Marco de Wit 9 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti lähtee siitä evoluutiopsykologisesta faktasta, ettei ihmisluonto muutu. Niinpä myöskään sen enempää geopolitiikan kuin sotatieteenkään perusasiat eivät ole muuttuneet mihinkään.

 

Tämän takia Sun Tzun tuhansia vuosia vanhat kirjoitukset eivät ole vanhentuneet päivääkään. Itse asiassa Sun Tzu olisi pitänyt ukrainalaisia totaalisina pelleinä, koska käyvät oikean sodan sijasta omia miehiä teurastavaa mediasotaa.

 

 

 

 

Tässä loistava analyysi, jossa sovelletaan Sun Tzun opetuksia Ukrainan sotaan.

 

 

 

 

 

Sun Tzun yksi perusajatuksista on antaa vihollisen tuhlata miehiään typeriin hyökkäyksiin. Yksi tällainen taktiikka on järjestää oma puolustus joen rannalle. Jos vastustaja tästä huolimatta yrittää joen ylittää, niin on hyvin tärkeää ANTAA ylittää joki, kunnes noin puolet on tullut yli. Vasta sitten kannattaa alkaa tuhoamaan vihollisen joukkoja.

 

Täsmälleen näin venäläiset tekivät lännessä Khersonin rintamalla synnyttäen ukrainalaisille massiiviset tappiot ja pysäyttäen heidän etenemisensä.

 

 

Ukrainan suuri vastahyökkäys epäonnistui joka rintamalla. Joutuivat ansaan ja tuhansia sotilaita motitettu!

 

 

Nyt täsmälleen sama kuvio on käynnissä idässä Izyumin-rintamalla. Venäläiset vetäytyivät lähes TAISTELUITTA joen toiselle rannalle tai metsän rajalle odottamaan ukrainalaisten suurhyökkäystä, estääkseen ukrainalaisten etenemisen strategisesti tärkeään risteyskaupunkiin, Veseleen.

 

Alla olevassa kartassa näkyy hyvin sekä joki että metsä. Sininen katkoviiva näyttää mikä on Ukrainan päämäärä.

 

Teurastus odotti jälleen ukrainalaisia.

 

 

 

Mutta sitten tapahtui jotain yllättävää. Ukrainalaiset hyökkäsivät kyllä raivoisilla aalloilla Balakleyaan, jossa edelleen taistellaan. Päähyökkäys tuli kuitenkin Borschivkan pohjoispuolelta Ukrainan PARHAILLA joukoilla. Eli toisaalta Britannian kouluttamilla ukrainalaisilla ja toisaalta Naton ulkomaisilla palkkasotilailla.

 

Kyse on selvästi NATO-OPERAATIOSTA, joka on täysin Naton suunnittelema, varustama, johtama ja suurelta osin myös toteuttama!

 

Niinpä Ukraina tekikin sitten jotain yllättävää eli ei yrittänytkään hyökätä pohjoisesta Veseleen, vaan paljon kauempana olevaan strategisesti vielä tärkempään Kupianskiin!!

 

Tosin tekivät sen VALLOITTAMATTA monia tärkeitä kaupunkeja, kuten strategisesti tärkeän Shvchenkoven. Pyyhälsivät vaan ohi!!??!!

 

Sun Tzu taatusti pyörii haudassaan.

 

 

 

 

Kuten kartalta huomaa, niin tuohan näyttää ihan älyttömältä. Eli ihan samanlaiselta päättömän kanan sekoilulta kuin mitä Ukraina harrasti myös Khersonin rintamalla.

 

Nyt onkin epäselvää, että yllätettiinkö venäläiset housut kintuissa. Ehkä eivät osanneet odottaa edes ukrainalaisilta tuollaista tempausta.

 

 

Toisaalta todennäköisempää on, että Sun Zun oppeja noudattaen venäläiset antoivat ukrainalaisten TAAS edetä liian nopeasti liian kauas, jotta voivat sitten helposti teurastaa ukrainalaisten joukot. Tähän viittaisi se, etteivät venäläiset TAASKAAN ole tykittäneet kaikkia siltoja, vaan antavat ukrainalaisten rauhassa käyttää niitä hyökkäyksesssän.

 

Hiukan kyllä hirvittää venäläisten jatkuva itsevarmuus. Toisaalta heillä on ehkä aihettakin. Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu.

 

 

Tässä loistava kokonaisanalyysi. Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

11 thoughts on “Ukrainan vastahyökkäys lännessä lässähti. Aloitti idässä uuden vastahyökkäyksen Naton erikoisjoukoilla!

