Marco de Wit 9 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on sensuroituja tieteellisiä lähteitä ja teorioita yhdistellen pyrkinyt luomaan teoriaa siitä ketkä hallitsevat maailmaa. Lopulta on päädytty siihen, että maailmaa hallitseva valtaeliitti perustaa valtansa FED:in johtamaan vähimmäisvarantopankkijärjestelmään eli rahakoneeseen. Sen luoneet waspien ja juutalaisten eliittisuvut hallitsevat maailmaa.

 

Tästä huolimatta Laittoman Lehden kommenttiosiossa on vaadittu parempia perusteluita teorialle. Kuulemma Laiton Lehti pimittää erilaisten salajärjestöjen ja varsinkin WEF:in eli maailman talousfoorumin Klaus Schwabin valtaa. (Klaus myös tämän jutun kansikuvassa)

 

Tässä siis uusi yritys tiivistäen ja linkeillä tarkemmin selittää kuka hallitsee maailmaa ja miten:

 

 

Rahakone

Vallan ydin on siis dollari-monopolirahaa luova amerikkalainen pankkikartelli eli rahakone. Se rahoitti Amerikan voiton maailmansodissa ja sitten pystyi pakottamaan kaikki kansalliset keskuspankit alistumaan dollarien ylivaltaan eli pitämään reservinsä dollareissa.

 

Kansalliset keskuspankit eivät kuitenkaan kovasti vastustelleet tätä taloudellista imperialismia, koska Amerikka antoi niille luvan myös lisätä omien valuuttojensa määrää, kunhan se tapahtui koordinoidusti ylläpitämällä dollarin arvoa. Lisäksi tyhjästä luotujen dollarien kysyntä on varmistettu petrodollarijärjestelmällä eli pakottamalla kaikki maailman maat käyttämään dollareita öljy- ja muussa maailmankaupassa.

 

Näin Amerikka pystyy ikäänkuin exporttaamaan inflaationsa muiden kärsittäväksi. Amerikka siis luo dollareita tyhjästä, mika normaalisti nostaisi Amerikan hintatasoa. Näin ei kuitenkaan tapahdu, kun dollarit viedään ulkomaille joko muiden keskuspankkien holveihin tai ulkomaalaisten yritysten off-shore tileille. Amerikalla on siis ihan oikeasti dollarirahakone eli se voi käydä ulkomaankauppaa pelkillä paperinpalasilla. Tämä on Amerikan valtavan elintason salaisuus. (Aiemmin salaisuus oli markkinatalous, mutta Rooseveltin jälkeen siirryttiin kartellitalouteen, joka olisi romahduttanut Amerikan talouden ilman dollari-imperialismia.)

 

Ainoa keino pelastaa maailma: Antaa pankkien kaatua

 

Luonnollisesti tyhjästä luotujen Amerikan dollarien ja sen alaisten kansallisten valuuttojen monopoliraha vähentää tavallisten kansalaisten ostovoimaa eli kyse on tulonsiirrosta köyhiltä rikkaille, jotta rikkaat tulevat vielä rikkaammiksi. Aluksi tyhmät kansalaiset eivät tätä tajunneet, koska on mahdollista lisätä rahan määrää tuotannon kasvun verran. Näin inflaatio ei näy tavallisille ihmisille, vaikka heiltä varastetaankin rahaa alentamalla heidän ostovoimaa verrattuna siihen mitä se olisi ollut ilman rahan määrän lisäämistä.

 

Käytännössä valtaeliitti on kuitenkin tullut aina vain ahneammaksi tarviten myös koko ajan lisää rahaa lahjontaan ja sotakoneeseensa, joten ovat lisänneet rahan määrää paljon enemmän kuin tuotannon kasvu. Niinpä nykyisin näkyväkin inflaatio on kasvanut niin paljon, että vähitellen tyhmimmätkin ihmiset huomaavat ostovoimansa vähenevän.

 

Kaiken lisäksi luonnoton vähimmäisvarantopankkijärjestelmä on romahtamassa noin 10 vuoden välein, joten on luotava globalistinen järjestelmä globalistisen pankkitukiautomaatin luomiseksi. Tämän takia pankkiireille on ehdottoman tärkeää tuhota kansat kulttuurimarxismilla ja rajat aukaisemalla.

