Marco de Wit 11 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kuningatar Elisabethin kuolema on jälleen kirvoittanut keskustelua monarkiasta. Niinpä Laiton Lehti julkaisi eilen Päivän videon, jossa Monty Pythonin sketsissä kyseenalaistetaan monarkian järkevyys:

 

Päivän video: Monarkia

 

 

 

Lukija kommentoi:

 

“Mutta lopulta valtio kukistaisi itse hallitsijat. Martin Van Creveldin mukaan 1500-luvun lopulla hallitsijat ja heidän alamaisensa olivat jo tietoisia ajatuksesta, että valtiossa oli hallitsijasta erillinen koneisto.

Syntyi uusi sanasto: ilmaukset, kuten “kruunu”, “valtio” ja “yhteiskunta” alkoivat edustaa jotain, jota kuningas ei niinkään hallitsenut, vaan palveli .

Kuninkaat eivät enää saaneet vain hoitaa omia yksityistilojaan. Tämä oli, kuten Spruyt sen sanoo, ” laadullinen siirtyminen henkilökohtaisesta hallinnosta julkiseen auktoriteettiin “. Toisella tavalla, voisimme kuvata tätä siirtymistä yksityisestä maanomistajasta valtion agentiksi .”

https://mises.org/wire/how-monarchs-became-servants-state

 

 

Pitää todellakin paikkaansa, että alunperin kuninkaat olivat vaalikuninkaita, jotka valittiin sekä väliaikaiseksi sotapäälliköksi että välimieheksi/arbitraattoriksi. Kuninkaalla ei siis ollut ylivaltaa eikä verotusoikeutta, vaan päinvastoin hän joutui rahoittamaan virkansa kustannuksen oman maansa tuloista. Kenenkään ei ollut pakko mennä kuninkaan tuomioistuimeen, vaan pystyi myös valitsemaan yksityisen välitysmiehen, joiden päätöksistä syntyi mm. sopimus- ja merioikeus.

 

Kilpailuun perustuva yksityinen välimiesjärjestelmä on valtavasti parempi kuin julkinen tuomioistuinjärjestelmä, koska välimies perustuu vapaaehtoisuuteen. Jos laadit jonkun sopimuksen tai muutat johonkin covenant-sopimuskylään, niin tietysti etukäteen sovit kaikkien kanssa mitä välimiestä käytetään. Sopimuksissa tämä tapahtuu esim. niin, että kumpikin osapuoli valitsee yhden välimiehen, jotka sitten yhdessä valitsevat kolmannen välimiehen. Molemmat sopimuksen osapuolet sitten sitoutuvat välimiesten päätökseen. Jos ei sitten noudatakaan päätöstä, niin menettää esim. jonkun takuurahan ja lisäksi kukaan ei enää halua tehdä sinun kanssa sopimuksia tai päästää sinua heidän asuinalueeseen.

 

Näin välimiesjärjestelmä mahdollistaa vapaan yhteiskunnan. Tosin samalla se tulisi olemaan melko konservatiivinen yhteiskunta.

 

 

 

Kuuluisimpia välimiehiä/arbitraattoreita olivat tietysti Temppelinherrat, joiden rehellisyys oli legendaarista. Niinpä he myös pyörittivät Euroopan ensimmäistä pankkijärjestelmää, joka päinvastoin kuin juutalaiset ei kiskonut törkeitä korkoja eikä luonut rahaa tyhjästä.

 

 

Deus Vult! Temppelinherrojen marssi

 

 

Maailmanhistorian suurin virhe/rikos tapahtui, kun kuningas tietyn ryhmän tukemana kyllästyi Temppelinherrojen ja muiden yksityisten välimiesten kilpailuun ja ilmoitti kaikkien maan asukkaiden olevan PAKKO tulla kuninkaan tuomioistuimeensa ratkaisemaan riitansa.

