Marco de Wit 8 syyskuun, 2022

 

 

Laiton Lehti soveltaa jutuissaan TIETEELLISTÄ analyysiä eli se ei siis kuvittele itse keksineensä mitään, vaan ainoastaan soveltaa professorien ja tieteellisten koulukuntien kehittämiä teorioita.

 

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

Seuraa rahaa

Näiden tieteellisten, joskin sensuroitujen teorioiden avulla sekä follow the money- eli seuraa rahaa- metodologialla Laiton Lehti on vuosien ajan anlysoinut ja kertonut kuka maailmaa hallitsee: Pankkiirit ja sionistit yhdessä. Edellisiä tutkitaan itävaltalaisella taloustieteellä ja jälkimmäisiä offensiivisen realistisella valtiotieteellä. Näiden avulla Laiton Lehti sitten julkaisi valtapyramidin.

 

 

Valtapyramidi: Kuka hallitsee maailmaa ja Suomea? Laiton Lehti yritetään hiljentää?

 

 

Eilen Laiton Lehti vielä tarkensi sionistien roolia analysoimalla geopolitiikkaa offensiivisella realismilla ja julkaisemalla valtakartan.

 

Valtakartta: Natopersut haluavat Suomeen Natojihadisteja ja Natonatseja! MV-lehti ja Partisaani hiljaa!?!

 

 

Tässä se geovaltakartta:

 

 

 

Lukija reagoi kommenteissa:

 

Laiton Lehti on aivan kuutamolla aika monesta asiasta: Venäjän tärkeimpiä kumppaneita ovat mm. Israel ja Kiina.

 

LL:

Kiina tosiaankin on Venäjän liittolainen, mutta Israel on Venäjän verivihollinen varsinkin sen jälkeen, kun Putin murskasi juutalaisten olikarkkien yksinvallan Venäjällä. Tämä oli valtava takaisku juutalaisille, josta Rothschildit ja Israel tietysti raivostuivat suunnattomasti.

 

Putin ei pelkästään ajanut pahimpia juutalaisoligarkkeja Venäjältä, vaan kaiken kukkuraksi jatkoi Venäjän vanhaa ulkopolitiikkaa eli tuki arabeja ja varsinkin Syyriaa Israelin hyökkäyksiltä ja laajentumiselta. Tämä sai Rothschildit ja Israelin raivostumaan kahta enemmän. Niinpä se on nimenomaan länteen karkoitetut juutalaisoligarkit, jotka ovat vuosien ajan pyörittäneet ja rahoittaneet valtavaa propagandaoperaatiota Venäjää vastaan.

 

 

Valtamedia ei uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

Lukija:

Verivihollisia? Israel ei ole asettunut yhtäkään sanktiota Venäjälle Ukrainan tilanteen vuoksi. Vitsin heitit.

 

Israel pelaa ovelaa peliä. Se pelkää Venäjän voimaa ja siksi käy proxysotaa USA:n ja varsinkin Ukrainan kautta, joissa juutalaiset oligarkit ovat voimissaan. Proxy-sodissa on myös se hyvä puoli, että samalla voi käydä rauhassa kauppaa kaikkien kanssa eli ei tarvitse raunioittaa omaa talouttaan.

 

Suomalaiset ovat niin naiveja, etteivät ymmärrä, että vihollisen kanssakin kannattaa käydä kauppaa ja myös tilaisuuden tullen murhata yhteisiä vihollisia. Vielä parempaa, jos saa jonkun muun kiristettyä tai huijattua tekemään murhat.

 

Itse asiassa edes suomalaiset toimittajat eivät ymmärrä proxy-sodan käsitettä. Ei edes Ylen ulkomaantoimituksen naistoimittaja, joka tosissaan luuli Venäjän ja Israelin olevan liittolaisia.