 

Siinä kaikki. Ei ole monimutkaista! Maailmanpolitiikka pyörii rahakoneen ympärillä. Rahakoneen hallitsija dominoi maailmaa.

 

Ketkä hallitsevat maailmaa? Rothschildit ja Rockefellerit betamiesten tuella?

 

Siinä siis kaikki. Lue eteenpäin vain, jos haluat tietää yksityiskohtaisemmin.

 

 

Valtapyramidi

Valtaeliitti ei kuitenkaan ole monoliitti, vaan koostuu erilaisista ryhmistä, jotka voidaan asettaa pyramidin muotoon. Huipulla ovat Rockefellerien johtamien waspien eliittisuvut ja Rothschildien johtamat juutalaiset eliittisuvut, jotka alunperinkin perustivat sekä Englannin keskuspankin että USA:n keskuspankin Fedin samalla luoden asteittain maailmanlaajuisen vähimmäisvarantopankkijärjestelmän ja lopulta 1970-luvulta alkaen sitä tukevan petrodollarijärjestelmän.

Tämä on tietysti historiallinen fakta.

 

The History of the Modern Ruling Elite by Murray Rothbard (Excerpted)

 

 

Kukaan ei siis voi kiistää sitä historiallista tosiasiaa, etteikö Rockefellereilla ja Rothschildeilla olisi ollut keskeinen asema nykyisen raha- ja pankkijärjestelmän kehittämisessä. Kyse on vain siitä onko se saatu demokraattiseen kontrolliin vai pystyvätkö Rockefellerien ja Rothschildien johtamat eliittisuvut pankkiensa (Citibank, Morgan, Goldman sachs) ja poliittisen valtansa kautta edelleen dominoimaan monopolistista FED:iä ja sen johtamaa kansainvälistä vähimmäisvarantopankkijärjestelmää.

 

Itsenäinen FED

Pienenä vihjeenä, että FED ei ole sen enempää julkinen kuin yksityinenkään pankki, vaan eräänlaisessa limbossa niiden välissä. Tämän takia sen tilejä ja kultaa ei käytännössä voi mikään julkinen taho tarkistaa. Laittoman lehden sankarit Ron ja Rand Paul ovat vuosikymmeniä vaatineet FED:in auditointia, mutta turhaan varsinkin, kun jostain mystisestä syystä asia ei kiinnosta sen enempää akateemikkoja kuin valtamediaakaan. (Ettei vain rahakoneen haltijat olisi viimeisen sadan vuoden aikana vähitellen ostaneet ja manipuloineet molemmat? Ei mahdollista, koska sehän olisi salaliittoteoria.)

 

 

Kuvassa valtamedia CNBC:n juttuun

 

 

 

Itsenäinen City of London

Toisena pienenä vihjeenä, että FED:in äiti- ja liittolaispankki, Englannin keskuspankki on myös ”itsenäinen” ja sijaitsee parin neliökilometrin kokoisessa City of Londonissa (Lontoon keskusta), joka on käytännössä itsenäinen. Cityn kunnallishallinnossa yrityksillä on äänioikeus.

 

 

 

 

Cityllä on myös oma itsenäinen poliisilaitos, joka muuten aikanaan kieltäytyi ottamasta kiinni juutalaista Viiltäjä-Jackia, koska se olisi ollut antisemiittistä.

City on siis valtio valtiossa, jonka hallinnossa globalistiyrityksillä on ylivoimainen enemmistö äänistä. Näin superrikkailla on oma huippurikas ja huipputurvallinen minivaltionsa.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Laiton Lehti kannattaa minivaltioita, mutta City-valtio on globalistien pääkaupunki, joka luo itselleen monopolirahaa tyhjästä! Kaiken kukkuraksi se sitten vielä saa sen verovapaana ja sijoittaa voitot megavaltioiden ja niiden megakartellien luomiseen!

 

Ei ihme, etteivät Cityn miljonäärit välitä, vaikka sitä ympäröivästä Lontoon kaupungista tulisi massamaahanmuuton seurauksena likaviemäri. Itse asiassa Cityn oligarkit nimenomaan haluavat monikulttuurisuutta ja degeneraatiota kaikille muille, koska tällöin hajanainen ja yhä tyhmempi kansa ei nouse heidän monopoli- ja kartellioikeuksiaan vastaan.

