Marco de Wit 11 syyskuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut kuinka Ukrainan vastahyökkäys etelässä Khersonin alueella epäonnistui. Ukraina ei kuitenkaan luovuttanut, vaan heitti pöytään valttikorttinsa: Naton suunnitteleman ja johtaman vastahyökkäyksen pohjoisessa Izyumin rintamalla.

 

Ukrainan pohjoinen vastahyökkäys toteutettiin Naton kalustolla ja kouluttamilla ukrainalaisilla joukoilla höystettynä Naton palkkasotilailla. Koko operaatio oli siis täysin Naton suunnittelema ja johtama. Ideana oli pelata upporikasta tai rutiköyhää.

 

 

Ukraina pelaa upporikasta tai rutiköyhää: Lukittu venäläiseen teurastamoon vai pakenevat takaovesta?

 

 

Naton tiedustelutietoihin luottaen Ukraina otti valtavan riskin hyökätessään syvälle Venäjän linjojen taakse varmistamatta sivustojaan. Niinpä normaalisti Venäjän olisi pitänyt olla helppo homma motittaa ukrainalaiset. Alussa näyttikin siltä, että motitus onnistuu, mutta yksi asia muutti kaiken: Oskil-joki oli kuivunut liikaa!!

 

 

 

 

Käytännössä Oskil-joki ei siis ollut mikään este ukrainalaisille, jotka pystyivät ylittämään sen helposti. Niinpä Ukraina uskalsi jatkuvasti lisätä joukkojaan syvällä taskussa.

 

Tässä vaiheessa Venäjälle tuli eteen erittäin vaikea päätös: Jatketaanko motittamisoperaatiota ottaen riski, että suuri osa ukrainalaisista kuitenkin pääsee joen yli jatkaen pitkälle itään.

 

Periaatteessa Venäjä olisi voinut hyvin jatkaa motittamista, mutta se olisi edellyttänyt totaalista sotaa eli kovia tappioita. Tässä näkeekin Ukrainan edun: Se on valmis uhraamaan tuhansittain sotilaita, kun taas Venäjä yrittää minimoida omia tappioitaan. Venäjä on kyllä valmis uhraamaan Donbassin militian henkiä, mutta EI enää omia palkkasotilaitaan. Niinpä Venäjä päätti minimoida riskit ja vetäytyä Oskil-joen taakse.

 

 

 

 

 

 

Hurja kuvio hurjilla implikaatioilla. Joko Naton suunnittelema operaatio oli todella nerokas tai sitten venäläiset ovat bluffanneet alusta asti.

 

Jälkimmäistä vaihtoehtoa on jo kuukausien ajan kailottanut kuuluisa venäläinen upseeri Strelkov, josta Laiton Lehti on muutaman kerran kertonut. Strelkov johti Donbassin miliisiä 2014 sodassa eli tietää todella paljon sotimisesta. Strelkovin mukaan Venäjän on järjetöntä taistella Ukrainaa vastaan pienellä palkka-armeijalla, koska Ukraina on suuri maa (44 miljoonaa ihmistä) ja tehnyt lähes totaalisen liikekannallepanon.

 

Käytännössä Venäjällä on Ukrainassa sotimassa vajaa 200 000 sotilasta, kun taas Ukrainalla noin puoli miljoonaa, joista tosin varsinaisia kunnon sotilaita ehkä noin 350 000. Lisäksi Ukrainalla on käytössään koko Naton tiedustelukapasiteetti ja tietotaito höystettynä valtavalla ase- ja taloudellisella tuella.

 

 

Kaiken kukkuraksi Venäjä ei halua sotia kunnolla, koska haluaa säästää palkkasotilaidensa hengen ja terveyden. Sen sijaan Venäjä käyttää Donbassin militiaa tykinruokana, mikä tietysti suunnattomasti raivostuttaa Strelkovia.

 

 

Strelkov. Kuvassa linkki Wikipediaan

 

 

Laiton Lehti kertoi tästä problematiikasta pari kuukautta sitten, kun kertoi Putinin rakentavan itselleen maailman parasta yksityisarmeijaa. Tosin aivan kuin monet muut diktaattorit historian varrella Napoleon mukaanlukien, niin Putin rakastaa yksityisarmeijaansa niin, ettei millään haluaisi uhrata sotilaitaan. Karaistaa kyllä, muttei uhrata.

