä liikettä ja medioita. Tämä on johtanut siihen, että persut ja monet muut skenen toimijat ovat vihanneet Laitonta Lehteä kuin ruttoa yrittäen vaientaa sen keinolla tai toisella. Niinpä Laitonta Lehteä on myös haukuttu raivohulluksi liiottelijaksi, joka mustamaalaa kansallismielistä kenttää.

 

Laiton Lehti ei kuitenkaan vain väitä, vaan on tarjonnut kymmeniä todisteita myyräväitteilleen. Tässä muutama:

 

 

1. Naton äänestyskoneet

Yksi kiistämätön todiste Natomyyrien vallasta kentällä on, ettei KUKAAN suostu äänekkäästi kritisoimaan persuja johtavaa työmies/vapaaherra Matti ”CIA” Putkosta. Siis vaikka tämä yhdessä Lipposen kanssa demareita johtaessaan vei Suomen ruotsinkielisen pääoman käsiin, EU:iin ja euroon. Lopulta Lippostakin natottavampi Putkonen sitten vielä loikkasi persuihin ja teki siitä äänestyskoneillaan natottavan valeopposition.

 

Mietipä sitä. Tai älä turhaan, kun sinäkin uskallat vaahdota vain USA:n, muttet Suomen äänestyskoneista. Siis varsinkin, JOS haaveilet paluusta persuihin sitten, kun siellä taas valta vaihtuu. Persujen äänestyskoneista kysyminen onkin tehokas litmustesti, jolloin vastaajan on pakko näyttää karvansa.

 

 

Onko Vapauden Liitto paljastamassa persujen Nato-agenttia, Matti “CIA” Putkosta ja hänen äänestyskoneitaan?

 

 

Laiton Lehti on myös ihmetellyt miksi MV-lehti ja Partisaani eivät suostu SANALLAKAAN kritisoimaan Matti Putkosen absurdia roolia persujen ja äänestyskoneiden johtajana. Herää kysymys johtavatko Partisaaniakin tietyt kiristysalttiit vähemmistöt??

 

 

Miksei MV-lehti ja sen päätoimittaja Janus Putkonen kerro Matti Putkosen juonista?

 

 

Kannattaa myös muistaa, että Matti Putkosen Nato-äänestyskoneista vaikeneminen on vain rohkeissut muitakin puolueita harkitsemaan äänestyskoneiden käyttöönottoa. Itse asiassa viime kesänä keskustapuoluekin otti äänestyskoneet käyttöön varmistaakseen, ettei Väyrynen tai muut Natokriitikot vaan vahingossakaan pääse puolueen johtoon.

 

Tietysti sekä valtamedia että varsinkin persut ja muut ”kansallismieliset” ovat hiirenhiljaa keskustankin äänestyskoneista.

 

 

 

2. Natojihadistit

Toinen kiistämätön todiste Natomyyrien vallasta on jihadistien kutsuminen Suomeen. Tämä oli absurdin rikollista ja totaalisesti kansallismielisen linjan vastaista, mutta KAIKKI kansallismieliset ovat olleet tästäkin petturuudesta hiljaa.

 

Mietipä sitä, jos uskallat.

 

Miksi persut haluavat pedoafgaaneja Suomeen? Nato käskee!

 

 

3. Natorajattomuus

Kolmas kiistämätön todiste Natomyyrien vallasta on, ettei yksikään kansallismielinen äänekkäästi vastusta rajojen avaamista kymmenille tuhansille mafiavaltiosta tuleville elintasosurffareille.

 

Kansallismielisten mielestä Naton elintasosurffarit ovat niitä parempia elintasosurffareita. Kansallismieliset ovat ihan yhtä sinisilmäisiä ukrainalaisia kohtaan kuin mitä suvakit irakilaisia kohtaan.

 

Loisiiko noin 40 000 ukrainalaista pakolaista Suomessa? Vain noin 3 000 on ilmoittanut työnhakijaksi!

 

 

4. Natonatsit

Neljäs todiste on, ettei kukaan halua sanoa, että suuri osa noista ukrainalaisista elintasosurffareista on sairaita Natonatseja.

 

Ensinnäkin todella moni kansallismielinen on lähtenyt mukaan Nato-huumaan, vaikka se selvästi tuhoaa Suomen 1. talouden pakotteilla, 2. kulttuurin läntisellä kulttuurimarxismilla ja 3. turvallisuuden toisaalta asettamalla Suomi idän ja lännen väliseksi ydinaseiden taistelukentäksi ja toisaalta aukaisemalla rajat Naton kanssa liittoutuneiden mafiavaltioiden elintasosurffareille ja rikollisille.

 

Toiseksi, kaikki johtavat kansallismieliset näyttävät olevan hiljaa siitä, että taatusti mukana tulee paljon äärimmäisen raakoja Natonatseja, jotka ovat valmiita Naton lukuun pyörittämään myös Suomessa järjestäytynyttä rikollisuutta (huumeet ja pedofilia) sekä sala- ja massamurhaavia Gladio-terrorioperaatioita.

