Marco de Wit 12 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Ukraina teki tällä viikolla läpimurron Izyumin rintamalla ja Venäjä veti joukkonsa Uskil-joen taakse luovuttaen käytännössä koko Kharkivin alueen Ukrainalle. Tämä on ollut valtava yllätys ja nyt ukrainalaiset ja natottajat ovat ekstaasissa, vaikka sodan kulun kannalta mitään ratkaisevaa ei ole vielä tapahtunut.

 

 

 

 

Monet venäläisetkin ovat kuitenkin alkaneet epäilemään romahtavatko myös Venäjän muut rintamat. Kuuluisin venäläinen pessimisti on tietysti Donbassin joukkojen entinen komentaja Strelkov. Hänen mukaansa on hulluutta taistella pienellä noin 200 000 palkka-armeijalla yli 40 miljoonan ihmisen Ukrainaa vastaan varsinkin, kun Ukraina on suorittanut lähes totaalisen liikekannallepanon pyrkien lännen avulla kouluttamaan yli puolen miljoonan miehen armeijan.

 

Nato-operaatio onnistui: Venäjän Izyumin rintama romahti! Strelkov oikeassa alusta asti? Venäjälle liikekannallepano?

 

 

Strelkovin mukaan Venäjän rintamat ovat niin alimiehitettyjä, että Ukrainan läpimurrot voivat synnyttää jopa dominoefektin romahduttaen koko Venäjän rintaman. Luonnollisesti ukrainalaiset ovat nyt samaa mieltä Strelkovin kanssa ja uhoavat ajavansa venäläiset pois Ukrainasta. Suurisuisimmat ukrainalaiset uhoavat Ukrainan pystyvän Naton tuella tuhoamaan koko Venäjän armeijan ja valloittavansa koko Venäjän!

 

Kannattaa siis huomata, että tässä on useampi voiton määritelmä.

 

0. Ukrainan kansan säilyy

1. Estää Venäjää valloittamasta KOKO Ukrainaa

2. Pysäyttää Venäjän eteneminen

3. Pysäyttää Venäjän eteneminen jollain rintaman osalla

4. Valloittaa takaisin pienen osan miehitetyistä alueista

5. Valloittaa takaisin kaikki miehitetyt alueet

6. Laajentaa Ukrainaa

7. Valloittaa koko Venäjän

 

Sotamoraalin ylläpitämiseksi kannattaa omaksua määritelmä 1. Näin sekä Ukraina että länsimedia ovat tehneet alusta asti. Sama tehtiin aikanaan Suomessa menestyksekkäästi, kun suomalaiset kuvittelivat voittaneensa Neuvostoliiton, vaikka hävisivät taistelukentällä ja saivat säilyttää itsenäisyytensä VAIN JA AINOASTAAN, koska Venäjä halusi keskittää joukkojaan etelämmäksi Saksan tuhoamiseksi ja Itä-Euroopan valloittamiseksi.

 

Määritelmä 1 on siis itseään huijaavan betakansan määritelmä, joka itse asiassa onkin identtinen feministisen maalitolppia siirtelevän logiikan kanssa. 1-määritelmä tietysti johtaa siihen, ettei uho lopu ennen kuin vahvempi maa tuhoaa heikomman kokonaan.

 

Tosin tämän jälkeen harhainen kansa voi siirtyä 0-määritelmään eli selittää moraalisesti voittaneensa sodan, koska koko kansaa ei ole tuhottu, vaan se voi joskus myöhemmin nousta uudelleen sotimaan ja tuhota vihollisen. Tällainen harhainen asenne on tietysti Itä-Euroopan kansoilla. Itse asiassa sitä suurempana kuin mitä pienempi kansa on kyseessä.

 

Kauhistuttavampana/sairaimpana esimerkkinä tietysti lilliputti Viro, jolla on äärimmäisen suuri suu verrattuna äärimmäisen pieniin rahkeisiin. Niinpä se on historiansa aikana valloitettu yhä uudestaan ja uudestaan. Tämän takia se sitten pyrkii aina menemään piiloon jonkun suuren maan lahkeisiin eli Ruotsin, Saksan tai Naton lahkeisiin, joiden turvasta se sitten isottelee Venäjälle. Järjetön uho onkin aina betamiesten ominaisuus, jonka loogisena kääntöpuolena onkin raukkamainen pelkuruus ja pakonomainen tarve alistua totaalisesti suurelle liittolaiselleen.