 

Tämä törkeä oikeusmonopoli sitten mahdollisti seuraavat absurdit asiat, joita valtioiden rahoittama talous- ja valtiotieteilijät ovat satojen vuosien ajan yrittänyt selittää parhain päin:

 

1. Maanomistuksen monopoli/kaavoitus/valtion alueen käsite

 • esti sekession eli kilpailevat arbitraattorit/valtiot kiellettiin pakottaen sinut alistumaan valtion ylivaltaan

 

2. Verotus

 • alussa tuomioistuinmaksu, mutta pian se nousi ”suojelurahaksi”
 • kuningas voi aina väittää olevansa pakotettu nostamaan veroja ”suojellaakseen kansalaisia” poliisilla ja armeijalla
 • käytännössä poliisiin ja armeijaan voi mennä rajattomasti rahaa varsinkin, jos provosoi sotia ja toisinajattelijat julistetaan rikollisiksi

 

3. Lainsäädäntö

 • kuningas teki diilin (parlamentti) aatelisten ja porvarien kanssa lakien tekemisestä
 • mahdollisti monopolien ja kartellien lisäämisen

 

4. Rahamonopoli

 • mahdollisti rahan luomisen tyhjästä
 • alensi tavallisten ihmisten ostovoimaa

 

5. Pankkikartelli

 • perustuu rahamonopoliin
 • vähimmäisvarantopankkijärjestemällä voi luoda enemmän rahaa tyhjästä

 

 

 

 

Niinpä sitten vaalikuninkaista tuli pian perinnöllisiä kuninkaita. Englanti loi ensimmäisenä diabolisen ovelan EPÄSUORAN piiloverotuksen pankkikartellilla eli kehitti tietyn ryhmän tuella vähimmäisvarantopankkijärjestelmän, jonka avulla se sitten pystyi lainaamaan paljon rahaa markkinoilta. (Kansalaisten ostovoimaa alentamalla.)

 

Näin Englanti pystyi ensin luomaan Britannian ja sitten Britannian imperiumin, joka lopulta yhdistettiin USA:n imperiumiin luomalla FED. Näin syntyi juutalaispankkiirien kanssa liitossa oleva Anglo-Amerikkalainen imperiumi, joka johtaa edelleen maailmaa.

 

 

Valtakaavio: Hallitseeko maailmaa WEF vai U$rael?

 

 

Niinpä sitten Laiton Lehti ei ole tuominnut aivan kaikkia kuninkaita ja ruhtinaita. Tällä hetkellä paras eurooppalainen hallitsija on tietysti Liechtensteinin ruhtinasperhe, joka ilmoitti jokaisella Liechtensteinin kunnalla olevan oikeus itsenäistyä tai liittyä Sveitsiin tai Itävaltaan, jos on jotain valittamista ruhtinaan päätöksistä.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Aivan kuin johdatuksesta, niin Liechtensteinin ruhtinasperheellä on Stuarttien jälkeläisinä TÄYSI laillinen oikeus Britannian kruunuun. Alkuperäinen Britannian kuningassuku oli nimittäin Stuartit, jotka eivät suostuneet luomaan huijaavaa vähimmäisvarantopankkijärjestelmää.

 

Niinpä Stuartit syrjäytettiin Mainiossa vallankumouksessa 1689. (Oikea nimi olisi Varkaiden vallankumous, koska juutalaispankkiirien tukemat vallankaapparit perustivat ensi töikseen vähimmäisvarantopankkijärjestelmään perustuvan Englannin keskuspankin, josta lähes kaikki paha on saanut alkuunsa.)

 

Jacobiitit kuitenkin yrittävät monta kertaa saada Stuartit takaisin valtaan. Tässä oli se hyvä puoli, että 1700-luvulla hallitsevat Hannoverit/Windsorit eivät juuti uskaltaneet lisätä kansan riistoa, koska pelkäsivät koko ajan kansannousun nostavan Stuartit takaisin valtaan. Tämän takia juutalais- ja wasp-pankkiirit eivät myöskään uskaltaneet käyttää rahakonettaan kovin paljon. Vähitellen valtion sisäinen valta väheni ja tämä vapaus synnytti teollisen vallankumouksen.

 

Käytännössä Jacobiitit olivat yksi suurimmista syistä Britannian suhteellisen suureen sisäiseen vapauteen ja siten teolliseen vallankumoukseen!

 

 

 

Liechtensteinin kuningasperhe on suora Stuartien perillinen ja on katolisena aina suhtautuen epäilevästi vähimmäisvarantopankkijärjestelmään, vaikka nykyään pyörittäkin yhtä maailman suurinta yksityistä pankkia, joka tosin on keskittynyt vain varainhoitoon. Windsorit ja Liechtensteinit ovatkin monella tavalla toisensa vastakohtia.

