Marco de Wit 12 syyskuun, 2022

 

Laiton Lehti ei usko Maailman Talousfoorumin Klausin johtavan yhtään mitään.

 

Sen sijaan hän on tehokas eliitin koordinaattori, joka kannustaa toteuttamaan globalistista agendaa.

 

Siinä mielessä hän on yksi maailman vaarallisimpia ihmisiä.

 

 

 

8 thoughts on “Päivän video: Nollaus

 1. Klaus Schwab on kuin suomalainen huora, joka innostaa muita Suomen suomalaisia huoria kaatamaan koko yhteiskunnan, mädättämään kristinuskon, perheet ja lapsia. Perusongelma ovat lopulta suomalaiset naiset itse, joissa ei ole yhtään mitään minkä puolesta uhrautua, kärsiä ja taistella. Ei kukaan mies ala taistelemaan suomalaisten huorien puolesta ja Laiton Lehti tietää tämän tasan tarkkaan. Vaikka miehet olisivat mitä, niin eivät he ala uhrautumaan suomalaisten huorien puolesta, koska vika on lopulta täysin naisissa itsessään, jos suomalaisia lehmiä voi oikeasti edes sanoa naisiksi. Loukkaus oikeita naisia kohtaan verrata heitä rumiin, kiittämättömiin ja uskottomiin suomalaisiin huoriin.

  1. Niinpä. Suomalaisista naisista on vain 20% ok tapauksia ja 80% täyttä idiotimia. Miehisssä se jakaantuu tasaisemmin, mutta lopputuloksena koko väestöstä yli 50% kannattaa tätä nykyistä hulluutta ja perikatoa.

  2. Oletko samaa mieltä omasta äidistäsi ja naispuolisista sukulaisistasi?

   Monikon ja yksikön sekoittaminen samaan lauseeseen viittaa siihen että et ole suomalainen.

   Kukaan hyvän itsetunnon omaava nainen suomesta tai ulkomailta ei tietenkään ole kiinnostunut naisten vihaajista tai naisten ja eläinten sortajista.

   Viha pysäyttää ihmisen kehityksen täysin. Se tulee hyvin selvästi esiin sanoista mitä toistat aina uudestaan, kuten sanat huora ja lehmä.

   Viittaat Kristinuskoon …? Vaadit paljon muilta, mutta samat vastimukset eivät päde sinuun itseesi.

   Jos haet vikoja ihmisistä, niin helpoin tapa on aloittaa pikaisesti muutos omista vioistasi ensin.

   That’s it!

   1. Kyllä kaikilla on tiedossa kuinka suomalaiset lehmät ovat täynnä itseään ja heillä on ”hyvä itsetunto”.

    Oletko itse nainen vai jokin naisten sympatiaa nuoleskeleva betamies? Luuletko, että naiset jotenkin kunnioittavat sinua yhtään enempää tai arvostavat sinua siitä hyvästä, että nuoleskelet heitä?

 2. Laiton Lehtikin on levittänyt myyttiä, jonka mukaan muita ”älykkäämmät” johtavat maailmaa ja yhteiskuntia, mikä ei pidä mitenkään paikkaansa. Juuri tämän takia he yrittävät nytkin pitää kaikin voimin kiinni ihmisistä, koska he ovat kyvyttömiä vammaisia, jotka eivät tule toimeen omillaan, juuri kuten britit ja amerikkalaiset kyvyttömänä kansana. Heidän ainoa toivo on pakottaa ja yrittää aina loisia muista jotka tuovat heidän elintasonsa. Yksin he eivät koskaan pystyisi yhtään mihinkään.

 3. Hahhah. Olet niin väärässä naisten suhteen. Naiset nimenomaan rakastavat naisten vihaavia ja jopa ns. kusipäisiä miehiä ja halveksivat heitä nuoleskelevia ja naisille alistuvia miehiä. Vähät väliä mitä naiset ajattelevat miehistä.

  Tietysti olen samaa mieltä myös monista naissukulaisistani.

  Useimmissa suomalaisissa naisissa ei ole mitään kristillistä, hienoa, arvokasta, ihailtavaa, kaunista ja naisellista. Kaikki suomalaiset miehet tietävät tämän.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*