 

Pahinta on, että tämä kaikki sitten johtaa ikuisiin verikostoihin, jossa vahvemman on PAKKO käyttää yhä enemmän väkivaltaa naapureidensa tuhoamiseksi. Lopulta on pakko yrittää eliminoida KOKO naapurikansa naisia ja lapsia myöten. Ei ihme, että Itä-Euroopassa on tuhansia vuosia ollut äärimmäisen raaka verikostojen kierre. Pahinta on, että nyt natottajat ovat viemässä myös Suomen verikostojen kierteeseen isottelemaan Venäjälle.

 

Voiko Venäjää syyttää, että se pelkää vihollistensa jälleen hyökkäävän? Siihen Venäjä on tottunut, koska sillä ei ole luonnollisia rajoja. Ja vaikka paikoin olisikin – kuten Suomen kanssa – niin muut suurvallat ja varsinkin länsi ovat satojen vuosien ajan yhä uudelleen ja uudelleen organisoineet lähes kaikki naapurikansat Venäjää vastaan.

 

Onko Venäjä paranoidi vai ollut hyökkäyksen uhrina jo 10 kertaa (maagisesti?) 100 vuoden välein?

 

 

Suurvaltojen ja varsinkin länsimaiden siis KANNATTAA yllyttää Venäjää ympäröiviä pikkukansoja järjettömään uhoon ja verikostojen kierteeseen, koska se käytännössä pakottaa ne hakemaan apua ja alistumaan suuren läntisen suojelijan vallan alle. Tämän takia Ukrainakin on nyt antanut koko taloutensa lännen globalistifirmojen käsiin ja kulttuurinsa pridettäjien käsiin.

 

Nato ja EU painostavat Ukrainaa lisäämään pridetystä! Oikeisto hiljaa kaikkialla!

 

 

Ei siis ihme, että läntinen valtamedia on käyttänyt voiton 0- tai 1-määritelmää. Eli se on jatkuvasti esittänyt Ukrainan voittajana, vaikka se on jo menettänyt lähes koko Itä- ja Etelä-Ukrainan!

 

Nato: Venäjä ei voi voittaa Ukrainan sotaa! (Määritelmällisesti)

 

 

Nyt läntinen valtamedia on saanut vettä myllyynsä toisaalta Izyumin valtauksesta ja toisaalta Strelkovin puheista. Palataanpa siis maan päälle ja katsotaan mitkä ovat tosiasiat:

 

1. Maailman tehokkain palkka-armeija

Ensimmäinen ja YLIVOIMAISESTI tärkein fakta on, että Venäjä on vallannut valtavia alueita suhteellisen pienellä noin 200 000 miehen palkka-armeijalla. Tämä kertoo todella paljon Venäjän armeijan pätevyydestä ja tämän takia Laiton Lehti on sanonut sen olevan maailman ylivoimaisesti paras armeija.

Kiovan valloitusyrityskin oli selvästi vain hämäys maayhteyden saamiseksi Krimille, kuten legendaarinen Marinus eli kenraali Paul Van Riper on myös todennut.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

2. Palkkasotilaiden säästäminen

Toinen hyvin tärkeä fakta on, ettei Venäjä enää halua uhrata palkkasotilaitaan. Sen sijaan Venäjä on keskittynyt tykistön käyttämiseen ja askel askeleelta tapahtuviin motitusyrityksiin. Putinilla on selvästi eräänlainen Salusa Secundus-taktiikka, jolla annetaan palkkasotilailla todella korvaamattoman arvokasta taistelukoulutusta.

 

Onko Ukraina Putinin yksityisarmeijan karaistusuuni, Salusa Secundus?

 

 

3. Proxy-armeija

Venäläiset ihan oikein korostavat, että Ukrainan armeija on USA:n ja Israelin sijais- eli proxy-armeija. Venäläiset (ja länsimaat) ovat kuitenkin hiljaa siitä, että myös Venäjällä on oma – ja vieläpä hyvin edullinen – proxyarmeija eli Donbassin militia. Käytännössä Venäjä on antanut sille taisteluvastuun koko Donbassissa ja Kharkivin alueella, VAIKKA suuri osa militian sotilaista on reservistejä eikä varsinaisia oikeita sotilaita.

Venäläiset kyllä huolehtivat tykistöstä, ilmasodasta, tiedustelusta, erikoisoperaatioista ja suuremmasta strategiasta, mutta etulinjan sotilaat ovat usein Donbassin reservistejä MYÖS muilla rintamilla. Donbassissa ja Krimillä on nimittäin yli 7 miljoonaa ihmistä ja siellä on toteutettu täysi liikekannallepano. Joukossa on paljon erittäin hyviä sotilaita, mutta enemmistö on selvästi tykinruokaa.