 

Cityn shokeeraavat erioikeudet eivät kuitenkaan kiinnosta akateemikkoja ja valtamediaa. Ei vaikka Cityn erioikeudet mahdollistavat nimenomaan oligarkeille ja SUURyrityksille massiivisen veronkierron samalla, kun tavalliset ihmiset ja PK-yritykset joutuvat maksamaan kaikki veronsa ja inflaation kautta käytännössä rahoittamaan Cityä. Tämäkin sitten antaa valtavan kilpailuedun globalistisille yrityksille keskittäen yritysten omistusta entisestään valtavaksi kartellitaloudeksi.

 

 

 

 

Niinpä sitten Laiton Lehti on esittänyt valtapyramidin. Ideana on näyttää miten waspien ja juutalaisten eliittisukujen hallitsema rahakone FED kartellisoi koko maailmantalouden. Valtaeliitti ei siis kehtaa käyttää suoraan rahakoneen tyhjästä luomaa rahaa, vaan luo sillä kartellitalouden, jota kautta sitten rahat tulevat valtaeliitin taskuihin sen mukaan kuinka korkealla olet valtapyramidissa.

 

Suomen petturikolmikko

Tämän valtapyramidin puolivälissä sitten sijaitsevat Suomen suurimpia puolueita johtavat petturikolmikko Sauli Niinistö, Paavo Lipponen ja Matti Putkonen, jotka lapsesta asti kasvatettiin palvelemaan ruotsinkielistä eliittiä. Niinpä heidän tehtävänä oli ensin kukistaa sinivalkoinen pääoma ja siirtää se ruotsinkielisten pankkien, kuten Nordean käsiin. Tämän jälkeen sitten vielä siirrettiin koko Suomen valtiotalous EU:n ja sen ”itsenäisen” keskuspankin käsiin, jotka kiitokseksi ovat entisestään kiihdyttäneet sekä satanistisen suvakismin/kulttuurimarxismin että myrkkypiikkien levittämistä.

 

 

 

 

Lopulta vielä koko Suomi alistetaan Naton ja sionistien sillanpääasemaksi, josta voidaan hyökätä pankkikartellia uhanneeseen Venäjään. Näin Suomi tuhotaan sekä taloudellisesti, kulttuurisesti että myös fyysisesti. Tämä tapahtuu tietysti vielä terminaalisen tyhmien junttikansallismielisten hurratessa omaa konkurssiaan, myrkyttämistään ja räjäyttämistään.

 

 

Valtapyramidi: Kuka hallitsee maailmaa ja Suomea? Laiton Lehti yritetään hiljentää?

 

 

U$rael

Valtaeliitti on yksimielinen keskuspankin ja sen imperialistisen sotakoneen olemassaolon tarpeesta, jotta voidaan kartellitaloudella täyttää valtaeliitin jäsenten taskut. Niinpä valtaeliitti on yksimielinen, että vähimmäisvarantopankkijärjestelmää tai sitä tukevaa petrodollarijärjestelmää vastustavat pitää tuhota ensin maineeltaan ja tarvittaessa myös murhaamalla. Tämä tietysti tehdään USA:n ja Israelin sekä niiden dominoimien Naton yhteisellä sotakoneella, jota myös U$raeliksi kutsutaan.

 

U$rael dominoi maailmanpolitiikkaa myös salaa false flageillä, kuten 911-iskuilla, jotka antavat sille tekosyyn toisaalta riistää kansalaisvapaudet lisäten sensuuria ja aivopesua sekä toisaalta rahoittaa globaalia sotakonettaan.

 

9/11 terrori-isku oli Israelin operaatio! Sionistipersut pimittää?

 

 

U$rael dominoi maailmanpolitiikkaa myös ihan avoimesti toisaalta valtamedian sotapropagandalla ja toisaalta sotakoneellaan. Näin on käynyt mm. Irakin Husseinille ja Libyan Gaddafille, jotka eivät halunneet myydä öljyään dollareissa.