 

Kuuluisin Liechtensteinin fanittaja on tietysti Laittoman Lehden sankari, professori Hans-Hermann Hoppe.

 

 

 

H-H Hoppe: Absurdistan

 

 

Laiton Lehti on myös fanittanut Japanin keisarikuntaa, koska sen keisarilla ei ole oikeutta pakkovaltaan. Tästä huolimatta hänellä on Japanissa valtavasti valtaa, koska ihmiset kunnioittavat keisariperhettä vapaaehtoisesti.

 

 

Japanin malli: Nationalismi, manga ja keisari

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

26 thoughts on “Onka Britannia pahuuden imperiumi? Liechtensteinin ruhtinas Britannian oikea vapausmonarkki?

 1. Iso-Britannia on aina ollut totaalisen pahuuden keskus, kuten myös amerikkalaiset, eli britit. Heillä on aina ollut virheelliset ja täysin mielisairaat geenit.

  1. Alusmaitaan ryöstäen ne ovat saaneet sen vähäisen vaurauden joka niillä nyt on. Toivon todella että vielä alusmaina olevat ravistavat itsensä irti tästä impperiumista ja alkavat elämään omaa elämäänsä. Sen jälkeen Britit voivat ruveta itse miettimään että ”Mitähän me tekisimme henkemme pitimiksi”. Eihän sielä valmisteta mitään sellaista jolla maa pysyiyisi hengisssä.

   1. Listaanhan voisi lisätä Hollannin, Tanskan, Saksan, Espanjan, Portugalin ja myös Japanin, jotka ovat nekin ryöstäneet alusmaitaan ihan huolella. Japanin tapauksessa Korean niemimaata on ryöstelty ties miten pitkään.

 2. Hallinnolla on aina tavoitteena lisätä omaa valtaansa. Kuinka se käy? Säädetään lisää rajoituksia, nostetaan veroja ja lisätään veroluonteisia pakollisia maksuja sekä luodaan vahva kontrollijärjestelmä vakoilemaan ihmisiä.

  Se järjestelmä perustuu suureen määrään koulutettua joutoväkeä. Lisätään turhia suunnittelijoiden ja valvojien virkoja. Jokainen uusi virka on naula ihmisten vapauksien arkkuun.

 3. Sanna Marinin naamassa on yhdennäköisyyttä Elisabet kakkosen naamaan. Onko tekoäly on valinnut Marinin pääministeriksi naamataulun perusteella ?

  Nyt tiedätte miltä Marin näyttää ysikymppisenä. Bilekunngatar. Marin on yhdistelmä Greta Thunbergia ja Elisabet kakkosta. Ei hän näytä aitosuomalaiselta.

   1. Päinvastoin kannattaa vapautta oikeutta elämään. Tuckerhan mainitsee tuossa Magna Cartan eli Britannian julkista valtaa rajoittava säädöskokoelma vuodelta 1215

    ja Habeas corpuksen , jonka tarkoitus on estää mielivaltaiset vangitsemiset ja varmistaa henkilön pidätyksen laillisuus.

    T. Carlson mainitsee myös Britannian tuoneen muutakin sivistystä maailmaan protestanttisine uskontoineen ja upeine rakennuksineen.

    Näiden syiden takia siis musta naisprofessori Uju Anya twiiteillään hyökkäsi kuningatar Elisabeth II vastaan.

    1. Britannia ei kai koskaan ole ollut täysin proteestanttinen, eikä protestanismi sikäli ole ollut valtion uskonto. Toisin kuin pohjoismaissa, joita kaiketi voi pitää tässä edellä kävijöinä.

 4. Elisabet ja muut Iso-Britannian kuningattaret ovat Saatanan totaalisen pahuuden sekasikiö-huoria. Nytkin Suomessa oleskelevat rikolliset britit osoittavat uskollisuuttaan Saatanalle ja hänen huora-kuningattarelleen.

 5. https://youtu.be/v8urF61c-BM

  Saatanan kuningas Charles jota kaikki nyt palvovat takapuoli pystyssä oli juuri se henkilö joka julisti Great Resetin alkaneeksi, sekä kokeellisia injektioita ja nyt ihmiset siis palvovat tätä satanistia, kuten myös hänen totaalista huoraansa.

