Marco de Wit 16 syyskuun, 2022

 

Natottajat ovat paniikissa. Läntisen valtamedian kupla on puhjennut!

 

Natottajat eivät ole enää turvallisessa tilassa, vaan joutuvat kuuntelemaan toksisen saksalaisen kenraalin vihafaktoja.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Kyseessä on erittäin korkea-arvoinen kenraali, joka on vielä erikoistunut sotajoukkojen tarkastamiseen. Tämä kenraali taatusti tietää mitä puhuu.

 

Kenraali Zorn sanoo saksalaiselle Focus-lehdelle olevansa varovainen käsitteiden kanssa, eikä toistaiseksi ole tunnistanut varsinaista vastahyökkäystä Ukrainassa.

Parhaimmillaan hän puhuu ”vastaiskuista”. Niillä voidaan vallata takaisin paikkakuntia tai yksittäisiä rintaman osia, mutta ei lyödä Venäjää laajalla rintamalla.

 

 

No niin. Tuotahan Laiton Lehti on koko ajan sanonut!!

 

Ukrainan vastahyökkäys jo loppunut? Wagnerit yrittävät piirittää Bakhmutin! Venäjän lopullinen voitto varma?

 

 

Tosin Laitonta Lehteä hävettää. Pääränä on aina esittää faktat ja ilmaisut oikeissa kategorioissa, mutta viime päivinä sanat ovat Laittomassakin Lehdessä menneet sekaisin. Saksalainen kenraali on täysin oikeassa siinä, että Ukraina on viime päivinä kyennyt vastaISKUIHIN (counter-attacks), muttei varsinaiseen vastahyökkäykseen (counter-offensive).

 

Seuraavaksi kenraali lyö pöytään todellisen vihafaktan:

 

Venäjän meri- ja ilmavoimilla on Zornin mukaan vielä kapasiteettia jäljellä ja jos Putin määräisi liikekannallepanon, hänellä ei olisi resurssiongelmia. Zorn pelkää, että Venäjä voisi avata toisen rintaman ja luettelee haastattelussa mahdollisia hyökkäyspaikkoja mukaan lukien Suomi.

 

 

Tätäkin Laiton Lehti on AINOANA mediana toitottanut kuukaudesta toiseen, koska se on niin PÄIVÄNSELVÄÄ.

 

Natottajamediat eivät suostu ymmärtämään asiaa, koska kuvittelevat Suomen olevan joku suuri sotilasmahti. Putinistimediat puolestaan eivät suostu ymmärtämään asiaa, koska luulevat Venäjän olevan joku rauhanenkeli.

 

Vain Laiton Lehti on (offensiivinen) realisti.

 

Megadiili valmis? Hyökkääkö Venäjä Suomeen ja Kiina Taiwaniin?

 

 

Kertookin natottajien kuvottavasta älyllisestä tasosta, etteivät tajua Venäjän edes vielä tehneen osittaistakaan liikekannallepanoa. Onkin täyttä idiotismia luulla Ukrainan voivan voittaa Venäjän.

 

Idiotismi on kuitenkin mitä varsinkin suomalainen valtamedia levittää. Niinpä suomalainen toimittaja ei suostu vain raportoimaan mitä saksalainen kenraali sanoo, vaan alkaa väittämään vastaan siteeraamalla jotain amerikkalaisia kenraaleita. Yksi eläkkeellä oleva kenraali jopa twiittasi, että Suomi voisi YKSIN voittaa Venäjän.

 

Suomi yksin murskaisi Venäjän joukot”, hän tviittaa.

 

 

Uskokaa ihmeessä amerikkalaisia. He haluavat vain Suomen parasta.

 

Suomalaiset natottajat ovat suorastaan neroja!

 

 

 

 

 

 

 

 

24 thoughts on “Saksalainen kenraali: Ukrainalla ei kunnon vastahyökkäystä. Venäjä voi kohta hyökätä myös Suomeen!