 

Ylen epäpätevä toimittaja Erja Tuomaala: “Venäjä on Israelin tärkeä liittolainen Syyriassa”

 

 

Onneksi kaikki Ylen toimittajat eivät ole yhtä naiveja. Tässä Ylen miestoimittajien kirjoittamassa jutussa jopa tajutaan Israelin pahin vikollinen olevan Shiiojen puolikuu eli vastarinnan akseli, jota Venäjä tukee.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

 

Sionistien valta ja sensuuri

Sionistien suuri valta on ihan päivänselvää. Ennen vanhaan kaikki vähänkin historiaa osaavat siitä tiesivät. Itse asiassa juutalaisten vallan liiottelukin oli hyvin yleistä. Jotkut jopa näkivät juutalaisten hallitsevan maailmaa vapaamuurarien kautta.

 

Nykyään ollaan menty toiseen ääripäähän eli juutalaisista ei saa enää puhua ollenkaan, koska se on muka poliittisesti erittäin epäkorrektia eli ”antisemitismiä”. Saatat myös saada tuomion, kuten on käynyt monille ihmisille ja medioille. Magneettimedia sai tuomion pelkästään siitä, että totesi sionistien suuren vallan maailmanpolitiikkaan. Tämän takia harva uskaltaa kertoa päivänselviä faktoja juutalaisista ja Israelista.

 

 

 

 

Ainoastaan offensiiviset realistit uskaltavat kertoa Israelin vallasta. Tämän takia valtakartassa kerrottiin professori Mearsheimerin Israel Lobby-kirjasta. Tosin Mearsheimerkin sai melkein potkut kirjansa takia. Niinpä hänkin nykyään välttääkin Israelista puhumista.

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä! (Pimittää sionistien juonet?)

 

 

Supersalaliittoteoriat tehokkaampia kuin sensuuri

Tämä sensuuri on johtanut siihen, etteivät monet sinänsä älykkäät ihmiset oikeasti tiedä ja ymmärrä Israelin valtaa. Lisäksi asiaa vielä sotkevat monet supersalaliittoteoreetikot, jotka väittävät maailmaa oikeasti johdettavan vapaamuurarien, paavin, salajärjestöjen, UFO- tai peräti liskomiesten toimesta.

 

Osa supersalaliittoteoreetikoista on varmasti rehellisiä, mutta osa tahallaan yrittää saada ihmisten huomiota pois pääsyyllisistä eli pankkiireista ja sionisteista. Itse asiassa tiedustelupalveluiden päätehtävänä on nimenomaan TUKEA ihmisiä ja medioita, jotka väittävät esimerkiksi vapaamuurarien, paavin sotureiden, kuningatar Elisabethin, Bilderbergereiden, Maailman Talousfoorumin (WEF), Illuminatin tai liskomiesten hallitsevan maailmaa.

 

 

Herättääkin kysymyksiä miksi Suomen vapaus- ja kansallismieliset järjestöt ja aktivistit syyttävät kaikkia muita paitsi pankkiireita ja sionisteja. Vielä enemmän herättää kysymyksiä, että samalla nämä vapaus- ja kansallismieliset eivät halua puhua mitään suurpankkiireista ja sionisteista.

 

Tai jos suostuvat puhumaan suurpankkiireista, niin kiinnostus loppuu kuin seinään heidän kuullessaan juutalaisten suuresta roolista pankkijärjestelmässä ja petrodollarin puolustamisessa. Pankkiireistakin puhuminen on nykyään antisemiittistä, joten vaihtavat sitten puheenaiheen WEF:iin, vapaamuurareihin tai vaikkapa liskomiehiin.

 

 

Eipä silti. Toki esimerkiksi vapaamuurarit, katolinen kirkko, bilderbergerit ja WEF omaavat paljon valtaa. Lisäksi ne varmasti nykyään myös usein toimivat yhteistyössä VALTIOIDEN tiedustelupalvelujen, kuten Israelin Mossadin kanssa.

 

 

Top 3 keinoa eliminoida myyrät! VKK ja VaL (muka) täynnä Supon, muurarien ja paavin kätyreitä??

