Marco de Wit 11 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

1970-luvulla valtamedia väitti maapallon jäätyvän. Pian kuitenkin kävi ilmi, ettei ilmasto jäähdy.

 

1990-luvulla valtamedia alkoi väittämään maapallon lämpenevän. Pian kuitenkin kävi ilmi, ettei maapallo lämpenekään.

 

2020-luvulla valtamedia alkoi varoittamaan ihmisiä ilmaston muutoksesta. Tämä oli helppo ennustaa, koska ilmasto on AINA muuttunut.

 

 

Tämän takia Rooman loppuaikoina lämpötila alkoi alenemaan. Tai siis tarkemmin sanottuna lämpötila alkoi laskemaan, mikä sitten antoi lopullisen kuoliniskun Rooman imperiumille. (Suurempi kuolinisku oli inflaation ja hintasäännöstelyn yhdistelmä.)

 

Keskiajalla lämpötila alkoi vähitellen nousemaan, kunnes Grönlannissa pystyi viljelemään maata. Eikä aikaakaan, kun monia viikinkejä muutti Grönlantiin.

 

 

Keskiajan lopulla lämpötila alkoi taas alenemaan ja seurauksena oli musta surma eli ruttoaalto. (Ei siis mikään virus, vaan aliravitsemuksen edesauttamat tuberkuloosi- yms. bakteeriaallot.)

 

Uuden ajan alussa lämpötila oli niin alhainen, että Thames jäätyi. Hollannin kanaalit olivat usein niin umpijäässä, että niillä järjestettiin markkinoita, kuten monista aikakauden maalauksista näkee.

 

 

Kylmyys tehosti luonnonvalintaa nostaen suuresti keskimääräistä älykkyysosamäärää. Tämä sitten yhdessä Britannian desentralismin kanssa edesauttoi teollisen vallankumouksen syntymistä.

 

Lämpötila alkoi nousemaan vasta 1800-luvulla. Elämme edelleen lämmintä kautta, joka tosin voi minä hetkellä hyvänsä loppua.

 

 

 

 

Ilmastonmuutoshysteria antaa tietysti hyvän syyn valtion vallan lisäämiselle eli tyrannialle. Se on kuitenkin vain yksi monista hysterioista, joita valtamedia on levittänyt.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Ilmastonmuutoshysteria jatkuu entistä hullumpana!

 1. Jättimäiset metsäpalot riehuvat milloin Brasiliassa, Euroopassa, Australiassa…. Ne on sytytetty tahallaan.

  Kaikista suurin pelko on jo toteutunut. Idiootit ovat päässeet lisääntymään liian hyvien olojen seurauksena joista pahimmat ja röyhkeimmät ovat ottaneet hullujen ideologioidensa avulla valta-asemat huipulla.

 2. https://youtu.be/Qjy-gpBAyoM

  Nyt myös ufoja yritetään käyttää ihmisten pelotteluun, valtion kasvattamiseen ja rahan painamiseen. ”Nämä ufot tässä ovat tosi vaarallisia ja meidän on pakko painaa triljoonia lisää omiin avaruusjoukkoihin, koska ufot. Luottakaa valtioon. Kyllä ufoja on olemassa.”.

  CIA levittää tahallaan huhuja ja hysteriaa jostain ufoistakin.

  1. Heh, joo hyvä esimerkki miten valtio voi upottaa rajattomasti rahaa ”turvallisuuden” ylläpitämiseen. Ensin sillä tarkoitettiin suorien ryöstöjen ja murhien estämisestä, mutta vähitellen valtio on ilmoittanut suojelevansa sinua myös vääräuskoisilta, toisinajattelijoilta ja muilta vihapuhujilta. Lisäksi sinua pitää suojella ufomiehiltä. Lisäksi pitää suojella sinua myös itseltäsi!

   1. Myös Trump levittää nyt huhuja jostain ufoista, joita ei ole todellisuudessa tavattu, koska hän haluaa omat avaruusjoukot, jotka voivat orjuuttaa maapallon ja muiden planeettojen uudisasukkaat avaruusjoukoillaan, sekä tietysti lopulta kerätä avaruudesta resursseja JA tietysti omia ne avaruusjoukoilla itselle! Kuinka ahne paska jonkun Trumpin ja Rockefellereiden pitää olla? Täysin pedo-satanistisella tasolla sekä heidän moraalinsa, että ahneutensa.

    HIV:lla, koronatyrannialla, näkymättömillä ”terroristeilla” ja CIA:n lavastamilla ufomiehillä voidaan perustella ja painaa niin paljon rahaa kuin ikinä halutaan ja samalla viedään ihmisten kaikki oikeudet. Ihmiset eivät opi koskaan.

    Elon Muskikin on mielissään, koska hän pääsee sitten osaksi varsinkin tätä Trumpin kartellia 7a jättimäisiä projekteja, sekä kannattaa myös FED:iä. Elon Musk on myrkyllinen satanistimutantti, joka myy itseään eniten tarjoaville. Nyt hän on myynyt itseään lähinnä sionisteille ja Ukrainalle ja myös Trump haluaa ostaa häntä omaan kartelliinsa.

  2. 60- ja 70- luvuilla, kun Lappi piti saada tyhjennettyä ihmisistä, siinä käytettiin ufoilla pelottelua.

 3. Pääministeri Marin kertoi koronan johtuvan ilmastonmuutoksesta ja lääkkeeksi tietenkin tarjotaan esinahattomia myrkkypiikkejä, naamavaippoja ja rajoituksia!

  Onko järkeä vai ei?!!

  1. Jään lisäystä talvella ei valtamedia julkaise, vain kesän aikana tapahtuva luonnollinen jään sulaminen navoilla muistetaan mainita.

 4. Onneksi ruoka maistuu ja uni tulee. Ja vanhalla hiilivety-krematoriolla saa ilmatohörhöjen niskavillat pystyyn.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*