Marco de Wit 8 syyskuun, 2022

 

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten geenit pakottavat monia naisia käyttäytymään narttujen tavoin. Tämä johtuu siitä, että he ovat portinvartijoita, joiden on toisaalta houkuteltava alfoja, mutta karkoitettava betoja. Samalla tämä synnyttää massiivisen kaksoisstandardin.

 

 

Naiset: Mikseivät miehet uskalla lähestyä meitä? (Miehillä myös Nato-dilemma?)

 

 

Nyt feministit eivät pelkästään pihtaa, vaan myös syyttävät miehiä rikollisen toksisiksi. Kaiken toksisuuden keskellä naiset kuulemma tarvitsevat turvallisia tiloja ja jopa turvapuhelimia.

 

Päivän video: Turvapuhelin

 

 

Alla olevassa videossa on mielenkiintoinen äärisuvakkitapaus, joka ei suostu edes puhumaan miehelle, jos tämäkin ei ole äärisuvakki. Vaatimuksena on mm., että mies käyttää oikeita pronomineja ja on ”liittoutunut” vähemmistöjen kanssa.

 

 

 

 

Lisäksi nainen selittää, että hänellä on PTSD eli traumaperäinen stressihäiriö. PTSD:tä diagnosoidaan varsinkin sotilaissa, jotka ovat olleet pitkään sodassa ja varsinkin tykityksen keskellä.

 

Nainen ei kuitenkaan väitä olleensa sodassa, vaan vielä pahemmassa tilanteessa. Joku mies on joskus nostanut ääntään naisen läsnäollessa!

 

Kuuntele itse, jos et usko. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Yhä useammalla naisella traumaperäinen stressihäiriö PTSD?? Huonot treffit laukaisee!

 1. Suosittelen noille, että alkavat seurustella vain koneiden kanssa. Sama pätee muutenkin useimpiin alle nelikymppisiin. Eihän noita kouluteta elämää varten, vaan järjestelmää varten.

 2. Kiroileva, hyvin neuroottinen, erittäin vaativa, joka haluaa itsestään miespuolisen kopion ilman omia heikkouksia, vailla käden taitoja oleva (huom. kynnet ym.) , mahdollisesti keharin näköinen(piilottaa naamansa pakkelin alle), moottorisuu, ynnä paljon muuta annettavaa tuolla naisella.

  Kuka laatumies ei tarttuisi mahtavaan tilaisuuteen palvella prinsessan tarpeita?

 3. Joo…

  Pissis puhuu että kaverin pitää edes osata lausua oikein, vaikka itse puhuu jotain katukieltä josta ei tahdo saada selvää. Puhuisi sitten itse kirjakieltä jos sitä toiselta odottaa. Muutenkin, runko 6 ja naama 5, ei sillä voi paljoa vaatia. Eikä koskaan ole hyvä aloittaa seurustelua jos toisella on mielenterveysongelmia tai se popsii pillereitä. Ne ovat tuhoon tuomittuja suhteita. Tai sitten molemmat ”uppoavat” yhdessä.

  Mutta se pitää kyllä paikkansa että naiset usein haluavat toisiaan poissulkevia asioita. Kuten se että pitää olla paljon rahaa ja samalla pitää olla kotona ja kokkailla. Ne nyt vaan sattuvat olemaan toisensa poissulkevia asioita.

  Mutta että hyvässä suhteessa ajatukset ovat ne tärkeimmät. Jos ajatuksen tasolla ei kohtaa toista niin kaikki muu on yhdentekevää. Kun katsoo toista silmiin ja kuuntelee puhetta, siitä löytää se syvemmän yhteyden kuin suklaasta, autosta tai kukkasista.

 4. Juuri näiden ongelmien ja valinnanvaran lisääntymisen vuoksi kukaan järjissään oleva suomalainen mies ei koske enää pitkällä kepilläkään suomalaiseen lehmään, joissa on yleisellä tasolla yleensä pelkästään naisten huonoja ominaisuuksia, mutta ei mitään hyviä ominaisuuksia. Kaikkien muiden maiden naisissa on myös hyviä puolia, mutta suomalaisissa lehmissä ei ole mitään hyviä ominaisuuksia, ovat helvetin rumia, aggressiivisia, umpilaiskoja kotona, vaativia, vihaavat lapsia, perhettä ja Jumalaa.

  Kysy keneltä tahansa suomalaiselta mieheltä, niin he kaikki tietävät minkälaisia suomalaiset lehmät ovat.

 5. https://youtu.be/t2QcnNh4XAM

  Naiset ovat kroonisia valehtelijoita ja selittelijöitä. Et koskaan saa heiltä rehellistä vastausta ja selitystä varsinkaan tiettyihin asioihin. Mies yrittääkin saada myös naiset tajuamaan, että heidän syyttäessä miehiä, vika onkin naisissa ja siinä minkälaisia miehiä he itse valitsevat ja haluavat.

 6. Suomimummot 95 prosenttisesti iha hönöjä. Ei oikein tajuu et vaatimukset tapissa joka kantturalla vaikkei edes ulkomuoto pärjää esim. slaavimadonnille mitenkään. Noi pizzaranteet saa mähliä mun puolesta suomimaatuskojen kanssa ihan rauhassa,ei ole multa pois.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*