Marco de Wit 15 syyskuun, 2022

 

Laiton Lehti on kertonut monin esimerkein ja todistein kuinka kaikista maailman maista juuri Suomessa sotapropaganda on kaikista valheellisinta.

 

Niinpä ei ole ihme, että Suomen valtamedia hysteerisenä joka tuutista väittää Ukrainan olevan voittamassa sodan, vaikka sen vastahyökkäys on jo hyytymässä. Eli ihan sama valekuvio, kun Venäjä vetäytyi Kiovan ympäristöstä ja valtamedia väitti venäläisten olevan häviämässä sodan.

 

Todellisuudessa asia on juuri päinvastoin. Venäjä vetäytyi aikanaan Kiovan ympäristöstä vasta, kun oli saanut valloitettua maasillan Krimille. Valtamedia ja suurin osa natottajista olivat kuitenkin niin tyhmiä, että unohtivat tai pimittivät Ukrainan kärsineen MASSIIVISEN tappion menettäessään suuren osan Etelä-Ukrainaa.

 

 

Jos joku yrittää varastaa sinun oikeasta taskusta vitosen ja vasemmasta taskusta kympin, mutta saat revittyä vitosen takaisin, niin olet HÄVINNYT, koska olet menettänyt kympin. Tämä on kuitenkin liian vaikeaa matematiikkaa sekä feministeille että natottajille.

 

Aivan kuten legendaarinen kenraali Marinus on sanonut, niin hyökkäys Kiovaan oli siis pelkkä hämäys. Sillä saatiin pidettyä Ukrainan joukot pohjoisessa, jotta Venäjä voisi rauhassa valloittaa itselleen maasillan Krimille.

 

 

 

Nyt ihan sama kuvio on tapahtunut jälleen. Venäjä ei tosissaan miinoittanut tai edes puolustanut Harkovan rajoja muuta kuin pääosin miliiseillä. (Eräänlaiset suojeluskunnat tai ns. militarisoitu poliisi.) Sen sijaan Venäjä vetäytyi Harkovan alueelta järjestelmällisesti ja ukrainalaisille massiivisia tappioita aiheuttaen samalla siirtäen kymmeniä tuhansia sotilaita Harkovan alueelta Donbassiin ja Etelä-Ukrainaan. Tämä on todella järkevää ja ovelaa, koska Donbass ja Etelä-Ukraina ovat kirjaimellisesti kymmenen kertaa tärkeimpiä alueita kuin mitä Harkovan alue.

 

Harkovan alueesta luopumisesta on kolme suurta hyötyä:

 

1. Donbassin ja Etelä-Ukrainan varmistaminen

Fakta on, että Venäjällä on puolet vähemmän joukkoja kuin Ukrainalla, joka on tehnyt TÄYDEN liikekannallepanon. Lisäksi Ukraina kouluttaa kymmeniä tuhansia sotilaita lännessä, josta palaavat Ukrainaan huippuvarusteltuina. Tämän takia Venäjä ei voi ottaa mitään riskejä, vaan varmistaa avainalueet eli Donbassin ja Etelä-Ukrainan.

 

2. Houkuttelee Ukrainan kuluttamaan reservinsä

Venäjä olisi voinut antaa Harkovan alueen rauhanomaisesti, mutta päätti antaa tavalla, joka minimoi venäläisten tappiot ja maksimoi ukrainalaisten tappiot. Jos Ukraina olisi käyttänyt reservinsä puolustamaan Donbassia, niin Venäjä ei olisi voinut päästä eteenpäin. Tuhlaamalla reservinsä vastahyökkäyksiin Ukraina helpottaa Venäjän hyökkäysoperaatiota.

Miksi sitten Ukraina tuhlasi reservinsä suhteellisen hyödyttömän Harkovan saamiseen? Koska se tarvitsi mediavoiton läntisen tuen jatkumiseksi. Tämän takia Ukrainan sotiminen on paljon tempoilevampaa ja strategisesti riskaabelia.

 

 

 

3. Donbassista ja Etelä-Ukrainasta on helppo hyökätä

Venäjä on jo lähellä läpimurtoa Donbassissa, joten luonnollisesti sen kannattaa keskittää joukkoja sinne varsinkin, kun Donbassin miliisi mielellään toimii tykinruokana. Jos Ukrainan rintama alkaa romahtamaan Donbassissa, niin Etelä-Ukrainasta pystyy antamaan kuoliniskun Donbassissa olevien joukkojen selustaan. Lisäksi Etelä-Ukrainassa oleva Khersonin alue on erittäin tärkeä sillanpääasema, josta myöhemmin on mahdollista edetä erittäin tärkeään Odessaan.

