13 thoughts on “Päivän video: Poliisilutka

 1. Suurin osa suomalaisista naisista on pelkkiä uskottomia ja petollisia huoria. Petolliset huorat tunnistaa hyvin helposti pohjoisesta perimästä, kuten Suomessa ja Ruotsissa. Pohjoisen perimän omaavat vaaleat naiset ovat kaikkein vittumaisimpia ja uskottomimpia huoria mitä löytyy, kuten kaikki suomalaiset miehet tietävät.

   1. Tämä on kaikkien suomalaisten miesten keskuudessa aivan yleistä tietoa. Itse asiassa jopa ulkomaalaiset miehet ja naiset ihmettelevät, että miten Suomessa on niin surkeita naisia.

   2. Taas yksi näistä säälittävistä betamiehistä, jotka kuvittelevat naisten antavan jotain sääliä kun mies nuoleskelee ja kumartelee naisille.

  1. Ei ollutkaan. Kaikki videot oli ikä-rajoitettuja joten niiden näkemiseksi olisi pitänyt tehdä ties vaikka mitä temppuja.

 2. Käytännössä kaikki suomalaiset naispoliisit ovat yhtäheikkoja epäonnistujia ja moni heistä on vielä kaiken lisäksi lesbo! Hyh hyh!!!

 3. Laittoman Lehden lukijoilla ei ole mitään sympatia vihollisiamme ja vainoajiamme kohtaan. Me vihaamme poliiseja.

 4. https://youtu.be/elLv6A5Y9zU

  Satanistien tyrannijohtajat kuola suupielistä valuen, kun he himoitsevat verta ja valtaa satanisteille ja yhdelle ryhmälle, jonka nimeä ei saa sanoa. Valtamedia on täynnä näiden sairaiden tyrannien, Naton ja satanismin hehkutusta.

 5. Enää ei puutu kuin muslimin veitsi kurkulta. Ja kun tuo hetki koittaa. Kyllä sitten kiljutaan valkoisia miehiä auttamaan. Mutta turha luulo!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*