Marco de Wit 10 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laiton Lehti on kertonut miten Ukrainan vastahyökkäys lännessä eli Khersonin alueella joutui mottiin ja hyytyi totaalisesti. Tästä huolimatta Ukraina nosti panoksia ja nyt yrittää jälleen ratkaisevaa läpimurtoa päinvastaisessa suunnassa eli Donbassissa. Siis vaikka riskinä on joutua todella massiiviseen mottiin.

 

Eli Ukraina pelaa upporikasta tai rutiköyhää!

 

Balakliya kaatunut: Ukraina yhdessä Naton erikoisjoukkojen kanssa yrittää salamasotaa! Nyt Kupyanskin porteilla!

 

 

Rohkea veto ukrainalaisilta, mutta Sun Tzu pitäisi sitä erittäin typeränä strategiana.

 

Toisaalta typeryksilläkin voi joskus olla tuuria varsinkin, jos vastustaja on liian ylpeä ja itsevarma.

 

 

Yksi asia nimittäin näyttää varmalta: Venäjä on yrittänyt luoda ukrainalaisille massiivisen ansan, joka voi jopa ratkaista koko sodan. Tähän viittaa pari faktaa:

 

1. Venäjä tiesi etukäteen tulevasta vastahyökkäyksestä

2. Venäjä ei tuhonnut ukrainalaisten siltoja

3. Venäjä on viikkojen ajan tuonut Kharkivin alueelle valtavasti täydennyksiä

4. Venäjä tiesi jokien käytännössä kuivuneen

5. Tästä huolimatta eturintamaan laitettiin huonoimmat joukot

 

Eli päivänselvä ansa. Kartta kertoo kaiken:

 

 

 

Tästä näkee miten venäläiset käytännössä antoivat ukrainalaisten edetä.

 

 

 

Kartasta näkee, ettei Ukraina ole vielä saavuttanut mitään ratkaisevaa. Se ei ole saanut edes Veseleä puhumattakaan Kupianskia eikä se ole pystynyt ylittämään Oskil-jokea. Sen sijaan ukrainalaiset ovat ottaneet selfieitä pyyheltäessään pitkin poikin aroja.

 

Strategisesti venäläisillä ei pitäisi olla hätää. Heillä on ilmaherruus ja valtava ylivoima sekä tykeissä että tankeissa. Päinvastoin kuin Khersonissa Venäjän on helppo saada täydennyksiä Venäjältä. Itse asiassa sillä on jo valtavat joukot valmiina käynnistämään vastahyökkäyksen pohjoisesta, lännestä ja etelästä SAMAAN aikaan.

 

 

 

Epäilemättä Venäjän päämääränä on ollut houkutella vihollinen valtavaan mottiin eli teurastamoon. Nyt on lähellä, että teurastus alkaa tosissaan. Näin Venäjä saisi vihdoin tuhottua Ukrainan parhaat joukot ja katkaistua sen selkärangan.

 

MUTTA on ansoissa yksi huono puoli. Mitäs jos joku sählää ja ansa ei laukeakaan? Mitäs jos joku rintama vetäytyykin liian nopeasti ja Ukraina käyttää tilaisuutta hyväkseen? Tämä on periaatteessa mahdollista varsinkin Naton jatkuvalla avulla ja tiedustelutiedolla. Ehkä Natolla on vielä joku ässä hihassa?

 

 

Selvää nimittäin on, että ukrainalaiset alkavat päästä kovin lähelle Veseleä. Alkaa olla vaikea uskoa, että tämä kuuluisi Venäjän suunnitelmaan. Jos taas sittenkin kuuluu, niin ei voi kuin ihailla venäläisten taitoa.

 

Totuus selviää tänä viikonloppuna. Joka tapauksessa tämä on OIKEAA sotaa, jossa molemmat nostavat panoksia kattoon asti. Sun Tzu olisi pojista ylpeä.

 

 

Kaunista. Niin kaunista!