 

 

Ovatko Ukrainan natsit oikeita natseja? Euroopan natsit Mossadin frontteja?

 

 

Vaalilehtinen

Mietipä kuinka paljon persuista loikkaisi väkeä pienpuolueiden suureen vaaliliittoon, jos sen sadat ehdokkaat ja heidän vaalitiiminsä jakaisivat kerran kuukaudessa miljoonaan postilaatikkoon edullisen taitetun A4-lehtisen eli vaaliliiton minilehden, jossa kerrottaisiin lyhyesti persujen takinkäännöistä. Ja tietysti samalla myös Naton persujihadisteista, Naton persunatseista tai EDES persujen äänestyskoneista. Luulisi tyhmintäkin persujunttia kiinnostavan, ettei niillä voi suorittaa tarkistuslaskentaa.

 

Toisaalta ehkä juuri siksi mieluummin keskenään riitelevät ja persuihin paluusta mahdollisesti haaveilevat persuista loikanneet pienpuolueiden johtajat eivät ole kiinnostuneet moista vihalehtistä levittämään. Vai ovatko sittenkin? Pian nähdään.

 

 

Top 3 keinoa eliminoida myyrät! VKK ja VaL (muka) täynnä Supon, muurarien ja paavin kätyreitä??

 

 

Pääpahis

Alunperin ongelmana oli myös kansallismielisen kentän pöyristyttävä sivistymättömyys ja tietämättömyys historian ja maailmanpolitiikan perusasioista. Laiton Lehti on kuitenkin geopolitiikasta ja tästä Natopersujen petturuudesta kertonut vuosien ajan hyvin äänekkäästi ja haastaen kovilla otsikoilla, joten sana on taatusti kiertänyt vähänkään älykkäiden keskuudessa.

 

Ikävä kyllä KAIKKI vaihtoehtomediatkin mukaanlukien MV-lehti ja Partisaani yrittävät kuitenkin epätoivoisesti pimittää ja suojella pääpahiksia. MV-lehti ei suostu enää puhumaan yhtään mitään juutalaisten tai edes sionistien vallasta. Partisaani ei puolestaan suostu kertomaan mitään sionistien ja natsien liitosta, koska se vihaa venäläisiä vielä enemmän kuin juutalaisia ja suvakismia.

 

Tämän vaihtoehtomedian uutispimennyksen takia moni yksinkertaisempi kansallismielinen ei vieläkään tajua mikä yhteinen tekijä on natojihadisteilla ja natonatseilla: Juutalaiset sionistit.

 

 

Valtapyramidi: Kuka hallitsee maailmaa ja Suomea? Laiton Lehti yritetään hiljentää?

 

 

Israelin kansallinen etu edellyttää sen vihollisten tuhoamista. Israelin voimakkaimmat viholliset ovat Venäjä ja Kiina, koska ne tukevat Israelin verivihollisia eli shiiojen/alawiittien johtamaa Syyriaa, Irania ja Libanonin Hezbollahia. Niinpä Israel Lobby manipuloi USA:ta ja Natoa saartamaan Venäjää ja Kiinaa.

 

Ukrainan sota ja Taiwanin kriisi ovat vain Syrian sodan sivunäyttämöitä.

 

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä! (Pimittää sionistien juonet?)

 

 

Tämä kaikki on ihan PÄIVÄNSELVÄÄ, mutta 99,9% kansallismielisistä omaa niin alhaisen älykkyysosamäärän tai koulutuksen, etteivät edes tiedä missä nuo mainitut erittäin tärkeät maat sijaitsevat kartalla puhumattakaan niiden etnisestä ja uskonnollisesta koostumuksista ja liittosuhteista.

 

 

Pääpahiksien päävihollinen

Ihan oikeasti Suomen kansallismieliset ovat niin tietämättömiä, etteivät edes tiedä mikä on maailmanpolitiikan ytimessä olevan Israelin pahin vihollinen. Vastaus: Shiiojen puolikuu. (Jota Shiiat muuten tietysti pitävät jumalallisen johdatuksen luomana geofaktana eikä siis sattumana.)

 

 

Shiiojen puolikuu. Kuvassa linkki paljastavaan Natonäkökulmaan

 

 

Tämän takia kansallismieliset eivät edes tajua, että shiiat ja Venäjä nimenomaan yhdessä taistelevat Syyriassa Israelin ja lännen tukemia ISIS-sunni-jihadisteja vastaan. Sivistymättömyytensä/typeryytensä takia monet kansallismieliset ovatkin jo vuosia yhdessä suvakkien ja valtamedian kanssa demonisoineet Venäjää ja fanittaneet jihadisteja Syyriassa.