 

 

Onko Ukraina Putinin yksityisarmeijan karaistusuuni, Salusa Secundus?

 

 

Viikon sisällä nähdään pystyykö Venäjä stabilisoimaan rintaman vai pääsevätkö ukrainalaiset Uskil-joen yli. Jos pääsevät kunnolla läpi, niin sitten koko Venäjän rintama saattaa romahtaa dominoefektin tavoin.

 

Jos taas Venäjä pystyy stabilisoimaan rintamat, niin sitten se pystyy säilyttämään valloituksensa ja on taas niskan päällä. Izyumin alue ei nimittäin ole mitenkään ratkaiseva alue. Itse asiassa se saattoi jopa olla riippa Venäjälle, koska sitä oli toisaalta paikoin vaikea puolustaa ja toisaalta sieltä näytti olevan vaikea hyökätä Slavianskin suuntaan mm. ympäröivien metsien ja jokien takia.

 

Jos Venäjän rintama pitää, niin se silti pystyy uhkaamaan Donbassin avainta eli Slavianskia. Tämän takia Ukraina pyrkii nyt raivoisasti valtaamaan avainkaupunki Lymania. (Ks. vasemman puoleinen minikartta.)

 

 

 

 

Kävi miten kävi, niin joka tapauksessa nyt on lähellä, että Putin määrää osittaisen liikekannallepanon. Tähän alkaa jo painostamaan Venäjän yleinen mielipidekin. Ukrainalaiset natsit ovat nimittäin jo aloittaneet teurastamaan valloitetuilla alueilla venäläisten kanssa yhteistyössä olleita. Niinpä nyt KAIKKI Donbassin ja Khersonin alueen siviilit ovat alkaneet pelkäämään, että venäläiset jättävät heidätkin natsien armoille.

 

Ainoa keino palauttaa miehitettyjen alueiden luottamus Venäjään on julistaa yleinen tai ainakin osittainen liikekannallepano. Vähintäänkin on tuplattava venäläisten sotilaiden määrä Ukrainan rintamalla. Eli tehdä, kuten Strelkov on vaatinut alusta asti.

 

 

Itse asiassa saattaa jopa olla, että Venäjä TAHALLAAN yllättäen vetäytyi Izyumin alueelta jättäen venäjämieliset natsien armoille, jotta saisi Venäjän kansan vaatimaan liikekannallepanoa. Fakta nimittäin on, etteivät venäläiset edes yrittäneet evakuoida venäläismielistä väestöä. Tämä oli todella yllättävää ja niin kuvottavan raukkamaista, että haiskahtaa FSB-tyyppiseltä Venäjän kansan manipuloinnilta.

 

 

Tämä on luonnollisesti erittäin huono juttu Suomelle. Venäjällä on kohta tehokas taisteluvalmis miljoona-armeija, jota se voi helposti käyttää myös Suomea vastaan!

 

Itse asiassa Putin on varmasti suunnitellut asian siten, että ensin yrittää voittaa Ukrainan yksityisarmeijallaan samalla, kun varmistaa maapallon 80% tuen. Ja jos Ukrinana valloitus ei onnistukaan, niin siinä vaiheessa natseihin raivostunut Venäjän kansa VAATII liikekannallepanoa.

 

 

Kaiken kukkuraksi tämä sitten tulee helpottamaan myös Kiinan hyökkäystä Taiwaniin. Laiton Lehtihän on ennustanut, että Venäjä ja Kiina ovat suunnitelleet kaiken etukäteen. Ideana on, että jos länsi ei peräännyt, niin Ukrainan ja Taiwanin sodan avulla kaadetaan lännen talous samalla, kun Venäjä ja Kiina järjestävät armeijansa sotakuntoon ja tuhoavat vastustajansa.

 

Nyt on lähellä, että Kiina ottaa Taiwanin ja Venäjä Suomen!