 

 

4. Yllytetään Venäjän kansaa vaatimaan ainakin osittaista liikekannallepanoa

Venäjä antoi Ukrainalla koko Harkovan alueen aivan Venäjän rajalle asti. Tästä Ukraina ylpistyi niin, että alkoi POMMITTAMAAN itse Venäjän alueita. Lisäksi natsit alkoivat teloittamaan ja kiduttamaan Venäjän kanssa yhteistyössä olleita. Tästä vainosta ja pommituksesta Venäjän media tietysti pitää kovaa meteliä. Nyt Putin voi helpommin vaatia kansalta enemmän rahaa ja miehiä Ukrainan sotaan. Kuoronjohtajana toimii tietysti Strelkov, kuten tässä jutussa selitettiin.

 

Onko Venäjä paperitiikeri? Voiko Ukraina voittaa Venäjän? Voiton 8 määritelmää!

 

 

Toisin sanoen Venäjäkin pelaa mediapeliä, mutta vain siviilien eikä siis sotilaiden kanssa. Venäjä pyrkii aina sijoittamaan joukkonsa siten kuin sotilaallisesti ajatellen on järkevää. Venäjä ANTOI Ukrainalle Harkovan alueen takaisin ilman merkittävää vastarintaa aivan samalla tavalla kuin antoi Kiovan alueen, koska se keskittää joukkonsa sinne mistä niistä on eniten hyötyä.

 

Venäjä on siis edelleen niskan päällä varsinkin nyt, kun Ukraina on kuluttanut lähes koko reservinsä. Näin Venäjän tulee olla paljon helpompi edetä myös Donbassissa.

 

Toisaalta Laiton Lehti on aina myöntänyt, että Ukrainalla on PIENI voiton mahdollisuus:

 

1. Valtava läntinen tuki

2. Juutalaisoligarkkien vallankaappaus Venäjällä

 

Laiton Lehti sanoi tätä jo viime keväänä:

 

Scott Ritter: Ukraina voi EHKÄ sittenkin vielä voittaa Venäjän. (Juutalaisoligarkkien tuella!)

 

 

Tämä valtava tuki muutti Ukrainan armeijan Nato-armeijaksi, joka nyt parin viikon ajan on kyennyt vastahyökkäykseen. Se ei kuitenkaan ollut tarpeeksi ja lisäksi Putin on ehtinyt betonoida valtansa.

 

Ukrainalla ei siis enää ole käytännössä mitään mahdollisuuksia. Laiton Lehti ei kuitenkaan halua aina jälkikäteen spekuloida ja selitellä feministien ja natottajien tavoin, vaan antaa selkeitä ennustuksia.

 

Laiton Lehti ennustaakin, että 80% varmuudella Ukraina ei enää tule saamaan merkittäviä alueita ja 95 % varmuudella Ukraina ei pysty katkaisemaan Donbassin ja Krimin välistä maasiltaa. Nämä luvut nousevat noin 0,5 – 1 % per päivä. Tämä arvio perustuu siihen, että Harkovan aluetta puolustamassa oli vain miliisiä eikä siis varsinaisia venäläisiä sotilaita, jotka on nyt siirretty Donbassin ja Etelä-Ukrainan rintamille.

 

Periaatteessa Ukrainalla on siis vielä pieni mahdollisuus, JOS se toimii nopeasti ja pistää kaiken yhden kortin varaan. Tällöin se voisi yrittää katkaista maasillan. Jos se tässä onnistuisi, niin silloin myös Laiton Lehti myöntäisi venäläisten rintaman olevan lähellä romahdusta. Laiton Lehti pitää kuitenkin epätodennäköisenä (5% todnäk), että Ukrainalla olisi vielä paljon reservejä ja että venäläiset aidot SOTILAAT olisivat niin epäpäteviä, että ukrainalaiset pääsisivät läpi.

 

Ainoa pieni mahdollisuus Ukrainalla siis on, jos ukrainalaiset hyökkäävät parin päivän sisällä massiivisella voimalla ja Venäjä ei olisi vielä ehtinyt siirtää ja järjestää kaikkia tarvittavia sotilaita Etelä-Ukrainaan. Tämän takia Ukrainan mahdollisuudet alenevat noin prosentin päivässä ja viikon kuluttua heillä ei ole enää mitään mahdollisuutta katkaista maasiltaa. Ei varsinkaan, kun venäläiset voivat aloittaa massapommitukset sekä ukrainalaisten teiden, rautateiden, siltojen ja sähkön katkaisemisen.