Tämän takia ukrainalaiset pääsivät nimenomaan läpi Donbassin militian vastuulla olevalla Izyumin rintamalla. Moni ei tätä kuitenkaan tajua, koska länsi haluaa liioitella menestystään ja Venäjä ei taas kehtaa kertoa totuutta omalle kansalleen.

 

4. Läntinen aseapu Ukrainalle

Koska Venäjällä on Ukrainassa vain noin 200 000 sotilasta, josta suuri osa vielä heikosti koulutettuja Donbassin reserviläisiä, niin Venäjä ei edes yrittänyt katkaista Ukrainan yhteyttä länteen. Käytännössä Venäjä antaa Ukrainan aina uudestaan ja uudestaan aseistaa itsensä lännen aseilla. (Tosin jotkut ovat epäilleet, että tämä on Venäjän strategia tyhjentää lännen asevarastot.)

 

5. Ei laajoja pommituksia

Venäjä ei ole pommittanut Ukrainaa läheskään yhtä raakasti kuin mitä USA pommitti Irakia. Osittain tämä johtuu siitä, ette Ukraina on veljeskansa. Käytännössä Venäjä kuitenkin antaa jostain ihmeen syystä koko ajan siimaa Ukrainalle. Se ei ole edes yrittänyt kunnolla katkaista Ukrainan liikenneyhteyksiä siltoineen tai edes sähkö- ja tietoverkkoja!

 

Miksi Venäjä on pommittanut Ukrainaa niin vähän? (Kuukaudessa saman kuin USA Irakissa 1 päivässä?)

 

 

6. Strategiset vetäytymiset

Kaikista näistä asioista johtuen Venäjä pelaa rintamalla hyvin varovasti. Niinpä se myös usein suorittaa sekä taktisia että strategisia vetäytymisiä. Tämä säästää valtavasti sekä miehiä että myös kalustoa. Lisäksi Venäjä tarvittaessa suoristaa rintamia ja parantaa strategista tilannetta. Sotilaallisesti tämä riskien minimoiminen on pienelle armeijalle usein järkevää, mutta moraalisesti hyvin arveluttavaa, koska käytännössä se tarkoittaa venäläismielisten jättämistä natsien koston armoille.

Venäjällä ei kuitenkaan ole muuta vaihtoehtoa, koska heillä on yksinkertaisesti liian vähän sotilaita noin 1500 kilometriä pitkän ja hyvin aktiivisen rintaman hallitsemiseksi. Ehkä tämän takia venäläiset vetäytyivät myös suhteellisen hyödyttömältä ja vaikeasti puolustettavalta Kharkivin alueelta, jotta voivat siirtää sieltä sotilaat YLIVOIMAISESTI tärkeämmälle alueelle Etelä-Ukrainaan eli Krimin ja Venäjän yhdistävälle maasillalle.

Kaiken kukkuraksi tämä joukkojen siirto tehtiin erittäin tehokkaasti ilman juuri mitään omia tappioita samalla kun ukrainalle aiheutettin valtavat tuhansien miesten tappiot. Bonuksena tai ehkäpä ykköspäämääränä vielä Venäjän kansan herättely sotaan ja liikekannallepanon tarpeeseen.

 

 

1+2+3+4+5 = Venäjän voima

On siis täysin selvää, että Venäjä on tähän mennessä taistellut vain toisella kädellään. Venäjä ei todellakaan ole paperitiikeri, vaan päinvastoin. Se on suhteellisen pienellä Putinin yksityisarmeijalla ja Donbassin militialla valloittanut tärkeän maasillan ja valtavan suuren maa-alueen Euroopan toiseksi suurimmalta maalta, jossa on 44 miljoonaa ihmistä. Siis vaikka näitä Nato on 8 vuoden ajan aivopessyt ja kouluttanut luoden venäläisiä vihaavan suuren sotilaskansan ja rakentaen maailman kovimmat linnoitteet Donbassin rajalle.

 

Jos Venäjä päättäisi tehdä täyden liikekannallepanon eli aloittaisi sotimaan tosissaan, niin se jyräisi Ukrainan alta aikayksikön. Tämän jälkeen se pystyisi valloittamaan myös suurisuiseksi muuttuneen Suomen.

 

Itse asiassa tämä voi hyvin olla suunnitelmana. Ehkä Venäjä on TAHALLAAN edennyt alussa hitaasti askel askeleelta vältellen palkkasotilaidensa käyttöä, tehokkaita pommituksia, yleistä liikekannallepanoa ja sotataloutta seuraavista syistä:

 

1. Kansainvälinen tuki

Ehkä Venäjä on halunnutkin edetä vain askel askeleelta samalla ikäänkuin kokeillen kepillä kansainvälistä jäätä. Nyt on kuitenkin jo selvää, että noin 85% maailman väestöstä ei välitä, vaikka Venäjä liittäisi koko Ukrainan itseensä ja sitten hyökkäisi Suomeen.