 

 

 

 

Rockefellerit vs. Rothschildit

Samalla valtaeliitin eli U$realin sisällä on kuitenkin useita erilaisia kantoja siitä kuinka paljon raha- ja sotakonetta pitää käyttää Israelin laajentamiseen. Toisaalta valtaeliitti haluaa suojella Israelia, koska on sille kiitollisuudenvelassa. Sionistit nimittäin tukevat rahakonetta läntisellä akatemia- ja mediavallallaan sekä myös kiristämällä eri maiden johtajia ja eliittiä Mossadin terrori-, huume- ja pedo-operaatioilla ja jos se ei tehoa, niin kaatavat hallituksen tai järjestävät värivallankumouksen. Toisaalta Israelin siirtokunnat, loputtomat konfliktit ja raakalaismaiset sodat ovat kalliita ja saavat ihmiset vastustamaan valtaeliittiä.

 

Rothschildien johtamat juutalaiset eliittisuvut vähät välittävät kansalaisista ollen valmiita ottamaan joka kansannousun riskin. Niinpä he ovat sotaisempia pyrkien käyttämään valtaeliitin sotakonetta kaatamaan ja tuhoamaan Israelin vastustajia ympäri maailmaa, kun taas Rockefellerien johtamat waspien eliittisuvut haluaisivat rakentaa globalismia enemmän aivopesun kautta ja enemmän USA:n etuja ajatellen. Tämän takia monet Rockefellerien miehet, kuten Trump ovat yrittäneet jarrutella sekä Ukrainan että Syyrian sotaa kieltäen tehokkaan aseavun sionistien liittolaisille eli Syyrian jihadisteille ja Ukrainana natseille.

 

Syyrian ja Ukrainan sodat ovat nimenomaan Rothschildien sotia, kuten Laiton Lehti on ainoana suomalaisena mediana kertonut.

 

Rothschildit Ukrainan sodan takana? Sionistit ja natsit Naton liittolaisia??

 

 

Rockefellerit puolestaan haluavat valtaeliitin olevan yhtenäinen ja ovat siksi myös yrittäneet pitää hyviä suhteita Venäjään, joka on yli sata vuotta ollut Rockefellerien läheinen liittolainen öljykartellissa. Tuskinpa onkaan sattuma, että Stalin oli maailman suurimman öljykaupungin, Bakun lakkokenraali ja Stalinin kokki Putinin isoisä.

 

Rockefellerien johtaja David Rockefeller olikin kuuluisa siitä, että oli aina valmis tekemään diilejä kaikkien ja varsinkin Rothschildien kanssa. David myös piti huolen, että kylmän sodan aikana Venäjä ja Kiina saivat lainoja lännestä. David myös käytännössä loi kaikki nykyiset eliittien foorumit, kuten Trilateraalisen komission, Bilderbergerit ja Maailman Talousfoorumin, koska ne ovat hyviä paikkoja saada kaikki johtavat talouden, politiikan ja kulttuurin henkilöt tajuamaan globalistinen agenda ja kuinka globalismia pitää laajentaa.

 

David oli ylpeä siitä, että loi yhtenäisen globaalin eliitin, koska katsoi sen estäneen uudet maailmasodat.

 

 

 

Osana tätä globalistiprojektia ovat tietysti globaalit feikkipandemiat ja myrkkyrokotuskampanjat, joilla on helppo säädellä ihmisten liikkumista ja kaikkea muutakin elämää. Ei ole sattuma, että kun 2020 sekä keltaliivit että Hong Kongin mielenosoitukset olivat saavuttamassa kriittisen pisteen, niin saman tien julistettiin feikkipandemia.

 

 

 

Tämä Rockefellerien idea harmonisesta valtaeliitistä, joka rauhallisesti askel askeleelta rakentaa globaalia pankkitukiautomaattia ja sitä suojelevaa poliisivaltiota ei kuitenkaan käy sionisteille, joilla on valtava KIIRE. Sionisteille tärkeintä on vain Israelin etu.

 

 

Geovaltakartta

Tämä sionistien aggressiivisuus selittyy Israelin geopoliittisella asemalla keskellä varastettuja palestiinalaisten maita muslimien ympäröimänä. Offensiivisille realisteille tämä valkenee välittömästi, kun katsoo geopoliittista maailmankarttaa.

 

 

 

 

Valtakartta: Natopersut haluavat Suomeen Natojihadisteja ja Natonatseja! MV-lehti ja Partisaani hiljaa!?!