 

Suomen kansallismielisten mielestä ISIS-jihadistit ovat niitä hyviä jihadisteja, kun kerran taistelevat Putinia vastaan.

 

 

Kuvassa linkki RT-kanavan juttuun. (EU-maissa sensuroitu)

 

 

 

Valtakartta

Tämä tietämättömyys ja kansallismielisten johtajien mädännäisyys on siis aiheuttanut sen, että kansallismieliset fanittavat toisaalta Syyrian jihadisteja ja toisaalta Ukrainan natseja, vaikka molemmat ovat liittoutuneet länsimaita yhä kiivaammin sekä taloudellisesti (kasinotalous) että kulttuurisesti (suvakismi) mädättävien sionistien ja Naton kanssa.

 

 

Nato ja EU painostavat Ukrainaa lisäämään pridetystä! Oikeisto hiljaa kaikkialla!

 

 

Tässä siis pikakurssikartta maailmanpolitiikkaan, joka tietysti aina pyörii ikiaikaisen geopolitiikan ympärillä. Tämän takia Suomikin on geopolitiikan keskiössä haluaa tai ei. Jos Suomi ei ole itsenäinen ja puolueeton, niin se väistämättä ajautuu pelinappulaksi valtavien sotien ja loputtomien verikostojen keskelle.

 

 

 

 

Kartta on siinäkin mielessä osuva, että se on muutaman vuoden vanha eli sitä pitää päivittää. Venäjän ja Kiinan liitto on nimittäin saanut yhä lisää liittolaisia ja siten myös vähennettyä USA:n ja Naton tukikohtia.

 

Venäjän ja Kiinan liiton menestyksestä kertoo myös se, että suurin osa maailmaa ei ole lähtenyt mukaan pakotteisiin sen enempää Venäjää kuin Kiinaa vastaan.

 

Toki osittain tietysti johtuu myös siitä, että joka maa pelkää seuraavaksi joutuvansa USA:n ja EU:n pakotelistalle jostain älyttömästä syystä. Eli on esim. ”homofobinen”, ”rasistinen”, ”seksistinen” tai peräti ”islamofobinen”, kuten Intian pääministeri Modi, joka Guajaratin maaherrana ollessaan joutui ”islamophobiasta” pakotelistalle ja sai maahantulokiellon EU:n ja Amerikkaan! (Poistivat noloina pakotelistalta, kun Modi nousi pääministeriksi.)

 

 

 

 

Tämä Venäjän ja Kiinan liiton laajentuminen (esim. BRICS) on tietysti raivostuttanut sionisteja johtavia Rothschildeja entistä enemmän. Israel on menettämässä dominoivan asemansa maailmanpolitiikassa. Sionistit ovat valmitta tekemään mitä tahansa tuhotakseen vastustajansa, koska kuvittelevat muuten taas joutuvansa ”uuniin”.

 

Tosin tuolla asenteella ovat järjestämässä koko maailman uuniin eli ydinsotaan. Rockefellerien johtamat waspit ovat sentään yrittäneet hieman jarrutella, ettei tulisi ydinsotaa. Rothschildien johtamat demokraatit ovat kuitenkin lajityypilliseen tapaansa aina valmiita nostamaan panoksia varsinkin, kun voivat sotia proxyjen kautta.

 

Professori Mearsheimer: Biden provosoi Venäjää ydinsotaan! (Sionistit yllyttää?)

 

 

Viholliseni vihollinen

Niinpä sitten sionistit ovat valmiita liittoutumaan KAIKKIEN Venäjän ja Kiinan vastustajien kanssa eli myös Afganistanin Pohjoisen Liiton jihadistien sekä Ukrainan natsien kanssa.

 

Tämä kaikki on tietysti aivan päivänselvää ja perustuu politiikan ikivanhaan perussääntöön: Viholliseni vihollinen on ystäväni.

 

Tämä perussääntö on itsestäänselvä kaikille maailman kansoille paitsi terminaalisen naiveille suomalaisille.

 

 

Terroristien kerma

Älykkäimmät natottajat tietysti tajuavat tämän kaiken, mutta itsensä jo kauan sitten myynenä eivät protestoi sanallakaan, kun persut Naton käskystä suorastaan painostavat hallitusta kuskaamaan Suomeen lisää sekä Natojihadisteja että Natonatseja.

 

Suurin osa natottajista on kuitenkin niin tyhmiä, etteivät tajua mitä tapahtuu. He uskovat sokeasti valtamediaa ja ihan tosissaan kuvittelevat Suomeen kuskattavan vain niitä hyviä jihadisteja ja hyviä natseja.

 

Lukija tiivistää osuvasti kaiken tämän hulluuden:

 

Väestönvaihto. Seuraavat Suomen asukkaat kun NATO tapattaa Suomen miehet sodassa jota on pohjustettu vuosikausia.