Suurin osa maailmasta on sitä paitsi kyllästynyt lännen jatkuviin pakoteuhkailuihin ja haluaa moninapaisen maailman.

 

Yle vihdoin myöntää enemmistön maailman väestöstä tukevan Venäjää!

 

 

2. Kiinan tuki

Venäjä ja Kiina varmasti tekivät diilin jo 2014 sopien kaikesta etukäteen, mutta tästä huolimatta Venäjä ei ole täysin luottanut Kiinaan, joka yrittää välttää pakotteita. Nopeasti Kiinakin kuitenkin huomasi Venäjän diplomaattisen voiton ja sen faktan, että 85% maailman väestöstä vähät välittää Ukrainan sodasta.

 

Lisäksi Kiina järkytyksekseen huomasi, ettei USA suinkaan ole yrittänyt lähentyä Kiinan kanssa, vaan päinvastoin alkoi uhkailemaan Kiinaa jopa niin paljon, että syntyi Taiwanin kriisi. Tämä kaikki on taatusti sinetöinyt Venäjän ja Kiinan liiton sekä saanut Kiinan vakavasti harkitsemaan sotatoimia Taiwania ja tarvittaessa myös USA:n lentotukialuksia vastaan.

 

Kannattaa myös muistaa, että USA:n uhittelu vahvisti entisestään Xin asemaa Kiinan johdossa. Niinpä Kiina on entistä lojaalimpi Venäjän liittolainen. Tämä Kiinan tuki Venäjälle on sitäkin tärkeämpää, että se pystyy tarvittaessa siirtämään osan Siperian joukoistaan Ukrainan ja Suomen rintamille samaan tapaan kuin toisessa maailmansodassa.

 

Saako Venäjän ja Kiinan liitto sionistit synnyttämään III maailmansodan?

 

3. Turkin tuki

USA yritti kaataa Turkin presidentti Erdogania järjestämällä vallankaappauksen, mutta viime hetkellä Venäjä auttoi Erdogania estämään sen. Käytännössä Venäjä pelasti Erdoganin hengen.

Tämän lisäksi Venäjä tarjosi Turkille loistavaa diiliä: Venäjä dumppaisi vanhat liittolaisensa eli Turkin pahimmat viholliset, Kreikan, Armenian ja kurdit, jos Turkki suostuisi pysymään neutraalina Ukrainan sodassa ja mahdollisessa USA:n ja Venäjän sodassa. Tämä kävi hyvin Turkille varsinkin, kun sai vapaat kädet hyökkäillä kurdien kimppuun. Venäjä myös antoi turkkilaisen Azerbaidanistanin valloittavan suuren osan Venäjän ikiaikaisen liittolaisen, Armenian alueita.

Lisäksi Venäjä ja Kiina vielä laittoivat kirsikan kakun päälle eli tarjosivat edullista energiaa ja laajaa taloudellista yhteistyötä.

Niinpä Turkki tulee vähintäänkin hidastamaan Ruotsin ja Suomen Natojäsenyyttä, kunnes Venäjä on voittanut Ukrainan ja pystyy tarvittaessa siirtämään joukkonsa Suomen rajalle.

 

Turkki esti Naton laajentumisen, koska Putin dumppasi lilliputtikolmikon. Dosentti Markku Salomaa pihalla!

 

 

4. Lännen talouden romahduttaminen

Laiton Lehti piti järjettömänä Venäjän hyökkäystä Ukrainaan, koska Venäjän olisi tietysti kannattanut odottaa vielä pari vuotta, että läntinen kasinotalous romahtaa. Toisaalta ehkä Putin ja Xi pelkäsivät, että läntinen talouslama ei olisi tarpeeksi syvä.

 

Lännen talous olisi nimittäin romahtanut totaalisesti jo aikaa sitten, ellei Kiinan säästämisaste olisi sitä pelastanut yhdessä markkinatalouden leviämisen kanssa. Länsi on siis koko ajan uponnut syvemmälle kartellitalouteen, kun taas kehitysmaat ovat siirtyneet askel askeleelta – ja usein Venäjän ja Kiinan johdolla – kohti markkinataloutta.