 1. Eräs neekerin kanssa nussiva homo julista taas tänäin Venäläisten tappamista eduskunnassa.

  Voiko myötähäpeään kuolla?

  Tämä mielenvikaisuus Suomessa tulee päättymään todella rumasti.

 2. Aika mielenkiintoista. Yhdysvallat on itse tehnyt laskelmia jossa se ei mitenkään voittaisi Venäjää suorassa sodassa, mutta Suomi ”murskaisi” Venäjän? Nämä suurisuiset sohvaperunat ja muutama etelän matukaupunki? Uskokaa vain täysin harhoissa eläviä, täysin sairaita ja rikollisia amerikkalaisia ja brittejä.

 3. Amerikkalaiset ja britit eivät ole koskaan historiansa aikana osanneet oikeita sotia. He ovat aina käyttäneet kaikenlaisia likaisia temppuja ja pyörittäneet mafiarinkejä jne., mutta he eivät kykene oikeaan sotaan.

 4. Saksalainen kenraalikin lähtee heti aluksi liikkeelle käsitteistä ja määritelmistä, nähtyään joitakin vastaiskuja, mutta EI vastahyökkäyksiä.

 5. Venäjä ei Suomeen halua hyökätä niin kauan kuin Putin on vallassa. Toki jos täältä aletaan pakottaa, ja siltähän tämä kiihotus kaikkinensa näyttää, niin sitten Suomi lyö tai tulee lyödyksi, mutta vaikea uskoa kenenkään avuksi tulevan. Materiaalia varmasti tupataan ihan tarpeeksi, jotta voi yksin yrittää, kun oikein joku kiihottaja niin sanoo.

  Putinin lähtölaskenta alkanut sanoo Hanna Smith Ylellä. Lähtölaskenta alkaa puun takaa tai sitten siihen menee muutamia vuosia. Siinäpä asiantuntija.

 6. Minkätakia Venäjä ja Putin haluaisi vallata tälläisen Idiootti Kansan jolla on pää jo niin syvällä EUN perseessä ettei päivänvaloa enää koskaan näe….

 7. Jenkit pelkää Venäjää. Jenkit uhosi lähettävänsä Ukrainalle aseita, joiden kantama on 300 km. Tämän jälkeen Venäjä muistutti, että jenkit on virallisesti kahakan toinen osapuoli, niin jenkit jänisti ja he eivät lähetä näitä tehokkaampia aseita. Miksi jenkit pelkää?

  Ukrainaan valuu koko ajan lisää Venäjän armeijan joukkoja ja kalustoa, joten kohta voi olla jonkinlainen spektaakkeli edessä! Nyt on jo otettu käyttöön maailman parhaat dronet, joita Iran valmistaa. Droneilla on saatu paljon tuhoa aikaan ja ukrainalaisilla suvakeilla on nyt hätä kädessä!

  1. Imperialistiset jenkit ja britit ovat aina koko historiansa olleet pelkkiä sairaita, raukkamaisia ja rikollisia pelkureita. Vasta toisen maailmansodan jälkeen he saivat ihmisten mielikuvan briteistä ja amerikkalaisista käännettyä jotenkin ”hyviksi”, vaikka koko historian heidät on aina tiedetty äärimmäisen sairaina ja pahoina rikollisina, jotka ovat aina edustaneet totaalista pahuutta ja hyvä on yleensä ollut idässä ja pohjoisessa päin.

 8. Luuletteko, että länsivaltoja kiinnostaa venäläisten, ukrainalaisten ja suomalaisten kohtalo. Ei kiinnosta, ne voidaan yllyttää sotaan ja tappamaan toisiaan. Nuo kansat ovat alempiarvoista rotua lännen mielestä.

