19 thoughts on “Päivän video: Germanisti

 1. Saatanan lehmä.

  Sitten on se vitun ruikuli… meiäm piämmämmisteri Marin. Kun Turtiainen viime viikolla kysyy eduskunnassa tältä Suomen sähkövoiman turvaamisesta, niin Päämämmisteri aloittaa: herra puhemies… Komissio…..
  Siis komissio on ensimmäinen sana, kun Suomen eduskunnassa pääministeri vastaa kysymykseen energiavakauteen/turvallisuuteen liittyen.

 2. Tytteli ehdotti Ylen aamu-tv:ssä energiasäästövinkiksi naisille,että käytetään vanhan ajan papiljotteja sähkökihartimen sijasta.

  Siis aivan totta! Suhteellisuudentajun puutetta ja tuohonkin piti kaivaa feministinen tulokulma.

  Johtajien tyhmyydellä ja hulludella ei ole mitään rajaa.

  1. Minä veikkaan vahvasti, että naiset heräävät ennen miehiä, koska:

   – Kylmät 5 minuutin suihkut.
   – Papiljotit, eikä sähkökihartimia.
   – Nälänhätä.
   – Täydellinen talousromahdus.
   – Matut tulevat raiskaamaan kaikki naiset.

   1. Iltapaskst julistavatkin, että raiskatuksi tuleminen monen miehen toimesta on suomalaisnaisten kuumin ja yleisin seksifantasia. Peräaukkoon tuuppaaminen taisi olla kakkosena.

 3. Tuota olen miettinyt, että ovatko tosiaan tyhmiä vai pitävätkö meitä tyhminä kun kommentointi tosiaan on noin helvetin kehitysvammaista. Niin tai näin kusipäistä touhua

 4. Kuinka läheisesti, että ihan sängyssä vai ihan vain kieltä käyttäen muuten vain? Jostain tällaisesta läheisestä kanssakäymisestä näyttää olevan kyse. Suomalaiset huorat ovat enemmän kiinnostuneempia itsensä huoraamisesta eniten tarjoaville miehille, kuin kansan säilymisestä ja sen elinehdoista.

  1. Kuka päästi nuo riehumaan? Elävä todiste siitä että olemme kommunistisessa dystopiassa. SDP on bolsevikkien jatke. Eivät saaneet aseilla 1918 kommunistista kurjuutta valtaan, mutta nyt se on lähellä.

   Kommunismin tunnistaa: a) hullut vallassa, b) tervejärkiset eliminoidaan pois kaikesta, c) pula kaikesta, d) nälänhätä, e) propaganda; kaikki on paremmin kuin koskaan aiemmin.

 5. Ei saanutkaan Tytti Saksasta hunajaa, tuli etikkaa. Millähän tavalla Saksa on Suomen trkein kauppakumppani? Mitä Saksalaiset ostavat Suomesta niin paljon että se on tärkein kauppakumppani? Mieleeni ei heti tule mitään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*