Marco de Wit 14 syyskuun, 2022
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Laittomalla Lehdellä on unelma: Suuri vaaliliitto.

 

Suomen vaalilainsäädäntö on nimittäin sellainen, että ilman suurta vaaliliittoa uudet puolueet eivät voi päästä eduskuntaan.

 

Vapausmielisen jytkyn resepti: Vaaliliitto + sitoutumattomat + (-RKP) + Tiihonen

 

 

Nyt vaaliliiton muodostaminen näyttää kuitenkin vaikealta, koska pienpuolueet ovat alkaneet riitelemään.

 

Top 3 keinoa eliminoida myyrät! VKK ja VaL (muka) täynnä Supon, muurarien ja paavin kätyreitä??

 

 

Tämä riitely on jatkunut myös kaduilla eli mielenosoitusten järjestämisessä.

 

Joko alkaa riittää? -mielenosoitus lässähti! Miksi? (Myyrien vai sekopäiden valtakunta?)

 

 

Yllä olevan jutun julkaisemisen jälkeen tuli paljon postia. Laiton Lehti on esimerkiksi saanut tietää, että Totuuspuolueen pj. Jaana Kavonius EI yleisön lukuisista pyynnöistä huolimatta päässyt puhumaan Joko Riittää? -mielenosoituksessa.

 

Tämä on todella törkeää monestakin syystä:

 

1. Totuuspuolue

Kavonius on Totuuspuolueen pj. ja olisi hyvä lisä vaaliliittoon, kun saa 5000 korttia/allekirjoitusta kasaan. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että monet muut pienpuolueet yrittävät nimenomaan vaikeuttaa Totuuspuolueen pääsyä vaaleihin, vaikka vaaliliitto olisi kaikkien hyöty.

 

2. Suosio

Kavoniuksella on hyvät verkostot ja voi houkutella mielenosoitukseen lisää väkeä.

 

3. Rohkeus

On sitten mitä tahansa mieltä Kavoniuksesta, niin kukaan ei voi kiistää hänen taistelevan täysillä polpoa ja virkamafiaa vastaan.

 

 

Ei ole mitään järkeä ottaa mielenosoituksen puhujiksi monenlaista hyvin ryvettynyttä väkeä, joista osa ihan ihka aitoja natseja tai putinisteja, mutta sitten estää Kavoniuksen puhuminen!

 

Kavonius on niitä harvoja, joita kukaan ei epäile Supon agentiksi. Tästä huolimatta hän on sitten se, jonka puhuminen estetään!

 

 

Onneksi voit tukea Kavoniuksen rohkeaa työtä monilla tavoilla:

 

 

Kuvassa linkki Facebookkiin, jossa lisää tietoa.

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

12 thoughts on “Totuuspuolueen pj. Jaana Kavoniusta sensuroidaan mielenosoituksissa!?!

 1. Juuri tällaisista yksityiskohdista huomaa usein aidot ja rehelliset ihmiset, kun kaikki hyökkäävät ilman syytä ja ihmiset haastavat riitaa, sekä levittelevät perättömiä huhuja. Tästä huomaa hyvin helposti ketkä ovat Supon resursseja, joiden tehtäviin tämä kuuluu.

 2. Kaikkia kansallismielisiä puolueita vaivaa sama tauti: sosialismi…

  sosiaaliturva ja ryhtyä toimenpiteisiin sellaisen sosiaaliturvan järjestämiseksi, että leipäjonot tulevat tarpeettomiksi.”

  Eläkerahastojen sijoitustoiminta pitää muuttaa niin, että miljardien rahastot kasvavat riittävää tuottoa. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että korkosijoitusten osuus laskee.

  Totuuspuolue – Yleisohjelma

  Ei köyhyys poistuisi sosiaaliturvaa korottamalla vaan päinvastoin heikentää ostovoimaa pitkällä aikavälillä koska verotus nousee ja/tai velkaa otetaan lisää. 

  Verotuksen ja sääntelyn purku on ainoa oikea ja  kestävä ratkaisu köyhyyden poistamiseen.

  Korkosijoitusten laskeminen ei korjaa eläkejärjestelmän perusvikaa eli eläkepyramidihuijausta.

  ”Kaikki maahanmuutto ei ole haittamaahanmuuttoa. Puolue kannattaa aidosti tarpeellista työperäistä maahanmuuttoa eikä hyväksy syrjintää.”

  Yritysten on harjoitettava syrjintää pysyäkseen kilpailukykyisinä. Jopa kuluttajat syrjivät päivittäin, vaikka he eivät ehkä tunnista sitä sellaisena.