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Ukraina pelaa upporikasta tai rutiköyhää: Lukittu venäläiseen teurastamoon vai pakenevat takaovesta?

 1. Tässä on nyt Marco rakas semmone tosielämän fakta että teurastamolle vaeltaa tällä hetkellä jotkut muut kuin ukrainalaiset. Izyumin venäläisillä on täysi meltdown kun ovat huomanneet joutuneensa käytännössä mottiin.

  1. Tämä sinun täydellinen meltdown nähdään lähiaikoina. Tosin silloin sinä vain siirrät maalitolppien, kuten muut feministit: ”En minä niin sanonut. En minä niin tarkoittanut. Otit sanomiseni pois asiayhteydestä. Ymmärsit väärin. ”.

  2. Vain pahantahtoinen viha saa valehtelemaan toisille ja varsinkin itselleen kuinka hiiri voittaa karhun. Kun Suomenkin ulkopolitiikka rakennetaan edellisen kaltaisista palikoista. Tietää se sodassa Venäjää vastaan omien sotilaiden tapattamista kunnes viimeinenkin on kaatunut. Ja ahneat bilderbergläiset globalistit, Pentagon, USA:n aseteoöollisuus hierovat karvaisia käsiään yhteen. Kyse ei ole edes Venäjästä ja Ukrainasta millään tavalla, vaan ”New World Order”:in (yksi maaioilmanhallituksen pysryttämisestä), jossa jo globalistien hallussa oleva siirtomaan (Ukraina) käyttämistä sodassa Venäjää vastaan pyrkimyksenä kaataa Venäjän ITSENÄINEN valtio ja ottaa se ryöstää, raunioittaa, tuhota, murhata ja pilkkoa se pieniksi nukkevaltioiksi. Kunhan etnisiä venäläisiä on murhattu (14 000 on jo silvottu) sellainen kasa, että heitä jää korkeintaan enää 50 000 000 jäljelle. (lensikö nyt lasti seinään?) Ja niin sinusta eikä minustakaan ole eläjäksi kunhan globalistien WEF -teurastamon lihamylly parkeeraa NATO Suomen jo aikaa sitten RAISKATUILLE kunnaille!!!!

 2. Uhkapelaaminen on normaalisti hyvin typerä tapa käydä sotaa, vaikka ymmärrän, että välillä sodissa pitää ottaa isojakin riskejä. Ukraina ottaa kuitenkin jatkuvasti typeriäkin riskejä ja käy typerää meemisotaa.

 3. Äkkiseltään näyttää siltä, että tarkoituksena on salamasodalla edetä Kupianskiin ja vallata se, sekä sen lähimaasto, jolloin venäläisiltä katkeaisi tehokkaasti tie ja rautatieyhteydet monesta suunnasta, jolloin Iziumin aluetta olisi vaikea huoltaa, varsinkin kun sen rautatieyhteys katkaistaan ja sitä voidaan häiritä.

  Kupianskin ympärillä on hyvin tärkeä teiden ja rautateiden solmukohta.

  Tietysti jos tämä ei onnistukaan, ukrainalaiset jäävät venäläisten lihamyllyyn mottiin.

 4. Tämä Ukrainan erikoisoperaatio on ollut erittäin rahakas palkasotureille. 15-18 000$/kk. Jos on luimistellut koko tämän ajan tulen suojissa niin satatuhatnääerjä on maailmassa kohtalaisen paljon lisää. Montakohan suomalaista palkkasoturia on saanut jo 100 000e kasaan?

 5. Ukrainan suvakit ovat saaneet tuloksia! Onko Venäjä niin feministinen, että se ei käytä kunnon pommeja, kuten FOABia?!!
  Tietenkin FABeja täytyy pudottaa ennätysmäärä!

  Jopa jenkit käytti Afganistanissa MOABia!

  Suvakkien eliminointiin ja denazifiointiin tarvitaan kunnon pommeja ja ohjuksia!

  Stop suvakit!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*