Marco de Wit 13 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

[Laiton Lehti on vuosien ajan ollut hiljaa vapaus- ja kansallismielisen kentän miekkarifarsseista ja yrittänyt selvitellä asioita kulissien takana, mutta MIKÄÄN EI AUTA, vaan samat absurdit virheet toistetaan kerta toisensa jälkeen parin saman tyypin toimesta aivan kuin tahallaan. Nyt vaalit ovat tulossa, joten absurdiuksien pitää vihdoin loppua. Niinpä Laiton Lehti päätti sitten kuitenkin julkaista tämän jutun.]

 

 

Viikonloppuna järjestettiin hallituksen eroa vaativa Joko alkaa riittää? -mielenosoitus. Aihe oli pinnalla ja mielenosoitusta mainostettiin pitkään ja ahkerasti. Odotukset olivat korkealla, mutta sitten mielenosoitus lässähti. Paikalle tuli ehkä 200 henkilöä, vaikka aihe, aika ja paikka Narinkkatorilla olivat erinomaisia. (Jotkut väittävät paikalla olleen vähemmän ja jotkut enemmän osallistujia ja lisäksi laskentatavat ovat erilaisia Narinkkatorin läpikulkumaisuudesta johtuen. Järjestäjät eivät ole antaneet virallista lukua videotodisteiden kera, vaikka se on järjestäjien tehtävä valtamedian valheiden varalta.)

 

 

Miksi mielenosoitus lässähti? Tässä muutamia ilmiselviä syitä:

 

1. Pieni klikki

Mielenosoitus pitäisi järjestää joko suuren organisaation tai vähintääkin mahdollisimman suuren organisaatiokoalition toimesta. Näinhän vasemmistokin tekee. Vasemmisto nimittäin tietää, että suomalaisia on hyvin vaikea saada liikkeelle. Käytännössä tarvitaan joku suurijäseninen organisaatio tai suuri koalitio saamaan ihmiset liikkeelle. Parasta olisi, jos taustatukea saisi joltain kansainväliseltä organisaatiolta WWD-mielenosoituksien tyyliin.

 

Suomen vapaus- ja kansallismielisilläkin voisi olla suuri koalitio järjestämässä mielenosoituksia, mutta nyt alkaa näyttää siltä, että edes suurta vaaliliittoa ei saada aikaiseksi. Niinpä mielenosoitukset ovat pienien klikkien järjestämiä. Tämä jo itsessään vähentää innostusta.

 

 

2. Riitaisat klikit

Vapaus- ja kansallismielisessä kentässä on valtavasti toisiaan kyräileviä klikkejä. Lisäksi kilpailevat klikit saattavat jopa sabotoida miekkaria tai ainakin dissata sitä.

 

Pahinta on, että mitä lähempänä eduskuntavaalit, niin sitä enemmän riitoja.

 

 

Top 3 keinoa eliminoida myyrät! VKK ja VaL (muka) täynnä Supon, muurarien ja paavin kätyreitä??

 

 

Kaiken kukkuraksi VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen ihan avoimesti dissailee vapaus- ja kansallismielisten mielenosoituksia! Ano vastaustaa KAIKKIA mielenosoituksia yrittäen passivoittaa kansaa keskittymään pelkkään rukoilemiseen.

 

Kuvassa linkki Twitteriin

 

 

3. Ryvettynyt klikki

Tässä ei ole kuitenkaan vielä kaikki. Osittain Anon turhautumisen ymmärtää, koska useimmiten mielenosoituksia järjestävät kaikista sekopäisimmät, pahamaineisimmat ja ryvettyneimmät henkilöt.

 

Onhan se nyt selvää, ettei koko kansalle tarkoitetun hallituksen eroa vaativan yleismielenosoituksen järjestäjänä voi olla väkivaltaisuudestaan tunnetun putinistisen Toimittajaliiton perustaja, koska se tietysti karkoittaa valtavasti väkeä.

 

(Btw, kaiken kukkuraksi miekkarin järjestäjä Juha Korhonen on myös vaatinut poliisia sulkemaan Laittoman Lehden!)

