10 thoughts on “Laiton Lehti jälleen hyökkäyksen kohteena?

 1. Se ainakin on varmaa, että poliittinen poliisi ei tule tutkimaan Supon/Naton operaatioita vaihtoehtomediaa ja toisinajattelijoita vastaan.

 2. Nyt on sota käynnissä Marco.Putin auttaa pian ampumalla ydinkärkeä Natsi pesiin.Onneksi meillä on Putte.

 3. Joo sivut hitaina aamupäivällä..vyönpuristajapuppelit Pasilasta häiriköi. Pyyhimpäs hanurini Tapos-wc papruun.

 4. Pitää hinkata turhaan missä olisi itsellä vika muttei missään muuta kuin ”väärissä sivuissa”. Kiitos tasa-arvo ja WC olkoon meille heiltä se.

 5. https://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hoitajat-osoittavat-mielt-n-huomenna-helsingiss-tukea-asialle-voi-antaa-my-s-somessa

  15.09.2022 ”Hoitajaliitot SuPer ja Tehy järjestävät mielenosoituksen, jolla vastustetaan pakkolakia ja puolustetaan hoitajien oikeutta laillisiin työtaistelutoimiin”

  ”Mielenosoitus järjestäytyy Kansalaistorilla 16.9. klo 11 alkaen, josta marssikulkue suuntaa eduskuntatalolle. Paikalle on kutsuttu kansanedustajia ja ministereitä vastaamaan hoitajien kysymyksiin. Mielenosoitukselle voi osoittaa tukea myös kuvin ja videoin sosiaalisessa mediassa hashtagilla #meidänkaikkienasia.”

  https://twitter.com/Tiedonantaja/status/1570436562176950272

  Sep 15, 2022 ”Huomista hoitajien miekkaria voi tukea myös somessa #meidänkaikkienasia -häsän kera!”

 6. Kuten olen kertonut sota tulee suomeen.lisäksi sähkönhinta nousee tolkuttomasti tulee niin ettei sähkönjakelu tule riittämään. Pahoja sähkökatkoksia, nyt lusäksi marcon lehteä häiriköidään,ollaan kohta pulassa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*