 

 

Valtakaavio

Laiton Lehti on siis korostanut, että valtaeliitissä on jatkuvaa kiistaa. Tämä on johtanut siihen, että käytännössä on KAKSI erilaista maailmaa ohjaavaa voimaa: Toisaalta Rockefellerien johtama USA ja pankkiirien taloudellinen valta ja toisaalta Rothschildien johtama Israel ja sionistien geopoliittinen valta. Ne molemmat haluavat kartellitalouden ja globaalin poliisivaltion, mutta hieman eri painotuksin.

Tämä kaksijakoinen dualismi myös selittää miksi niin monet eivät tajua koko kuviota varsinkin, kun pankkikartellin ymmärtämiseksi tarvitaan itävaltalaista taloustiedettä ja geopolitiikan ymmärtämiseksi offensiivista realismia.

Niinpä Laiton Lehti julkaisi tämän tiivistävän valtakaavion:

 

 

Kuka hallitsee maailmaa? Pankkiirit ja sionistit!

 

 

Valtaeliitin pimittäminen

Totuus on siis oikeasti hyvin yksinkertainen. Itse asiassa niin yksinkertainen, etteivät edes ostetut akateemikot yritä sitä kiistää. He vain ignoroivat koko asian. Talous- ja poliittinen tiede sekä taloushistoria ovat täynnä massiivisia aukkoja. Jostain syystä esimerkiksi taloustieteen oppikirjojen kartelleita käsittelevässä luvussa ei puhuta sanaakaan pankkikartelleista!

 

Valtiotieteen oppikirjoissa ei puolestaan mainita mitään sääntely- ja valtiokaappauksista tai jos vähän mainitaan, niin ei sanaakaan pankkikartellien mahdollisuudesta suorittaa ensin sääntely- ja sitten valtiokaappaus. Samoin taloushistorian oppikirjoissa ei puhuta sanaakaan mitkä suvut oikein sen FED:in loivat. Lisäksi ei kerrota mihin sukuun tai EDES rotuun suurimmat pankkiirisuvut ja yleensäkin miljardööri-oligarkit kuuluvat!

 

Niinpä valtaeliitin ostaman kartellisoituneen valtamediankin on helppo asioista vaieta. Tämän takia ihmiset eivät tajua edes sitä päivänselvää faktaa, että enemmistö USA:n ja Venäjän oligargeista ovat juutalaisia. Siis vaikka maailman väestöstä juutalaisia on vain noin promille!! (Ai mutta, juutalaiset vaan ovat niin lahjakkaita.)

 

Valtamedia ei uskalla kysyä: Kaatavatko Venäjän juutalaiset oligarkit Putinin?

 

 

Useimmat VALKOISET ihmiset ja varsinkin yliopistojen opiskelijat ovat kuitenkin niin tyhmiä, etteivät kellot lähde soimaan. Ne harvat, joilla kellot soivat tajuavat tavallisten valkoisten ihmisten terminaalisen naiviuden ja tyhmyyden. Niinpä he päättävät vaieta totaalisesti ja auttaa pimityksessä, jotta pääsisivät valtaeliittiin tai niiden korkeapalkkaiseksi apuriksi.

 

Perusongelmana on siis VALKOISTEN ihmisten naivius, raukkamaisuus ja tyhmyys. Kaikkialla muualla maailmassa tajutaan pankkiirien ja sionistien juonet ja tämän vuoksi esim. Intia, Kiina, Venäjä ja arabimaat pitävät pankkiireja ja sionisteja tarkasti silmällä. BRICS:in ideana on moninapainen maailma, jossa valta ei ole keskitetty muutamien globalististen pankkiirien ja sionistien käsiin.

 

Onko Venäjän ja Kiinan liitto todellinen? Muuttaa maailmahistorian suunnan?

 

 

Teoriat salaisista hallitsijoista

Valkoisten ongelmaa vielä lisää, että ne harvat valkoiset ihmiset, jotka uskaltavat yrittää miettiä kuka maailmaa hallitsee sivuuttavat myös pankkiirien ja sionistien vallan alkaen puhumaan jostain salaisista hallitsijoista. Tämän takia Laiton Lehti julkaisi eilen tämän jutun.

 

 

Kuka hallitsee maailmaa: Pankkiirit, sionistit, paavi vai vapaamuurarit? Supo levittää paavi- ja vapaamuurariteoriaa!