Erona edellisiin maahantunkeutujiin on vain hieman vaaleampi naaman väri. Tämän operaation seurauksena Suomi luultavasti saa vihdoinkin maahan myös niitä IHAN OIKEITA NATSEJA kuten vuonna 2015 kun läntinen arvoyhteisö siirsi meille ISIS terroristeja.

Kohta alkaakin olla koko maailman kerma rahdattuna Suomeen. Hyvältä näyttää!

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Myyrien valtakunta: Natopersut haluavat Suomeen Natojihadisteja ja Natonatseja! MV-lehti ja Partisaani hiljaa!?!

 1. Touhu on Suomessa nyt joka rintamalla sellaista ettei ainakaan minun logiikka yksinkertaisesti taivu mihinkään muuhun lopputulemaan kuin -EDESSÄ ON MELKOISET PEIJAISET ja meille kantaväestöön kuuluville on varattu se syötävän saaliin rooli.

  Tämän karun todellisuuden ymmärtämiseen ei tarvitse olla minua kummallisempi tieteilijä. Suomi ja Suomalaisuuden säilyminen on pahemmin uhattuna kuin KOSKAAN ennen! (tilanne on oikeasti paljon huonompi mitä sota-aikana jolloin vihollinen oli selkeän rintamalinjan takana mutta nyt se on maassa sisällä ja lisää joukkoja tuodaan kokoajan. Virallisia (NATO) sotilaita ja pakolaisiksi naamioituja sotilaita eikä ns.”puolustus”voimat tee yhtään mitään!!!

  Suomi on miehitetty maa.

  1. Nato-puolustusjoimien sotapoliisit harjoittelevat vaarallisen henkilön kiinniottoa sisätiloista juuri nyt sotaharjoituksessa. Vaarallinen tarkoittaa ”piikkipakolaista”, ” putinistia”, sähkölaskun takia ulosottoon joutunut kantasuomalaista, ” vaarallista tubettavaa toisinajattelijaa” ja viimein lopuksi valkoihoista kantasuomalaista.

   Valkoinen ihonväri, kantasuomalaiset geenit ja elintavat osoittavat, että tyyppi on potentiaalinen EU:n vastainen henkilö. Noin sen määrittelevät tekoälyn algoritmit.

   Naton ”suomalaisia” sotapoliiseja koulutetaan ottamaan kiinni kantasuomalaisia. Sotapoliisit tietenkin tottelevat. Vievät vaikka oman tai kaverin mummon keskitysleiriin (pakkohoitoon ”hoitokotiin”), kun käsky käy.

   No niin, irtisanokaaa ylihintaiset sähkösopimukset nyt ja heti. Pärjäätte ilman ostosähköä, kuten esi-isät yli sata vuotta sitten. Sekä irtisanokaa kaikki lehtitilaukset ja laajakaistaliittymät sekä jatkuvat kuukausittain veloitettavat ”palvelut”.

  2. Onhan se miehitetty. Miehitys alkoi 19.9.1944 tehtyyn väliaikaiseen rauhaan, jolloin itsenäisyyden menetys alkoi. Ensin neukut, nyt EU, Nato ja USA.

   Ainoaa omaa on enää kieli ja muistelot uljaasta menetystä ”Karjalasta” ja aiemmasta esihistoriasta ennen Ruotsin valtaa.

  3. Isot peijaiset on eri asia kuin tämä nykyinen hiljainen hiillostaminen monelta suunnalta.

   Veikkaan että viimeistään kymmenen vuoden päästä on iso rähinä Suomessa (Nato ja Venäjä). Nyt valmistelevat oikein huolella kaiken kuntoon. Ensin pistävät suomalaiset ja suomalaisen elämäntavan matalaksi.

   Sitten tulevat vieraat joukot ja aloittavat täysrähinän Pietaria ja Murmanskia vastaan tarkoituksena jakaa Venäjän pieniin helposti hallittaviin alueisiin. Yrittävät jatkaa siitä mikä jäi Hitleriltä kesken.

   Ukrainan sodan valmistelukin kesti noin kymmenen vuotta, 2005-2014.

   SAMAA KUVIOTA NATO YRITTÄÄ TEHDÄ SUOMEN KOHDALLA.

 2. Pari asiaa sinne itsekehun keskelle koska Laiton Lehti on aivan kuutamolla aika monesta asiasta: Venäjän tärkeimpiä kumppaneita ovat mm. Israel ja Kiina. Eikö Marcolle ole tosiaan vieläkään mennyt tajuntaan että valtiot ovat keinotekoisia konstruktioita, viivoja kartalla mutta niitä hallinnoi sama psykopaattien rikollisjengi joka keinotekoisilla sodilla edistävää NWO agendaa ja siinä sivussa toteutuu depopulaatio niin tykinruoan muodossa kuin nyt erilaisten sanktioiden.