 

Kuvassa linkki videoon

 

 

Jos joku täysin ryvettynyt lukemattomissa riidoissa oleva henkilö haluaa kovasti auttaa miekkarin järjestämisessä, niin mikäpä siinä, mutta miksi haluaa mainostaa itseään miekkarin pääjärjestäjänä?? Eihän siinä ole mitään järkeä. Paitsi tietysti, jos oman nimen esilletuominen on tärkeämpää kuin mielenosoituksen menestys.

 

Tai nimenomaan haluaa sabotoida mielenosoituksia.

 

 

4. Osallistujien karkoittaminen

Suomalaiset ovat ehkä maailman huonoin mielenosoittajakansa. Suomalaisia ei meinaa millään saada sohvalta kadulle. Niinpä mielenosoitus pitää aina järjestää niin, että pystyy varmistamaan järjestökoalition avulla ainakin tietyn säällisen mielenosoittajamäärän. Näinhän vasemmistokin tekee eli koalitioon kuuluvat yhdistykset ja muut ryhmät neuvottelevat (eksplisiittisesti tai implisiittisesti) etukäteen jokaiselle ryhmälle minimikiintiöt. Tämän jälkeen näiden järjestöjen ja ryhmien edustajille tulee motiivi varmistaa, että omasta ryhmästä ainakin tietty minimimäärä tulee mielenosoitukseen.

 

Jos minimimäärää osallistujia ei pystytä etukäteen varmistamaan, niin sitten EI järjestetä miekkaria. Ei miekkarin järjestäminen voi olla itseisarvo, koska muuten ne kärsivät inflaation ja niiden uskottavuus vähenee entisestään. On ehdottomasti vältettävä negatiivista kierrettä.

 

Niinpä minimiosallistujamäärän varmistaminen on ehdottoman tärkeää. Näin saadaan poistettua flopin vaara ja luotua mielenosoituksen ympärille positiivinen ja itsevarma ilmapiiri. Eli positiivinen kierre.

 

Suomalaiset ovat niin ujoja, että ihan oikeasti pelkäävät mennä pikkumielenosoituksiin. Lisäksi monet myös aiheesta pelkäävät, että jos miekkari on pieni, niin joutuvat itse polpon tähtäimeen tai jopa putkaan.

 

Suomalaisille on ihan oikeasti äärimmäisen tärkeää kuulua suureen joukkoon. Heille pahinta on tulla miekkariin ja huomata sen olevan pieni. Niinpä he eivät mene miekkariin, jos vähänkin epäilevät sen lässähtävän.

 

Tästä faktasta myös seuraa se, ettei mielenosoitusten järjestäjien kannata levittää negatiivisuutta. Jos miekkari ei onnistu odotusten mukaan, niin järjestäjien ei missään nimessä pidä alkaa levittämään epätoivoa, koska se tekee seuraavan miekkarin järjestämisestä entistä vaikeampaa! Itse asiassa on äärimmäisen epäilyttävää, että mielenosoituksen pääjärjestäjä Korhonen TOISTUVASTI vuodesta toiseen dissailee myös itse järjestämiään miekkareita. Kaiken kukkuraksi hän tekee tämän vieläpä JULKISUUDESSA. Eihän siinä ole mitään järkeä.

 

Tätä twiittiä levittävät suvakit pitkin nettiä vahingoniloisina. Pahinta on, että se on aito. Itse asiassa alunperin Korhonen julkaisi sen OMALLA Twitter-seinällään.

 

 

 

Korhonen pitää ikäänkuin henkilökohtaisena loukkauksena, ettei enempää ihmisiä tullut hänen järjestämäänsä mielenosoituksteen. Hän ei tajua, ettei mielenosoituksessa ole kyse hänestä ja hänen vaaliehdokkuudestaan, vaan myös muista järjestäjistä, aktivisteista ja koko kansan herättelystä. Pahinta on, että Korhosen jatkuvasti toistuvat kiukunpuuskat ja mielenosoitusten dissailu vaikeuttavat myös muiden mielenosoitusten, kuten WWD-miekkarien järjestämistä.