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

 

 

25 thoughts on “Nato-operaatio onnistui: Venäjän Izyumin rintama romahti! Strelkov oikeassa alusta asti? Venäjälle liikekannallepano?

 1. Itse en näe suomessa mitään mitä Venäjä haluaisi. Ei ryssien tarvitse odotella kuin 30v ja jäljellä on jotain afroja jotka eivät aseisiin tartu vaan painuvat takaisin sinne mistä tulivatkin

 2. Miksi Venäjä hyökkäisi pahaiseen Suomeen? Helvetin vaikea taisteluympäristö, kun ei ole aukeita aroja kuin vain länsirannikolla. Vaatisi kymmenkertaisen ylivoiman. Metsät ja järvet muodostavat luonnollisen puolustusmuurin.

  1. Siksi että se tarvitsee satamia ja siksi koska Suomi on niin helppo ja nopea valloittaa. Ensin katkaistaan pohjoismat Oulun korkeudelta ja sen jälkeen vallataan loppu rantakaistale. Sitten onkin merta jota pääsee tähystelemään josko joku koittaisi tulla liki.

   Pitää muistaa että Suomen itäraja on 100% lisää nykyiseen NATO-rajaan.

 3. Todella kuvottavaa myös Venäjältä jos näin on. Sinänsä positiivista kuitenkin, että yleensä venäläiset eivät luota johtajiinsa ja auktoriteetteihinsa pätkön vertaa, joka sitten johtaa kuitenkin siihen, että heitä voidaan kuitenkin manipuloida, jos johtajat ovat todella raakoja ja häijyjä.

  Globalistien nyrkki YK on taas hiljaa ukrainalaisten sotarikoksista, siviilien murhista ja kidutuksista ja valittelee kuinka Venäjä tekee vangeilleen sitä ja tätä. Tästä rikollisesta globalistisesta järjestöstä pitää päästä välittömästi eroon JA pistää heidät kunnon vastuuseen rikoksistaan YK:ssa toimiessaan.

 4. Niin että Venäjä ei onnistukaan Ukrainan suhteen niin se ottaa Suomen.

  Pientä rajaa!

  Venäjällä ole varaa tänne enää tulla. Eikä puhe ole mistään natosta.

  Jos Venäjä lähtee Suomea valloittamaan, niin sitten se Pietarilaisten uhkaus saa ihan uutta pontta Putinin saattamiseen syytteeseen.

  1. Vähän lisää vielä, kun nyt kovasti uutisoidaan Hersonin ja yleensä eteläisten osien suunnitelmia Ukrainan onnistuneeksi disinformaatioksi? Nyt se onkin hyvä asia, kun tähän saakka aina disinformaatiota on pidetty Venäjän vahvuutena Aroa ja vaikkapa joku Saska Snelmannkauranenmikälie heppulia myöten.
   Tämä on sellaista shakkipeliä kyllä. Oikeinko Venäjä on siihen disinformaatioon kompastunut oikeasti?
   Itse toivon Putinille terveyttä ja menestystä, koska hän on tae Suomen suhteen. Hän ei Suomea halua tuhota. Suomi on Venäjälle arvokkaampi myös tälläisenä puolivillaisena turvallisena EU nöyristelijänä. Ruotsissa nyt ainakin vaalien alla Nato on unohdettu kokonaan, miten lie jatkossa. Voi sitä uliulia kun Ylen Auvinen kommentoi, että Ruotsi kääntyy kuoreensa.
   Jotain pahaa pitää tapahtua, että alle 10 vuoden Venäjä tänne rynnii mistään syystä. Jospa Erdogan nyt omasta puolestaan pitää huolta ettei Natojäsenyys toteudu.

   1. Venäjä ei hyökkää seuraavaan kymmeneen vuoteen, mutta sotakiihkoon psyykatut ”suomslaiset” natoinyoilijat hyökkäisivät mielellään Venäjälle. Sehän se suurin pelko tässä on. Putin voi käyttää sitä puolustusargumenttina, Suomen uhalla pelottelemalla venäläisiä.

