4 thoughts on “Päivän video: Koronapsykoosi

  1. Olen pistänyt merkille että jostain syystä ihmiset ovat ruvenneet käyttämään taas enemmän maskeja kuin ennen. Onkohan se merkki psykoosista?

  2. En vieläkään ymmärrä miten helposti maskit, koronarajoitukset ja tuo koko koronapsykoosi meni läpi tavallisille kansalaisille. Tiettyyn pisteeseen asti voin ymmärtää sen että toissa keväänä ihmiset alkuun hieman säpsähtivät tätä uutta kauheaa tautia ja halusivat pelata varman päälle pitäen pari viikkoa maskeja ja vainoharhaisesti pesien käsiään mutta eikö kellekään tullut toissa kesänä mieleen miksei teitten varsilla ole tähän hengenvaaralliseen tautiin kuolleita ruumiita, miksei sairaaloiden teho-osastot olleet täynnä tautiin sairastuneita ja miksei kukaan tuntenut lähipiiristään ketään tautiin sairastunutta? Oliko TV.n puhuvien päiden kertoma totuus enemmän totta kuin se totuus jossa sinä elit ja jota sinä omien silmiesi läpi päivittäin todistit? Vielä tänä päivänäkin näen ihmisiä jotka pitävät maskeja ollessaan yksin toimistohuoneessa tai ajaessaan autoa jossa ei ole matkustajia kyydissä ja en voi kuin ihmetellä miksi se naamavaippa on niin mieluinen ettei sitä voi olla käyttämättä yksin ollessaan ja pitävätkö he sitä päässään kotosallakin?

    Sitten tähän olemattomaan hätään tulivat pelastukseksi nämä ”rokotteet”… miten vieläkään nyt jo kolmennen kusetuskierroksen jälkeen kenenkään mielestä ei ole outoa että jokaisen rokotekierroksen jälkeen sekä koronatartunnat että ”koronan kanssa” kuolleiden määrät aina ottavat huomattavan hypyn THL:n virallisissa tilastoissakin? Eikä sekään ole kenenkään mielestä outoa kun tämä hengenvaarallinen tauti toissa vuonna tuli ja kukaan ei ollut vielä ollut rokotettu sitä vastaan mitään ylikuolleisuutta ei ollut, sen jälkeen syksyllä tuli uusi vaarallinen delta-variantti ja tämänkään jälkeen ei mitään ylikuolleisuutta esiintynyt mutta nyt tämän vuoden puolella valtavarianttina on ollut tämä kirjaimellisesti nuhaan verrattavissa oleva naurettavan lieväoireinen omicron NYT meillä on huomattava tuhansien ihmisten ylikuolleisuus jossa huomattava piikki työikäisessä väestössä? Ja tämä siis ihan virallisten tilastojen mukaan menemättä ”salaliittoteorioiden” puolelle…

    Onko kukaan vielä onnistunut viemään koronauskovaista ”ateismin” puolelle vai ovatko nämä jo täysin menetettyjä tapauksia? Ehkä jos joku authoriteetti TV:ssä käskisi lopettamaan koronapelleilyn…

  3. Kaiketi Kiinasta kirjoitusmerkkien perusteella ja muutoinkin sikäläistä ”kulttuuria” puuttua erinäisiin ongelmiin. CCP:n hallintokulttuuri johtaa alempien viranomaisien ylimitoitettuihin toimenpiteisiin syystä, että jos homma kusee. Ylemmiltä politrukeilta tulee kunnolla risuja niin, että pikku piskin oma virka ja siihen liittyvät pienet etuisuudet eläkkeineen menevät. Ja kun kunnolla menee päin persettä! Silloin CCP vastaa kansan arvostelevaan kiukkuun jopa laittamalla ”syylliset” lahtipölkylle. Joten pikku herrojen on varminta ”ampua hyttystä tykillä”!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*