 

 

Moni lukija oli kuitenkin tyytymätön juttuun ja itsepäisesti korosti oikeiden maailman hallitsijoiden toimivan kulisseissa. Näitä kulissien takaisiksi maailman SALAhallitsijoiksi ehdotetaan esimerkiksi:

 

1. Paavin jesuiitat

2. Maltan ritarit

3. Vapaamuurarit

4. Bilderbergerit

5. WEF (Klaus Schwabin johtama Maailman talousfoorumi)

 

 

Laiton Lehti on vastaukseksi todennut kaksi asiaa: Ensinnäkin salahallitsijoiden valtaa on vaikea todistaa eli kyse voi helposti olla ehkä falsifioimattomasta teoriasta, jota ei edes voi todistaa vääräksi. Ainahan voi sanoa, että kyllä ne vapaamuurarit siellä kulissien takana jotenkin kaikesta määrää.

 

Toiseksi, vaikka salahallitsijoita olisi olemassa, niin tästä huolimatta heidän pitää hallita suuripankkiirien (FED-rahakone) ja sionistien (U$raelin sotakone) kautta. Maailmanherruus edellyttää sotakonetta ja se puolestaan edellyttää rahakonetta.

 

Eipä silti. Toki on OK yrittää todistaa mahdollisten salahallitsijoiden olemassaolo, KUNHAN samalla kritisoi kiistattomasti olemassa olevia tyhjästä monopolirahaa luovia suurpankkiireita ja sionistien imperialistista sotakonetta. Jos näin ei tee, niin sitten (tahallaan tai tahattomasti) käytännössä pimittää niiden pahuutta ja vastuuta.

 

Tuskin onkaan sattuma, että suuri osa niistä, jotka puhuvat vapaamuurareista, WEF:tä ja muista väitetyistä salahallitsijoista KIELTÄYTYVÄT puhumasta juutalaisista tai edes sionisteista.

 

Eli tahallisesti tai peloissaan toimivat juuri niin kuin tiedustelupalvelut Mossadista Supoon haluavat.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Valtakaavio: Hallitseeko maailmaa WEF vai U$rael?

 1. Laiton Lehtikin levittää valheellista myyttiä siitä kuinka ihmisiä hallitsevat ”älykkäät” Ihmiset ja kuulemma ”jotkut älykkäät” tajuavat kuvion ja liittyvät eliitin kätyreiksi. Jokainen näkee itse omin silmin kuinka ei ole olemassa mitään ”älykkäitä” ihmisiä, vaan he ovat kaikki vammaisia idiootteja, pettureita, sekä mädättäjiä, jotka eivät osaa mitään muuta kuin tuhota ja loisia. Juuri vammaisuutensa takia he ovat täysin kykenemättömiä elämään omillaan ja joutuvat koko ajan elämään muista ja muiden selkänahasta. Jos haluat valtaan ja rahaa, niin riittää, että olet vain tarpeeksi häikäilemätön ja kylmä rikollinen. Siinä kaikki.

  Eivät ”brittikuninkaallisetkaan” ole vallassa sen takia, että olisivat niiiiiin paljon älykkäämpiä kuin muut, vaan he ovat vain tarpeeksi häikäilemättömiä ja itsekkäitä rikollisia, kuten myös Suomen eliitti.

 2. Kumpikaan ei hallitse maailmaa/maapalloa. Molemmat varmsti haluaisivat, mutta eivät siihen pysty. Ja molemmat varmasti kuvittelevat/antavat sen kuvan että hallitsevat, mutta esim. Usraelin lähin ongelma on Iran.

  1. Hyvä vastaus. Uusi vähintäänkin kylmän sodan aika muodostaa etupiirejään, kun WEFin vastavoimana itäinen EEF vahvistunee.

  2. Seuraa rahaa on hyvin yksinkertainen ja iänvanha tapa selvittää kuka hyötyy ja kenellä on valtaa. Et voi peittää sitä kenelle raha menee.

 3. Pohjolan åerukoilla hölmölässä elää kansa, joka on uskomattoman lahjakas uskomaan kaiken mitä heille suuret ulkomaiset johtajat kertovat ja toteuttamaan viimeistä pilkkua myöten kaiken mitä heille ehdotetaan.