 

Lännessä sosialismi on lisääntynyt, mutta idässä vähentynyt ja näin pankkikartellin synnyttämät noin 10 vuoden välein iskevät pankkiromahdukset ja lamat eivät ole olleet niin syviä, että koko läntinen talous olisi romahtanut. Niinpä Venäjä ja Kiina ovat saattaneet päättää vauhdittaa talousromahdusta: Ensin Kiina käynnisti koronahysterian ja sitten Venäjä Ukrainan sodan. Ehkäpä ideana onkin nimenomaan upottaa läntinen talous niin syvälle, että sekä EU että USA hajoavat!

 

Tämä onkin nyt lähempänä kuin koskaan varsinkin, kun maailman toinen talousveturi Saksa on romahtamassa inflaatioon ja energian hinnan pilviin nostaneisiin sanktioihin.

 

Talousromahdus alkoi: USA:n talous alamäessä! Nato hajoamassa?

 

 

5. Sotakassan kartuttaminen

Putin on taatusti laskenut, että toisaalta Ukrainan sota nostaisi energian ja raaka-aineiden hintoja ja toisaalta taas länsimailta menee ainakin puoli vuotta ennen kuin pystyvät lopettamaan energian, lannoitteiden, yms. oston Venäjältä. Niinpä Putin onkin pystynyt LISÄÄMÄÄN vientitulojaan ja näin pystynyt kartuttamaan sotakassaansa lännen rahoilla.

Länsi kirjaimellisesti rahoittaa Venäjän sodan ja kaiken kukkuraksi vielä lisää Venäjän valtion tuloja. Tuskinpa Venäjällä on siis ollut kiirettä lopettaa sotaa!

 

6. Venäjän kansan tuki

Lännen pakotteet ja natsien johtama ”filtteröinti” Ukrainassa ovat taatusti lisänneet entisestään Putinin suosiota Venäjällä. Lisäksi venäläiset tajuavat, että Putin on varmistanut heillä olevan sähköä, lämpöä ja ruokaa, kun taas Euroopasta ne ovat loppumassa. Putin onkin käyttänyt viimeiset puoli vuotta saadakseen kansan taakseen ja eliminoidakseen kaikki vastustajansa Venäjällä.

 

Nyt Putinilla alkaa olla vapaat kädet julistaa liikekannallepano. Itse asiassa Kharkiv-Izumin alueen miinoittamisen unohtaminen ja joukkojen vetäytyminen sieltä antaa hyvän tekosyyn julistaa sota ja liikekannallepano! Tämä selittäisi miksi se on nimenomaan venäläinen Rybar-tiedotuskanava, joka erittäin innokkaasti ja salamannopeasti kertoo kaikista Venäjän armeijan möhläyksistä ja epäonnistumisista.

 

Ehkäpä Strelkovin pessimismi on ollut osa tätä operaatiota. Ehkä Strelkovin tehtävänä onkin ollut korostaa liikekannallepanon välttämättömyyttä! Vaikea kuvitella miksi hän muuten saisi koko ajan haistatella kenraaleille ja jopa Putinille. Strelkov meni jopa niin pitkälle, että vaati puolustusministeri Shoigun teloittamista!

 

Strelkovia on pitkään epäilty FSB:n mieheksi. Mitäs jos hänen tehtävänä on viime vuosina ollut johtaa bloggeriarmeijaa ja maalailla piruja seinälle saadakseen Venäjän kansan sekä Ukrainan sodan että liikekannallepanon taakse?

 

Nyt hän näyttää olevan hyvin lähellä onnistumista!

 

 

 

 

Ehkäpä tämä selittää miksi Venäjä pisti epäpätevän Donbassin militian hoitamaan Izyumin alueen puolustuksen ja sitten rintaman romahdettua ei tullutkaan Venäjän joukoilla avuksi. Eli Venäjä käytännössä luovutti Izumin ja koko Kharkovin alueen Ukrainalle ilman kunnon taisteluita!

 

Ehkäpä Venäjä ja Kiina ovat jo 2014 suunnitelleet kaiken etukäteen toisaalta saadakseen armeijansa täyteen taisteluvalmiuteen ja toisaalta tuhotakseen lännen talouden ja sitä myötä sekä sotimishalun että sotimiskyvyn!

 

 

Talvi on tulossa!

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

Heinäkuussa Putin sanoi, ettei Venäjä ole vielä edes aloittanut mitään kovin vakavaa:

 

Today we hear that they want to defeat us on the battlefield. Well, what can I say? Let them try. We have already heard a lot about the West wanting to fight us ”to the last Ukrainian.“ This is a tragedy for the Ukrainian people, but that seems to be where it is going. But everyone should know that, by and large, we have not started anything in earnest yet.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

21 thoughts on “Onko Venäjä paperitiikeri vai jyrääkö Ukrainan? Voiton 8 määritelmää!