  Aika mieletön ”sattuma” että kun Ukrainen konflikti näppärästi alkoi heti kun koronahuijauksessa otettiin hieman takapakkia ja tuli pieni hengähdystauko, KAIKKI sotatoimet, sanktiot, kauppasaarrotja vientikiellot, energia- ja ruokakriisit ja inflaatiot auttavat edistämään yhtä agendaa: Uutta Maailmanjärjestystä joka on synonyymi The Great Resetille ja YK:n Agenda 21/2030:lle (johon kaikki viholliset keskenään ovat sitoutuneet). Kaikki valtiot, vihollistaustastaan riippumatta ovat piikittäneet kansalaisiaan (myös Venäjä), antaneet inflaation ryöstäytyä käsistä ja tulevat tätä kautta tapattamaan ihmisiä, ajamaan heidän totaaliseen köyhyyteen ja loputkin pienyritykset konkurssiin ja selitys on Ukraina? Ei kukaan voi olla niin pässi että luulee että yksi pläntti maailmankartalla on kaiken tämän tuhonnan taustalla ja jokainen maa on valmis uhraamaan Ukrainen vuoksi oman kansansa? Siis maan jonka asioista ennen tätä kriisiä kukaan ei ollut kiinnostunut paskan vertaa, hyvä jos tiesi missä se kartalla sijaitsee. Haloo nyt ja valoja päälle!

  Mitä tulee MV-lehteen, onko kukaan huomannut miten silkkihansikkain MV-lehteä nykyään kohdellaan vrt. aikaan Ilja Janitskin? Yksikään taho ei ole kiinnotuntu MV-lehden ”shokkijutuista” ja ”paljastuksista”. MV-lehti suoltaa tasan agendan mukaista propagandaa mutta käänteisesti ja siksi se sopii meidänkin valtaapitäville oikein hyvin. Ihmisille täytyy saada uskoteltua että jos ja kun sota tulee, kannattaa lähteä rintamalle tapattamaan itsensä ”koska Venäjä ja Putin” – ja unohtaa kertoa että Venäjä on mukana juonessa jossa UMV on loistava työkalu. Tästä vinkkelistä annan yhden neuvon: Älkää helvetissä liittykö mihinkään Fennomaahan! Tuon rekisterin joutuminen vääriin käsiin voi oikeasti koitua kohtaloksi. Ihan sama onko Putkonen naivi ja uskoo Putinin olevan joku sadun yksisarvinen NWO:n vastavoima vai onko hän laskelmoidusti mukana kusettamassa. Putkonen on näyttelijä joten hän taatusti pystyy vetämään roolinsa uskottavasti. Fennomaan lista on lista ihmisistä jotka mahdollisesti eivät ole valmiita kuolemaan Nato-Suomen puolesta rintamalla ja kuuluvat siis aitoon vastarintaan. Putkonen on suoraan sanonut että kaikki data on hänen takanaan! Siis yhden ihmisen! Kuinka vaikeaa on pistää ase Putkosen ohimolle ja sanoa että tänne se rekisteri? Operation Trust oli juuri tallainen projekti;
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Trusti

  1. Tuo fennomaa projekti on kyllä epäilyttävä, pelkästään se että se automaattisesti kerää listan ”väärin ajattelevistä” ihmisistä (joka on helppo jonkun NWO-Hitlerin saada käsiinsä) on jo huolestuttavaa mutta eiköhän jonkun viranomaistahon pidäne vahvistaa nuo uusien virallisten fennomaalaisten nimet/ID:t? Mikä tai kuka tuo taho on? Tuon tahon perään kyseleminen on kuulemma johtaa fennomaan telegram ryhmässä siihen, että trolliksi määrittivät ja heittävät pihalle. Nuo fennomaahan liittyneiden nimet voivat mennä suoraan vaikka johonkin CIA:n tietokantaan sen toisen Putkosen nähtäville tai jollekin vielä pahemmalle taholle. Onkohan muuten sattumaa että Janus Putkosesta ei pariin kuukauteen kuulunut mitään tuossa kesällä ja sen jälkeen tuota MV-lehteä on tosiaan kohdeltu hieman paremmin?

  2. MV-lehden aika on ohi. Matuvyöryn aikaan lehti teki korvaamatonta työtä herättäessä suomalaisia.

   Mv-Putkosen ainoa hyvä teko on se, että hän häipyi Donetskiin, eli meni omiensa joukkoon. Toivottavasti löytää sieltä naisen ja perustaa perheen!

   Tänä päivänä on aivan sama, että onko mv-lehteä enään olemassa.

   1. On MV-lehdessä se hyvä puoli, että se toimii kirjoitusalustana laajalle lukijakunnalle. Putkonen on sanonut videolla, että siinä fennomaa-hankkeessa on johtokunta, mutta ei kertonut keitä siihen kuuluu. MV:ssä kirjoittelee varmasti myös joitain sellaisia, jotka ovat aiemmin kirjoitelleet toiseen vaihtoehtomediaan, mutta joka on nyt vaiennut. Avoinmediahan esim. kertoi Ukrainan eskalaation syyt hyvin ja uskottavin lähtein, ja siitäkö syystä siellä nykyään ei enää keskustelu oikein onnnistu.