  He ovat vastakohta eliittijuutalaisille. Eivät pysty rakentamaan imperiumia, vaan se on sisäänpäin kääntynyt itselle vittuilun imperiumi. Nauttivat eniten siitä, kun joutuvat huijatuksi ja hyväksikäytetyksi, mutta silti luulevat elämänsä muuttuvan onnelliseksi.

  ” Nokka pystyssä kohti uusia vastoinkäymisiä” on hölmöläisten motto joka periytyy aina seuraavalle sukupolvelle malliksi.

  Mikä on se itselle vittuilun ja alistumisen suurvalta?

 4. Hyvä artikkeli.

  Tähän lisäksi tarvittaisiin arvio valta-eliitin yhteistyöstä yli idän ja lännen. Venäjä ja Kiina näyttävät olevan täysillä mukana teknokraattisessa agendassa (koronatyrannia, keskuspankin digitaallirahat,…) Lisäksi Kiinan nykyinen kunto perustuu lännen teknologiasiirtoihin, yritystoiminnan siirtämiseen ja rahan pumppaamiseen Kiinan talouteen. Tekivätkö Rockefellereiden ja Rothschildin porukat tämän ilman mitään takeita siitä, että Kiina ei käänny heitä vastaan. Missä on se vipu, jolla he (kuvittelevat kotrolloivansa?) kontrolloivat Kiinaa?

  Antony C. Suttonin tutkimuksien mukaan (Wall Street and the Bolshevik Revolution, Wall Street and the Rise of Hitler, …) Amerikan isonenät rahoittivat sekä Venäjän kommunistisen vallankumouksen, että Hitlerin valtaannousun. Eikö tässä ole jotain samankaltaisa Kiinan nousun kanssa. Eiköhän niillä ole peli mietittynä ihan loppuun asti ja BRICS:eistä on turha odottaa positiivista kehitystä. Näyttää siltä, että tässä meillä on lähinnä Hegeliläinen dialektiikka menossa, jossa pankkiirieliitti rahoittaa valtakeskittymiä ohjaten niitä haluttuun suuntaan (Maailman hallitus ja totaalinen orjuus.)

 5. Kaikkein helpoin tapa tunnistaa mädättäjät ja petturit on ÄO. Yli 105-110 ÄO on käytännössä varma merkki siitä, että ihminen on mädättäjä ja kansansa, sekä rotunsa petturit, josta ei ole lopulta kuin haittaa. Tämän takia tästä ”intelligentsiasta” pitää hankkiutua eroon, jotta kansa ja rotu voivat parantua. Kaikki maailman syöpä lähtee ja on aina lähtenyt heidän ”ajatuksistaan”, kuten ateismi ja Jumalan viha, feminismi ja sodomia. Heistä ei todellisuudessa ole mitään muuta kuin haittaa ihmisille.

 6. Ns. älykkäiksi kutsutuista pitää kaikista päästä eroon, sillä he ovat kaikki mädättäjiä ja kansansa pettureita, jotka tuhoavat kansansa ja rotunsa. Kaikki mätä lähtee ja on aina lähtenyt ns. ”älykkäistä” ja nyt he tuhoavat kaikki.

  1. No sit ku pääsee ovelammista eroon (ja samalla myös neroista ja viisaista), niin sä oot älykkäin nii sit pitäis päästä sustaki eroon. Mut ehkä selviäisit kun kerran oot jo tehny lopulliset ratkaisut kaikille joilla ei ole sama ÄO ku sulla. Hyvä plääni.

 7. ”Her Majesty The Queen has died.”. Ihmisiä hyväksikäyttävä ja etuoikeutettu vanha itsekäs ja riistävä lehmä on kuollut ja ihmiset ovat heti polvillaan nuoleskelemassa, että voi ei, suru-uutinen, meidän kuningatar on kuollut. Hänen ylhäisyytensä, meidän kuningatar. Ihmiset ovat todella säälittäviä ja lammasmaisia herrojen orjia.

 8. Tulee todella hirveää jälkeä kun yhdistetään maailman rauhallisin, naiivein ja auktoroteettiuskovaisin kansa ja kansa joka on kehittynyt maailman parhaaksi huijariksi, sen lisäksi, että Suomeen tulee maailman kaikkein raaimpia kansoja mitä voit ikinä löytää ja syyllinen tähän ovat Rockefellerit, sekä Iso-Britannian kuningashuone yhdessä sionistien kanssa. Vika ei ole sinänsä pelkästään heissä, vaan täysin mielisairaassa, sekarotuisessa ja sekasikiöisessä amerikkalaisessa ja brittiläisessä kansassa, joka on täysin kykenemätön tulemaan toimeen omillaan ja on kehittynyt varastamaan, ryöstämään ja hyväksikäyttämään muita elääkseen.