 1. Höh, tuleva kuvio on päivänselvä. Venäjä järjaestää ”kansanäänestyksiä valloittamillasn alueilla nioden liittämisestä Venäjään. Tämän jälkern Duuma ja Putin hyväksyvät noiden alueiden liittymisen Venäjän federaatioon.

  Jos Putin ei tahdo leikkiä enempää, niin hän ilmoittaa hyökkäykseen Venäjää vastaan johtavan vastaiskuun taktisilla ydinaseilla. Shakki matti ja enempää liikekannallepanojq ei saa tarvita – vaan vain lupaus ja sitä weuraava toteutus ydinaseen käytöstä – Ja sota on ohi.

 2. Strelkov haukkui Kremlin silovikkien ”tuen” Donbassin kriisin ratkaisuun jo vuonna 2014. Donbassin paikallisella militialla olisi tuolloin ollut realistiset mahdollisuudet ottaa haltuunsa Mariupolin maakaistale ja saada paikallisten tuella pystytettyä maayhteys Krimille, mutta soppaan mukaan tullut Venäjä, tai tarkemmin Kremlin lähettämät FSB:n pukumiehet, esti sen tehokkaasti ensin lupailemalla suuria, minkä varassa etenemissuunnitelmaa modattiin, ja sitten vetämällä härskisti maton jalkojen alta. Aseapu oli rikkinäisiä rynkkyjä, koottuja selityksiä, harhaanjohtavaa tiedustelutietoa, ja mikromanageroivia FSB kyyliä, jotka näkivät huomattavasti vaivaa kansantasavaltojen kuvioiden sabotoimiseen. Zakharsenkon murha ja MH-17 alasampuminen saattoivat olla SBU:n ja FSB:n yhdessä koordinoimia, joilla saatiin Kremliä vierastaneet täyttä itsenäisyyttä ajanut Zakharsenko ja haukkamainen Strelkov sivuun. Strelkov on kertonut, että MH-17 alasampumisen paikalle ensimmäisenä saapuneet löysivät hylyn osien seassa ruumiita, joista veret oli valutettu tyhjiin kuten rituaaliteurastuksessa eläimelle tehdään. Ruumiit olivat mätänemistilassa, eli olleet verettömiä kalmoja jo koneen nousteesa Amsterdamin Schipolissa. Tällaiseen mustan manööverin toteuttamiseen tarvitaan kansainvälistä yhteistyötä.
  Strelkovilla on omat karaktäärin puutteensa, mutta hän ei ole koskaan ollut naiivi Kiovan juntan, Ukrainan tiedustelu SBU:n ja FSB:n muodostaman toisilleen lojaalin kolmikannan motiivien ja kyvykkyyksien suhteen. Tätä kolmikantaa ei aja mikään ideologinen mittely maailmanjärjestysten ilmaherruudesta, vaan yhteiset tavoitteet: satanismin harjoittaminen ja länsimaista virtaavan rahan ohjaaminen kolmikannalle ja lännen yhteistyökumppaneille, hinnalla millä hyvänsä.
  Jos Ukrainan suurin syöpäkasvain on Kiova, Venäjän suurin syöpäkasvain on FSB. Edeltäjänsä KGB:n tavoin se ajaa puhtaasti globalistisen, satanistisen eliitin etua. Chekan tavoin se on valmis eliminoimaan kaikki, jotka sen ansaintakoneiston tielle asettuvat: Venäjän oman sotilastiedustelun, upseerit, Donbassin kansanarmeijan ja Donbassin poliittisen johdon, tutkivat journalistit, älymystön, kriittisten toimialojen yritysjohtajat, kokonaisen lentokoneen matkustajineen. Tavallisen ihmisen käsityskyky ei riitä ymmärtämään, minkä luokan maailmanlaajuisesti verkostoituneen, totaalisen pahuuden kanssa olemme tekemisissä tänä Lopun aikana. Strelkov on nähnyt paljon, ja tietää enemmän kuin kukaan muu, mistä Ukrainan shakkipelissä on kyse: ketkä pelaavat toisiaan vastaan vain näennäisesti, ja keitä naamioiden takana todellisuudessa on.