 

Itse asiassa Venäjä näyttää jo olevan siirtymässä kovempiin otteisiin.

 

Venäjä räjäytti ukrainalaisen padon? Ingulets-joki tulvii! Ukrainalaiset mottiin Khersonin rintamalla?

 

 

Näistä kovemmista otteista ja venäläisten sotilaiden siirtämisestä johtuen Laiton Lehti myös ennustaa, että 80% varmuudella Venäjä tulee murskaamaan Ukrainan Siversk-Soledar-Bakhmut -puolustuslinjan seuraavan kahden kuukauden kuluessa, jonka jälkeen on lähellä myös Donbassin avaimen eli Slavyansk-Kramatorskin kaatuminen, joskin sen aikataulua on vielä vaikea arvata toisaalta talven tulosta johtuen ja toisaalta, koska ehkä Venäjä ei vieläkään täysin ota pois silkkihansikkaitaan.

 

Wagnerit ovat jo täydessä työn touhussa yrittämässä piirittää Bakhmutia.

 

 

 

Päämääränä on saartaa Bakhmut.

 

 

 

Bakhmutin eteläpuolella oleva Pikku-Bakhmut (Bakhmutska) on myös lähellä tulla saarretuksi. Jos se kaatuu, niin ainakin eteläpuolelta voidaan alkaa saartamaan Bakhmutia.

 

 

 

 

 

Tietysti Laiton Lehti myöntää, että voi olla väärässä. Tosiasia nimittäin on, että Venäjällä on järkyttävän pienet joukot Ukrainassa. Tästä huolimatta Laiton Lehti uskoo Venäjän armeijan ammattitaitoon varsinkin, kun sen ei tarvitse käydä mitään mediasotaa. Venäläiset ovat aikuisia, kun taas suuri osa lännen miehistä on feminisoitu ja infantilisoitu myös mieleltään.

 

 

Itse asiassa Venäjä vain hyötyy siitä, että länsi luulee Ukrainan olevan niskan päällä. Mitä itsevarmempi USA ja EU ovat, niin sitä järjettömämmin ne pitävät kiinni itsetuhoisista pakotteistaan. Tuhoamalla taloutensa EU tuhoaa sekä taistelukykynsä että -halunsa.

 

 

 

 

Venäjän sotilaallisen voiton todennäköisyys Ukrainassa onkin jo yli 99% koska se voi aina tehdä liikekannallepanon. Venäjän taloudellisen voiton todennäköisyys puolestaan on 100%, koska se on raaka-ainevalta, kun taas Euroopan talous on riippuvainen roahdusalttiista kasinotaloudesta sekä halvasta energiasta ja raaka-aineista.

 

Eurooppa on uppoava laiva, josta Venäjä on irtaantumasta hyppäämällä nousevaan Aasian laivaan.

 

Itä vs. länsi. Kumpi voittaa? PPP ratkaisee!

 

 

Tässä eilisen tapahtumat.

 

 

 

20 thoughts on “Ukrainan vastahyökkäys jo loppunut? Wagnerit yrittävät piirittää Bakhmutin! Venäjän lopullinen voitto varma?

 1. Onko mikään hirveä sattuma, että Ukrainan ryssät hyökkäävät aina itsemurhatyylillä kun heitä johtaa yksi hyvin vaikutusvaltainen ja röyhkeä ryhmä? Näin he tekivät myös toisen maailmansodan aikaan.

 2. ”Eurooppa on uppoava laiva, josta Venäjä on irtaantumasta hyppäämällä nousevaan Aasian laivaan.”

  Täysin samaa mieltä – vaikka kielikuva erikoinen onkin. Viime päivinä propagandamedioissa on näkynyt ujoja mainontoja siitä että Venäjällä on kykyä aiheuttaa taloudellista tuhoa energiajohdannaismarkkinoiden avulla. Mutta miksi vain energiajohdannaisten?

