Marco de Wit 15 syyskuun, 2022

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten valkoista kulttuuria antisemiittisenä pitävillä juutalaisilla on hyvin suuri valta Hollywoodissa.

 

 

Juutalainen mediavalta

 

 

Juutalaisten mediavalta ei ole ihmeellistä, koska juutalaisten pankkiirien rahoittaman juutalaiset pystyivät perustamaan lähes kaikki amerikkalaiset radio- ja TV-kanavat (ABC, CBS, NBC) sekä lähes kaikki Hollywoodin studiot. (Tämän huomaa usein myös perustajien nimistä, kuten Loew, Zukor, Goldwyn, Meyer, vaikka jotkut varmaan luulevat natsien perustaneen Hollywoodin)

 

Juutalaiset eivät kuitenkaan perustaneet ihan kaikkia studioita. Itse asiassa alunperin Disney oli hyvin juutalaiskriittinen yhtiö.

 

 

Aku Ankka vs. Repe Sorsa

 

 

Disneyn suku kuitenkin menetti lopullisesti hallinnan yhtiöönsä 2000-luvulla. Tämän jälkeen liberaalijuutalaiset ja heidän kanssaan liittoutuneet feministit alkoivat vauhdilla feminisoimaan Hollywood-elokuvia. Disney teki tämän myös ostamalla Star Warsin.

 

 

Feministit teurastivat lopullisesti Star Warsin

 

Feminisointi vain kiihtyy, kuten tämä loistava nainen selittää.

 

Videoon on mahdollista saada suomenkielinen tekstitys.

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Hollywood feminisoimassa nyt KAIKKI supersankarit!

 1. Disney myös muuttaa kokoajan vanhojen satuelokuviensa 20-luvun uudelleenfilmatsoinneissa (raiskauksissa) varsinkin valkoisia naisia mustiksi. Pieni merenneito on musta, Pinocchion sininen haltiatar on musta ja Tuhkimon hyvä haltiatar jokin musta homomies ja tuhkimo itse feministi.

 2. Feministihallitukset ovat uuden maailmanjärjestyksen tulevaisuus,
  –   kun Englannin kuningas Kaarle III:s mahtava palauttaa vanhat hyvät siirtomaa-ajat
  –   ja liittää länsivasallien lisäksi valtakuntaansa Venäjän ja Kiinan
  –   silloin vain naishallitukset on mahdollisia.
  –   Vain nainen on mahdollista alistaa tahdottoman proxyn asemaan.
  –   Se on naisen luonto: alistu miehen alle.
  –   Miehet ovat ongelmallisia, koska he alkavat kukkoilemaan ja taistelemaan vallasta.
  –   Sekin kyllä on hoidettavissa lääketieteellisin keinoin:
  –   ihmiskunnan pakkorokotuksilla.
  –   Mutta onhan naisista muutakin iloa kuninkaalle, sellaista iloa, mitä mies ei voi tarjota.

  Politiikkaan pyrkivän naisen
  –   on etsittävä itselleen vaikutusvaltainen mies,
  –   mieluummin ulkomailta
  –   ja samalla tähyiltävä jo seuraavaa, vieläkin vaikutusvaltaisempaa miestä.
  –   Klaus Schwab ensimmäinen olisi unelmatapaus, mutta akkojen kanatarha repii kaikki pyrkyrit.
  –   Pyrkyreiden suosi on saavutettavissa vain seksuaalisia keinoja käyttäen.

  Näin se on ollut jo viimeiset 10’000 vuotta ja tulee olemaan myös seuraavat 10’000 vuotta.

 3. Jaa, että Walt & Roy Disney eivät olleet juutalaisia? Heh, aika hyvä. Laittakaapa nyt kuvahakkuun noiden herrojen kuvat ja katselkaa hetki.

 4. Miksi naiset kuitenkin aina vain selittävät ja lässyttävät, eivätkä koskaan oikeasti tee mitään tai saa mitään aikaiseksi?

 5. Suomalaiset naiset tietävät, että naimalla älykkään neekerimiehen tai älykkään lähi-idän miehen ja siittämällä heille paljon lapsia he saavat parhaita jälkeläisiä. Näinhän Laiton Lehti on kertonut, kuinka naiset pitävät huolta geneettisestä laadusta. Jokainen ajatteleva valkoinen nainen hankkii itselleen paljon älykkäitä neekerilapsia. Katsokaa vaikka nykyistä katukuvaa. Kyllä naiset ymmärtävät älykkään neekeriperimän päälle.

 6. Australias lähtöinen naisvloggaajaa , joka asuu nyt USA:ssa on hyvä tyyppi ja konservatiivi . Kun hän oli Nykissä ja asui opiskelija-asuntolassa. Wokit ja SJW ym. demookraatti-kommunistiset opiskelijat nostivat metelin hänen tekemistään videoista ja tietenkin onnistuivat vinkumisellaan hankkimaan vuokranantajalta häädön tälle rohkealle ja suoraselkäiselle perinteisiä arvoja tunnustavalle nuorelle naiselle! Hän EI ole feministi vaan normi-nainen, mutta silti hän ei ole nynnerö, joka olisi ”nyrkin ja hellan välissä”. Erityisesti hän paheksuu lasten silpomista trangenderillä ja eikä ymmärrä transujen tunkemista lasten keskelle. Respektiä!

  1. Miksi huorat taas ovat useimmiten pohjoisen valkoista perimää omaavia vaaleita naisia? Heistä ei yleensä saa kunnollista naista millään. Ovat uskottomia parisuhteissa ja ottavat lähes varmasti avioeron, vievät puolet omaisuudesta ja lapset mennessään. Kukaan ei heitä halua.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*