 1. Venäläiset joiden historia on kirjaimellisesti pelkkää sotaa ja jotka eivät Naton ja valtamedian mukaan koskaan osaa yhtään mitään, teurastaa jatkuvasti myös strategisesti taitavammin ukrainalaisia?! Ehkä Venäjäkin on huomannut, että ukrainalaisia on yhtä helppo huijata ja yllyttää kuin suomalaisia? Menevät lankaan yhä uudestaan ja uudestaan. Kaikki vain vahvistaa sitä miten amerikkalaiset ja britit eivät tiedä oikeasta sotimisesta yhtään mitään, eivätkä ole koskaan tietäneetkään.

 2. Ehkä näitä hyökkäyksiä pitäisi arvioida «follow the money» -menetelmällä.
  –   Kohde valitaan sen mukaan mistä kulloinkin maksetaan parhaiten.
  –   Siellä saattaa olla bio-laboratorio tai erittäin merkittävä sotasalaisuus, joka ei saa joutua venäläisten käsiin.

  1. Zaporizzian ydinvoimala on ehdottomasti tällainen kohde, joka kiihoittaa Ukrainan esinahatonta natsipresidenttiä, mutta näyttää siltä, että tämä jää vain katkeraksi haaveeksi!

 3. CNN onkin tehnyt muutaman jutun, joissa kertovat avoimesti Ukrainan ja USA:n yhteisistä sotasuunnitelmista.

 4. Sielä on niin paljon verta maaperässä että ensi vuoden sato on jo keväällä pitkää.

 5. Olisi mahtava juttu jos näitä poistettuja videoita(Salen pedo-sekoilut)ja esim:tämä löytyisivät jostain muulta alustalta jos liian arkaluontoisia, koska näitä ei ole ehtinyt edes katsoa ennen kuin ne on poistettu.
  Laiton Lehti ansaitsee kyllä kiitokset arkaluontoisten asioiden perkaamisesta, jossa keltainen lehdistö kompuroi omiin jalkoihinsa.
  Vastavalhemedian aisurit: Get Over It.

 6. Harkovan alue ei ole venäläisille mitenkään merkittävä, mutta silti jaksavat sielläkin taistella vielä

 7. Käsittääkseni Harkovan alueella rajan toisella puolella on odottanut kokonainen divisioona odottamassa tätä Ukrainan armeijan hyökkäystä ja nyt niitä joukkoja on siirretty rintamalle. Fab-500:sia on pudotettu Ukrainan armeijan niskaan aivan samalla tavalla kuin Hersonin vastahyökkäyksessä. Venäjä uhoaa tuhonneensa yöllä n. 2500 sotilaan+kalusto keskittymän Kupianskin eteläpuolella! Milloin aletaan pudottamaan fab-900:sia? Tai vaikkapa FOAB?

  Voi olla, että viikonlopun aikana valenatsien vastahyökkäys hyytyy kokonaan. Eli lopputulos on sama kuin Hersonissa.

  Aloittaako Venäjä sitten oman hyökkäyksensä etelässä ja idässä? Ainakin eilen tsetseenit hyökkäsivät Bakmutiin ja Severskissä on myös nyt rytinä päällä!

  Täältä löytyy jännä video, jossa jenkkejä denazifioidaan Harkovan taistelussa! https://t.me/s/intelslava

 8. Siionisti-Globalistien lihamylly murskaa luita yhtä huolettomasti kuin nautoja lihatehtaaseen. Nämä NWO:n, WEF:n, YK:n, NATOn ja USA:n Pentagonin tarkoitukselliset sotapelit oikeilla sotilailla ja sotakalustolla on silkkaa Depopulation teurastusta huolimatta siitä hirmuisesta ilmastohätätilasta. Jonka perusteella pitää käytännössä ihmiselämät lopettaa aina eläimiä myöten vain muka siksi ettei tämä sininen keidas kylmässä elottomassa avaruudessa kestäisi sitä tehtää minkä Luoja on sille asettanut. Niin viisas, älykäs, taitava ja kaiken tievä ihminen EI tiedä itse sitä. Milloin hän käy seuraavan kerran paskalla. Eikä edes siitäkään päätä tuo vettä ja multaa olevan elostelijan suuret aivot vaan niinkin primitiivinen ”ohjausyksikkö” kuin suoli! NYT jos koskaan pitää ruveta pasifistiksi, (ei hullu-uho) sillä nämä matalamieliset sodat eivät sankareita kaipaa. Koska ne jotka nämä ovat kokoon keittäneet ovat ITSE mitä suurimpia lurjuksia, joiden pitämien narujen päässä ovat länsimaailman KAIKKI ”pinokkiot” joiden nenän mitta yltää jo niin pitkälle, että niitä kaivavat Hyväntoivonniemen raatokuoriaiset!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*