 9. Amerikkalaiset ja britit eivät todellisuudessa osaa yhtään mitään. Elävät jossain mielikuvitusmaailmassa.

 10. Kosher-Pekka(Toveri) on kaivettu komerosta esiin kiistämään saksalaisen nato-veljensä arvio Venäjän armeijan resursseista ja samaa ulinaa säestämään on myös haettu valeasiantuntija Kastehelmi!https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2f837bd9-9607-46bf-bc7d-71118143012f

  Miksi kosher-Pekka(Toveri) ei lähde Ukrainaan johtamaan kaukopartiota? ettei vaan pelota?

  Edelleen…milloin Ukrainan armeijan tappiot julkaistaan?

  Ensi viikolla voi olla hikiset paikat valenatseilla jos Venäjä muuttaa erkoisoperaation statuksen antiterroristiseksi operaatioksi. Tämän jälkeen Suomi voi joutua hyvin ikävään välikäteen jos asetoimitukset jatkuvat Ukrainaan, koska silloin se voidaan tulkita terrorismin tukemiseksi!

  Toisaalta turkkilainen nato-veljemme Erdogan jo aiemmin kertoi, että Suomi on ”hotbed of terrorism”!

  Oi Voi! Tuleeko Suomesta terrorismin vastainen kohde?!!

 11. Sitä ei kovin salakavalasti pystyisi tekemään sillä Venäjän pitäisi ensin tuoda Suomen rajan tuntumaan massoittain kalustoaan ja miehiään.

  1. Tuota noin, tuota noin… te sohvaperunat olette päästäneet kymmeniä tuhansia, vieläpä täysin tuntemattomia ukrainalaisia ryssiä ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Putin voi varmasti tehdä diilejä kymmenien tuhansien ukrainalaisten kanssa, jotka on vain päästetty Suomeen!

 12. Marco, keitä ovat nämä putinistimediat? Onko Suomessa joku muu putinistimedia kuin MV-lehti? Antifa, kommarit, vassarit, vihreät, SDP — kukaan noista ei ole ollut Venäjän puolella enää vuosiin.

 13. Ensin Latvia kielsi Venäjän liput ja Pyhän Yrjön nauhat. Sitten he kaatoivat vapautusmonumentit. Nyt he ovat jopa kieltäneet klassisen venäläisen kansanlaulun ”Katyusha”.
  Latvialaiset, jotka jäivät kiinni laulamasta sitä julkisesti aiemmin tässä kuussa, pidätettiin välittömästi.
  Espoolainen kunnallisvaltuutettu(satanisti-persu): Venäjä on korruptoituneempi, vähemmän demokraattinen, rikkoo enemmän ihmisoikeuksia ja niin edelleen. Venäjä on heittämällä perslävempi kuin Ukraina. Siksi Venäjä haluaa vallata Ukrainan, mutta Ukraina ei Venäjää.
  Mitä nää oikein vetää. Mulle kans.

  1. Katyushaa ovat laulaneet myös Maon kommunistit. Sinänsä natottajien ja suvakkien toiminta menee täysin sairaaksi ja järjettömäksi.

   Amerikkalaiset ja britit eivät ole koskaan osanneet sotia kunnon sotia, vaan he ovat aina pyörittäneet erilaisia mafiarinkejä, painostaneet taloudellisesti ja huumeilla, ovat eläneet omassa mielikuvitusmaailmassa ja ovat käyneet muita proxy-sotia.

 14. Mielestä olisi Suomi hölmöjen etu jos suomalaisten rahat lahjoitettaisiin muille maille ja suomalaiset pistetettäisiin eturintamalle tykinruuaksi. Uskon että hölmöt ymmärtää itsekin että se on heidän oma etunsa

  1. Tuo ensimmäinen tapahtuu koko ajan ja toisen saa tapahtumaan kahden viikon mediatykityksellä. Suomalaiset ovat innokkaita kuolemaan isäntiensä puolesta.

   Suomessa on niin vahva mielipiteenmuokkaus, että suomalainen tappaa vaikka naapurinsa kahden viikon mediavyörytyksen jälkeen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*