 

 

 

5. Omilleen saarnaaminen

Mielenosoituksen pitäisi olla vain pieni osa media- ja informaatiostrategiaa. Suomessa mediaoperaatio ei voi lähteä miekkarista, vaan miekkarin pitää olla laajan media- ja informaatio-operaation päätepiste.

Jos halutaan suuria miekkareita, niin silloin ei voi saarnata vain omalle pienelle klikille, vaan on pyrittävä ohittamaan valtamedia laajalla verkostoitumisella sekä esim. suoraan postiluukusta jaettavalla lehdellä tai edes taitetulla A4-flaierilla.

Tosin tätä yksikään vapaus- ja kansallismielinen järjestö ei ole suostunut tekemään. Todellisen kenttätyön sijasta mieluummin järjestellään sekopäisellä tavalla miekkareita, joissa samat ryvettyneet naamat egotrippeillen kerjäävät julkisuutta ja tuntevat itsensä tärkeiksi.

 

 

TOP 4 askelta vapauteen ja vaalivoittoon! Leveli aikaansaamassa vai paljastamassa Suuren vaaliliiton tuhon?

 

 

6. Ryvettyneitä pääpuhujia

Typerintä on, jos 1. pieni 2. riitainen 3. egotrippeilevä 4. julkisuudessa ryvettynyt klikki järjestää hallituksen eroa vaativan yleismielenosoituksen ja sitten kuitenkin pistää myös 5. puhujiksi mahdollisimman ryvettyneitä henkilöitä. Eli henkilöitä, jotka ovat tunnettuja vapaus- ja kansallismielisessä liikkeessä riitelijöinä ja epäiltyinä sabotööreinä. Joissakin tapauksissa ehkä aiheetta, mutta miksi pistää pääpuhujiksi juuri nämä kaikista ryvettyneimmät tyypit varsinkin, kun jotkut ovat ihan avoimia natseja tai putinisteja??

 

Jos ryvettyneet henkilöt väkisin haluavat järjestää mielenosoituksia, niin toimisivat taustalla ja toisivat framille ensisijaisesti uusia ja puhtaita aktivisteja. Tärkeää olisi myös innostaa tavallisia ihmisiä kansanmikkiin. Päämääränä pitäisi olla aina uusien kasvojen löytäminen ja kannustaminen. Eihän muuten voi syntyä kansanliikettä.

 

Mutta eihän se käy, koska mitä pienempi organisaatio, niin sitä enemmän egotrippeilee ja pitää kaikesta vallasta kiinni peläten varsinkin uusia kasvoja.

 

 

7. Tyrkyt

Siinä kaikki! Onko liikaa vaadittu, että miekkarit järjestäisi mahdollisimman suuri koalitio, joka järjestäisi mielenkiintoista ohjelmaa laulajineen ja puhujiksi hyvämaineisia mielenkiintoisia henkilöitä?

 

On liikaa vaadittu! Arvatkaas miksi? Koska vapaus- ja kansallismielisessä skenessä on paljon TYRKKYJÄ, jotka tyrkyttävät itseään joka väliin saadakseen vaaleissa edes jotain ääniä. He eivät oikeasti mieti yhteistä etua. Niinpä he vuodesta toiseen tyrkyttävät itseään, koska rakastavat julkisuutta ja saavat itselleen kiksejä esiintymisestä.

 

Pahimpana esimerkkinä tietysti Panu Huuhtanen, joka vaikuttaa suorastaan sairaalloisesti haluavan aina esille tilanteessa kuin tilanteessa. (Änkeää usein myös muiden puhujien taakse taustalle heilumaan, jotta näkyisi videolla toistenkin puheiden aikana. Tämä on vuosia ollut naurunaihe, mutta ennen maa repeää kuin Huuhtanen häpeää.)

 

Kaiken kukkuraksi Huuhtanen halusi väkisin tähänkin mielenosoitukseen puhujaksi, vaikka oli KESKELLÄ skandaalia. Onko liikaa vaadittu, että pitäisi matalaa profiilia edes pari viikkoa?

 

Puliveivaus? VKK:sta potkittu Panu Huuhtanen maksatti asumiskulujaan puolueen rahoilla? Lauri Paavola pimittää?