 

 

Valtiokaappaus

Toisaalta eivät vapaamuurarit ja muut vastaavat ryhmät voi kuitenkaan mitenkään maailmaa hallita. Siihen nimittäin tarvitaan aina voimakas VALTIO ja sen kaappaus. Eli on kaapattava maailman mahtavin valtio USA ja sen taloudellinen, poliittinen, sotilaallinen ja informaatiovalta. Käytännössä VAIN rahakoneella voi suorittaa valtiokaappauksen, koska se edellyttää akatemian, median ja poliitikkojen ostamista. Niinpä maailman hallinta edellyttää viittä asiaa:

 

 1. Korkean älykkyyden ja hyvät kontaktit omaava etninen ryhmä (waspit ja juutalaiset)
 2. Kaapattava valtion monopolistinen rahakone (FED) ja petrodollarijärjestelmä
 3. Rahoilla kaapattava informaatiovalta (Valtamedia ja akatemia)
 4. Rahoilla kaapattava poliittis-sotilaallinen VALTIOvalta (USA)
 5. Samalla saa valtioiden tiedustelupalvelut (CIA ja liittolaiset MI6, Mossad)

 

 

On päivänselvää, että on hyvin vähän ihmisryhmiä, jotka ylipäätään voisivat pyrkiä maailmanherruuteen eli kaapata supervallan. Ensinnäkin kaappaajien pitää tulla etnisestä ryhmästä, jolla on paljon älyä, koulutusta ja kansainvälistä valtaa. Historiallisesti on kaksi tällaista ryhmää eli waspit ja juutalaiset. Tuskin on sattuma, että nämä nimenomaan waspien ja juutalaisten eliittisuvut perustivat Englannin keskuspankin 1694 ja sitten lopulta myös Amerikan keskuspankin FED:in 1913. FED sitten rahoitti Amerikan ja Britannian voiton ensimmäisessä maailmansodassa. Tämän jälkeen Rockefellereiden ja Rothschildien johtamalla Amerikalla on ollut supervallan asema, vaikka vastaanpyristelijöitä onkin ollut.

 

Simppeliä, mutta totta. Ei tarvita mitään monimutkaisia supersalaliittoteorioita salaisista organisaatioista. Raha määrää, joten rahakoneella saa vallan.

 

Toki joku voi sitten sanoa, että USA:n kaapanneita suurpankkiireita ja sionisteja hallitsevat salaa jotkut muut voimat tai henkilöt. Periaatteessa on mahdollista spekuloida kaikenlaista, mutta silloinkin pitäisi silti kritisoida ainakin niitä näkyviä pahoja voimia eli suurpankkiireita ja sionisteja. Muuten kyse on vain tunnettujen pahisten suojelemisesta. Eli juuri siitä mikä on tiedustelupalvelujen päätehtävä.

 

 

10 thoughts on “Kuka hallitsee maailmaa: Pankkiirit, sionistit, paavi vai vapaamuurarit? Supo levittää paavi- ja vapaamuurariteoriaa!

 1. Ihmisiä myös hämätään levittämällä ajatusta, että esimerkiksi lähi-idän konflikteja on hyvin vaikea ymmärtää, koska ne ovat niin monimutkaisia. Todellisuudessa asiat ovat hyvin yksinkertaisia, mutta ne halutaan saada vaikuttamaan liian monimutkaisilta.

 2. LaitonLehti vetäsi SUPO-kortin höystettyä lisko-ufo höpinöillä kun oma narratiivi ja tietämys on kärsinyt pienen inflaation. Että oikeen ”TIETEELLISTÄ analyysiä soveltaa professorien ja tieteellisten koulukuntien kehittämiä teorioita.” – Niiden samojen professorien ja tieteellisten koulukuntien jotka väittävät että viruksia on olemassa ja jotka ovat ”tieteen” nimissä tapattaneet nyt miljoonia ihmisiä ja tuhonneet maailman talouden? LaitonLehti putosi juuri -pelle kategoriaan, samaa roskaa suoltaa kuin kaikki muutkin.

  Pelaako Israel yhtä ovelaa shakkia kuin Trump? Itseasiassa taitaa pelata. Hölmöjen kustannuksella se on helppoa. Näkymättömät kädet ovat kovin tyytyväisiä kun räksytetään vain marioneteille.