  1. Nimetön:”Saatanan kuningas Charles jota kaikki nyt palvovat …”

   Paljon isompi ongelma on valtion palvonta…

   ”…valtiot ovat ohittaneet ja korvanneet hallitsijat todellisena lähteenä. laillisella ja sotilaallisella vallalla omilla alueillaan. 

   Nykyaikaiset valtiot ovat sittemmin laajentaneet tätä valtaa paljon pidemmälle kuin mitä kunnianhimoisimmatkin hallitsijat menneiden vuosisatojen aikana unelmoivat.

   Lopulta monarkeista tuli valtion lisäyksiä, eikä päinvastoin, kuten hallitsijat alun perin tarkoittivat.”

   ”Nykyään monet Euroopan valtiot sietävät institutionaalisia monarkioita. Näiden instituutioiden miehet ja naiset ovat nykyään usein cheerleadereita sodan aikana. Tai niitä voidaan käyttää valtion tukemiseen avoimesti sen vihollisia vastaan, kuten kun Espanjan kuningas Felipe puuttui asiaan tuomitsemaan katalaanien eroajia..”

   Artikkelista:  Kuinka monarkeista tuli valtion palvelijoita

   Kuten Laiton Lehti kirjoitti sekessio eli vallan hajauttaminen (kilpailun salliminen) on elintärkeää puolustaessa yksilönvapautta valtion hirmutyranniaa vastaan.

 6. Hyvin monet menivät varmasti mieluusti Temppeliherrojen oikeuteen, koska olivat taatusti sekä osaavia, että äärimmäisen rehellisiä ja korruptoimattomia. Pahuus kuitenkin voitti lopulta yhden ryhmän johdolla, jonka nimeä ei saa sanoa, mutta kaikki kyllä tietävät ryhmän. Lisäksi Ranskan kuningas oli valtavasti velkaa Temppeliherroille, jolloin tämä satanisti liittoutui ryhmän kanssa jonka nimeä ei saa sanoa ja kidutti, sekä murhasi Temppeliherrat.

 7. Charlemagne lisäksi tuhosi lukuisat sekessoituneet kristityt piirit ja pakotti heidät kaikki yhden valtiokirkon alle.

  1. Erittäin tärkeä pointti! Ilman Kaarle Suurta germaanit olisivat voineet luoda oman kilpailevan valkoisen sivilisaation. Mutta ketkäs sitä Kaarlea rahoittivatkaan???

   1. Aivan samaan tapaan kuin Mao ja kaikki muut, Ranskan kuningas näki lukuisat yksittäiset ja itsenäiset perheet ja yhteisöt uhkana vallalleen, sillä miten voit hallita ja seurata ihmisiä jotka ovat täysin itsenäisiä ja jokainen on omassa piirissään, etkä voi ostaa jotain yhtä tai muutamaa pappia johtamaan heitä harhaan, vaan kaikki seuraavat vain Jumalaa? Diktaattorit haluavat pakottaa kaikki suurempiin ryhmiin ja yhden auktoriteetin alle, jotta voivat alkaa hallita ja seurata heitä paljon tehokkaammin.

  2. > val­ti­okir­kon al­le

   Val­tio «vai­no­aa» kirk­ko­ja ja juu­ta­lai­sia eri­tyi­ses­ti sil­loin, kun niil­lä on omai­suut­ta.

   Nyt val­ti­oil­la on «ko­vat ajat» ja tu­lem­me nä­ke­mään Lat­vi­an kir­kon hal­tuun ot­ta­mi­sen jäl­keen usei­ta kirk­ko­jen pa­kot­ta­mi­sia osak­si val­ti­on agen­daa.
   –   Sii­nä ohes­sa, ai­van kuin huo­maa­mat­ta, kir­kon omai­suus «tur­va­taan» vaih­ta­mal­la se val­ti­on ta­kaa­miin vel­ka­kir­joi­hin.

   Ve­nä­jä on vain te­ko­syy val­ti­on toi­min­nal­le.
   –   Te­ko­syyk­si kel­paa mi­kä ta­han­sa, jol­la kan­sa saa­daan tot­te­le­maan.