    1. Juuri noin. Siinähän se uhka on, että täällä on tämä uhittelu päässyt noin suuriin mittoihin Natottelun tuella. Ylellä jo juttu, miten ”jos” Venäjä hyökkää… niin sitten itä-suomalaiset joutuvat evakkoon.
     Anolta varsin sattuvaa twiittausta. Sotaan yllyttäminen. https://twitter.com/TurtiainenAno/status/1568868577184194560/photo/1

     Muistammehan myös mitä Lintilä juuri torstaina pukelsi suustaan, että olemme Ukrainan rinnalla sodassa. Niin tuomittavaa puhetta ja kohta sitä ei varmaan saa tuomita. Mitäs muuten kun joku jossain heitti sellaisen asian, että Lintilällä on jokin suku- tai perheyhteys Henrikssoniin. Sopisi kyllä hyvin kuvaan. Tietääkö joku?

 5. Elon Musk pitää saada oikeaan vastuuseen näiden totaalisten rikollisten tukemisesta ja yhteistyöstä. Hän kuitenkin on tiettävästi kertonut tekevänsä kaikki elämänsä päätökset sen mukaan auttavatko ne pääsemään lähemmäksi Marsia, joten psykooaattisena autistina hän on valmis auttamaan pedofiilisia, pedofiiliterroristeja, sekä tukee FED:iä ja nykyistä keskuspankkijärjestelmää, koska ne mm. rahoittavat hänen valtavia projektejaan, eli kuvio on aivan sama kuin keskiajalla kuninkaiden riistopankkiirien kanssa, joiden taustat olivat, osaatteko arvata mitä taustaa? Todella kuvottava ja rikollinen ihminen. Jos ei mitään muuta, niin ihmisten pitää tietää minkälainen totaalinen ja kuvottava rikollinen Elon Musk on.

 6. Amerikkalaiset ja britit eivät ole koskaan osanneet sotia oikeita sotia, joten veikkaan jotain muuta vaihtoehtoa. Eivät osaa yhtään mitään oikeassa sodassa.

 7. IS tänään. Laittakaa jutussa nimen ”Putin” tilalle mikä tahansa lännen valtio. Siinä on kuvaus myös lännen, siis myös Suomen, poliittinen tilanne. ”Haastajia on paljon, mutta kenelläkään ei ole resursseja tai uskallusta haastaa vallitsevaa poliittista järjestelmää”.

  Samanlaiset diktatuurin otteet Venäjällä ja lännessä. Kansat pidetään pelottelulla ja molemminpuolisella vihanlietsonnalla hallitsijan kurissa ja valmiina mihin tahansa uhrauksiin johtajansa puolesta.

  Valhetta ja vääryyttä molemmat diktatuurit edustavat. Mediat molemmissa etsivät vikoja toistensa johtajista ja järjestelmistä. Orwellilaista meininkiä.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009055115.html

 8. Toisessa maailmansodassa puna-armeija kärsi massiiviset tappiot samalla alueella, kun saksalaiset motittivat heidät. Tuolloin kenraali Zukov vaati joukkojen vetämistä pois alueelta, mutta Stalin ei tähän suostunut ja puna-armeijaa tuhottiin. Myöhemmin Zukov syytti tästä verilöylystä julkisesti Stalinia!

  Ehkä tämä on se syy miksi Venäjän armeija nyt vetäytyi taisteluitta? Ei Venäjän armeija ole aiemmin pelännyt taistella!

  Nyt siellä on lentänyt taas ohjukset ja Ukraina on kärsinyt massiivisia tappioita.

 9. Naton pedofiili-terroristi-huumekauppiaat ja natsien pääsivät kiduttamaan ja terrorisoimaan paikallista siviiliväestöä. Nyt nämä Ukrainan ja muiden maiden rikolliset päästetään vielä Suomeenkin, jossa he tulevat johtamaan Naton Operaatio Gladion salaisia verkostoja ja vainoamaan Suomen valkoista kansaa.

