14 thoughts on “Päivän video: Monarkia

 1. Lisäksi tämä verivihollistemme brittien kuninkaallisten palvonta on jotain todella kuvittavaa. ”Oi teidän ylhäisyytenne, miten voin palvella ja nuoleskella teitä?”.

  1. Totuus on ihan toinen…

   ”Mutta lopulta valtio kukistaisi itse hallitsijat. Martin Van Creveldin mukaan 1500-luvun lopulla hallitsijat ja heidän alamaisensa olivat jo tietoisia ajatuksesta, että valtiossa oli hallitsijasta erillinen koneisto. 

   Syntyi uusi sanasto: ilmaukset, kuten ”kruunu”, ”valtio” ja ”yhteiskunta” alkoivat edustaa jotain, jota kuningas ei niinkään hallitsenut, vaan palveli . 

   Kuninkaat eivät enää saaneet vain hoitaa omia yksityistilojaan. Tämä oli, kuten Spruyt sen sanoo, ” laadullinen siirtyminen henkilökohtaisesta hallinnosta julkiseen auktoriteettiin ”. Toisella tavalla, voisimme kuvata tätä siirtymistä yksityisestä maanomistajasta valtion agentiksi .”

   https://mises.org/wire/how-monarchs-became-servants-state

   1. Loistava tiivistelmä. Suurkiitos. Todellakin kuningas voisi perustua valinnaisiin suhteisiin ollen käytännössä arbitraattori ja esikuva. Kuninkaat olivatkin alkuaikoina vaalikuninkaita, mutta sitten tuli valtio.

  2. Suomaalaiset ovat geneettisesti äärettömän naiiveja. Kumartelevat joka suuntaan. Kukaan ei arvosta huomionkipeää nöyristelijää.

 2. Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Israelin totaalinen laillinen kauppasaarto on ainoa tie vapauteen ja totaalisen pahuuden tuhoamiseksi. Pahuus alas ja valon puolelle!

 3. https://www.lansivayla.fi/paikalliset/5098482

  Monet suomalaiset miehet hakevat nyt kristittyä ja kunnollista vaimoa ja äitiä mm. kristittyjen deittipalveluista ja tapahtumista. Suurin osa suomalaisista naisista on pelkkiä materialistisia huoria, mutta hyvin pieni osa on vielä kunnollisia kristittyjä naisia ja näitä kunnollisia naisia suomalaiset miehet nyt haluavat huorien sijasta. Suomalaisten miestenkin pitää olla tarkempia naisten suhteen ja etsiä itselleen uskova kristitty nainen, vaikka suurin osa suomalaisista naisista onkin huoria. Kunnolliset harvat naiset löytyvät kuitenkin uskovaisista piireistä ja palveluista.

 4. Kuninkaat olivat riistäjiä, jotka tappoivat kansalaiset nälkään ja silti kansalaiset palvovat heitä kuin jumalia. Todella kuvottavaa ja todella epäkristillistä epäjumalien palvontaa. Samaan aikaan kun kuninkaat verottivat kansalaisia maksimaalisesti ja tappoivat nälkään, oli kuolemanrangaistuksen uhalla kiellettyä metsästää ”kuninkaan” mailla!

  Vielä nykyisinkin Kanadan kaikki maat kuuluvat Iso-Britannian kuningashuoneelle, eikä yksikään kanadalainen saa omistaa maata.

 5. Kuka niin väittää? Tuo on yksityistettyä kommunismia. Vaikka kanadalaiset eivät omista mitään, ovatko he onnellisia?

  1. Ei kukaan väitä, vaan on kiistämätön tosiasia, että yksikään kanadalainen ei voi omistaa maata, vaan kaikki Kanadan maat kuuluvat Iso-Britannian kuningashuoneelle.

   Huomaatteko kuinka aivopestyjä ja pihalla ihmiset ovat ja miten täysin julkinenkin asia on täysin salattu. Ihmiset epäilevät heti, että kuka näin on väittänyt. Tämä on täysin julkista tietoa! Tarkistakaa nyt muutamassa minuutissa asia! Kanadalaisetkin alkaisivat kapinoimaan jos tietäisivät edes perusasiat.

 6. Ei kukaan väitä, vaan on kiistämätön tosiasia, että yksikään kanadalainen ei voi omistaa maata, vaan kaikki Kanadan maat kuuluvat Iso-Britannian kuningashuoneelle.

  Huomaatteko kuinka aivopestyjä ja pihalla ihmiset ovat ja miten täysin julkinenkin asia on täysin salattu. Ihmiset epäilevät heti, että kuka näin on väittänyt. Tämä on täysin julkista tietoa! Tarkistakaa nyt muutamassa minuutissa asia! Kanadalaisetkin alkaisivat kapinoimaan jos tietäisivät edes perusasiat.

 7. Onneksi Suomi valitsi tasavallan aikoinaan. Todellisesti UK on vahva demokratia. Kuten muutkin Euroopan NS kuningaskunnat. Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Belgiassa , saattaa olla joitain muitakin. Näillä PR juttu kun, Belgiassa kaikkein heikoin kannatus rojalismille.
  Kuningaskuntien parlamentit voivat päättää milloin tahansa monarkian lopettamisesta. Toki saattaa olla kunkin maan perustuslakiin kirjattu lain ykalia saatamisjarjestyksesta. Alas keisarit ja kuninkaat!!!! Ylös demokratia ja kansanvalta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*