  Toteutetaan väärinkäytöksiä toteuttaneiden tuomarien, asianajajien, poliisien, syyttäjien, muiden virkamiesten rangaistus- ja korvausvastuut ilman asemaan ja verkostoon perustuvaa hyvä veli- suojelua.”

  Tämä on taas seurausten hoitoa mikä ei toimi. On puututtava ongelman syihin eli valtion oikeusmonopoliin, joka pitää purkaa ja muuttaa vapaaehtoisuuteen (kilpailuun) perustuvaksi.

  Puolue tukee musiikkia, muuta taide- ja kulttuuritoimintaa

  Eikö taiteen tukemisesta verorahoilla pitäisi jo vihdoinkin päästä eroon?

  1. Hyvin sanottu.

   Kansan pitää ymmärtää, että valtiot ovat mafiajärjestöjä ja niiden johtajilla on erilainen, mutta kuitenkin yhteinen, moraali kuin alistetulla kansalla.
   –   Mutta valtiot pakottavat kansalaisensa jo lapsesta asti koulun moraaliopetukseen valtiollisen moraalin lapsiksi.
   –   Kun johtajien ja kansan moraali riittävästi erkanee toisistaan, syttyy sisällissota.

   Loppupelissä oikea ja väärä on vain sopimuskysymys
   –   ja juuri tästä sopimuksellisuudesta johtuen ovat kansallisvaltiot syntyneet.
   –   Käsitys oikeasta ja väärästä on ratkaistavissa joko sopimalla tai sitten sotimalla. – J. V. Snellman.

   On äärimmäisen paha virhe, jos valtio ryhtyy väkivaltaa käyttäen, muita keinojahan sillä ei ole, «korjaamaan» kansalaistensa moraalia.
   –   Tällä tavalla opetettu moraali (ei kallossa pysy) kasvattaa ihmisiä, joille väkivalta on ratkaisu kaikkiin ongelmiin.
   –   Lopullinen ratkaisu.

 3. Jaana on rehellinen ja lahjomaton. Kansallismielisissä ja etenkin heissä jotka ovat lähteneet politiikkaan mukaan, on paljon kateellisuutta. Miten mitään voidaan saada aikaan, kun mitättömyydet haluaa olla kukkoja tunkiolla? Arvostan Jaanaa kuten arvostin Marcoa silloin kun hän piti upeita puheita, joista ei tulta puuttunut. Pilipalipuhujia kyllä riittää, mutta ne, joilla on oikeat otteet ja todellista kertomista, pyritään vaientamaan.

  1. Juuri näin,,suoraan sanottuna:Tyhmät, sivistymättömät, eivät pidä itseään fiksummista. Valitettavasti skene on aina kaatunut tähän samaan ongelmaan, 1980 luvun alusta, jonka itse olen ollut mukana, supo ym. esim. sotilastiedustelukin,, on ollut kyttäämässä/poistamassa ihmisiä, mitä uskomattomimmilla tavoilla/vaikeuttamalla jokapäiväistä elämää, ihan sama uskotteko vai ette, ne jotka ovat kokeneet tämän tietävät kyllä,,ikivanha taktiikka vastustajalla, hajoita ja hallitse, näyttääkö toimivan? sitten on tietysti se oma.napa, joka on aina se tärkein,,,onnea vaan.

 4. Kuka oli mielenosoituksen vastuullinen järjestäjä?
  –   Se on viralliseen rekisteriin merkitty julkinen tieto.

  Jos tieto olisi salainen, kukaan (muu kuin valtio) ei voisi haastaa järjestäjää oikeuteen.
  –   Ja tällaisessa tilanteessa kaikki mielenosoitukset olisivat käytännössä valtion järjestämiä.

 5. tuon ** ******** horinat supon helikopteri väijytyksistä sun muista murha yrityksistä
  ovat täydellinen lyömäase kaikkia vastaan jotka tuon kanssa tekevät yhteistyötä,kannattaa kiertää todella kaukaa.

 6. Jaanaa ei päästetä puhumaan, mutta sen sijaan siellä saa puhua rikolliset ja juopot. Ei tarvitse ihmetellä miten tämä maa makaa, koska kansallismielisissäkin on todella paljon tyhmää porukkaa jotka eivät erota totuutta ja valhetta toisistaan.

 7. Olen vuosien saatossa testannut paljon ”päättäjiä” mm. Timo Soini ja Jusssi-Halla-aho; heille on toimitettu paljon materiaalia koskien maan-ja valtiopetoksia; kaikkea aineistoa on käytetty oman vallan kasvattamiseen .

