Marco de Wit 17 syyskuun, 2022

 

Monilla transuilla näyttää olevan pakonomainen tarve esiintyä lapsille.

 

Tässä jälleen yksi esimerkki.

 

 

 

 

Nämä tytöt näyttävät siltä, kun eivät haluaisi olla paikalla. Onkohan tuo heidän vieressään istuva sairaalloisen lihava femakkonainen heidän äitinsä, joka sitten on tytöt raahannut paikalle?

 

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Päivän video: Transupervot

  1. Hyi v. loma alkoi oksennuksella vaikken juo. Yössä työssä. En myymälöisssä. -70 % kuitenkin haen ”ilmaista ruokaa” pelastaen.

  2. Valkohiuksiset ja valkoiset naiset ovat aina kaikkein pahimpia mädättäjiä ja vihaajia. Tämän takia suomalaiset naisetkin ovat kaikkein pahinta valkoisten saastaa mitä maailmasta löytyy, jotka vihaavat lapsia, perheitä, miehiä ja Jumalaa. Uskottomat suomalaiset naiset ottavat kaikkein varmimmin avioeron. Syy on suomalaisissa naisissa itsessään miksi heitä ei enää puolusteta, koska vihaajia, mädättäjiä ja halveksijoita ei pidä puolustaa ja suojella.

    Suomalaisilta miehiltä oli valtava virhe kuolla suomalaisten huorien puolesta viime sodissa, mutta enää samaa virhettä ei tulla tekemään näiden kiittämättömien, vihaavien ja ylimielisten huorien puolesta. Maailma on täynnä paljon parempia valkoisia naisia mitä suomalaiset naiset ovat ja nyt Ukrainasta, sekä Venäjältä tulee paljon parempia oikeita valkoisia naisia, eikä mitään vastenmielistä suomalaista naissaastaa, joka on häpeäksi oikeille naisille ja suuri loukkaus verrata suomalaisia naisia heihin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*