  3. Olisi varmaan pitänyt eilen tarkintaa, että sionistit ovat VAIN valtaeliitin kolikon toinen puoli, jota siis tutkitaan offensiivisella realismilla.

   Laittoman Lehden linjana on, että maailmaa hallitsevat pankkikartelli (Rockefellerien ja Rothschildien perustama rahakone) ja sionistit (Israel ja Rothschildit). Jutussa oli useampi linkki tähän teoriaan.

   Sionistit ovat siis vain toinen puoli valtaeliitistä, jota siis voi analysoida normaalilla geopolitiikalla, kun taas rahakoneen analysointi edelllytää taloustiedettä, joskin sekin kytkeytyy petrodollarin kautta sionismin tukemiseen. Pitää varmaan vielä selittää ja kehittaa teoriaa tarkemmaksi.

   Mikä on sinun teoriasi: Kuka sitten maailmaa hallitsee?

   Yhdessä asiassa näytät kuitenkin olevan täysin hakoteillä: Israel ei todellakaan ole Venäjän ”kumppani”. Totta kai Israel harrastaa kaikkien kanssa kauppaa, mutta sotilaallsiesti Israel ja Venäjä ovat VERIVIHOLLISIA. Itse asiassa olleet jo satoja vuosia, koska Venäjä on tukenut arabeja juutalaisia vastaan ja edelleenkin tukee Syyriaa Israelia vastaan.

   1. Verivihollisia? Israel ei ole asettunut yhtäkään sanktiota Venäjälle Ukrainan tilanteen vuoksi. Vitsin heitit. Ja edelleen et tajua että näennäisviholliset eivät oikeasti ole vihollisia keskenään. Tämä versio vihollisista on myyty tolloille. Lue se Orwellin 1984 uudemman kerran ajatuksella ja eritoten kohta ”perpetual wars”. Venäjän tehtävä oli NWO suunnitelmassa hyökätä Ukrainaan, se kuului käsikirjoitukseen. En ihmettelisi vaikka seuraavaksi Venäjä rupeaa SOPIMUKSESTA säätämään Lähi-Idässä. Albert Piken mukaanhan Israel ja Islamilainen maailma tuhoutuvat tässä tuoksinassa eli kolmannessa maailmansodassa ja jos Venäjä rupeaa kaveeraamaan palestiinalaisten kanssa niin siitä voikin syntyä selvää jälkeä. Hamas on Israelin itsensä luoma muka-vihollinen josta ei tietysti myöskään kukaan puhu koskaan mitään. Israel tappaa kansalaisiaan koronarokotteilla ennätystahtia siinä missä muutkin, ei niitä Israelin juutalaisia enää tarvita mihinkään, olivat pelinappuloita silloin kun Israelin valtio piti perustaa, nyt täysin uhrattavissa. Syyrian ja Palestiinan konfliktit ovat nekin osa suurta näytelmää joilla toki on geopoliittisia päämääriä – mutta siis NWO:ta ajavien tahojen tavoitteita. Israelin nykyinenkin presidentti Isaac Herzog on WEF:in häiskiä, aivan kuten on Putinkin joten se siitä verivihollisuudesta.

    Israel has so far refrained from imposing sanctions on Moscow.
    https://www.aa.com.tr/en/russia-ukraine-war/ukrainian-president-urges-israel-to-sanction-russia/2674831

    1. Ok, mutta nyt ollaan kovin eri linjoilla. Toisaalta minun pitää paremmin selittää miten pohjustan teoriani toisaalta follow the money metodiin ja toisaalta kartelliteoriaan. Eli kartellin jäsenet voivat hyvinkin taistella keskenään mutta silti pysyä kartellissa. Kirjoitan jutun aika pian ja sitten voidaan jatkaa.

     Tai voithan tarkentaa, että katsotko, ettei Israel alista palestiinalaisia, dominoi USA:n ulkopolitiikka ja aja kaikkialle sensuurilakeja?

     Toinen tärkeä asia, että kuka sitten maailmaa johtaa, jos ei Israel ja USA sotakoneillaan ja petrodollarijärjestelmällään? Ja miten ne salaiset johtajat saavat ihmiset toimimaan salajohtajien tahdon mukaisesti?

     1. Maailman meno on kuin Steven Jacksonin korttipeli, jossa sisäpiiriin kuuluvat tahot pelaavat omaa peliään koko maailman hallinnasta.