  Lisäksi ”älykkäinä” esiintyvät ovat jo satoja vuosia mädättäneet ihmisiä ja nyt he vainoavat heitä jo aktiivisesti. Heistä pitää päästä eroon tai kansa tuhoutuu.

 9. Joka lehti ja media täynnä jotain kuollutta satanistista ihmisvihaajaa joka on kuollut. Valtamedia vielä kumartelee ja nöyristelee, että voi että, meidän suuri ja ylhäinen hallitsijamme on kuollut. Mitä me teemme ilman tätä lehmää. Etuoikeutetuista monarkeista halutaan aina jotain tottelemaan, joille kaikkien pitäisi alistua ja joita heidän pitäisi palvoa. Palvokaa meitä alhaiset alamaiset.

 10. Kansan vihollinen ovat aina olleet riistävät ”herrat”, joita jopa Laiton Lehti on ylistänyt, kuinka he varastivat maanviljelijöiden maat, tappoivat heidät nälkään ja ovat aina eläneet kansan selkänahasta. Nyt nämä rikolliset ”älykkäät” loiset ovat lähteneet täysillä riittämään kansaa ja elämään sen selkänahasta. On aika laillisesti pistää loppu herrojen riistolle ja ryöstölle. Heidät heistä pitää päästä laillisesti eroon ja saada nämä riitstävät ryöstävät varkaat, rikolliset ja loiset ulos Suomesta, sekä saada sairaaseen amerikkalaiseen ja brittiläiseen perimään saastunut perimä ulos Suomesta vielä kun se vielä voidaan saada. Monet suomalaiset huorat ovat jo kymmeniä ja satoja vuosia naineet näitä rikollisia amerikkalaisia ja brittiläisiä ja jotka nyt aiheuttavat ongelmia kansallemme.

  Naisetko ovat pitäneet huolta geneettisestä laadusta? Ja mitä vielä. Tämä oli niin täyttä roskaa. Jokainen näkee mitä se todellisuudessa on aina ollut ja on nytkin.

 11. Alas rikollinen, ryöstää, varastava ja loisivat herravalta. Valta takaisin kansalle!

  Marco kun tietää akateemikkoja ja joitain herroja, niin voit sanoa heille, että mitä he tulevat syömään kun asiat on saatu hoidettua ja herrat on saatu laillisesti alas loisimasta ja riistämästä kansan niskasta. Eat ze bugs.

  Heistä ei ole koskaan ollut mitään hyötyä ihmisille, vaan pelkästään haittaa ja nyt jokainen näkee tämän täysin selvästi. Nämä sinänsä ovelat torakat ovat aina eläneet kansan selkänahasta ja ovat varastaneet elintasonsa kansasta.

 12. Ei ”akateemikkoja” tarvitse sen kummemmin ostaa, vaan he ovat aina olleet kansaa vastaan ja kansan vihollisia.

 13. Laittoman Lehden toimituskin haluaisi todellisuudessa olla ihmisiä riistäviä, ryöstäviä ja ötököitä syöviä satanisteja, jotka levittävät ateismia, sodomiaa, feminismiä jne., koska kaikki ”älykkäät” ihmiset tekevät näin ja se on vain oikein ja normaalia jos olet älykäs ihminen. Eikö vain Laittoman Lehden toimitus? Kaikki ”älykkäät” ihmiset ovat satanistisia mädättäjiä, pettureita, loisia ja hyväksikäyttäjiä, kuten kaikki näkevät ja he ovat aina olleet. Kaikki mätä on aina lähtenyt heistä.

 14. Tekee ihan pahaa seurata miten ihmiset oikein palvovat tätä satanistista ja totaalisen pahaa kuningatarta kuin jotain jumalaansa.

 15. Ravihevosilla on laput silmillä ja ”pompulat” korvilla etteivät ne häiriinny. Muoviämpäri-ihmisillä on laput silmillä ja ”pompulat” korvilla etteivät he ”häiriinny”!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*