  1. Suomen umpimunatonta sotapropagandaa joka on iltapaskojen tasoa. Dollari ja Euro romahtamassa rupla vahvistuu, kuten Venäjän pörssi. Venäjällä menossa kulutusjuhlat ja kauppa vetää sekä ruokaa ja energiaa talveksi, vaikka muille jakaisi. Suomelle ennen tullutta maakaasua poltetaan taivaalle sellaisena suihkuna rajan takana, että valtavaletelijat kertoivat sen johtuvan ”jäiden sulamisesta”!???! Suomen ja lännen NATO ja CIA mediat puhuvat täyttä paskaa. Sanomaosakeyhtiön jutku lehdet valehtelevat kun ”paska on osunut tuulettimeen”. Mene puita kaatamaan, että itse tarkenet ja polta saunanpesässä pqaska lehdet!

 3. Laiton Lehti kritisoi aivan turhaan laillista negatiivista eugemismia. Jos positiivinen eugenismi olisi parempi, ihmiset olisivat kehittyneet käyttämään sitä. Ei se ratkaise yhtään mitään. Laillinen negatiivinen eugenismi on ainoa tapa suomalaisten säilyttämiseksi kansana.

 4. Suomen maahanmuuttopolitiikassa pitää seurata Ukrainan ja Japanin vanhaa mallia. Millään muulla et korjaa Suomen väestöä kuntoon ja säilytä kansaa.

 5. Ukraina on tehnyt monet asiat täysin oikein, toisin kuin Suomi. Katsokaa hieman katukuvaa, niin näette kumpi on tehnyt oikein ja kumman malleja kannattaa seurata.

  Lisäksi ukrainalaiset naisetkaan eivät ole samanlaisia huoria mitä suomalaiset naiset, vaan yleensä kunnon kansallismielisiä perhenaisia. Kumpien luulet innostavan ja kannustavan miehet taistelemaan heidän puolestaan paremman tulevaisuuden eteen? Suomalaisten kiittämättömien, uskottomien ja helvetin rumien huorien vai ukrainalaisten naisten?

  1. Suomalaiset odottavat että sossu tulee ja pitää huolta. Uusavuttomia idiootteja melkein kaikki. Syöttöporsaita.

 6. En yllättyisi lainkaan jos kohta ei olisi merkittävä motti uutisissa. Mutta kummalle puolelle? Sen verran lian lujaa vauhtia rintamalinjat etenevät. Kyllähän peltoa pitkin taapertaa mutta pitäisi aina odottaa reunojen seuraavan mukana.

 7. > Län­nen ta­lous oli­si ni­mit­täin ro­mah­ta­nut
  >  to­taa­li­ses­ti jo ai­kaa sit­ten, el­lei
  >  Kii­nan sääs­tä­mi­sas­te oli­si si­tä pe­las­ta­nut

  Yk­si vä­häl­le huo­mi­ol­le jää­nyt uu­ti­nen oli, et­tä Kii­na on ir­ti­sa­no­nut USA:n kans­sa te­ke­män­sä huu­mei­den le­vi­ämi­sen es­tä­vän so­pi­muk­sen.
  –   Ti­lan­ne on pit­kään ol­lut, et­tä huu­mei­den käyt­tö USA:ssa on jok­seen­kin py­sy­nyt hal­lin­nas­sa Kii­nan an­si­os­ta.
  –   Ny­kyi­set erit­täin hal­val­la val­mis­tet­ta­vat syn­teet­ti­set huu­meet saat­ta­vat val­loit­taa USA:n mark­ki­nat ja te­ke­vät ih­mi­set «on­nel­li­sek­si vaik­ka ei­vät omis­ta mi­tään».

  On­ko syt­ty­nyt oo­pium­so­ta 2.0?
  –   Kii­na­lais­ten muis­tis­sa pi­de­tään ak­tii­vi­ses­ti eng­lan­ti­lais­ten Kii­nas­sa käy­mä val­loi­tus­so­ta huu­mei­den avul­la.
  –   So­ta, jos­sa syn­teet­ti­set huu­meet al­ka­vat va­paas­ti le­vi­tä USA:ssa ja tu­ho­avat kan­san si­säl­tä päin
  –   ja DeepD­rug on en­sim­mäi­se­nä le­vit­tä­mäs­sä huu­mei­ta saa­dak­seen no­pei­ta voit­to­ja.

  1. Eiköhän Venäjä tajua tasan tarkkaan olevansa sodassa varsinkin Iso-Britannian kuningashuonetta, Ranskaa ja Ruotsia jne. ikivanhoja vihollisiaan vastaan, mutta myös Trumpia vastaan, joka on niin feikki kuin mies voi olla.