      Pelissä on käytössä täysin rajattomat keinot, eikä mikään ei ole pyhää. Sisäpiiriin ei pääse pelaamaan kuin kutsusta ja pelissä pelataan koko ihmiskuntaa säälimättä pelinappuloina käyttäen. Pelin edistyminen näyttäytyy kansalaisille globalismin aaltoiluna. Heille itselleen, kyseessä on kuitenkin ylevä kilvoittelu korkeimman ja kauneimman asemasta, pelissä jossa yksikään valtio ei ole aidosti itsenäinen vaan kaikki ovat pelkästään rajoja pelilaudalla – rajoja joita on lupa rikkoa.

      Peli säilyy ikuisesti ja vain pelaajat pöydän ympärillä vaihtuvat, sen mukaan mitä luonto asiaa pyrkii korjaamaan.

    2. Kyllä lännen oli tarkoitus aloittaa Krimin ja itä-Ukrainan lopullinen palautus nyt maaliskuun alussa. Venäjä oli tilanteen tasalla ja aloitti operaationsa. Sitten joku Orwell. Sehän on vain erittäin nuori satukirja, jossa toinen puoli ehkä totta.
     Entä perustelu, että Putinkin on WEFin jäsen tms. Olenhan minäkin lukenut Neuvosto Karjalaa ja Tiedonantajaa. Ei ne minusta ole kommunistia koskaan tehneet.
     Harvinaisen rasittavaa kommentointia.

   2. Tämä on muuten hyvä, mutta ei selitä esimerkiksi sitä miksi Venäjä on mukana korona-kusetuksessa.

    Huomioimatta jää myös se historiallinen tosi asia, että pankkiirit ovat rahoittaneet sodan eripuolia jo useamman vuosisadan ajan. Ehkä tämä strategia on jopa vanhempaakin perua?

    Napoleon ja Hitler – jotka kummatkin hyökkäsivät Venäjälle – omaavat hekin viitteitä eliitin herrakerhoon kuulumisesta. Onko lopulta kaikki sotiminen vain ylhäältä samoista käsistä ohjattua?

    1. Hyviä pointteja. Laittoman Lehden teorian mukaan kyse on siitä, että lähes kaikki valtiot kuuluvat pankkikartelliin, joka synnyttää globalisaatiota, mutta kartellin jäsenet välillä kiistelevät. Pitääkin kirjoittaa tästä uusi juttu, kun yksi toinenkin kysyi samaa asiaa.

   3. Kuka maailmaa hallitsee? Black Nobility jotka ovat kasaareja ja aluperin kotoisin Ukrainan alueelta, kuinkas sattuikaan. He kontrolloivat kaikkea kulisseista.

    ”Some of the most
    important bloodlines of the Black Nobility are: Massimo, Colonna,
    Pallavicini, Odescalchi, Ruspoli, Orsini, Aldobrandini, SforzaCesarini, Boncompagni-Ludovisi, Chigi-Albani-Della Rovere, DoriaPamphilj, Rospigliosi, Giustiniani , Torlonia, Corsini, Borghese, Del
    Drago, Lucchesi-Palli, and Gaetani. The Pecci and Pacelli families
    are more recent bloodlines of the Black Nobility. The black nobility
    share ownership over the Holy See, which is a corporate entity
    based in the Vatican City State that was established as a nation in
    1929 under Benito Mussolini, who was put in power by the House
    of Savoy. The Mussolini and Franco families became nobles after
    their fascist regimes. The Black Nobility also owns the Knights of
    Malta, the Jesuits, and the Cosa Nostra. The Black Nobility
    established branches in southern Italy and married SicilianCampanian nobles such as the Lanza di Scalea, Adragna,
    Sanseverino, Tomasi di Lampedusa, Paterno, Cattaneo, Serena di
    Lapigio and Rocco di Torrepadula families. Many Italian crime
    families were Sicilian nobles like the Bonanno and Bellomo
    families. Both the mafia bosses and the Italian and Spanish nobles
    call themselves Dons, which is the equivalent of Boos (boss) of
    crime. The Savoy, Savoy-Aosta, Medici, Borbon-Dos Sicilias, and
    Borbon-Parma families are members of Italian royalty and are
    married to various European royal bloodlines and Black Nobility.
    Most of the monarchs are members of the Sovereign Military Order
    of Malta.

    House of Guelph is the older branch of the House of Este, a dynasty whose earliest known members lived in Lombardy in the 9th century (Venetian black nobility) • House of Bernadotte, Sweden • House of Bourbon, France • House of Braganza, Portugal • House of Grimaldi, Monaco • House of Guelph, Britain • House of Habsburg, Austria • House of Hanover, Germany • House of Hohenzollern, Germany • House of Karadjordjevic, Yugoslavia (former) • House of Liechtenstein, Liechtenstein • House of Nassau, Luxembourg • House of Oldenburg, Denmark • House of Orange, Netherlands • House of Savoy, Italy • House of Wettin, Belgium • House of Wittelsbach, Germany • House of Württemberg, Germany • House of Zogu, Albania”

    Vatikaani ja Holy See = Legal Fiction jonka kautta me olemme kaikki orjia Maritime law:n kautta, syntymätodistuksilla käydään pörssissä kauppaa, eli karjasta joita me kaikki olemme. KAIKKI tiet vievät Roomaan. Nämä perheet ovat mm. Bolshevik vallankumouksen ja Kiinan vallankumouksen, kuten ovat masinoineet kaikki muutkin sodat, nyt siis kriisin Ukrainassa.