 3. Kyse on keskuspankkikommunismista…

  Marxilainen ajatus keskuspankista

  ”Ehkä tämä on oikea hetki kiinnittää huomiosi siihen, että ajatus keskuspankkitoiminnasta – ja laajemmin keskuspankkirahasta, oli se sitten fyysisessä tai digitaalisessa muodossa – ei ole kapitalistinen vaan marxilainen käsite.

  ”Kommunistisen puolueen manifestissaan” (1848), joka julkaistiin yhdessä Frederick Engelsin kanssa, Karl Marx vaatii ”toimenpiteitä” – joilla hän tarkoitti ”omistusoikeuksien despoottista loukkaamista” -, jotka olisivat ”väistämättömiä keinoina täysin mullistaa tuotantotapa”, eli sosialismin-kommunismin aikaansaaminen.

  Marxin viides toimenpide kuuluu: ”Luoton keskittäminen valtion käsiin kansallisen pankin avulla, jolla on valtion pääoma ja yksinomainen monopoli.”

  Epäilemättä rahamonopolin pitäminen asettaa monopolin melko voimakkaaseen asemaan. Se määrittää, kuka saa luottoa ja rahaa ja kuka ei; se vaikuttaa luotto- ja pääomakustannuksiin sekä tulon ja varallisuuden jakautumiseen.

  Ei siis ole yllättävää, että varsinkin fiat-rahan monopolin myötä valtioista on tullut suurempia ja voimakkaampia – mitattuna niiden menoilla ja velalla suhteessa bruttokansantuotteeseen, määräysten ja lakien määrällä jne.”

  https://mises.org/wire/everything-you-wanted-know-about-money-were-afraid-ask

 4. Putin on myös tämän Ukrainan sodan aikana varoittanut Israelia lähettämästä aseapua Ukrainaan. Vaikka voihan sitä tietenkin halutessaan sanoa, että sekin on teatteria. Toisaalta, miksi hän mainostaisi sitä, että Israel tekee niin.

 5. Jesuiitat hallitsee maailmaa. Työntävät eteen juutalaiset ja vapaamuurarit kilpimiehiksi. Luettavaa: Tupper Saussy: Rulers of evik

  1. Joo tää juutalaisille ja muurareille räksyttäminen on typerää väärään puun haukkumista. Menty ties mihin hämyihin ja kusetuksiin, mutta ollaan olevinaan niiin tietäväisiä kaikesta kun huomattiin vähän jotain hämärää. Jesuiittojen lisäksi kannattaa katella katolista kirkkoa ihan yleisesti ja muitakin porukoita. Esim netflixissä on sellanen dokkari kun ”the family”, samoin esim Baha’i haluaa ihan julkisesti new world ordering yhdellä maailman hallituksella. Katolinen kirkko yrmii muuten muurareita yhtä kovasti kun nämä metsään kulkeneet salaliittoteoreetikot. Itseasiassa muurareiden vainot johtuu katolisesta kirkosta ja nazeista ja nää salaliittoteoriat on niiltä peräisin. Mitä tulee noihin globalisteihin jotka on juutalaista sukua, noh eivät ne ole oikeita juutalaisia ja juutalaisten niputtaminen niiden kanssa samaan leiriin on täysin typerää, oli niille jotain sukua tai ei.

 6. Ei, vaan venäläiset, kiinalaiset ja latinot ovat pyramidin huippu. Huippuhan on aivan täynnä niitä. Käykää kimppuun.

 7. MintPress median artikkeli – Usan ja EUn suunnitelma ryöstää Ukraina

  https://www.mintpressnews.com/revealed-us-eu-plans-ukraine-privatization/281865/

  Artikkelissa sanotaan, että nyt kun Yhdysvallat on julkisesti hyväksynyt, että Ukrainan tapahtumat ovat proxy-sotaa, jota Ukraina ei voita, painopiste on siirtynyt siihen, kuka saa ryöstää mitä Ukrainasta sodan jälkeen.

  Erinomainen käännösohjelma:
  https://www.deepl.com/Translator

  Suomessa ei ole vielä julkisesti hyväksytty määritelmää proxy-sota?

