Marco de Wit 10 syyskuun, 2022

 

Tästä pitkään lupaillusta sarjasta on julkaistu jo kaksi osaa. Ensin johdanto:

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen. Osa 1: Praxeologinen johdanto

 

 

Sitten Sauli Niinistö, jonka elämässä näyttää olleen tärkeätä sekä kummipoikana että kummisetänä oleminen.

 

TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa I. Niinistö

 

 

Tässä toinen Suomensyöjä eli Paavo Lipponen.

 

2. Paavo Lipponen

Lipponen esittää olevansa kansan mies Savosta, mutta todellisuudessa hän on äitinsä (Ingman) puolelta ns. hyvää ruotsinkielistä sukua.

 

Kuvassa linkki lähteeseen

 

 

Itse asia Lipponen omaa jopa aatelissukujuuria. Vanhoilla päivillään Lipponen on jopa tästä kehuskellut.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Isänsä puolelta Paavo oli myös hyvää sukua. Itse asiassa Paavon isoisä Akseli Lipponen oli rikas hotellinomistaja, Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen ja Kokoomuksen ensimmäisiä puoluesihteereitä.

 

Akseli Bernhard Lipponen

 

 

Paavo Lipponen ei ollut mikään huippuopiskelija, mutta tästä huolimatta hän opiskeli nuorena Amerikassa Fullbright-stipendillä. Tuohon aikaan se oli hyvin epätavallista edellyttäen hyviä suhteita. Monet ovatkin epäilleet, että Lipponen on alusta asti ollut CIA:n mies, jonka tehtävänä on ollut tuhota vasemmistodemarit.

 

 

Kuvassa linkki Fullbright-stipendisivustoon

 

 

 

Alussa Lipponen kuitenkin esitti olevansa ideologinen sosialisti ja näyttää pelanneen kaksoisagentin peliä ollen yhteydessä sekä CIA:n että KGB/Stasiin. Joka tapauksessa 80-luvulla Lipposesta kuoriutui ns. oikeistodemari, joka toimi yhteistyössä ruotsinkielisen pääoman ja RKP:n kanssa jopa niin pitkälle, että hänelle luovutettiin äärirasistinen ja suomalaisvihamielinen Freudenthal-mitali.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

 

Lipponen saakin suureksi osaksi kiittää omasta urastaanystäväänsä, ruotsinkielistä pankkiiria, Ulf Sundqvistia, joka SDP:n puheenjohtajana pelasi Lipposen tavoin tuplapeliä ollen mahdollisesti yhteistyössä sekä KGB/Stasin että CIA:n kanssa.

 

 

Ulf Sundqvist. Linkki Wikipediaan

 

 

Neuvostoliiton romahduttua Sundqvist vei sekä STS-pankin että myös demarit täysin CIA:n syliin ja sitten antoi puolueen avaimet Lipposelle. Tämän jälkeen Lipponen vei demareja entistä oikeammalle samalla, kun luonnollisesti auttoi estämään rikostutkintoja Sundqvistin äärimmäiseen korruptioon.

 

Kuvassa linkki MTV:n juttuun

 

 

Lipposen avustuksella Sundqvist lopulta pääsi kuin koira veräjästä joutuen maksamaan vain sakkoja, joita sitten vielä myöhemmin ”kohtuullistettiin”. Lopulta hän sitten siirtyi suomalais-ruotsalaiseen kulttuurirahaston hallitukseen sekä juutalaisen Rothschildien pankin ”neuvonantajaksi”.

 

Aivan kuten Niinistön, niin myös Lipposen naissekoilut ovat legendaarisia. Hänen ensimmäinen vaimonsa katkeroitui niin paljon, että tuli alkoholistiksi. Lopulta Lipponen sitten vaihtoi nuorempaan. Lipposelta todennäköisesti löytyy vaikka mitä kiristyksen aiheita varsinkin, kun hän oli armeijakaverinsa Veijo Baltzarin läheinen ystävä ja suojelija näihin päiviin asti. Tuskin on sattuma, että Baltzar pääsi käräjäoikeudessa kuin koira veräjästä.

 

Baltzarin syytteet hylättiin: Johtaako syyttäjä Mikko Sipilä Naton kiristysoperaatiota?

 

 

Jatkuu.. Putkosta käsittelevällä osuudella, jonka perustana tulevat olemaan jo monet julkaistut jutut, kuten tämä:

 

 

Persujen takapiru Matti Putkonen RKP:n ja Serlachiuksien palkkasoturi? Osa 1.

 

17 thoughts on “TOP 3 Suomensyöjää: Niinistö, Lipponen, Putkonen myyneet Suomen globalisteille! Osa II: Paavo Lipponen-Ingman

 1. Kuninkaallista sukua tuhannen vuoden takaa? Mitään merkitystä sillä ei ole. Mitä kauemmaksi mennään sukuselvityksessä, niin sitä todennäköisemmin sieltä löytyy jokaiselta joka lähtöön porukkaa. Tarpeeksi kauas kun menee, niin kaikki ovat jostakin kantaisästä ja äidistä lähtöisin ja kaikki ovat tavallaan sukua keskenään. Yhdellä paavo lipposellakaan ei ole evoluutiossa mitään merkitystä.