  Laiton Lehti on monesti kirjoittanut rahakoneesta ja siitä miten raha syntyy velasta. Se mistä Laiton Lehti on kirjoittanut vähemmän on että erilaisten johdannaisten määrä/arvo on valtavasti suurempi kuin ”rahan”, kiinteän omaisuuden ja pörssiosakkeiden määrä/arvo. Vuoden 2008 talouskriisin keskiössä olivat tunnetusti pari ”sub-prime asunnonostajiin” perustuvaa asuntolainajohdannaista jotka kuitenkin massiivisilla arvonmuutoksillaan kaatoivat isoja pankkeja. Myös raaka-ainekauppaan liittyy paljon erilaisia johdannaisia ja raaka-aineiden hintoja ja saatavuuksia voivat tietenkin parhaiten heiluttaa ne joilla noita raaka-aineita on. Tästä seuraa se että raaka-aineidensa, käynnissä olevan proxy-sodan, oman taloudellisen (suoja)eristäytymisensä ja strategisten intressiensä takia on lähes varmaa että Venäjä tulee destabilisoimaan läntiset pankit & rahakoneeseen perustuvat taloudet johdannismarkkinoita ravistelemalla.

  ps. itse artikkelissa Laiton Lehti taitaa välillä sotkea Harkovan Khersoniin

  1. Ihan hyvä muuten, mutta ”raha” ei voi olla ”kiinteän omaisuuden ja pörssiarvojen ” kanssa samalla puolella tasetta.

  2. Suurkiitos huomautuksesta. Tosiaankin Harkova eli Kharkova sekoittui Khersoniin. Olen lukenut liikaa venäläisiä karttoja ja kirjoitin jutun liian nopeasti tarkistamatta. Virhe on korjattu.
   Kiitos myös johdannaispointista. Siitä on puhutta Antaa pankkien kaatua -jutussa kaavioiden kera. Eli kyseessä pyramidihuijaus fiat-rahan pyramidihauijauksen PÄÄLLÄ. Siitä pitäisi kirjoittaa enemmän, mutta se ei ole ihan yhtä selkästi paljastettava huijaus kuin rahapyramidi. Tuskin kukaan enää ymmärtää kuinka leveraged koko länteinen kasinotalous on ja millä kaikillatavoin.

 3. Venäjän kommunistit ovat vielä kovempia sotakiihkoilijoita kuin Putin. Kommarit vaativat yleistä liikekannallepanoa Tyhmyydellä ja hulluudella ei ole mitään rajaa.

  USA haluaa tuhota Euroopan Venäjä- pakotteilla, joita se itse kiertää.

  Apinat johtavat ”kehitystä” kaikkialla.

  1. Miten niin tyhmyydellä ja hulluudella? On aivan oikein ja perusteltua vaatia jo liikekannallepanoa. Venäjä vetäytyi Harkovasta järkevästi, mutta on itsekin myöntänyt sen olleen tappio ja sanoivat jo Kiovan vetäytymisen jälkeen ettei venäläismielisten jättämistä yksin natsien armoille tulisi enää tapahtua.

 4. Tulee mieleen yt-kanavat jossa persujen syvä pääty analysoi sotaa(tai ainakin yrittää) mielipiteillä jotka ammennetaan suurilta osin osa valtamediasta. Osallistujista(valtaosa lahjattomia peräkammari-persuja) osa kärsii jonkin sortin lukihäiriöstä tai sitten on vain lintsattu äidinkielen tunnilta koska useasti jää erään henkilön etunimestä alkukirjain puuttumaan. Tai sitten henkilöt kirjoittavat alitajuisesti asiasta josta he tahattomasti kiihottuvat. Kirjoitusvirheitä suoltavat jopa Paskaa Tuutista roskalehteen kirjoittava ja väkivaltaan yllyttävä uusnasse jonka ulostulot lähinnä aiheuttavat lukijalle voimakkaan oksentamisrefleksin. Voimia Mikille jatkaa Putkosen mollaamista lähinnä myötähäpeää herättävällä tyylillä joka ei mielestäni kuulu enää keski-iän ohittaneeseen henkilöön. Hopee ei oo häpee, mutta tottakai se harmittaa!

  1. Miten hallitsemme yleistä mielipidettä? Voidaksemme hallita yleistä mielipidettä on meidän kylvettävä epäröintiä ja eripuraisuutta esittämällä eri tahoilta keskenään ristiriitaisia ajatuksia ja mielipiteitä, kunnes tavikset täydellisesti eksyvät tässä labyrintissä sekä ajattelevat, että parasta olla omaksumatta minkäänlaista mielipidettä valtiollisissa kysymyksistä, sillä kansalla ei näissä asioissa kuitenkaan ole tarpeellista selvänäköisyyttä, ja koska ainoastaan valtion johtaja ne täydellisesti käsittää!

   Tämä vastauksena tuohon edelliseen, mikä toteuttaa mielestäni juuri tuota strategiaa.