 8. Vanha sanonta kuuluu, että ”Se on raha, joka maailmaa pyörittää”. Itse uskon myös, että maailmaa johtavat suurpankkiirit, joille oikeastaan mikään ei ole pyhää. Ja juuri siinä heidän valtansa salaisuus onkin. Tavallisilla ihmisillä on yleensä asioita, joita he pitävät pyhinä ja joihin he tarrautuvat tunteenomaisesti ja joiden puolesta he ovat valmiita tekemään uhrauksia. Näiden pyhien asioiden avulla tunteeton ja laskelmoiva eliitti sitten manipuloi ihmisiä. Toisen maailmansodan aikana ihmiset saatiin tappamaan toisiaan rodun ja kansallisuuden puolesta. Nyt ihmiset ovat napit vastakkain luomalla konflikti globalismin, monikulttuurisuuden, suvaitsevaisuuden sekä moniarvoisuuden versus rodun, kansallisuuden ja isänmaallisuuden välille.

  On esitetty, että esim. Ranskan suuren vallankumouksen takana olivat nimenomaan Rotschildit, jotka halusivat saada tuolloin Euroopan johtavan talous- ja sotilasmahdin raha-asiat hoitoonsa. Sittemmin Ranskasta saatu kokemus massojen käytöstä työkaluna on poikinut Rotschildeille avaimet ilmeisesti kaikkien maiden keskuspankkien holveihin. Pankkiirin roolihan on kuivakka ja karismaton, mutta toisaalta kukaan ei voi pyörittää valtiota pelkällä karismalla tai verilinjalla. Raha siis tietyllä tavalla asettuu hallitsijan yläpuolelle ja se, jolla on valtakunnan raha-asiat hallussa, ohjailee sekä hallitsijaa että valtiota. Näin ollen saatuaan eri maiden keskuspankit haltuunsa Rotschildit ovat käytännössä saaneet haltuunsa myös valtiot ja niiden keskeiset elimet samoinkuin oikeastaan kaiken muunkin toiminnan, joka on riippuvainen pankkilaitoksesta.

  Olen miettinyt sitä, että jos totuus on niin yksinkertainen, että syy tavallisen ihmisen loputtomiin ongelmiin ovat juutalaiset, vapaamuurarit, Soros, Rotschildit jne, miksi heitä ei vihainen väkijoukko ole yksinkertaisesti kaivanut koloistaan ja vaikkapa heittänyt vankilaan. Kriittisetkin ihmiset ovat nykyisin pelkkiä puhuvia päitä, joille syyllisen keksiminen on yhtäkuin syyllisen eliminointi ja siirtyminen jonkun viihdyttävämmän ja aivoja vähemmän kuormittavan harrasteen taikka hiukan ahkeramman sielun kyseessä ollessa polttavamman ongelman pariin. Ja näitä ongelmiahan eliitti taikka sitten elämä meille tarjoaa.

  Ihmiset rakastavat myös juoruilua, joka on esihistoriallisista ajoista alkaen ollut sekä yksi viihteen muoto, että osa sosiaalista kontrollia. Välillä minusta tuntuu, että jotkut syytökset maailman todellisesta hallitsijasta ovat juorujen tapaista mustamaalaamista, syntipukin osoittelua yhteisön ongelmiin, kun todellinen syyllinen nauraa matkalla pankkiin.

 9. > Toisaalta eivät vapaamuurarit ja muut vastaavat
  > ryhmät voi kuitenkaan mitenkään maailmaa hallita

  Jos kuvitellaan, että nämä salaiset juonittelijat saavat lännen täydelliseen hallintaan, niin tulee vastaan yksi ongelma:
  –   heillä ei ole minkäänlaista käytännön kokemusta siitä, miten yli miljardin väestöä hallitaan.
  –   He tarvitsevat liittolaisen, joka ylipäätään pystyy siihen.

  Maailmassa on vain yksi liittolaiseksi sopiva valtio:
  –   Kiina.

  Vain Kiinan kanssa yhdessä on saavutettavissa lännen täydellinen alistaminen yhden hallituksen alaisuuteen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*