   Schwa­bin agen­da on yk­si kirk­ko­kun­ta mui­den jou­kos­sa.
   –   Se on lah­ko­lai­suut­ta, kos­ka vain pie­ni eliit­ti on hu­rah­ta­nut sii­hen op­piin.

   Mar­tin Armst­ron­gil­la on lu­kui­sia esi­merk­ke­jä sii­tä, mi­ten vel­kaan­tu­nut val­tio de­mo­ni­soi omat vel­ko­jan­sa vain ta­ka­va­ri­koi­dak­seen hei­dän omai­suu­ten­sa tai kiel­tää kirk­ko­kun­nan vain ot­taak­seen hal­tuun­sa kir­kon va­ral­li­suu­den. Täs­sä yk­si
   –   De­mo­ni­zing Your Op­po­nent
   –   Ny­ky­ään mo­nen val­ti­on suu­rin vel­ko­ja on sen oma kan­sa, jo­ka on tul­lut vel­ko­jan ase­maan «kaik­kea kai­kil­le» po­li­tii­kan vuok­si: Elä­ke­ra­has­tot on jo so­si­ali­soi­tu, nyt on jäl­jel­lä vain ri­kok­sen peit­te­ly (Kii­nan ja Ve­nä­jän syy) tai raa­ka edun­saa­jien mur­haa­mi­nen (elä­ke­läi­set on ro­ko­tet­ta­va).

   Tuos­sa lin­ki­te­tys­sä ar­tik­ke­lis­sa ker­ro­taan kuin­ka Rans­kan val­lan­ku­mouk­sen jäl­keen uu­si ra­ha si­dot­tiin mil­loin maa­omai­suu­teen, mil­loin mi­hin­kin.
   –   Mie­len­kiin­tois­ta on, et­tä nyt sa­ma jär­jes­tel­mä on tu­los­sa uu­des­taan käyt­töön: (va­luu­tan ro­mah­duk­ses­ta joh­tu­vaa) kä­siin rä­jäh­tä­viä säh­kön hin­to­ja yri­te­tään hil­li­tä ja­ka­mal­la kan­sal­le (di­gi­taa­li­sia) os­to­kort­te­ja.
   –   Se­hän on ra­haa, jo­ka on si­dot­tu re­aa­li­seen hyö­dyk­kee­seen: ener­gi­aan.

   Ra­ken­teel­li­ses­ti il­mas­tous­kon­to pe­rus­tuu Raa­mat­tuun.
   –   Kun alis­tut or­juut­ta­jie­si tah­toon, niin kuo­le­man jäl­keen si­nut pal­ki­taan. Tu­le­vat su­ku­pol­vet lä­het­tä­vät si­nul­le ne ra­hat, jot­ka omis­ta­ja­si va­ras­ti tä­nään.
   –   tie­tä­en, et­tä mi­tä hy­vää ku­kin te­kee, sen hän saa ta­kai­sin Her­ral­ta, ol­koon­pa or­ja tai va­paa

   Ra­ken­teel­li­ses­ti uu­si maa­il­man­jär­jes­tys pe­rus­tuu siir­to­maa­jär­jes­tel­mään.
   –   Mei­dän on va­ras­tet­ta­va Ve­nä­jän ja Kii­nan hal­lus­sa ole­va omai­suus tul­lak­sem­me rik­kaik­si.
   –   Vain toi­sil­ta va­ras­ta­mal­la voi ri­kas­tua.
   –   Sil­loin kun toi­sil­ta va­ras­ta­mi­nen lo­pul­ta ei enää ole mah­dol­lis­ta, jär­jes­tel­mä ro­mah­taa.

 8. Vihollisemme MÄÄRITTELEE kaiken aina parhain päin. Mainio Vallankumous, Suuri Sota (Great War) jne. Kaikki kauhea ja paha on saatu käännettyä määritelmällisesti kuulostamaan hyvältä ja hienolta.

 9. Tämä Saatanalle omistautunut perhe tuhoutuu lopulta ja Jumala voittaa. Saatanan huorakuningatar kuoli jo, osa perheestä raiskaa pikkulapsia ja rappeuttaa entisestään sisäsiittoista perimäänsä.

 10. Charles on täysin naurettava höntti käppänä, jonka toilailuille tullaan vielä nauramaan enemmän kuin USA:n nykyisen valepresidentin!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*