 2. Nykyisin kun on alkanut selviämään, että kuinka läpimätä ja poliittinen Suomi on, en ota enää poliiseja, sossumafiaa, vääryyslaitosta, poliitikkoja ja muita virkamiehiä millään tasolla vakavissaan. Ovat kaikki täysin umpimätiä, korruptoituneita ja poliittisia, sekä maanpettureita. Tuomiotkin ja tutkinnatkin ovat usein etukäteen päätettyjä ja et koskaan saa järjestelmän kautta mitään oikeutta.

 3. Suomen hallintoa ei voi millään tasolla ottaa tosissaan. Täysin umpimätä, korruptoitunut ja poliittinen, joka imee kansan kuiviin.

 4. Juutalaisia, daavidille pyllistäviä pedofiileja nämä paskiaiset ovat. Nää vitun peppupojat olisi pitäny laittaa *********** aikapäiviä sitten

  1. Suomen pitäisikin nyt ruveta pelastamaannpalestiinalsisia Suomeen Gazan kaistateelta (=Israelin perustamalta etniseltä keskitysleiriltä)

   Israel yrittää tehdä joistakin kansoista uuspalestiinslaisia kuten kantasuomalaisista.

   Taistelimme toisessa maailmansodassa arjalaisten rinnalla vapautuaksemme pankkiirien ja kommunistien orjuudesta.

 5. https://suomenkuvalehti.fi/kotimaa/nyt-rakennettavien-f-35-havittajien-hinta-harppasi-75-prosenttia-analyysi-suomenkin-kulut-uhkaavat-nousta/

  Suomen massiivinen talousromahdus tulee iskemään kovempaa kuin mikään aikaisempi romahdus Suomen historiassa. Nyt on vielä riskinä, että säälittävät suomalaiset orjat uskovat, että heillä on jokin velvollisuus maksaa globalistien tietoisesti rikollisesti kasaamia lainoja.

  Hävittäjät 10 miljardia.
  Fortum 20 miljardia.
  Siihen päälle pankkien ja EU:n romahtamiset, Nato, matut, Venäjä-pakotteet ja Ukraina.

  Ainoastaan oma perhe ja suku voi pitää omistaan huolta.

  En tule antamaan rikolliselle valtiolle ja EU:lle markkaakaan, te muut voitte antaa aivan vapaasti, jos haluatte!

  Jokainen ”älykäs” on vihollinen ja petturi, jotka mädättävät ja tuhoavat etnisen kansansa.

  1. Eivät nuo mädättäjät mitään älykkäitä ole. Yli 80 äo ei ole yhdelläkään.

   Siperia espress-kuljetus olisi parasta hoitoa niille. Oikeastaan Venäjältä pitäisikin vuokrata 50 vuodeksi sopivan ankea ja kylmä maaläntti keskeltä Siperiaa sitä varten.

 6. https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000009058440.html

  150 miljardiin voitte lisätä heti varmuudella tulevat kymmenet miljardit maanpettureiden Nato-hävittäjistä, Fortumista, pankeista, Venäjä-pakotteista ja Ukrainasta jne.

  Olette suomalaiset todella syvällä suossa ja tämä on teidän oma vikanne, kun uskotte valehtelevia ja rikollisia viranomaisia ja poliitikkoja, sekä ”lääkäreitä”.

 7. Ei ole mitenkään sattumaa, että iso osa ”maanpettureista” on todellisuudessaan vereltään ruotsalaisia.

  1. Kun katsot listoja vaikkapa Suomen senaattoreista 1900-luvun alusta niin lähes kaikilla niillä on ruotsalainen tai saksalainen nimi. Suomalaiset ovat tässä maassa olleet aina alunperinkin kaukana päättävistä asemista.

 8. https://youtu.be/UWZzWokHRp4

  What the fuck is this? What the fuck is this… Miki Sileonin mukaan Venäjän sotilasdoktriiniin kuuluvat vain hyökkäyssodat, eivät rauhanturvaoperaatiot jne. Sileoni ei joko kerro tai ei tajua, että sekä Venäjä, että Nato ja Israel käyvät molemmat vain ”hyökkäyssotaa”. Kaikenlaiset ”rauhanturvaoperaatiot” ovat vain sodankäynnin erilaisia muotoja ja länsimaat ovat MÄÄRITTÄNEET hyökkäämisen ”rauhanturvaamiseksi”, ”demokratian ja vapauden” levittämiseksi jne. ”Siellä on todella paha diktaattori ja nyt meidän on pakko mennä sinne kaatamaan paha diktaattori, turvaamaan rauhaa ja tuomaan vapaus heille.”.

 9. Eikös tämä Paavo-poikanen olekin saksalaisen upseerin tuotos aviollisen syrjähypyn seurauksena? Siksi Lipponen vaikenee täysin isästään.

 10. Höpö,höpö,,paavo löytyy tiitisen listalta,, kuten monet vielä elossa olevat demarit, berliinin muurin murtuessa, toki pelasi niin itään kuin länteen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*