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

29 thoughts on “Joko alkaa riittää? -mielenosoitus lässähti! Miksi Juha Korhonen? (Myyrien vai sekopäiden valtakunta?)

 1. Nyt tämä reformikaksikko on keksinyt lähteä eduskuntavaaleihin valitsijayhdistyksillä. Voiko mitään idioottimaisempaa enää keksiä? Älkää missään nimessä äänestäkö näitä ääntenhajauttaja puliveivareita!

 2. Monet henkilöistä ovat lähinnä Supon resursseja, joiden on tarkoituskin kerta toisensa jälkeen johtaa katuliikkeitä, vakoilla niitä ja sabotoida ne mm. pilaamalla niiden maineen sekoiluilla, hajottaa liikkeet sisältä päin ja aiheuttaa riitoja liikkeiden ja ryhmien välillä. Ei tässä ole mitään epäselvää.

  Suurelta osin Supo käyttää näihin operaatioihin myös Perussuomalaisten ryhmiä.

 3. Täällä sitä taas pilkataan aito kansallismielisiä. Pitihän se arvata. Saisi poliisi tosiaankin sulkea tämän valeisänmaallisen ja piilo suvakistisen paska lehden.

  1. Tämähän on mielenkiintoista. Millä tavoin Juha ajattelet että LL on piilosuvakistinen ja valeisänmaallinen? Kerro ihmeessä lisää.

   1. Maanpetturit tunnistaa monesti siitä, että he alkavat puhumaan ”isänmaallisuudesta” ja ”isänmaasta”, eikä etnisestä valkoisesta suomalaisesta kansasta.

   2. Oletko niin Yksinkertainen että luulit tuon kommentoijan olevan Juha Korhonen…?

    Terveisin

    Maanpetturi
    Suoli Niinistö

    1. Oletko niin yksinkertainen, että oletat muiden olettavan kirjoittajien henkilöllisyyksien olevan aitoja vain ja ainoastaan sen perusteella, että vastaavat siihen nimimerkkiin jota kirjoittaja on käyttänyt? Sinäpä vasta hupiukko oletkin siinä tapauksessa.

 4. Helppo on katsomosta huudella, mutta eiköhän tyytymättömiä ala olla jokaisessa sosiaaliluokassa.

  Tehyn Rytkönen dissaa kunnolla puoluetoveriaan Samariinia. Demarit ja vassarit ovat poistamassa lakko-oikeuden terveydenhuoltoalan naisilta.

  Miekkareihin löytyisi väkeä niistä joiden oikeuksia ja elinkeinon vapauksia hallitus yrittää lakkauttaa , mutta jokin kapea ideologinen mielenosoitus ei vaan vedä ihmisiä. Isolla rahalla järjestetyt elokapinat eivät vedä yhtään enempää porukkaa kaduille.

  1. Totta kai liittojen johto koostuu tiedustelupalvelujen ostamista ihmisistä, koska rahaeliitti on kymmeniä vuosia ostanut liitot ja suvakit puolelleen hallitsemalla varsinkin niiden johtoa. Totta kai siellä on myös erilaisia ajoittaisia harjoittajia, joista Matti Putkonen on ollut yksi.

 5. Narinkkatori on huono sijainti, arvasin että siellä on kuitenkin jotain ihme sakkia niin ei kiinnostanut mennä sinne seisoskelemaan vaikka asia on hyvä. Ottakaa oppia korona mielenosoituksista jotka oli jossain järkevällä paikalla ja joissa siistiä porukkaa

 6. Miakkaria mainostetaan sillä tavalla, että pelkkä mainos tavoittaa satoja tuhansia. Näin ei tehty tälläkään kertaa.

 7. Samaa mieltä muuten 100% Marko että Juha Korhonen on yksi myyrä. MVssä huomasin sen samantien, sen aikana lopetettiin foorumit ja kaikki samantien ja alettiin kylvämään eripuraa, tollasen ihme vapaamuurari säätäjän oloinen heppu joka haluaa tunkea itsensä ylläpitämään kaikkea.