  Kiellettyjä puheenaiheita Suomessa ovat valtiopetokset : 90-luku ( Jorma Jaakkolan plogi ); Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta ( Tokentube Kimmo Leino puhuu ); Euroopan elvytysrahat / Jaanan rikosilmoitus ; Suomen ”perustuslain 118 § …. Suomen kastijärjestelmä; sekä todellinen vallanpitäjä Suomessa eli pankki-vakuutuslaitokset ; Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”; tällä LAHJONNAN suulla Sannakin nyt puhuu ajaen Suomea sotaan !

  Mitä tällä lahjonnalla on saavutettu: PL 118 § ja Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. ”Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurahat aiotaan kaapata.” 3 miljardia pienyritysten omaisuutta siis saatiin ”eduskunta” kaappaamaan pankki-vakuutuslaitoksille miljoonien LAHJONNALLA ! ( rikosilmoitus jätetty Kansalaistorilla 2021 Tokentube Kimmo Leino puhuu . )

  Suomessa poliisi kirjaa maanpetokset ja 3 miljardin varkaudet S-diaariin, eli samaan, jonne kännykän katoamiset ja polkupyörävarkaudet ; tästä Jaanan kanssa keskusteltu muutaman kerran.

  Mielenosoitukset lässähtävät, koska kokoontumiskutsut SENSUROIDAAN valtiovallan toimesta hyvin tehokkaasti.

  Suomen 2000-luvun suurimman mielenosoituksen takana oli massiivinen postilaatikkomainonta; siis mielenositus, jota YLE yms. eivät auttaneet .

  Tämä episodi kertoo ja vuosia sitten sensuurin olleen merkittävässä roolissa mielenosoittajamäärin tarkoituksellisessa pienetämisessä valtiojohdon toimesta .

  Aluevaaleissa edes makkaraa ei saanut kansalle grillata ilman poliisin lähes jatkuvaa päivystämistä vieressä ja lehdessä oli kiellettyä kertoa ilmaisesta makkaratarjoilusta; tämä siis koski vaihtoehtopuolueita; ei poliisi suojaamia RIKOLLISRYHMIÄ; kuten kokoomus: Sanomat24 keskustelupalsta: ( timpuri / rekisteröitynyt keskustelija )… Kerrotaan kokoomuksen suurien velkojen poistuneen yhdessä yössä RKP:n rahoilla Jyrki Kataisen hallitusneuvottelujen aikana. Vaatimuksena pakkoruotsin jatkaminen ja 2 ministerinpestiä. Heidi Hautala oli Brysselistä käsin sanonut : hallitus on OSTETTU, mutta vaiennut heti, kun vihreät otettiin mukaan .

  Historiallisesti siis Suomen hallitukset kasataan lahjonnalla ja kiristyksellä; juuri tästä on päästävä eroon.

  Tätä ajan julkaisemalla askel askeleelta Suomen valtionhallinnon kansalta salaamaa tietoa; joka VAIKUTTAA vaalituloksiin !

  Tietoa on nyt kerätty ja tallennettu; sekä jaettu kansalle vuodesta 2005 lukien; koska ilman tietoa kansalle Suomesta ei koskaan tule demokraattinen valtio !

  Vastassani on ”poliisi”; SUPO; verkkovalvontakeskus … ne 10 000 verovaroista palkkansa saavaa; joiden virkasuhteen TOIMENKUVAAN sensuuri kuuluu .

  Mukana on myös Kansainvälinen rikostuomioistuin; joka antoi LAHJOA itsensä toimivallattomaksi Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”; sekä EIT joka ”seuloo” pois käsittelystä 97 – 99 % Suomesta sinne lähetetyistä valituksista. ( EOA kansliapäätös 1350/4/08 ; EIT tuomareiden jääviyksiä ei voida tutkia ).

  Tutkimukseni siis ovat kestäneet 15 vuotta; tuletko mukaan tiedon jakamiseen kansalle ?

  Kirjallisia 6 sivuisia tiedonantoja on kolahtanut Suomessa postilaatikoihin 2 000 sivun verran; tuletko mukaan jakajien joukkoon Suomen pelastamiseksi ? ( myös muu apu kelpaa; alle 10 jakelijaa on ilmoittautunut .)

  Onko 10 – 12 ihmisen pelastettava Suomen 5 miljoonainen kansa ?

  Tampereella poliisilaitoksen nurkalla Jaanalla 10 kuulijaa, koska kutsut ilmeisesti yritetty lähettää sähköisesti ja verkkovalvontakeskus sensuroinut ?

  Tiesittekö 2 kuukautta voimassa olleesta direktiivistä; jolla yli 10 sähköpostin joukkopostaukset estetään ainakin minulta !

  Verkko-operaattoreiden tulee poistaa ”dis-informaatiota” tämän lain nojalla; julkisten hallituksen esitysten jako tällä todellisuudessa estetään ainakin minun kohadalla !

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*