 8. Antoiko Venäjä Harkovin takaisin ”jälleenrakentamista” varten. Onko uusi taistelumuoto nyt valon ja lämmön niukkuuttaminen. Zaporizzjan voimalaa jäähdytellään, ja elokuussa vallattu Vuhlehirskan hiilivoimala alkaa kääntää niin sähkö- kuin lämpöhanoja kiinni Harkovan suuntaan. Jos Esterin perse nyt aukeaa kunnolla, niin valtaaminen ei olekaan niin suurenmoista enää.

 9. Kun hal­lit­si­ja vaih­tuu, ei vä­häo­sai­sen kan­nal­ta muu­tu yleen­sä kuin val­lan pi­tä­jän ni­mi, yk­si sor­ta­ja vaih­tuu toi­seen. Sen seu­raa­va pie­ni ta­ri­na opet­taa.

  Aa­si ja pai­men

  Van­hus, va­ro­vai­nen luon­teel­taan, oli nii­tyl­lä aa­si­aan syöt­tä­mäs­sä, kun äk­kiä kuu­lui vi­hol­li­sen so­ta­huu­to. Van­hus pe­läs­tyi ja käs­ki aa­si­aan läh­te­mään kar­kuun, et­tei­vät vi­hol­li­set si­tä hä­nel­tä vei­si. Aa­si py­syi tyy­ne­nä, ky­syi van­huk­sel­ta:

  – Sa­no­pa, mi­ten on, lait­taa­ko voit­ta­ja sel­kää­ni kak­si kuor­ma­sa­tu­laa?

  Van­hus vas­ta­si kiel­tä­väs­ti. Aa­si virk­koi:

  – On­ko sil­lä sit­ten vä­liä, ke­nen sa­tu­laa kan­nan?

  Faedrus

 10. FBI jne. tekevät aivan samaa kuin FSB, eli yllättävät ihmisiä tekemään rikoksia ja alkamaan hölösuiksi hallintoa kohtaan ja näin FSB saa selville myös, että ketkä ovat kriittisiä tai vastaisia hallintoa kohtaan. Eli Strelkovin ja muiden tehtävänä voi nimenomaan olla myös yllyttää venäläisiä hölösuiksi ja nousemaan hallintoa vastaan, jolloin Venäjän hallinto saa selville petturit jne., jotta voi hankkiutua heistä eroon ja vakoilla heitä enemmän.

 11. Syyt miksi Venäjä ei ole heti tai edes nyt tuhonnut Ukrainan infrastruktuuria lienee se, että Venäjä haluaa säilyttää slaaviveljensä sympatiaa Venäjää kohtaan, jotta maan hallinnointi olisi jatkossa sujuvampaa ja näin Venäjä ei myös saa koko kansaa kimppuunsa, koska ihmisillä on kuitenkin internet jne. viihdettä. Israel tykitti palestiinalaisten televisioihin pornoa teurastaessaan palestiinalaisia, vaikka se on kieltänyt pornon Israelissa. Eikö ole jännä juttu?

 12. Denazifiointi näyttää jatkuvan edelleen ja ohjuksia lentää yötä päivää.Myös suvakkien vihreää siirtymää on kiihdytetty Harkovassa, jossa on laitettu sähköt pois ja ylempalttinen vesiläträys on myös loppu, koska hanasta ei tule vettä! Näin säästetään sähköä ja vettä. Elokapina on varmasti extaasissa!

  Eikös meilläkin ole peloteltu sähkökatkoilla? Näin jännää se on!

  Se, että ukrainalaiset valenatsit raiskaavat, teloittavat ja ryöstävät nyt valloittamilla alueilla venäjämielisiä ukrainalaisia siviilejä kertoo vain sen tosiasian, että ukrainalaiset ovat läpeensä pahoja ja eivät tule lopettamaan hirveyksiä, ellei joku pysäytä heitä.

  Rintamalalla kuhisee nyt mm. naton afrosotilaita ja joissain joukko-osastoissa puhutaan vain englantia. Ehkä tämä on se hetki mitä Venäjä on odottanut ja isompi vaihde laitetaan päälle? Toisin sanoen väite, että Venäjä sotii natoa vastaan ei ole enää mikään teoria!

  Aiemmin Mariupolin valloituksen yhteydessä Venäjä pystyi todistamaan, että he todellakin taistelevat nazeja vastaan!
  Azovin valenatseilla oli mm. natsitatuointeja. Tämä oli erittäin nöyryyttävä hetki suvakeille ja Ukrainan esinahattomalle natsipresidentille!

 13. Eihän ne viitsi edes sähköjä pistää poikki tai morkulaa niskaan kun länsi poliitikot käyvät visiiteillä. Jotain erikoista pelleilyä toi homma ollu kokoajan

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*