  2. Tänään, eduskunnan kyselytunnilla, nyt kahdeksan vuotta myöhässä, sodasta kiihottunut Sebastian Tynkkynen – joka siis haluaa kaikki venäläiset pannaan kaikkialla – kysyi Bile-Sannalta jos hallitukselle (joka hänen näkökulmastaan ei vihaa venäläisiä riittävän paljon) kävisi sellainen, että ’viisumihakemusten hinta nostettaisiin pilviin, minkä yhteydessä venäläisille ilmotettaisiin että viisumimaksujen tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Ukrainalle jotta he voisivat tappaa mahdollisimman monta venäläistä hyökkääjää’.

  3. Tämänpäiväisellä kyselytunnilla monet persut sekä kokkareetkin käytännössä kyselivät, miten voisi tehostaa Suomen ja Venäjän välistä vihanpitoa.
   Ainoa hyvä siinä yhteydessä oli tuo vanha kysymys jos EU:n ulkopuolisia voisi rajoittaa kiinteistökaupoissa. Emmehä mekään saa ostaa kiinteistöjä Venäjällä samalla tavalla kuin he täällä. Oikeastaan kenenkään muun kuin suomalaisen ei pitäisi voida ostaa itselleen maata Suomessa. Ulkomaalaisomisteiden yhtiöiden maanomistus on sekin olennainen kysymys. Rinnalle tarvitaan mahdollisesti systeemi jossa tontin käyttäjälle on sinänsä ennustettavat oikeudet ja velvollisuudet, mutta silti ilman omistajan oikeuksia.

 5. Nyt Venäjän ilmavoimat on pudottanut FABeja ukrainalaisten valenatsien+naton afrosotilaiden niskaan Harkovan alueella ja tämä raivostuttaa suuresti valenatseja ja natoa!

  Tappiot ovat massiivisia!

  1. Kyllä. Anteeksi. Nolo sekaannus. Harkova on venäjäksi Kharkova. Tullut katsottua liikaa venäläisiä karttoja. Kiitos nopeasta huomauttamisesta. Korjataan heti.

 6. Siis Kiovan suuntaan hyökkäys tosiaan oli tunnustelua vastarinnasta, mutta samalla harhautusta Tsernobylin valtaamiselle heti maaliskuussa samoin kuin tapahtui myös Zaporizzjan ydinvoimalan kanssa. Tämä on se asia mistä ei puhuta oikeilla nimillä.
  Venäjä varmisti Tsernobylin tilanteen. Jos ydinmateriaalia oli eri laatuja mitäkin, ne on viety pois. Zaporizzjaa pidetään hallussa, koska se on toimiva laitos ja ehkä se on myös jotain muuta, mitä ei kerro Zelesnyikään.
  Zaporizzjaan voi edelleen liittyä jotain, mitä ei julki sano kukaan osapuoli, vaikka IAEA siellä onkin nyt ollut?
  Liian sinisilmäistä, jos kuvitellaan tässä erikoisoperaatiossa olevan kyse suoraviivaisesta maa-alueiden valtauksesta.
  Ei Hersonia kyllä rauhaan jätetä. Ehkäpä ennen talvea vielä Mykolaivin ydinvoimala on hallussa. Kaikki tämä tähtää siihen, mistä Medvedev puhuu varsin voimakkaasti, ikäänj kuin Putinin puolesta jotta provosoiva puhe ei tule ylimmältä tasolta.

 7. Voisit laittaa edelleen niitä rintamakarttoja niin päästään kaikki itse arvioimaan päivittäin.

  Ärsyttää kun valtamediaan tai edes lautoihin ei ole luottamista näiden tapahtumien suhteen eikä oikeastaan noi paikannimet sano mitään vähän seuraavalle

 8. https://www.thetimes.co.uk/article/wagner-group-tells-recruits-dont-have-sex-with-locals-or-livestock-68rp58pbc

  ”Yevgeny Prigozhin addressed inmates at a prison camp to recruit them to fight in Ukraine”

  https://www.express.co.uk/news/world/1669770/Wagner-Yevgeny-Prigozhin-Putin-Russian-prisoners-army-Ukraine-conflict-vn

  https://www.thesun.co.uk/news/19815559/putin-recruits-prison-inmates-russian-army-war-ukraine/

  15 Sep 2022 ”Putin forced to recruit ‘suicide squads’ of murderers & sex offenders from gulag to bolster crumbling Ukraine frontline”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Prigozhin

  ”Yevgeny Viktorovich Prigozhin[a] (Russian: Евге́ний Ви́кторович Приго́жин; born 1 June 1961) is a Russian oligarch and close confidant of Russian president Vladimir Putin”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*