    Kannattaa kuunnella vaikka tämä:
    https://www.bitchute.com/video/5u8xSJ2tcDxF/

  4. Siviilisissitaistelu toimii aina. Esitä jotain muuta kuin olet. Taviksen status toimii. Kukaan ei osaa epäillä mitään. Tunne vihollinen ja pidä taistelukosketus. Vastatoimet aina täsmälleen saman tasoisesti kuin vihollisella, ei yli eikä alle.

  5. Tässä on niin monta hyvää ja pöydän putsaavaa pointtia, että enää voi oikeastaan kysyä:

   Mitä ihmisellä itsellään on tehtävissä selviytyäkseen? Entä ihmiskunnalla asian tilan korjaamiseksi?

 3. Kuinka monta tuhatta verenhimoista nato-matua on tällä hetkellä Suomessa? Jos näistä ei päästä eroon, niin on todennäköistä, että ne tullaan denazifioimaan tulevaisuudessa Venäjän toimesta!

  Suomi ja supo ei kykene edes heittämään kurditerroristeja ulos maasta ja Turkin johtaja pitää tätä varmasti petturuutena!

  1. Kyse ei ole siitä, että Supo ei pysty heittämään, vaan ei halua heittää ja tietoisesti jopa yrittää saada matuja Suomeen, sillä kyse on hyvin usein Naton liittolaisista eri puolilla maailmaa. Naton ja rahaeliitin pitää osoittaa uskollisuuttaan liittolaisille ja palkita heidät, jolloin he järjestävät heidän pääsyn kehittyneisiin länsimaihin pitkälti elämään veronmaksajien selkänahasta.

  2. Mistä tulee kuvitelma siitä että Venäjällä on ratkaisu Suomen ongelmiin? Entä jos KGB on Suomen rappion takana?

 4. Suomessa ei oikein puhuta asioista, ei edes vaihtoehtomediassa. Laiton lehti taitaa olla ainoa, joka edes kurkistaa laatikon ulkopuolelle. Sellainen käsite kuin islamofasismi tuntuu olevan tuikituntematon. Islamofasismin käsite on kuitenkin tunnettu jo vuodesta 1933 ja sotien välisenä aikana perustettiin useisiin arabimaihin fasistisia järjestöjä ja puolueita. Media joskus sivuaa sellaista kuin muslimiveljeskunta, mutta jättää mainitsematta, että se edustaa islamofasismia. Muslimiveljeskunta nimenomaan edustaa sunnalaisuutta.

  On esitetty, että nato on suoraa jatkumoa natsi-Saksalle. Tämä taas teki yhteistyötä arabien kanssa, koska juutalaiset olivat molempien vihollisia. Kun olen joskus kirjoittanut tästä, olen saanut kimppuuni kansallissosialisteja, joiden mukaan nykyinen nato ei voi olla jatkumo rodullista puhtautta vaalineelle III valtakunnalle. Kysyn, miksi ei, katsottiinhan III valtakuntakin jatkumoksi Pyhälle Saksalais-Roomalaiselle keisarikunnalle, joka taas katsoi olevansa Antiikin Rooman, eli I valtakunnan perillinen. Ja olivatko kolme valtakuntaa ideologisesti, poliittisesti, kulttuurisesti ja teknologisesti toistensa kopioita? Ja mikäli sotilasliitto nato olisi IV valtakunta, estääkö se tunnustamasta III valtakunnan onnistuneen joissakin asioissa, kuten täystyöllisyydessä, rikollisuuden kitkemisessä ja saksalaisten moraalisen selkärangan palauttamisessa suuren laman jälkeen? Tavoitteet IV valtakunnalla voivat olla samat kuin edeltäjillä, kuten tietyn pallonpuoliskon hegemonia, mutta keinot eriävät. Kysymys on nähdäkseni siitä, että ihmisiä pyritään hallitsemaan ja erilaiset ihmismieltä luotaavat tutkimukset ovat päätyneet siihen, että ihmisistä tulee helpoiten hallittavia, kun he ovat välinpitämättömiä, rajattomia ja suvaitsevaisia. Sotien välillä ihmisiä johdettiin kansallishengen ja rotupuhtauden ihanteilla. Saksa oli tuolloin näiden ihanteiden johtava maa ja sen häviön johdosta näistä ihanteistakin tuli helppo syntipukki miljoonien ihmishenkien menetykseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*