  1. Kyllä. Suomeen siirretään pakolaisiksi väitettyjä miehitysjoukkoja joita ylläpidetään kantaväestön kustannuksella.

   Eli täysin sama toiminta jatkuu mikä on ollut käynnissä vuodesta 2015 saakka. Kannattaa muistaa myös sellainen ”pikku”juttu että Suomi solmi LAITTOMAN isäntämaasopimuksen syyskuussa 2014 ja heti seuraavana keväänä maahamme alkoi virrata isis-terroristeja. Terroristeja tulee myös nyt -tosin hieman vaaleammalla naamalla mutta saman tahon lähettämänä.

   Suomalaisia ajetaan järjestelmällisesti kohti sotaa. Milloin tapahtuu false flag joka tarvitaan kansan saamiseksi (lopullisesti) mukaan tähän kansanmurha-operaatioon?

 10. Kannattaa muistaa, että palkkasotilaatkaan eivät taistelemaan viimeiseen mieheen ja ala kosher-teurastettavaksi, vaan sotiminen on heille lähinnä ammatti. Palkkasotilaat sotivat lähinnä jos heillä on jokin realistinen mahdollisuus pärjätä ja nostaa seuraavat tilinsä.

  Naton palkkasotilaat tuntuvat olevan poikkeus ja Naton palkkasotilailla on kyllä pitkä historia kosher-teurastamiseen joutumisesta, kuten myös Ranskan muukalaislegioonalla. Ranskan muukalaislegioona perustettiin samaan aikaan kuin yksi ryhmä nousi Ranskassa valtaan, joka on hyvin röyhkeä ja hyvin vaikutusvaltainen, mutta et saa sanoa heidän nimeään ääneen, vaikka kaikki tietävät mistä ryhmästä kirjoitan. Juuri siitä ryhmästä.

 11. Miki Sileonilta todella uskomattoman kuvottavaa tukea jatkuvasti pedofiilien, terroristien, massamurhaajien ja huumekauppiaiden terroristijärjestöä Natoa. Minkälainen mies olet Miki Sileoni, vai onko sinussa ollenkaan miestä?

  1. Yleensä näiltä on leikattu kivekset pois ja laitettu tilalle pingispallot. Siinä tuli esitettyä asia joko toteamuksena tai uhkauksena. Suomen kielessä on puutteita aikamuotojen täsmällisen ilmaisun kanssa.

 12. Saastaiset amerikkalaiset ja brittiläiset rikolliset pitää kaivaa esille ja alkaa tuomitsemaan tavallisia imperialistisia amerikkalaisia ja brittiläisiä äärimmäisen ankarasti, koska he kaikki ovat rikollisia ja loisivat rikollisesti kaikista muista kansoista. He eivät myöskään kykene tulemaan toimeen omillaan, vaan koko historiansa ajan he ovat koko ajan joutuneet imemään elintasoa ihmisistä jotka ovat tehneet työt ja joilta he ovat ryöstäneet ja riistäneet elintasonsa. Yksinään nämä ihmiset ovat aina olleet täysin rikollisia loisia.

 13. Ihmisten pitää hyökätä laillisesti satanistin Elon Muskin yrityksiä vastaan ja torjua kaikki ihmisiä hallitsevat ja valvovat sähköautot, sekä Elon Muskin ihmis-sirut. Juuri hän mahdollistaa nyt Naton liittouman satanistien julmuudet Ukrainassa antamalla pedo-Naton rikollisille Star Link-yhteydet. Lopulta tämä mutantti saadaan oikeuden eteen, mutta valitettavasti vasta kun pahuuden imperiumi kaatuu. Hän on kuitenkin ehtinyt tehdä lukenattomia myrkyllisiä mutanttilapsia, jotka tulevat niin ikään vainoamaan tavallisia ihmisiä. Pahuus jatkuu jos ihmiset eivät tuomitse myös satanistien lapsia ja jälkikasvua, sillä he tulevat jatkamaan ihmisten vainoa.

 14. Minä veikkaan että venäjä hyökkää suoomeen. Tulee iso sota. Myös sähkö tulee katkeamaan ensitalvena monesta kodista.osasta kodista sähkön hinta tulee olemaan niinkin korkea avustuksia tarvitaan. Myös talven lumimäärä huolestuttaa minua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*