  1. Panu Huuhtanen on samanlainen hajoittaja. Niin kauan kuin samat kuluneet naamat on eturintamassa, mitään hyvää Ei seuraa

  2. Korhosen tehtävä todellakin oli ajaa MV-Lehti alas. Tästä paras esimerkki juuri tuo erittäin vilkkaan ja sanavapaan foorumin sulkeminen sekä kaiken siihen asti kirjoitetun täydellinen hävittäminen.

   Se oli todella katala temppu ja tästä asiasta oli selvästi päätetty jonkin tahon toimesta, jota Korhonen sitten edusti.

 8. Hävetkää Suomalais miehet. Olette sitten kotona tai missä vaan niin akkojen korkokengän koron alla pysytte nyt ja aina. Ne jallittaa teitä pillullaan ja ties millä…

 9. Allekirjoittaisin artikkelin ehdotuksia.
  On ollut merkittävän suuri pettymys tulla moneen mielenosoitukseen huomatakseen kerta toisensa jälkeen olevansa vain yleisöä ja statistina sooloileville päätähdille, ketkä vieläpä luulevat poliittisen osaamisensa, tai edes populistiset tekniikkansa (esim. toistohuudot, pikaspiikit, sloganit jne.) olevan korkealla tasolla.
  Nämä ”promoamistilaisuudet” ovat jättäneet huonon maun ja kynnys enää osallistua mielenosoituksiin jossa samaiset ovat järestäjäporukoissa on noussut paljonkin. On siinä tosiaan sekin etten ihmettele miksei jokin tilaisuus vedä ihmisiä puoleensa kun se on samojen toistuvien klikkien toistuvalla kaavalla, minkä vuoksi ei voi vetää puoleensa laajempaa rintamaa.

  Kyllä menen jatkossakin mielenosoituksiin, mutta esimerkkeinä nuo entiset reformityypit, persuissa ryvettyneet ja oman hyödyn veekookoolaiset ovat punaisempi vaate kuin itse SuomenKommariPuolue, joka siitä puheenollen haluaa irti EU:sta, eli on kutsuttavissa mukaan Fixit mielenosoituksiin (ilman puoluetunnuksia).

 10. Täällä taas jauhetaan sontaa, ilman pointteja. Tai oli siinä Marcon alustuksessa yksi järkevä pointti, nimittäin nro 5. Todellakin pitäisi olla flaijereita pitkin kyliä. Tätä ei ikävä kyllä tunnuta tajuavan. Mutta muuten kommentteja myöten ei ole pointteja jutuissanne. Esimerkiksi nyt oli rutiinista poikkeavia puhujia mm. Pasi Viheraho. Paikalla oli kansanmikki, johon kuka tahansa voi tulla puhumaan ja silti inistään samojen tyyppien esillä olosta. Mainosten sisältöön Marco ei osannut antaa vähemmän yllättäen mitään neuvoa. No sanotaan sitten itse, että mainoksessa pitää olla puhuja/esiintyjä nimiä.

 11. Kansallismielisten pitää julistaa samaa mitä suvakit ja pedo-natottajat, mutta vaihtaa lauseissa venäläisten tilalle yksi erittäin vaikutusvaltainen, sairas ja röyhkeä ryhmä, jonka nimeä ei saa sanoa ääneen, mutta kaikki tietävät mikä ryhmä on kyseessä.

 12. Mielestäni huuhtanen ja hänen kumppaninsa tällähetkellä tekevät vaalityötä.jonne kavonius saapui kansanmikkii puhumaan eri asioista kun miekarissa piti.

 13. Tuo Flaijeri juttu on IHAN TOSI…Sillä tavoitat NEKIN jotka istuvat Kotona 24/7…Sen Koronakusetuksen aikana jaettu Flaijeri (Koronarealistit?) oli Vakuuttava..

  Pitää ”saarnata” Niille jotka ovat vielä…Pimennossa…Ei niille jo Heränneille…

  Sen Mattias Desmetin viisauksista on Paljon opittavaa tässä asiassa..

  https://m.youtube.com/watch?v=UeY8loWj9y8

  Seuratkaa miten Kaupalliset toimijat toimivat…Ne tietävät miten Parhaiten tavoitat kohdeyleisösi…”Asiakkaasi”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*